متاسفانه برنامه ای برای نصب تو پوشه نیست، فقط یه آیکون و یه پوشه بنام Locale که تو اون پوشه هم بازم فایلی برای نصب نیست.نقل قول:
Printable View
متاسفانه برنامه ای برای نصب تو پوشه نیست، فقط یه آیکون و یه پوشه بنام Locale که تو اون پوشه هم بازم فایلی برای نصب نیست.نقل قول:
فكر كنم تنها راه حلش اين باشه با دوستتون تماس بگيريد ازش بپرسيد باهاش چي كار كرده !!! ولي حدسم همون هست كه پسوردي گزاشته و قفلش كرده !!!نقل قول:
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به همه دوستان عزیز .
دوستان من می خوام 3.5 دو ترابایت بگیرم با صحبتی که با دوست عزیزم ata.royalfalcon داشتم هارد وسترن رو پیشنهاد داد . حالا دو سه روز دیگه می خوام برم هاردو بخرم گفتم برای آخرین بار به طور عمومی بپرسم بین وسترن و سیگیت کدوم یکی بهترن و آیا بهتر از این ها هم با حجم و مشخصاتی که تو زیر می نویسم هست .
1- مقاوم
2- برای کار با لپ تاپ و pc و ----- مناسب باشه .
3- ماندگاری طولانی داشته باشه .
4- قدرت نگهداری اطلاعاتش بالا باشه .
5- همه جا هم بشه ازش استفاده کرد .
6- سرعت انتقال اطلاعاتش بالا باشه .
دوستان هر مارکی رو هم که معرفی کردند بهترین گارانتی اون مارک رو هم معرفی کنن .
سیستم دستکتاپ خونه رو رد کردم رفته و چون خیلی فایل شخصی دارم نمیتونم اونها رو تو لپ تاب داشته باشم.از طرفی نیاز به یک هارد دارم که به ----- و ... وصل کنم و باهاش برنامه های مورد علاقه رو ضبط کنم و فیلمهای دانلودی رو داخلش بریزم و وصل کنم به تی وی و تماشا کنم.پس جابجایی زیادی ندارم و همش داخل میز تلویزیون هست.
چه مدلی به درد کار من میخوره؟
با سلام خدمت کلیه دوستان
من میخواستم یه هارد اکسترنال 500 یا یک ترا بگیرم. یو اس بی هم باشه (بدون پاور منظورمه) . میخواستم ببینم چه مدل هایی توی بازار هست و رنج قیمت ها حدودا چطور است و کدوم مدل ها رو پیشنهاد میدید؟
با تشکر
بابک
سلام دوست مننقل قول:
اين هاردهاي وسترن جديد كه usb3+usb2 هست هيچ قولي نميدم كه توسط رسيور يا TV شناسايي بشه !!!
سلامنقل قول:
يه مدت صبر كردم و جواب ندادم تا ببينم كسي نظري داره يا نه
بگذريم !!!
ميترسم هاردي پيشنهاد بدم كه رسيور يا TV نتونه اونو شناسايي كنه ، خيلي ها بودن كه هارد اكسترنال خريدن ولي TV يا رسيور اونو شناسايي نكرده و پولشون هدر رفته .
شناسايي هارد بستگي به عوامل زيادي داره شما بايد دفترچه راهنماي رسيور رو مطالعه كنين .
مثلا بعضي رسيورها فقط فرمت fat32 رو ميشناسن.
يا بعضي ها ، حجم مشخصي رو ساپورت ميكنن.
يا بعضي فقط از USB2 ساپورت ميكنن .
يا بعضي از رسيور ها يا TV فقط پارتيشن اول رو ميشناسن كه بعضي از هاردها دو پارتيشن دارن كه پارتيشن اولشون قفله پس نميتونه اونو شناسايي كنه .
مثلا سينماي خانگي ما هارد USB2 و فرمت fat32 و حداكثر 160 گيگ رو ميشناسه .
خلاصه من جرات نميكنم مدل خاصي رو پيشنهاد بدم . ولي با توجه به اينكه جابجايي زياد ندارين قطعا مدلهاي آداپتوري رو بخريد .
سلامنقل قول:
تنوع هاردها ي پرتابل در بازار خيلي زياده (برخلاف مدلهاي دسكتاپي)
تفاوت قيمت بين 500 گيگ و يكترا (پرتابل بدون آداپتور) خيلي زياده . اولي بستگي به مدلش حدودا 70 الي 80 هزارتومنه دومي هم از 130 هزارتومن بيشتره !!!
براي چي ميخواي ؟؟؟
سرعت بالا برات مهمه ؟؟؟ (اگه سرعت بالا ميخواي بايد از انواع USB3 رو بخري . بعضي از هاردهاي پرتابل هستن كه شرايط ويژه اي دارن كه اونو از ساير مدلهاي عادي متمايز ميكنه كه تا اونجايي كه ممكنه سرعت ترانسفر رو بالا ميره!!!)
براي سيستمهاي غير از PC ميخواين ؟؟؟ (اگه براي غير از pc بخواي ريسك عدم شناسايي هست كه در پست بالا هم گفتم . مثلا لپتاپ من USB3 رو ساپورت ميكرد ولي من يه هارد پرتابل USB2 خريدم چون كنسول بازي من هارد USB3 رو ساپورت نميكرد .)
ضد ضربه ميخواين ؟؟؟ ميتونين مدلهاي سيليكون پاور رو بخريد (من با هارد سيليكون پاور كار نكردم و تجربه اي باهاش ندارم )
خلاصه سوالات كلي نپرسيد :31:
سلام دوستان خسته نباشیدنقل قول:
امیدوارم سوالم تکراری نباشه. خیلی تو اینترنت گشتم ولی جایی ندیدم سرعت بافر این نوع هارد رو زده باشه. من مدل 2 ترابایت می خوام که usb2&3 هر دو ساپورت کنه. لطفا قیمت و گارانتی اگه خبر دارید بگید و این که سرعت بافرش چنده؟ یه فروشنده گفته بود اینا 8 و ترانسند یه مدل داره 32. شما عدد دقیق خبر دارید؟
ممنون
با تشکر از جواب شمانقل قول:
والا واسه لپتاپ میخواستم. ضدضربه هم باشه که خوب میشه. حالا با این تفاسیر ارزش داره یک ترا بگیرم؟ قیمتش پایینتر نمیاد؟
750 گیگ سیلیکان پاور Armor a80 یو اس بی 3 ضد ضربه 100 تومان!نقل قول:
بالای 750 سیلیکان نداره.یکی از دوستای من تازه خریده.
اینترنال یا اکسترنال فقط؟!
اکسترنال دیگه! اینی که گفتی فک کنم چیز خوبی باشه.نقل قول:
سلامنقل قول:
اين مدل از وسترن كه شما انتخاب كردين 32 مگابايت كش دارد . اين مدلها usb3 دارن كه با usb2 هم سازگاره. در مورد گارانتي هم تا به حال هاردهاي من به گارانتي نخورده ولي دوستان از سازگار و ويستا پخش تعريف ميكنن .
8 مگ براي اين هارد خيلي ستمه !!!:13:
از اونجايي كه براي ساخت اين هاردهاي اكسترنال از هارد اينترنال معمولي استفاده ميشه براي پي بردن به ميزان كش هاردها كافيست مدل هارد اينترنال بكار رفته رو بدونين و از اونجايي كه كمپاني وسترن خودش توليد كننده هارد اينترنال هست از هاردهاي سري گرين براي هارد هاي اكسترنال استفاده ميكنه . (برخلاف ساير برندها كه فقط توانايي توليد باكس هارد رو دارن و هاردهاي ساير كمپاني هارو داخل باكس ميزارن)
آقا خسته نباشيد منم ميخواستم يه هارد باهمين مشخصات بگيرم (siliconpower A80 750) ميخواستم اگه كسي داره بگه كه ازش راضيه يا نه ?نقل قول:
ممنون ميشم اگريه تست سرعتش هم بزارين tanks :43:
سلامنقل قول:
تست سرعت رو در اینجا گزاشتن.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=491576
همه هاردا 10 الی 15 هزار تومان امروز گرون شد . . .
فکر کنم به خاطر فرا رسیدن تعطیلات تابستانی باشه .نقل قول:
اتفاقا انواع کنسولهای یازی از جمله ps3 و Xbox افزایش قیمت شدیدی در بازار داشته !!!
xbox شد 700 هزار تومن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البته اسلیمش
با سلام خدمت دوستان
من به تازگی یه هارد اکسترنال یه تراباتی مدل my passport wdگرفتم بعد وصلش کردم یه سری پوشه و برنامه وراهنمای کاربر توشون بود فرمت و...من چیرزی توش نریختم گفتم شاید لازم باشه اول کاری کنم دوستان لطف کنید بگید کار برنامه های توش چیه و باهاشون چیکار کنم.
یه چیز دیگه اینکه چطور از حداکثر سرعتش استفاده کنم چون واسه امتحان یه فیلم زدم کپی بشه نهایت سرعتش 40مگ بود که فکر کنم سرعتusb3 خیلی بیشتره از usb3هم پشتیبانی میکنه،چیکار کنم بره یو اس بی 3؟
با تشکر
سلامنقل قول:
نيازي به نصب برنامه خاصي نيست ولي اكر بخواهيد از امكانات بيشتري مثل پسورد گذاري استفاده كنين بايد برنامه مربوطه رو نصب كنبن. وقتي هارد رو به سيستم ميزنين يه auto-play اجرا ميشه كه معمولا چند گزينه داره از قبيل باز كردن فولدر ها و نصب نرم افزار و خاموش كردن هارد ، نرم افزار رو نصب كنين !!!
اگر سيستمتان usb3 داشته باشه اتوماتيك وار از usb3 استفاده ميكنه . در واقع اين هاردها از اساس usb3 هستن كه با usb2 سازگار هست .
در مورد سرعت هم بهتره كه طبق اين تايپيك عمل كنين و با نتايجي كه در همون تايپيك گزاشتن مقايسه كنين. بهتره كه يه تست سرعت هم در همون تايپيك بذاريد.
ولي يه چيز ، اگر خود ماردبرد شما usb3 نداشته باشه و به صورت كارت usb3 روي اسلات مادربرد نصب شده باشه سرعتش پايينتر ميشه نسبت به مادربردهايي كه خودشون usb3 داره !!!کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=491576
ps3 هم شد 650 هزارتومن.نقل قول:
من سه هفته پيش خريدم 558 هزارتومن .
دوستاني كه هارد silicon power A80 دارن ازش راضين؟
از نظر سرعت، كيفيت ، ضد شوك و آب بودنش راضين ممنون
من 640 دارم. یک ماهی هست دارم . ازش راضی ام سرعت خوبه . البته از Usb3 استفاده نکردمنقل قول:
ضربه ای هم نخورده که ببینم چیزیش میشه یا نه !
اول میخاستم WD بخرم پشیمون شدم . همینو خریدم
من هارد adata sh دارم 750 GB
مقعي كه داره كار ميكه وقتي دست ميذارم روش انگار ديسك موقع چرخيدن به يه چيزي گير ميكه (هر چند ثايه يك بار) . يني با لرزش طبيعي هارد فرق داره
ولي تا حالا مشكلي نداشته
نميدونم ايرادي هست؟
سلامنقل قول:
به نظرم اون صدا و لرزش هاي جزئي كاملا طبيعي هست (با توجه به اينكه ميگيد كه مشكلي نداره). براي حصول اطمينان ميتونين نرم افزار hd sentinel رو دانلود و نصب كنين . البته اين نرم افزار خيلي حرفه اي نيست ولي ميتونه شما رو از نگراني دربياره :46:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=168348
با سلام خدمت دوستان
من می خام یه هارد بگیرم برای اتصال به ال سی دی و ایکس باکس به صورت هم زمان
که هم فایل های ایکس باکس روش ذخیره کنم و هم بتونم از اطلاعاتش(عکس و فیلم ....) روی تی وی استفاده کنم
و می خام به لپ تاپ هم وصل بشه برای ریختن عکس و فیلم ...
ظرفیتشم 500 GB باشه بسه ، قیمتشم زیر100 تومن باشه
حالا نمیدونم اصلا چنین مدلی هست یا نه ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید:wac:
با تشکر قبلی
با سلامنقل قول:
شما براي اين كار بايد از هارد اكسترنال network استفاده كنين و اونو با استفاده از روتر به صورت بيسيم يا با سيم (LAN) بين دستگاهاي مختلف به اشتراك بذارين ولي مطمئنا قيمت اين مدل از هاردها از 100 تومن كمتر نيست تمام مدلهاي نتورك وسترن از يكترابايت به بالا هستن . به اینجور هاردها هاردهای اکسترنال NAS گفته میشه مخفف network attached storag هست .
در ضمن نمیدونم LCD شما پورت RJ45 داره یا خیر ولی برخی از LCD ها از این پورتها دارن !!!
در ضمن قبل از خريد هم با متخصصين شبكه در باره نحوه پيكر بندي شبكه هم مشورت كنين.
وسترن مدل My Book World Edition يا مدل My Book Live
مزیت مدل اولی علاوه بر داشتن پورت RJ45 پورت usb2 هم داره که میتوان مثل هارد اکسترنال معمولی هم استفاده کرد . اما مزیت مدل دوم که فقط پورت RJ45 داره سرعت بالای اون هست (High performance 100 MB/s reads)
راستش من تو كار دانلود فيلم وسريال هستم و مي خوام آرشيو خوبي تهيه كنم.
نيازم به هارد اكسترنال در حدي هست كه حدود 1 ماه يكبار (شايد بيشتر يا كمتر) بيارمش به سيستم وصل كنمشو فايل هايي كه دانلود كردم را از هارد اينترنالم كه ظرفيت محدودي داره(120 گيگ) به اون انتقال بدم و بد جداش كنم(پس تا حالا فكر كنم كه مدل هاي پاسپورتي به كارم نمياد,درست ميگم اگه غلط گفتم بگيد. )
مسئله ي سرعت هم زياد مهم نيست (نه كه حالا برا انتقال يه بلوري 20 گيگي يا فيلم 700 مگي 1ربع معطل بشم. )
من جنس خوب ميخوام عمر دار كه تا مدت ها خيالم راحت باشه از دستش(چون ميدونيد با وضع نت ايران رفتن 1 ترا به هوا يعني كه خودم هم به هوا ميرم )
بازم اگه اطلاعات لازم هست بگيد تا در اختيار بگذارم.
در ضمن ممنون ميشم هاردي كه معرفي مي كنيد اطلاعات كاملشم يك جا را معرفي كنيد كه برم بررسي كنم.
بعدم بازده هارد اكسترنالي كه مي خوام بخرم به قطعات سيستم هم مربوط ميشه چون سيستم من عتيقه است.(هاردش IDE هست, رم 256,cpu:2.5 Intel )
دوست عزیز مرسی بابت راهنمایی توننقل قول:
اگه قیمت این مدل هاهم داشتید ممنون میشم بگید
سلام دوست مننقل قول:
من خودم 10 ترابایت آرشیو فیلم و کارتون و سریال دارم که در شش هارد اکسترنال وسترن مدل elite ذخیره شده و خیلی کم از اونها استفاده میکنم . به جرات میتونم بگم که به جز یکی بقیه هاردها از بهمن/اسفند سال گذشته تا الان روشن نشده اند.
دوست من باید بگم که هارددیسکها هیچ امنیت مطلقی ندارن .خودم هم یه هارد اینترنال 1.5 ترابایت سیگیت داشتم که پر از فیلم و کارتون بود که مشکل دیتیکت نکردن رو پیدا کرد و تمامی اطلاعات از بین رفت .
ذخیره کردن اطلاهات در هارد دیسک به معنی نوشتن اطلاعات روی یخ و قراردادن اون در فریزر هست . تا زمانی که فریزر خوب کارکنه اطلاعات هم هست ولی اگر فریزر خراب بشه ................البته من نمیخوام تا این حد منفی باف باشم گرچه این هاردهای اکسترنال من تا الان مشکلی نداشته ولی خب من نگران این آرشیوها هم هستم. خودم برای بکاپ قصد خرید هارد اکسترنال رو داشتم اما بعلت اینکه اخیرا PS3 خریده بودم و بودجه ام رو خرج کردم ، خرید هارد اکسترنال به پاییز موکول شده که هم قیمتها پایینتر بیاد و هم شاید مدلهای جدید وسترن هم بیاد .
خلاصه برای اینکه خیالتون جمع باشه اطلاعات باید حداقل در دوجا ذخیره بشه.
با توجه به اینکه استفاده شما از هارد اکسترنال کم هست و جابجایی زیادی هم ندارین نوع دسکتاپی آداپتوردار برای شما مناسبتره . و با توجه به اینکه سیستم شما هم قدیمی هست مطمئنا usb3 هم نداره و usb2 داره باید بگم که برای کپی کردن اطلاعاتی در حدود 40 گیگ حدودا نیم ساعت زمان میبره ممکنه که بیشتر هم بشه .
در مورد مدل پیشنهادی ، تنوع مدلهای دسکتاپی برخلاف پرتابل کمه . در بازار اکثرا یا وسترن هست یا سیگیت که من خودم وسترن مدل دسکتاپی آداپتوردار My Book Essential رو پیشنهاد میدم (اگر مدل الایت هنوز تولید میشد اونو پیشنهاد میدادم) این مدل هم usb2 هست و هم usb3 بنابراین در آینده که سیستم رو ارتقا دادین میتونین از مزایای سرعت بالا بهرمند شوید. بهتره که حضوری از بازار خریداری کنین و از خرید اینترنتی تا اونجایی که امکان داره پرهیز کنین در موقع خرید هم خوب جعبه رو بررسی کنین تا احیانا زمین نخورده باشه یعنی مقوای جعبه باید عاری از هرگونه ضربه خوردگی باشه . ضمنا این جعبه یه روکش نازک نایلونی هم داره که نباید پاره شده باشه . در مورد گارانتی هم من اعتقاد چندانی به گارانتی هم ندارم ولی اگر با گارانتی سازگار بخری بهتره .
این هاردهای وسترن در چندین کشور تولید میشه مثل چین یا مالزی یا تایلند و .... اگر نوع تایلندی رو دیدی همونو بخر به نظرم میاد نوع تایلندی کیفیت بهتری داسته باشه !!! از شش تا هاردهام 5 تا تایلندی هست و یکیش ساخت مالزی هست . البته در مورد اینکه هاردهای ساخت کدام کشور کیفیت بهتری دارد منبع معتبری وجود ندارد .
سلام قیمت دقیق رو ندارم ولی مدل My Book World Edition دوترابایتش سال پیش حدودا 35 هزارتومن بوده الان اگر یکترابایتش پیدا بشه فکر کنم قیمتش حدودا 200 تومنی باید باشه . قیمت مدل live رو نمیدونم متاسفانه .نقل قول:
ضمنا یه روتر خوب هم حدود 100 تومن به بالا باید باشه .
نکته اول : اگر واقعا میخوهید هاردهای NAS بخرید بهتره که مدل live رو بخرید به خاطر سرعت بالا .
نکته دوم : بعید میدونم بشه همزمان از پورت usb و پورت lan در مدل My Book World Edition استفاده کرد .
خوب چرا ایشون یک روتر مثل ASUS N16 یا N13U نمیگیرن؟نقل قول:
میتونن کابل یو اس بی هارد رو به روتز وصل کنن و از اطلاعات هارد بصورت لن و وایرلس استفاده کنن.تازه کلی امکانات دیگه هم داره!
بسیار بسیار ممنون دوست من . از وجود همچین روتری اطلاع نداشتم .:10:نقل قول:
سلام
آقا لطف میکنین قیمت My passport essential -portable و free agent geoflex رو بدین 1T البته. اگه هارد Desktop خوب از WD هم میشناسین ممنون میشم با قیمت معرفی کنید .
برای آخر هفته میخوام یکی از پایتخت بگیرم .
مریس دوست عزیزنقل قول:
قیمت این مدل چنده ؟
---------- Post added at 04:40 PM ---------- Previous post was at 04:37 PM ----------
ممنون عطا جاننقل قول:
بهتر نیست به پیشنهاد آرش فکر کنم ؟
سلام به اساتید محترم
من هارد (وسترن دیجیتال مای بوک اسنشیال 1TB) دارم
که ۲تا پارتیشن داره
میخوام ۱کی از پارتیشنهارو قفل بذارم
نمیدونم چهجوری باید قفل گذاشت؟
اگر هاردو به سیستمهای دیگه وصل کنم اون پارتیشن قفل هست؟
این نرمافزارها داخل هارد بود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میکنم دوست من .نقل قول:
پیشنهاد ArashMiniStar بسیار عالی هست و مخصوصاً که هزینه اش کمتر میشه ، ولی چیزی که ذهنم رو کمی مشغول کرده این هست که اینترفیس usb2 سرعت بالایی نداره و نمیدونم جوابگوی اینهمه دستگاه هست یا خیر در صورتی که یکی از خصوصیت مدل My Book Live عملکرد و سرعت بالا در حدود 100 MB/s هست .
این نمودار رو که از سایت وسترن گرفتم گویای همه چیز هست . سرعت usb2 که حدود 30 مگابایت هست (که واقعا همینطوره) در مدل My Book Live به 100 مگابایت میرسه .
راستی اسمم عطاست !!!:46:
سلام دوست مننقل قول:
شما باید نرم افزار WD SmartWare رو نصب کنین و پس از نصب برنامه ، روی کله آدم :31: که در system tray هست راست کلیک میکنین و سپس WD SmartWare رو کلیک میکنین و سپس در قسمت setting روی setup driver کلیک میکنین و سپس روی security کلیک میکنین و پسورد میذارین .
نکته بسیار مهم : اگر به هردلیل پسورد رو فراموش کنین باید هارد رو بندازید دور
نکته دوم : روی هر سیستمی که وصل کنین تا پسورد وارد نشه قفلش باز نمیشه .
ضمنا من فکر میکنم که کل هارد رو قفل میکنه نه فقط یک پارتیشن . (شما امتحان کنین اگر غلط بود بگید)
فکر نکنم دیگه بشه کاریش کرد!!نقل قول:
فقط تنها راه صبر کردنه!!
اگه ایشون مودم N13U رو بگیرن یه مشکلی خواهند داشت و این هست که اگر بخوان با کابل LAN از اطلاعات هارد برایشان مشکل پیش خواهد آمد! اینطوری بگم که چون این مودم از نوع 10/100MBps پشتیبانی میکنه پس 100 تقسیم بر 8 کنیم 12.5 مگابایت بر صانیه خواهد شد که سرعت کابل یو اس بی 2 حدودا 2 برابر این هست!
ولی مدل جدیدتر این مشکل رو نداره.
یه موضوع دیگه هم هست که باید درایو ها رو با فرمت خاصی فرمت کنند.
الان میگردم تاپیک مربوطه رو پیدا میکنم.:31:
---------- Post added at 11:18 PM ---------- Previous post was at 11:15 PM ----------
ایناهاش اینه :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=403813
نقل قول:
یعنی اینکه باید هار د رو به فرمت EXT2.EXT3 در بیاریم . و مثلا فیلمهای HD که حجمی بیشتر از 5 گیگ دارند نمیتونند در فرمتها FAT شناخته بشوند.
خوب حالا ما باید این فرمت EXT2 ویا EXT3 رو انجام بدهیم.
ممنون ، این بحث برام جالب شده !!!نقل قول:
چندتا سوال
1. راجع به مدل جدیدتر روتر که مشکل کاهش سرعت نداره گفتید . اسم و مدل روتر مورد نظر چی هست ؟؟؟
2. آیا روتری هست که usb3 ساپورت کنه ؟؟؟
3. آیا روتری هست که فرمت NTFS هارد رو بشناسه و بتونه با فرمت مورد نظر کار کنه ؟؟؟
ویرایش :
در مورد سوال سوم روتر Linksys E4200 میتونه فرمت NTFS رو شناسایی کنه و اونو به اشتراک بذاره ، اما اینکه میتونه مثل مدل N13U بعنوان دانلودر عمل کنه یا نه خبر ندارم باید بیشتر تحقیق کنم !!
قیمتی که از سایت زیر گرفتمنقل قول:
WD 1TB My Passport Essential SE یک ترابایت به قیمت ۱۳۹,۰۰۰ تومان :18:
FreeAgent® GoFlex™ 1TB USB 3.0 یک ترابایت به قیمت ۱۳۹,۰۰۰ تومانکد:http://shop.persiantools.com/hardware/ExternalHard/wd_1tb_my_passport_essential
تنها مدل دسکتاپی وسترن هم My Book Essential هست (کلا تنوع مدلهای معمولی دسکتاپی وسترن خیلی محدوده !!!)کد:http://shop.persiantools.com/hardware/ExternalHard/seagate_1tb_goflex
قیمتش هم ۱۰۵,۰۰۰ تومان برای یکترابایت
کد:http://shop.persiantools.com/hardware/ExternalHard/wd_1tb_my_book_essential