نقل قول:
سلام الان برا من 1150 تا رفته برای رگلاز کلاچ و پدال گاز اقدام کنم؟
Printable View
نقل قول:
سلام الان برا من 1150 تا رفته برای رگلاز کلاچ و پدال گاز اقدام کنم؟
نه بذارید بعد از 3000 تا.نقل قول:
والا ما که 12000 هزار تا کارکرد هیج جا نبردیمش اخ هم نگوفت از 10 هزار تای گارانتی اولی هم گذشته بودنقل قول:
دیروز با ال 90 پارس خودرویی یکی از دوستام یه دور زدم خیلی تو ذوقم خورد !
فکر میکردم بهتر از اینا باشه !
در حال حاظر تیبا دارم و قصد دارم که یه ماشین دیگه بگیرم
اما نسبتا شاید پرفورمنس تیبا به نظرم بهتر بود :دی
التبه شاید چون به رانندگی با اون ماشین عادت نکرده بودم اینجوری بود !
به نظرم گاز و کلاج خیلی شل بود ! گازو تا ته هم که فشار میدادم بازم به نتیجه مطلوب نمیرسیدم :دی
فرمونش هم نسبت به تیبا سفت تر بود ! شایدم به خاطر رینگ و لاستیکش بوده !
فنر ها هم به اندازه تیبا نرم نبودن البته اینم شاید به خاطر این بود که فنرارو بریده بود دوستم !:دی
حس میکردم سوار یه ماشین suv شدم :دی
نظر شما چیه؟ ال 90 کلا اینطوریه یا واسه این رفیقمون ایراد داره ؟
والا چی بگم تیبا با ال 90 !!!!نقل قول:
ظاهر که دلخواهه شما تو فرومه آکو بری نفر پیدا میکنی که ظاهره ال 90 رو به بنز S500 ترجیح میده:18:
از نظر شل بودنه گاز و کلاچ که از مزیتهای ال 90 هستش. نتیجه مطلوب باید دید که چی هست؟
فرمونشم بله لاستیک پهن تاثیر میذاره.
فنر هم که اگه بریدن تاثیره مستقیم میذاره.
از نظره SUV هم آره خیلی حال میده:31:
موفق و موید.
دوستان در مورد رگلاژ کلاچ بگم که اگه باهاش مشکلی ندارید بذارید همونجوری بمونه چون هیچ مشکلی پیش نمیاد.
در مورد رگلاژ سیم گاز هم کاری نداره.خودتون میتونید رگلاژش کنید.خیلی راحته.اگه به اهرم گاز روی موتور نگاه کنید متوجه میشید.
در مورد مصرف هم بگم من دور موتور رو روی 3000 تا 3500 عوض میکنم و وقتی دست منه اغلب پر شتاب هم میرونم ولی داداشم بسیار ریلکس و پیر مردی.با این حال بعد اینکه چراغ بنزین روشن شد 60 لیتر بنزین بهش زدم و 820 کیلومتر باهاش رانندگی کردم تا دوباره چراغ بنزینش روشن شد.300 تاش تو جاده بود و بقیش تو شهر و ترافیک
ریگلاژ گاز که مشخصه من در مورد کلاچ پرسیدم از کجا ریگلاژ میشه خودمونم میتونیم انجامش بدیم...؟نقل قول:
درباره 60 لیترم ایول....:31: من وقتی چراغ روشن میشه 35 لیتر که میزنم 2 تا چراغش خاموش میمونه و فکر نمیکنم بیشتر از 50 فوقش 55 لیتر بنزین بگیره..
نقل قول:
چرا دوست من
شما یه پمپ بنزین خلوت پیدا کن و وقتی چراغ روشن شده باشه اروم اروم بنزین بزنید.شاید 5 دقیقه یا بیشتر بکشه.ولی میبینید که 60 لیتر توش جا میشه .
سلام به دوستان عزیز
من تازه وارد هستم
راستش چند صفحه اولو گشتم اما مطلب مورد نیازمو پیدا نکردم
اگه کسی راهنماییم کنه کمال تشکر رو دارم :42:
اطلاعاتی میخواستم راجع به مدل های مختلف L90 که هر کدوم چه مزیتی نسبت به مدل بالا تر خود داره و اینکه میگن پارس خودرو چه فرقی داره ؟
من حدود 10 یا 11 میلیون دارم.:3:به نظرتون چی بخرم؟
ماشین اگه رنگ شده باشه برام اهمیتی نداره درصورتی که شاسی و این چیزا سالم باشه :2:
بین 206 و L90 شک دارم.اما L90 رو چون سوار شدم و واقعا ماشین راحتیه دوست دارم مخصوصا دنده عوض کردنش.اما 206 هم کلاس کاری خودشو داره.:8:
اگه L90 بگیرم حدودا چقد خرجش کنم تا یه کم ظاهرش عوض شه ( رینگ و لاستیک و جلو پنجره و این جور چیزا ):whistle:
سلام و تبریک برای اغاز فعالیتتون در انجمننقل قول:
ال 90 ای 0
دارای 1 کیسه هوا / ABS / فرمان فاقد قدرت کمکی هیدرولیکی / اینه ها و شیشه بالابر ها کلا دستی
ال 90 ای 1
دارای 1 کیسه هوا / ABS /قدرت کمکی هیدرولیکی / اینه ها دستی و شیشه بالابر جلو برقی عقب دستی
ال 90 ای 2 فول
دارای 2 کیسه هوا /EBD - ABS /قدرت کمکی هیدرولیکی / اینه ها برقی و شیشه بالابر جلو و عقب برقی-مه شکن جلو و عقب
اگر کمی بودجه تون رو افزایش بدین من تندر 90 ای 1 رو پیشنهاد میکنم که نسبت به 206 هم قیمت خیلی سرتره.
واقعا چقدر نبودن این فیلتر هوای 3 تومنی اتاق مسخره ست.15.5 میلیون ماشین بخری. ساده ترین امکان فیلتر هوا رو نداره ولی من به دل نگرفتم برای یه کاغذ بیام ایراد بگیرم و تعصب بازی دربارم. کسی راجع به فیلتر خوب چیزی میدونه؟ مثل اینکه آکو هست و فیلتر نیکو پخش . اوی فروم آکو و فالز راجع بهش صحبت کردن اما نظر نهایی ندادن.باید بذارم به خدا خفه میشم وقتی یه کامیون دود گند و زشت و کثیفشو باید تحمل کنم اونم توی ماشین. دیگه بسه میخام فیلتر بذارم یالا بگین دست اندازه شرک بنده چجوری بره اون داخل زیر شیشه ای که فیلتر رو جا بزنم. کدوم مدل رو بخرم که نندازمش دور؟ چرا شماها اصلا اینجا شکایتی ندارید واقعا ماشین برای راحتی شماه یا شما در خدمت ماشین و زیرشین!!؟
انقدر گوشته گوسفند خوردیم شدیم مثه گوسفند (توهین نباشه به کسی ،نزنیدم!)نقل قول:
ماشین هیچی نداره دوسته من بادی فویل که آر دی داره از رو ال 90 برداشتن!!!!
نمدای صندوق و کاپوت
در پوشه 1000 تومنی کمک فنر!!!!!!!!
نوار ه دور موتور
قاب زیر برف پاک کن.
آچارها !( پراید آچار داره ال 90 نداره!!) و 1001 وسیله ی ریزو درشته دیگه.
شما همون فیلتر آکو رو بگیرین تا رستگار شوید.
بقیه موارد رو که آقا مهدی توضیح دادن از نظره رینگ و لاستیکنقل قول:
اگه L90 بگیرم حدودا چقد خرجش کنم تا یه کم ظاهرش عوض شه ( رینگ و لاستیک و جلو پنجره و این جور چیزا )
ای 2 که رینگ های خوبی داره ولی ای 1 و 0 قالپاقن گویا که میتونید یه رینگه خوب بذارید که قیمتاش از چن صد هزار تومن هست تا چند میلیون یه رینگی بخرید کمترین کوبش رو داشته باشه .
لاستیک هم بیشتر از 205 پهن نکنید به خاطه مصرف و سیستمه هیدرولیک و... لاستیک نو 180 بارز رو با 205 تعویض کنید 250-300 تومن خرج داره
میتونید شیشه ها رو دودی کنید. ( بستگی داره 20 تومن تا 200 تومن)
اگر خیلی ظاهرو میخوید تغییر بدید جلو پنجره رو عوض کنید که 200 تومنی خرج داره. چون جلو پنجره ال 90 بد فرمه (باید جوشکاری بشه و رنگ بشه و...)
چراغ ها ( قیمت ندارم)
یه مقدار هم ارتفاع کم کنید .( که اینم مشکلاته خودشو داره) - خرجش زیاد نیست.
با تشکر از جواب هاتون
لاستیک رو نمیخوام زیاد پهن کنم دقیقا به همون خاطر مصرف سوخت و فرمون
چه سایزی باشه خوبه ؟
و چه مارکی رو پیشنهاد میکنید ؟
ال 90 ABS داره ؟
تو جداولی که من دیدم هیچ کدوم نداشت که ؟
از لحاظ امکانات فقط با هم فرق دارن مدل ها ؟
e1 هم خودش دو نوع میشه ، نسبت به قیمتش کدوم مناسب تره ؟
رنج قیمتشو دارین ؟ دست دوم ؟ رنگ هم باشه مهم نیست
سایز که همون 205 خوبه. مارکش میشلن.نقل قول:
ABS هم که همه ماشینا باید داشته باشن.
همونایی که آقا مهدی اشاره کرد متفاوت هست( پخش و ایر بگ کمک راننده و شیشه بالابر برقی) بله فقط امکانات از نظر دیگه همه یه جورن...
فک کنم الان ای 1 یک نوعه دیگه (مطمئن نیستم)
رنج قیمت هم از تاپیکه خودرو های دسته دوم میتونید بگیرید + یه سرچی هم بکنید دستتون میاد.
در حال حاضر تمام محصولات ایران خودرو مجهز به abs و حداقل 1 کیسه هوا وا برای بعضی خودرو ها 2 کیسه هوا(تیپ 3.5.6...206 صندوقدار تیپ 5 و 6 ... ال 90 ای 2 ... سورن ELX )نقل قول:
قیمت ای 1 رو ندارم اما ای 2 کارخونه ای 15/600/000 تومن و تحوی فوری هم 16/000/000 تومن
به نظرتون بهترین وقت ماشین خریدن چه موقعی از ساله ؟
من خودم تیر ثبت نام کردم فولش را. شهریور تحویل گرفتم 14.500
اینم کاتالوگ خود پارس خودرو:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر منم بهترین تیپ برا شما E1 هستش.
صفرش که گرون تر از بودجتون میشه و بعید میدونم گیر بیاد یه کار کرده باید بردارید.(گرچه من خودم حتی اگه تو قرض هم بیفتم همیشه ترجیح میدم صفر بردارم.)
بهترین موقع برای خرید هم اصولا باید بعد از عید باشه.
ال نود اي1 ايران خودرو هم جديداش همه 2 تا ايربگ داره !نقل قول:
در حال حاضر تمام محصولات ایران خودرو مجهز به abs و حداقل 1 کیسه هوا وا برای بعضی خودرو ها 2 کیسه هوا(تیپ 3.5.6...206 صندوقدار تیپ 5 و 6 ... ال 90 ای 2 ... سورن ELX )
من جای شما باشم همین الان میخریم با توجه به بالا رفتم قیمت ها و مشکل تامین قطعات و استفاده از قطعات نامرغوبنقل قول:
دهه فجر با توجه به تخفیف خوردن بهترین موقع هست و بعد هم اواخر سالنقل قول:
مسخره می کنی؟ اتفاقا فیلترش بدک نیست!نقل قول:
آکو گرفتم قبل اینکه شما بگی. بعععععععد ببین اراک هواش کثیف نیست این بچه های تهران چقدر حماقت میکنند نمیگذارند هوای آلوده این قدر هم اینور اونور بهشون میگن سرطان از آلودگی هوا خود دکترا تایید کردن. حالا شیراز هم آلوده هست نه به اندازه تهران. من فیلتر رو گرفتم دو عدد فیلتر که 6 تومنه ئوه ای 3. تا یه 14 هزار تایی شاید جواب بده بعد دوباره باید عوض شه. شما گذاشتی؟
جون تو بحث گوسفند و نکن میدونم مثل زدی. حیوان زنده و جاندار رو با خودروی بی جون و خدمت گذار مقایسه نکن. فیلتره خیلی نازک مهندسان طراحی رنو اشتباه خیلی بزرگی رو توی قسمت تهویه ال 90 انجام دادن خودشون هم میدونند. من که سری بعد نماینده شرکت رنو پارس رو دیدم حتما بهش شکایت میکنم که دقیقا چرا ما باید گوسفند باشیم و هوای کثیف تنفس کنیم.
هر کسی از بچه ها هم توی ایران خودرو و پارس خودرو دیدشون(تابلوون خیلی تحویلشون میگیرن و معمولا کت و شاوار وتمیزن) حتما بهشون بگید و مودبانه شکایت کنید.
اوف ببخشید واقعا منظورمو بد رسوندم...نقل قول:
منظورم از این که مثل گوسفند شدیم در تایید حرف شما بود (و نه چیزه دیگه) که گفتی: " چرا شماها اصلا اینجا شکایتی ندارید واقعا ماشین برای راحتی شماه یا شما در خدمت ماشین و زیرشین!!؟" چون 15/5 پوله ماشینو میدی و 1تومن دیگه باید واسش وسیله بگیری!!
شما پرسیدی چی بگیرم (فیلتر) منم گفتم آکو
اراک هم همه از هواش خبر دارن با این همه کارخونه!!
خلاص.:11:
موفق باشی
دوستان بهترین مدل و فولترین مدل l90 کدوم مدلشه؟:11:
e2+LP کاملترینه در حاله حاضر.نقل قول:
سلام منم تازه واردم
سوال داشتم
الان تو قسمت فروش اينترنتي پارس خودرو فقط رنگ مشكي موجوده
آيا از خود شركت هم مي شه خريداري كرد با رنگ دلخواه يا محدوده؟
دوم اينكه براي گرفتن پيش فاكتور براي گرفتن وام خودرو از شركت پارس خودرو بايد چه اقداماتي انجام بدم؟
نمايندگي ها انجام مي دن؟ يا بايد برم خود شركت پارس خودرو
آخه بانك مي گه فقط در وجه خود سايپا چك رو مي كشه؟
ممنون از اطلاعات جامع و كامل دوستان
اتفاقا رنگ مشکی شیک ترین رنگشه. ولی برای رنگ دلخواه باید فکر کنم با خود شرکت ارتباط برقرار کنید. چون نمایندگی ها فکر نکنم این سفارش ها را بگیرند.نقل قول:
شما ثبت نام که می خواید بکنید حدود نصف پولشو باید پیش بدید. میتونید اون مقدار را که دادید فاکتورشو بگیرید و ببرید بانک.
البته رنگ مشکی قشنگه ولی سلیقه هم مهمه هر کس یه جور میپسنده....
ولی در کل رنگ مشکی مشکلاته خاصه خودشو داره :
هر روز باید دستمال به دست باشی...
این دستمال به دستی باعت بوجود آمدن خط های ریز میشه که ماهی یه دفعه پولیش میخواد...
با کوچکترین خط و خش و ضربه ،وحشتناک تو چشم میزنه....
حرفتون درسته.نقل قول:
من خودم مشکی گرفتم ولی اگه قرار بود یه رنگ دیگه بردارم دوست داشتم مثل این دوستمون رنگ سفارشی بردارم. چون از رنگای رایج تو ایران (سفید خاکستری نوک مدادی) اصلا خوشم نمیاد.
رنگایی مثل آبی سبز صورتی . . . چرا نباید باشه؟
گرچه این رنگا اگه با سپر همرنگ خودشون باشند خیلی شیک میشند.
من کلی صحبت کردم دوسته من :11:نقل قول:
البته که رنگای سفارشی سرخ و سفید وآبی:27: قشنگه ولی مشکلاته خاصه خودشونو دارن که تو پسته قبلی گفتم.
سلام به همه
من میخوام تندر90 بگیرم
با چلوندن , پولم به E1 ایران خودرویی میرسه
بگیرم خوبه یا یه پراید بگیرم خلاس.:13: ؟نمیخوام دست دو بگیرم
E1 ایران خودرو یک مدل بیشتر نیست؟
فرقش با E2
مه شکن
جلوپنجره
آیینه
بالابر شیشه عقب
و
ریموت قفل مرکزی
هست فقط؟
این وقت خرید الان مناسبه یا صبر کنم دهه فجر؟
لطفا زود جواب بدین. ممنون:11::11:
جمعه ها سایت تعطیله!!!؟؟؟
:31::31:
یه جونمرد پیدا بشه
نقل قول:
دوست من چقدر بودجه کنار گذاشتی؟
باید بگم تندر 90 فقط تیپ E2 LP ثبت نام میکنن مگر اینکه شرایط عوض شده باشه.
اگر بتونی 1 هفته دیگه صبر کنی واسه دهه فجر بهتره.
ثبت نام تندر 90 کمی سخت بود یعنی نصف پول رو الان میگیرن مابقی رو موقع تحویل.
صبح تو رادیو شنیدم شرایط ویژه گذاشته سایپا با تخفیف و وام و این چیزا.
یه سراغی از نمایندگی ها بگیرید.
فروش ویژه محصولات شرکت سایپا با تسهیلات 60 میلیون ریال وام قرض الحسنه و 2 میلیون ریال تخفیف ویژه دهه مبارک فجر آغاز شد.
سلام
این رینگ با این مشخصات به L90 می خوره؟
کد:http://www.neowheels.com/Showroom.aspx
دوست من داخل این سایت رینگهای زیادی بود شما نام و اندازه رینگ رو دقیقا بگو تا بهتر بشه راهنماییت کردنقل قول:
منظور این مدل هست:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق توضیحاتی که در خصوص اندازه و سایز رینگ داده به تندر میخوره! حالا این قیمتش میدونی چنده؟
این سایت برا هندوستان هست 17000 روپیه قیمتشهنقل قول:
ممنون از اطلاع رسانی این خبرنقل قول:
14.5 دارمنقل قول:
ولی به احتمال زیاد با قرض یه E2 ایران خودرویی میگیرم از طریق یه نفر از اشناهام تو ایران خودرو
میدونم ربطی به این تاپیک نداره ببخشید, ولی جریان افزایش قیمت خوئرو های داخلی چی شد. کسی خبر داره؟