نقل قول:
جناب این سایتی که معرفی فرمودید:پلن مربوط به اون قیمتی که گفتید کجاست؟کد:http://www.broadsat.com/tooway/
Printable View
نقل قول:
جناب این سایتی که معرفی فرمودید:پلن مربوط به اون قیمتی که گفتید کجاست؟کد:http://www.broadsat.com/tooway/
متن زیر مربوط به اینترنت ماهواره ای open sky هست.
پلن فلت که ارزونترین پلن نامحدوده ....
"سرویس Flat بدون محدودیت دانلود در حجم استفاده می باشند و دارای 800 مگابایتگارنتی با سرعت مابین 1024Kbps تا 2048Kbps می باشند.
بعد از اتمام حجم گارانتی سرعت به 512Kbps تا 1024Kbps تا حجم 10 گیگ کاهش پیدا می کند.پس از اتمام حجم 10 گیگ سرعت به 64Kbps تا آخر ماه تغییر می کند."
کی بود اینترنت ماهواره ای توصیه میکرد؟؟؟
بیاد جواب گو باشه ... ملت رو چند ساعت سر کار گذاشت......
تو همون سایت زده کارت PCI حداقل هفتاد ونه هزار تومنولی دیگه توضیح نداده همین یه کارت کافیه یا نیاز به تجهیزات دیگه ای هم هست که مطمئنا هست. حالا قیمت تمام شده همه تجهیزات و اکانت چقدر میشه معلوم نیست (لا اقل من دقیقا نفهمیدم چقدر میشه) من میل زدم و ازشون توضیح خواستم اگه جواب دادن اینجا منعکس میکنم.کد:http://www.sub.ebysat.ir/fa/hardware.php
کد:http://www.sub.ebysat.ir/fa/service.php
سوال: شما که این همه میگی اینترنت ماهواره ای ماهواره ای!! خودت استفاده کردی؟نقل قول:
حرف های شما درسته ها، قیمت تجهیزات که یک عدد کارت دی وی بی هستش (حدودا 100تومن) و یه دیش و الBN (حدودا 250-300تومن) و مجموعا 400تومن؛ ولی میخوام ببینم خودت تاحالا استفاده کردی که به دیگران پیشنهاد میدی و عنوان های بزرگ میزنی؟؟!
من خودم استفاده نکردم ولی کسانی که استفاده میکردن ازش راضی بودن. با خود ریسیور میشه کانکت شد ولی باید کارت --- ساپورت کنه وبعد یک پنل بخرید از سایت open sky که از همه ارزون تره.18 هزار تومن میتونید خودتون نگاه کنید. (یک طرفه)3mb سرعت 2 گیگ ترافیک بعداز اتمام ترافیک به 64 کیلوبایت تغیر میکنه ولی میتونید دانلود افلاین با سرعت بالا داشته باشید.نقل قول:
دیگه نباید زیاد درباره ماهواره صحبت کرد بریم سراق موضوع تایپیک.
این ایترنت ملی که میگن همچی قطع میشه دروغ بیش نیست. مگه میشه اینترنتو ملی کرد. اونوقت دیگه نمیشه حساب های بانکی (حواله پول به کشور دیگه) انجام داد . اونموقع ملی کارت (بانک ملی) به چه دردمیخوره که بری از کشورای حاشیه خلیج پارس پول از شعب اونجا بگیری.
--------------------------
ديش و ال ان بي جمعا ميشه با 20 هزار تومن خريد...250 هزار تومن چيه ديگه :18:نقل قول:
كارت رو هم ميشه با 30-40 تومن خريد..
در مورد اينترنت افلاين بايد عرض كنم كه هر سايتي ديدين ارزوون ميده بدونين اكانت هاش هكي هستند و سريع از بين ميرن..
نقل قول:
آره منم می خواستم راجع به دیش و ال ان B همینو بگم اما دیدم بحث و تموم کزدن بی خیال شدم
شما کجا دیدی کارت دی وی بی رو 30 40 تومن می فروختن؟؟؟لابد اسکای استار 2 بوده اونم چینی و دست دوم. خود اسکای استار 2 آلمانیش و نوش فکر کنم حدود 70 تومن باشه اما در کل اگه می خوای دی وی بی بگیری Qbox خیلی خوبه
در ضمن اینترنت افلاین اکانت نیاز نداره انلاین به اکانت نیاز داره اما دیگه با افلاین نمیشه کار کرد (چون هرچی که ریسیو میکنه همش فیلمهای مزخرف و اونجوری :31: (پ..و..ر..ن) هست و چیز زیادی گیر آدم نمیاد)
من از شاتل ميگرفتم حالا ميخوام بيام مخابرات چي كار بايس كنم :46:
دوستان همینو میگم و تمام، لطفا اگه دوست داشتین یه تایپیک باز کنید اونجا حرف بزنیم.
دیش و الBN واسه دیدن 20TV نمیخواهین بگیرین که!!!!!! ضمنا من با مودم مناسب برای دریافت و ارسال گفتم.
دوستان همینو گفتم و تمام، لطفا اگه دوست داشتین یه تایپیک باز کنید اونجا حرف بزنیم.
بزن دیگه چرا سوال می کنی؟؟؟؟نقل قول:
در ضمن ارسال با اینترنت ماهواره ای = 2 دقیقه بعد وزارت اطلاعات جلوی در خونتون.
دیشی که میگن باید از همونایی باشه که روی بانکها میذارن.(یا شبیه اون) مطمئنا دیدین. برادر من خودش کارمند بانکه. ازش پرسیدم گفت که تجهیزات مخابراتی شتاب بالای 7-8 میلیون واسشون آب خورده. حالا شما مطمئن باشید تجهیزات اینترنت ماهواره ای همچین ارزون هم نخواهد بود. اگه ارزون باشه احتمال زیاد داره که در حد و اندازه ی همون adsl حداکثر دو مگ باشه.
یه پیام دوستانه دارم اونم اینه که کلا بی خیال اینترنت ماهواره ای بشین بهتره.
نقل قول:
اینی که شما می گین اینترنت دوطرفه است و باید گفت که بله خیلی گرون درمیاد و همچنین برای کاربران خانگی ممنوعه
یعنی به محض اینکه اولین سیگنال ارسال بشه از وظارت اطلاعات میاد کت بسته می برنت
اما یک طرفه خیلی خوبه (شاید همون قیمت ADSL باشه اونم دو مگابیت اما سرعتش خیلی بیشتره)
فقط می مونه برای ارسال که میشه از یه ADSL 64 کیلو بیت هم استفاده کرد.
تجهیزاتی هم که می خواد
یه --- که قابلیت اینترنت ماهواره ای داشته باشه مثل اسکای استار 2 و 3 یا QBOX
یه ال ان بی معمولی
یه دیش 90 سانتی (حداقل)
چندتا نرم افزار (برای افلاین)
یه اکانت (برای آنلاین)
در کل اون تجهیزات فقط برای اول کاره بعدش فقط می مونه خرید اکانت که ماهیانست.
با با ول کنید این ماهواره رو . اخطاری شدیم.
ببینید با قیمتهای اکانت و محدودیتی که در حجم دانلود هست و همینطور استفاده از یه خط اضافی برای سند کردن دیتا اصلاً به صرفه نیست!!!!
میخوایید ماهی 40،30 تومن خرج کنید خوب برید یه سرویس 1 مگ حجمی بگیرید از یکی از همین شرکتها هم ارزونتر در میاد هم شبا دانلود رایگان میده!
راست میگه alivw71 میبینید که حتی حرف زدن از اینترنت ماهواره ای ممنوعه و اخطار دادن بهشون چه برسه به استفاده ازش !!!
از تمامی دوستان خواهش میشوداین بحث همینجا برای همیشه در این تاپیک بسته بشه و خواهشا دیگه ادامه ندین
یه خوبی که ایرانیها دارن اینه که سعی میکنن هر محدودیتی رو دور بزنن
تا بوی ملی شدن اینترنت اومد همه به فکر راه چاره افتادن
دارن یه کار میکنن که ما بریم از بیخ اینترنتمونو از ممالک اجنبی بگیریمو خیال خودمونو راحت کنیم
افرین
انتی اسپم
همه چی ارومه اینترنت مخابرات چقدر خوبه :31:
میگم اگه مخابرات یه دیتا سنتر هم راه بندازه خیلی خوب میشه!
ADSL مخابرات فعلاً که عالیه..... هاست هم بده یه سرور بازی راه بیفته با پینگ خوب و ...به به!
دوستان این اینترنت ملی زاییده ذهن یه سایت چِت مُخ به نام kamtarin.com میباشد که به مناسبت 13 بدر گفته شده و ما دیگه باید عادت کنیم تو این روز هیچ خبری رو راحت باور نکنیم البته این سایت عذرخواهی هم کرده
کد:http://kamtarin.com/?p=2406
سلام
سال نو مبارک
من پرسیدم گفتن از این خبرا نیست
تازه یه کم ارزونتر شده
دوستان عزیز هرکس v ان خاست بگه من تستشو دارم. با مخابرات کاملا سازگاره. pm بدید.
دوستاني كه عضو خدمات الكترونيكي پرتال مخابرات تهران هستند لطف كنن بگن مي تونن بدون مشكل وارد صفحه اختصاصي خدمات الترونيكي با استفاده از شناسه كاربري و رمز عبور خودشون بشن؟
من امروز ثبت نام كردم و رفتم مركز مخابراتي شناسه كاربري م رو فعال كردم الان وارد مي كنم پيام مياد كه نمي تونم به ديتابيس متصل بشم !
من اصلا نمیدونم این چی هست . چیزی به من نگفتن.نقل قول:
:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::1 9::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19: :19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::1 9::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:
دنیا اقتصاد هم مطلبی که نوشته بودم رو تایید کرد
تا پایان نیمه اول سال 90 صورت ميگیرد
اینترنت ملی جایگزین اینترنت جهانی
کد:http://www.donya-e-eqtesad.com/Default_view.asp?@=247672
هوراااااااااااااااااا دورغ 13 بود
دیگه چی شده . بابا اینا فقط حرفه تا سال دیگه همه وزیر وزرا باید جای خودشونو به دیگری بدن.نقل قول:
نقل قول:
من می خوام
همچین خبری نیست الکی شایعه سازی نکنیدنقل قول:
وزارت ارتباطات: دروغ است ، اینترنت ملی جایگزین اینترنت جهانی نخواهد شد
نقل قول:
حذف اينترنت جهاني و جايگزيني آن با اينترنت ملي دروغ 13 ايتنا
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=480326
نقل قول:
هوراااااااااااااااااا دورغ 13 بود
خدا رو شکر
فکر کنم من اولین و تنها کسی بودم که اینجا گفتم دروغ سیزدس!!
جایزم رو بدین، کاردارم میخوام برم :8:
آقا بالاخره اینترنت ملی میشه یا نه؟؟؟
2.ارزونتر میشه یا گرون؟؟
ممنون////:40:
1- هم ملي و هم جهاني انتخاب با شما خواهد بود.نقل قول:
2- مي گن شايد ارزون بشه!
مردمم صبرو تحملی دارن اینترنت از حالت بین المللی خارج شه .....
یعنی قیمت ملی مثلا ماهی 10 تومن خواهد بود و قیمت جهانی ماهی 50 تومن!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟:41:نقل قول:
1- هم ملي و هم جهاني انتخاب با شما خواهد بود.
نه منظور من قيمت نيست. منظور من اينه كه هم اينترنت ملي خواهد بود و هم اينترنت جهاني. و استفاده از اينترنت ملي اجباري و الزامي نيست هر كس كه مايل بود مي تونه بره از اينرتنت ملي استفاده كنه نه اينكه بيان اينترنت جهاني رو به كل قطع كنن بگن همه بايد اينترنت ملي استفاده كنن !نقل قول:
ول کنید این بحث . اینترنت ملی که خودتون دیدید دروغ بود. حالا بازم گیر دادد به این بحث.قیمتش 1/4 قیمت الان میشه.تازه اینترنت جهانی هم ارزون میشه نه گرون.
سرعت دانلود و باز کردن صفحات د و سه روزی هست افتضاح شده .واس دوستانم به این صورته
امروز که دیگه اوجشه . تماس گرفتم پشیتبانی یه خانوم اونجاس گفت برو این سایتspeedtest.ir چک کن رفتم سرعت 65 و دانلود هم 8 زد . بهشون اعلام کردم گفت نمی دونیم چی کار کنیم !! اعلام می کنم مرکز و این حرفا !!!
Line Rate - Upstream (Kbps): 75
Line Rate - Downstream (Kbps): 72
برای من که خوبه. تا حالا مشکل نداشتم.
منم می خوام ! :دينقل قول:
نقل قول:
براي من نوسان سرعت بيشتر شده !
سرعت باز شدن صفحه ها هم كمي كند تر :13: