از استارت برای انتخاب کاراکترها استفاده کن عمو میلادنقل قول:
Printable View
از استارت برای انتخاب کاراکترها استفاده کن عمو میلادنقل قول:
بچه ها این بازی رو آن لاین هم میشه بازی کرد؟
یه قسمت داره تو صفحه اصلی ولی وقتی واردش میشید هیچ اتفاقی نمی افته .اگر کسی آن لاین بازی کردنشو بلده توضیح بده ممنون.
دوستان این بازی برای کامپیوتر اومده یا نه؟
و اگه اومده برای دانلودش باید چه نسخه ای رو بگیریم؟ (منظورم اسم کامل بازی هست)
ممنون
بله، من نسخه ی FLT رو دارم از دانلودها هم گرفتمنقل قول:
Mortal Kombat Komplete Edition
عـــــــاغا یکی به ما بگه سیوهای بازی کجـــــــــــــــــان؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟ :|
بچه ها تو محل نصب بازی فولدر asset رو مشاهده کردید؟ داخلش کلی فایل با فرمت 3تاx هست، چطور میشه ویرایششون کرد؟؟
اگه دقت کرده باشین اسم فایلا کاملا مشخصه مربوط به چی هست.
یافتم یافتم اینم اولین ادیتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش کوچیکم بد جور اصرار می کرد بازی رو براش بریزم مجبور شدم...
شما با اینکه برادرت با خشونت بازی مواجه بشه مشکلی نداری و همه ی گیرت بدن خانومای بازی بوده؟نقل قول:
داداش کوچیکم بد جور اصرار می کرد بازی رو براش بریزم مجبور شدم...
+
اصن یه وضی ی ی ی ی : ))))))نقل قول:
عـــــــاغا یکی به ما بگه سیوهای بازی کجـــــــــــــــــان؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟ :|
C:\Users\mehrnaz\AppData\Local\FLT\Steam\237110
سلام به همه بچه های گیم خور من الان این بازی نصب دارم مشکلی ندارم دارم بازی میکنم فقط الان دوتا دسته وصل کردم که دو نفری مبارزه کنیم که فقط یکی از دست ها انتخاب میشه هر دفعه یک دسته میتونه انتخاب کنه بازی کنه کجا و چطوری دو نفره مبارزه کنیم یعنی رو در رو ممنون میشم بهم بگید
من با کامپیوتر و با کیبردش بازی میکنم میشه بگی از کجا باید این قسمت رو پیدا کنم ممنون :n16:نقل قول:
سلام سایتی هست که توش تمام رمزها ( دوستانه ، کوچک کردن ، خونی ، و حیوانی ) رو نوشته باشه ؟ تو بازی که فقط 1 مدل رمز رو آموزش میده
اصلا مطمئنی همچین چیزی داریم تو بازی ؟ شاید باید انلاک بشه .نقل قول:
سلامنقل قول:
بازی فقط Fatality و babality داره
توی بازی استارت بزنید ، به قسمت Move List ، سپس Super Moves برویدنقل قول:
سلام سایتی هست که توش تمام رمزها ( دوستانه ، کوچک کردن ، خونی ، و حیوانی ) رو نوشته باشه ؟ تو بازی که فقط 1 مدل رمز رو آموزش میده
و انتهاش Finishing Moves که Fatality 1 , 2 و Bability و Stage Fatality رو نوشته
Friendship ، Animality ، Brutality رو من ندیدم داشته باشه همچنین Endurance Mode
نمیدونم دسته شما چطوریه ولی با فرض استاندارد بودن Controller (مانند دسته های پلی استیشن)نقل قول:
سلام به همه بچه های گیم خور من الان این بازی نصب دارم مشکلی ندارم دارم بازی میکنم فقط الان دوتا دسته وصل کردم که دو نفری مبارزه کنیم که فقط یکی از دست ها انتخاب میشه هر دفعه یک دسته میتونه انتخاب کنه بازی کنه کجا و چطوری دو نفره مبارزه کنیم یعنی رو در رو ممنون میشم بهم بگید
شما باید در صفحه اصلی که نوشته
Fight
Story Mode
Tower Chalenger
و...
R2 رو بزنید (یا به عبارتی کلید شماره 6 دسته) حالا اینجا Versus Mode Vو انتخاب کنید و براحتی میتونید دو نفری بازی کنید.
چرا داداش، شاید بشه قفلش کنم رویbabylity :n02:نقل قول:
اما انصافا پوشش زناش خیلی ستمه، شما خودت روت میشه جلوی والده یا همشیره گرامیت این کاراکترا رو برداری؟؟:n13:
تو بحش Extra گزینه وسط رو انتخاب کن.نقل قول:
البته اگه منظورتون ویرایش کارکتراس این لینک ها:
مبگم شما لباس سوم MILEENA رو انتخاب کردی؟؟...فکر کنم راست بری توی کوچه(البته با PC) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...من موندم اون نیم وجب پارچه رو چجوری به خودش بسته:n02::n09:نقل قول:
چرا نباید روم بشه؟ پوشش خانومای بازی یکی از ویژگی های بازی بوده و به نظرم خیلی هم به جا و مناسبه.نقل قول:
آخه شما اولین نفری نیستی که این نظرو داری :n02:
برای مثال یکی از دوستای عزیزم درباره اینکه برادر کوچکترش dead island رو بازی کنه شک داشت.چون پوشش بعضی از خانومای بازی b*kini بود ، جالبه که blood & gore قضیه براش اونقدرا مهم نبود :n01:
لابد اینا اثرات آموزه های دینی ـه :n02:
دو تاسوال دارم اولی چرا اون شخصیت کریسوس نیست؟؟؟ از کجا میشه اضافه کرد؟؟؟؟
- :n25:
دوم این که چه طوری میتونم وقتی میخوام شخصیت ها رو انتخاب کنم نمیشه لباس های دیگه انتخاب کرد مثل مورتال کمبت 4؟؟؟؟؟؟لطفا راهنمایی کنید:n11:
بین کاراکتر های زن Sonya Blade یک سر و گردن و دست و پا و شکم از همه بالاتره :n06:
کلی کمبو و تیر و لگد و کوفت و زهر مار داره که نگو :n02:
سلام
دوستان كسي رمزاي فيتاليتي mortal kombat armaddgon رو داره
من هرچي گشتم نبود
دست خوش بابا دستخوش، هیچی نگم بهتره، من دیگه حرفی ندارم:n15:نقل قول:
از نظر سرعت کیتانا خیلی عالیه یه دست باهاش بزن ببین چیه:دینقل قول:
در بین خانم ها کیتانا حرف اول و اخر را میزند از همه لحاظ :دی
منظورتون از کریسوس حتما کریتوس هستشنقل قول:
شخصیت کریتوس فقط به صورت انحصاری روی نسخه PS3 حضور داره.
برای برداشتن لباس های دوم هم باید روی شخصیت بازی استارت رو بزنی بعد میتونی تغییر لباس بدی.
من چون پرسپولیسی هستم ارادت خاصی به خانم اسکارلت دارم ! :n02: انصافا از بقیه هم لوند تره ! :n10:نقل قول:
ولی در کل هیچ کدوم برای من خوش دست تر از اسکورپیون و نوب سای بوت نیست ! سالارن این 2 تا ! :n02:
سلام
يكي هم جواب سوال منو بده:n28:
دوستان كسي رمزاي فيتاليتي mortal kombat armaddgon رو داره
من هرچي گشتم نبود
مرسی دوست عزیز از راهنماییتون اره همون کریتوس منظورم بود حیف شدنقل قول:
- :n27:
سیو کامل بازی که همه کریپت ها باز باشند کسی نداره اپلود کنه؟
چیه فرمتشون؟؟؟نقل قول:
من 5500 (سکه س تومنه دلاره پوینته؟!حالا هر کوفتی هس)دارم
باهاش چی میخرن؟
از کجا میخرن؟
ایول مثل خودمی . من از کمباتهای اولی عاشق اسکورپیون بودم بیشتر به خاطر زنجیرش و جابه جاییش . نوب هم که کلا به نظرم مال نوبهاست مثل خودم :n02: چون یکی دیگه رو اکثرا به جای خودش میفرسته تو زمین واسه همین حال میده .نقل قول:
البته Smoke رو هم پیشنهاد میکنم بازی کنی که توی جابه جایی سریع تر از اون ندیدم . کسی هست از smoke بتونه سریع بره اینور صحنه و باز برگرده ؟
من عاشق شخصیت اسموک و نوب و ربتایل هستم تو این ورژن....ارماک هم خیلی قاطع هستش...رین هم که شخصیت اصلیمه...ربتایل خیلی کنده...سایراکس هم دوست دارم...نقل قول:
کابال هم سرعت بالایی داره که باعث گیج شدن حریف میشه.(البته فقط دز یک فن سرعت بالایی داره)
من توی نسخه های قبل شخصیت اصلی که برمیداشتم بیشتر همین ارماک بود اما تو این نسخه خیلی کندش کردن و بیشتر شبیه sorcerer هست تا نینجا .نقل قول:
راستی مگه رین خودش جزو مورتال کمباتی ها نیست ؟ پس چرا توی اون 4 نفر قرار داره ؟
بدی کابال تو این نسخه اینه که خیلی کمبوهای کندی میزنهنقل قول:
لباس نينجايي شو ديدي ارماك رو؟نقل قول:
اون تقسیم بندی بیان کننده منظور خاصی نیس،نقل قول:
راستی مگه رین خودش جزو مورتال کمباتی ها نیست ؟ پس چرا توی اون 4 نفر قرار داره ؟
فقط چون این 4 تا شخصیت ها کم کم به صورت dlc به بازی اضافه شدن، این بود که اینطوری شد.
ولي خب راس ميگه متونستن كوانشي يا سايبر ساب زيرو
بچه ها روی pc خوب اجرا میشه؟
نسخه ش تبدیلی نیست؟
اگه هم پورت باشه پورت خوبیه و فقط توی بعضی stage ها بازی کند میشه و البته لگ و ... نداره . احتمالا پچی چیزی بیاد واسه این مشکل .نقل قول: