خود Arc S پردازندش 1.4 هست شما چه جور اور كلاك كردي تازه شده 1.4 ؟ :13:نقل قول:
عكس هاي سه بعدي هم نيازي به نمايشگر سه بعدي نداره ! خود گوشي سه بعدي نشون مي ده !
مطمئني Arc S داري ؟
Printable View
خود Arc S پردازندش 1.4 هست شما چه جور اور كلاك كردي تازه شده 1.4 ؟ :13:نقل قول:
عكس هاي سه بعدي هم نيازي به نمايشگر سه بعدي نداره ! خود گوشي سه بعدي نشون مي ده !
مطمئني Arc S داري ؟
این توی آپدیت جدید آرک هم اضافه شد.کیفیت فیلمبرداری که تغییری نکرده؟( تنها مشکل گوشی به نظر من همین کیفیت فیلمبرداریشه و گالری)نقل قول:
حتی یه قابلیت عجیب و غریب هم داره که عکس سه بعدی میگیره! (البته باید در نمایشگر سه بعدی عکسش رو دید)
ادیت شد :20:نقل قول:
---------- Post added at 11:59 PM ---------- Previous post was at 11:58 PM ----------
لینکشم برات گذاشتم دیگه چی میخوای :31:نقل قول:
---------- Post added 26-09-2011 at 12:00 AM ---------- Previous post was 25-09-2011 at 11:59 PM ----------
دوست عزیز از کجا خریدی چه قیمتی ؟ پکش مثل آرک لوازمش ؟نقل قول:
به شدت دنبالشم بگیرمش :31: آرک اس و میگم :27:
من کی گفتم خودم اوورکلاک کردم!! فقط گفتم این اوورکلاک شده آرک هست که حالا سونی اریکسون اسمش رو گذاشته آرک اس و اینکار رو هم خودش کردهنقل قول:
در ضمن، این رو دیگه از کجا آوردی که گوشی خودش سه بعدی نشون میده!! این سه بعدی از همون مدلهایی هست که اپتیموس 3D نمایشگرش میتونه پخش کنه عزیز
در ضمن، من این گوششی رو نخریدم، برای تست هست که از کمپانی مادر گرفتم، فقط خواستم بگم هیچ تفاوتی جز همون اورکلاک پردازنده با آرک معمولی نداره و محتویات جعبه هم همونه
خواستین بنچمارکهای گوشی رو هم میذارم
تفاوتش رو که ما یه هفتس داریم می گیم کو گوش شنوا؟:31:نقل قول:
فقط تنوع رنگش جالبه .. مشکی و سفید و صورتی
اقا از مارکت بازار 3 فلش پلیر رو دانلود کردم ولی بازم سایتای فلش دار باز نمیشن اصلا اپرا مینی فلش رو ساپورت میکنه؟
مگه ARC S دوتا لنز داره؟نقل قول:
چون برای عکس برداری و فیلم برداری بصورت سه بعدی باید دو تا لنز باشه!
یک لنز دارهنقل قول:
اما به صورت نرم افزاری و ایجاد یکسری الگوریتم های داخلی، عکس رو با ایجاد حرکت، سه بعدی میگیره، یعنی در حین عکسبرداری باید دوربین را به سمت راست حرکت دهید و لنز با عکسبرداری پیاپی، کاری میکنه تا تصویر شما سه بعدی باشه (یعنی عملا حرکت دادن دوربین باعث میشه همان عمل دو لنزی صورت بگیره)
البته این کار در مورد فیلمبرداری صورت نمیگیره و در واقع آرک اس فیلمبرداری سه بعدی نداره
برادر 3بعدی نمی گیره ، اون حالت پانوراما هستش که سونی توی دوربینای دیجیتال جدیدش به کار می بره.حالا توی گوشی هم داره استفاده میکنهنقل قول:
بله اگه زحمتی نداره بنچمارکها را اینجا هم بذارید ممنون میشیمنقل قول:
برادر حان! دیگه بعد بوقی کار کردن تو زمینه it، فرق پانوراما و عکسبرداری سه بعدی رو میدونیم ها!! تو خود منوی دوربینش هر دو حالت رو داره عزیزنقل قول:
خب دیشب که بارون اومد در حد سیل نتونستیم بریم تهران چه بهتر میمونم یه مدت دیگه میرم تا گوشی هم ارزونتر بشه :31:
یکی گفت arc s دو تا دوربین داره که دومی برای مکالمه ی تصویری هست اگه اینجوری باشه من نمیخوام چون کاراییش تو ایران 0 هست :41:
من جسارت نکردم خدمت شمانقل قول:
بازم سر حرف خودم هستم ، شما مگه 3D sweep panorama رو نمی گید ؟ خوب عزیز دل برادر توی عکسایی که با این تکنولوِِژی گرفته شده کجاش سه بعدیه ؟ !!
اصلاً سه بعدی یعنی چی ؟ یعنی اینکه 3تا بعد داشته باشه دیگه ، در حالی که عکسایی که در این حالت گرفته میشه فقط عریضتر هستش که بهش میگن پانوراما
اینو ببین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خدای نکرده به سواد شما توهین نکردم ، اینجور چیزا هم یه چیز عمومیه و هرکسی می تونه در موردش اطلاعات داشته باشه
دقیقا همین تکنولوژی در دوربین H55 سونی هم استفاده شده
به هر حال اگه شما میگید سه بعدیه من حرفی ندارم داداش:11:
حرف آپوش درسته! اين گوشي 3 بعدي عكاسي ميكنه! تو تي وي هاي 3d شما همين عكسو به صورت 3 بعدي و عمق دار ميبيني
تو صفحه نمايش معمولي هم همون پاناروماي خودمون ميبيني!
عزیز جان، sweep panaroma با 3d sweep panaroma فرقش همون توانایی پخش به صورت سه بعدی هست که تو خود نمایشگر گوشی یا حتی دوربینی که چنین قابلیتی داره قابل تشخیص نیست. جالب هم اینجاست که تو عکس اولی که خودت هم گذاشتی، به وضوح نوشته یک تصویر برای چشم سمت راست و یکی برای چشم سمت چپ گرفته میشه!
اگر به مطلبی هم که سایت cnet در اینباره نوشته توجه کتید، متوجه خواهید شد دقیقا منظورش همان عکس سه بعدی هست که فقط میشه در نمایشگر سه بعدی دید دوست عزیز (انقدر روی حرفت پافشاری نکن، این همون سه بعدیه خودمونه ;) )
Sony Ericsson has also thrown in a peculiar 3D feature, which will let you take 3D photos using the Xperia Arc S. Sort of.
Here's how it works. You take panorama photos, which will appear in 2D on the screen, because the Xperia Arc S' screen doesn't support 3D. The Arc S then performs some complicated internal algorithm-crunching, and spits out an image that will appear in stereoscopic 3D when you plug your phone into a compatible 3D TV.
1- این گوشی یک دوربین بیشتر نداره اونم پشتشه :31:نقل قول:
نوشته شده توسط زهـــZAHRAــــــرا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- بزودی خطوط 3g در ایران راه اندازی میشه که مکامله تصویری هم جزوشه پس کارایی هم داره .
و اینکه آرک اس
Scenes that pop out of the screen. In 3D
Straddle the peaks. Dive into the depths. Make your breathtaking mountain panoramas look, well, breathtaking. Select Sony’s 3D Sweep Panorama and catch the scene. Now amaze your mates and show it on a 3D TV.
:31:
دوستانی که دوست دارند به اینجا یک نگاه بندازند تا با امکانات آرک اس کامل آشنا بشن.
نمونه فیلم برداری با سنسور exmoreکد:http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/xperia-arc-s?cc=gb&lc=en#view=features_specifications
کد:http://www.youtube.com/watch?v=8Gct-hjPrpc
لووول.جالب بود:دینقل قول:
2- بزودی خطوط 3g در ایران راه اندازی میشه که مکامله تصویری هم جزوشه پس کارایی هم داره .
حامد گفتن داره مياد چرا مي خندي؟ :31:
فك كنم 1 سالو نيمه كه داره مياد
خوب ما هنوز توی MMS ش موندیم.اونم خودت خوب میدونی حالا خالا ها نمیاد.وقتی هم بیاد 90 درصد خدماتش تعطیله:دینقل قول:
حامد گفتن داره مياد چرا مي خندي؟
فك كنم 1 سالو نيمه كه داره مياد
دوستان من 4 5 روز پیش گوشیمو آپدیت کردم(با فلش تولز) به 2.3.4 و الان متوجه شدم زبان شیرین فارسی رو نداره دیگه :دی
البته کیبورد فارسی داره
حالا با اپدیتی که واسه این منطقه میاد زبان فارسی دوباره اضافه میشه؟
من زبان گوشیمو فارسی نمیکنم فقط می خوام داشته باشه :دی
هی من میگم شما افسانه سرایی میکنی، میگی نه!:31:نقل قول:
قرار بود 8 9 ماه پیش به بهره برداری برسه! ولی حالا قرار شده با این همه تاخیر تازه وقتی میاد همون 2g باشه!
سلامنقل قول:
شما که استفاده نمیکنین چرا میخواهین داشته باشین ؟
بدرد هم که نمیخوره
فقط گوشیت میشه بیکلاس و ابروت میره (در صورت استفاده ازش)
همینکه کیبورد فارسی را بطور کامل داره خودش خیلیه ....
اینهم چندتا بنچمارک که از ARC S گرفتم تا متوجه تفاوت کارایی اون بشیم
بنچمارک اولی چیه؟نقل قول:
اینهم چندتا بنچمارک که از ARC S گرفتم تا متوجه تفاوت کارایی اون بشیم
بیشتر باشه بهتره یا کمتر؟
آقا چرا میزنی؟:دینقل قول:
اتفاقا کلاس گوشی رو 40 50 درصد میبره بالا :دی
من فقط به این دلیل زبان فارسی رو نمیذارم که عادت ندارم یه جورایی نمی تونم کار کنم اگه فارسی بشه , چون هر وسیله ای که داشتم زبانش انگلیسی بوده
من فقط می خوام ببینم اضافه میشه یا نه؟
اولی بنچمارک پی هست که هرچی پایین تر باشه (سرعت محاسبه عدد پی)، نشان از قدرت بالاتره گوشی داره
این سری خودمم قبول دارم :31: اپراتور خارجی که یکی از طرفین قرارداد بود با دیدن وضعیت اینترررررر نت ایران گرخید در رفت :31::27:نقل قول:
حالا چشم امید به شرکت اسپادانا یا همچین چیزی :31: ایشالا تا 2 3 ساعت قبل از 12/21/12 وصل میشه :31: لا غم یحب ال دیال اب (پ):31:
یا باید فایل فلش 2.3 را پیدا کنی که فارسی داشته باشه و فلش بزنینقل قول:
و یا بایستی فلش بزنی به ورژن قبلی و با اپدیتر سونی اریکسون اپدیت کنی
در صورتی که اپدیتی براش باشی فارسی نیز باقی میمونه
در ضمن فارسی علاوه بر مشکلات زیادی که داره راست چین بودنش خیلی بد میشه
و قلق گوشی از دست میره کلا
آقا ما دو هفتس از این بهراد یه سوال کردیم رفته جواب بیاره سرویس کرد ما رو :31:
الان 2.3.2 رو روت کنم بعد با فلش تولز 2.3.4 بزنم روتش می مونه یا نه؟
پ.ن: ببخشید 2.3.3 روشه الان
آقایgolmohammadi عزیز و دیگرانی که اینقدر در مورد زبان شیرین فارسی بد مینویسید مگر شما فارس زبان نیستید چرا اینقدر بیگانه پرستید؟ من خودم از روزی که آرک خریده ام فقط از زبان فارسی اش استفاده کرده ام خیلی هم خوب بوده هیچ مشکلی هم نداشته ام.
سلام دوستان برای فارسی کردن منو در 2.3.4یک آموزش هست سایت اندروید که راحت فارسی رو اضافه می کنی البته باید کوشی روت باشه
---------- Post added at 12:34 AM ---------- Previous post was at 12:29 AM ----------
آره می پره هر بار با فلش تولز اپدت بزنی روت می پره می خوای روت نپره باید با خود گوشی اپدیت کنینقل قول:
مهدی نتم شبانس فقط :دی شبا هم که میام اکثراً خستم و میخابم ! ایشالله فردا میام ببینم چی میگی :دی
با فلش تولز رووت کنی رووت نمیمونه ! مگه اینکه OTA آپدیت کنی ! 2.3.3 هم که اصلاً رووت نمیشه ! مگه اینکه بوت لودر رو بشکنی که اگه اینکارو بکنی دیگه نمیتونی OTA آپیدتش کنی ! پس رسماً 2.3.4 رو نمیتونی از روی 2.3.3 رووت کنی !
یا باید دانگرید کنی به 2.3.2 (یه فریمور خاصی) رووت کنی و بعد OTA آپدیت کنی !
یا همین 2.3.4 رو بوتلودرش رو بشکنی و ....
دوست عزیز بحث این حرفها نیستنقل قول:
کی زبان مملکتشو دوست نداره ؟
واقعیت اینه که وقتی گوشی زبانش فارسی هست اولا بیکلاس هست
پیش جمع باید خجالت بکشی چون میگند بیسواد هستی
و اینکه راست چین هست کلا یه جوری میشه گوشی
و مسائل دیگر که بیشترین مشکلات از همین راست چین بودنشه
یا حجت ابن الحسن عسگری :31:نقل قول:
صد رحمت به جی اس2 خودم یه Odin داره راحت هر ورژنی می خوای فلش می زنی با یه کرنل هم روت میشه :13:
راستش تو آندروئید.آی آر آموزشش هست ولی نتونستم انجام بدم به یه جایی می رسم که می خواد گوشیو بشناسه ولی نمی شناسه میگه بو کیمدی؟ :31:
قیمت امروز علائدین 530 متاسفانه :41::41: دلار کشیده بالا!!!
از امروز فروش رسمی آرک اس اعلام شد .پس از انتشار شایعات فراوان طی چند هفته گذشته، سرانجام فروش آنلاین گوشی هوشمند Xperia Arc S سونی اریکسون آغاز شد تا کاربران از مدتی دیگر بتوانند آن را در اختیار داشته باشند .
:20:
نقل قول:
ممنون دوست عزیز بابت بنچ مارک ها
ولی نباید آرک اس رو با خوده گوشی های سونی اریکسون مقایسه کرد خیلی تابلو که از همه گوشی ها بهتر عمل می کنه
اگه بنچ مارکی با بقیه گوشی های هم رده خودش تو برند های دیگه هم دارید بزارید ممنون میشم
فقط قبلش واسه بچه ها تو اون مطلب یه پی نوشت اضافه کنید که کل کل :دی نکنن :11:
من چند تا فیلم مقایسه آرک اس را با بقیه و همچنین بنچمارک و ... دیدم
آرک اس بهتر از آرک هست و خیلیهای دیگه
ولی مشکل قیمتشه
الان 90 تومن گرونتر از آرک هست
اینطوری هیشکی نمیخره
و همون آرک را خریدن بهتره ...
سلام دوستان،به نظرتون منطقیه که من از بوشهر به شکل پستی گوشی بخرم؟با توجه به این که الان زنجان هستم؟ممنون از توجهتون
قیمت آرک دیشب توی شیراز 510 بود.شاید بشه کمتر هم پیدا کردم.محض اطلاع دوستان عرض کردم:)
عالیهنقل قول:
پس قیمتها برگشته
چند تا فروشگاه اینترنتی هم دیشب سرچ کردم 520 بودند
این گرون شدن بیخودی طلا و دلار باعث شد همه گوشیا گرون بشن !:13:نقل قول:
الان آرک باید رو 450 430 می بود . ارک اس هم قیمتش 525$ تعیین شده فعلاً تا ببینیم کی میاد پاینن . :14: