هر کس که گرفت بگه چه تغییراتی نسبت به دمو داشته .
آیا پیشرفت خوبی نسبت به دمو داشته مثلا گیم پلی . گرافیک هوش مصنوعی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و...........................
Printable View
همونطور که حسین گفت بازی سخت تر شده.نقل قول:
این سیستم خستگی هم خیلی خوب عمل میکنه و آدم تو 15 دقیقه آخر بازی مجبور تعویض کنی و حتی بعضی بازیکنا رو باید همون دقیقه 60 کشید بیرون.
این مد دروازه بانیش هم خیلی جالبه... منکه کلی حال کردم باهاش. جاتون خالی همین الان با آلمان تونستم انگلیس رو 2 بر 0 ببرم و دوتا تک به تک گرفتم... چه حالی میده وقتی توپ رو میگیری اونم با یه عکس العمل زیبا ... آدم واقعا به وجد میاد !!
مشکلات دمو رو هم نداره... مثه اشتباه نشون دادن بازیکنا و بعضی حرکات عجیب cpu تو تک ب تک ها و کلا همگی بر طرف شدن و عملا باگ خاصی نیست تو بازی
خیلی خوبه.پس واقعا این مورد رو بازی تاثیر داره.....اینطوری نقش بازیکنانی مثل خدیرا و کویت و ..... پرنگ تر میشه.نقل قول:
این سیستم خستگی هم خیلی خوب عمل میکنه و آدم تو 15 دقیقه آخر بازی مجبور تعویض کنی و حتی بعضی بازیکنا رو باید همون دقیقه 60 کشید بیرون.
مشکل من فقط سرعت بازیه.سرعت بازی خیلی خیلی زیاده و این برای من حس شبیه سازی رو از بین میبره.خدا کنه تو نسخه نهایی این مشکل رو نداشته باشه.وگرنه مجبورم برم رو tv بازی کنم:sad:
دکی منکه تو نسخه های قبل وقتی قدرت بازیکنان زرد میشد تعویض می کردم(تقریباً دقیقه 60 به بعد)حالا فکر کنم باید دقیقه 50 تعویض کنمنقل قول:
اون زرد شدنا تو نسخه 2010 هچی فرقی نداشت... من تو منیجر مد بازیکنم قرمز هم میشد باهاش بازی می کردم و مثه بنز گل میزد :دینقل قول:
دکی منکه تو نسخه های قبل وقتی قدرت بازیکنان زرد میشد تعویض می کردم(تقریباً دقیقه 60 به بعد)حالا فکر کنم باید دقیقه 50 تعویض کنم
تاثیر داشت ولی نه در اون حدی که آدم باازیکن ضعیف تر رو بیاره جاش!!
ولی الان تو بازیهای دوستانه هم باید تعویض کنی چه برسه به منیجر مد.
تازه تو این نسخه نهایی سرعت بازی کمتر هم شده ... شما حتما یه TV تهیه کن و رو اون بازی رو انجام بده.نقل قول:
مشکل من فقط سرعت بازیه.سرعت بازی خیلی خیلی زیاده و این برای من حس شبیه سازی رو از بین میبره.خدا کنه تو نسخه نهایی این مشکل رو نداشته باشه.وگرنه مجبورم برم رو tv بازی کنم
+
واقعا من موندم این IGN چطور دلش اومده به این بازی کمتر از FIFA 10 بده ؟؟!!!
دوستان ببینم مگه با مانیتور بازی سرعتش بیشتر میشه؟؟؟! من میخوام این مدل مانیتور رو بگیرم:w2261vp LG
خوبه برا کنسول؟ بهتر چی داریم؟
آره رو مانیتور سرعت بازی بیشتر از tv میشه.حالا چرا اینجوریه من نمیدونمنقل قول:
ربطی هم به مدل مانیتور نداره
من همین w2261vp LG رو دارم.برای بازی عالیه ولی فوتبال.....:41:
من فکر میکنم مشکل از سرعت بازی نباشه مشکل از اینه که یک مقدار پرسینگ زیاده و این باعث شده سرعت بازی زیاد حس بشه . توی این بازی 90 دقیقه توپ در حال حرکته در صورتیکه توی فوتبال واقعی سرعت بازی مرتب کم و زیاد میشه ما خودمون میتونیم اینکار رو بکنیم اما cpu همش توپو توی زمین با یک سرعت به گردش در میاره .نقل قول:
لذتی که بازی دو یا چند نفره داره هیچ وقت در برابر cpu نمیشه برد به نظر میرسه باید امسال لایو رو توی انجمن راه بندازیم .
آقا ما با اجازه بریم سراغ کری یر مد . من این مدو ( یا مشابهش مستر لیگو ) با شرایط جالبی بازی میکنم . اولا بازیها رو روی نیم ساعت میزارم که با تعویضاش حدود 45 دقیقه طول میکشه . بعد روزی فقط دو تا بازی میکنم و در طی یکسال معمولا فقط یک دوره 10 ساله از این مد رو بازی میکنم .
ما رفتیم کری یر مدو آتیش کنیم الهی به امید خودت ! :31:
حسین حالا عجله نکن اول بشین بازی چلسی رو ببین بعد برو بازی کن دی:نقل قول:
ما رفتیم کری یر مدو آتیش کنیم الهی به امید خودت ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با چه تیمی میخوای کری یر مدو بازی کنی؟
راستی موهای هیگواین رو درست کردن یا نه؟؟ الان یه سالی میشه موهاشو کوتاه کرده ولی تو فیفا درستش نکردن!
دوستان یکی تو کرج ادرس بده. رفتم دانشکده نداشت. گفت مجارستانی داریم تا چند روز دیگه میاد. حالا همشهریا کسی گرفته پال انگلیسی؟ اگه اره لطفا یه ادرس بدید .
باتشکر... .
نقل قول:
اصلا از جام باشگاههای اروپا یادم نبود . مفسر این بازی چلسی - مارسی ( گزارشگرشو نمیگم ) چقدر صداش شبیه مفسر بازی فیفاست خوب دقت کنید فکر کنم خودشه اصلا آره خودشه صداش کاملا همونه .
میگم این نسخه فیفا چقدر تنوع داورش زیاده حدود 30 تا داور داره جالبه ویژگیهای داورها رو زیر تصویرشون نوشته میشه تامثل بازیکنان واقعی , گیمر هم نسبت به سخت گیری داور بازی آشنا بشه و تکلها و خطاهاشو با توجه به داور تعدیل کنه .
حسین اینا رو جواب ندادی:
نقل قول:
با چه تیمی میخوای کری یر مدو بازی کنی؟ با چه درجه سختی؟ فول manual ؟
راستی موهای هیگواین رو درست کردن یا نه؟؟ الان یه سالی میشه موهاشو کوتاه کرده ولی تو فیفا درستش نکردن!
نقل قول:
فکر کنم موهاش درست نباشه دقت نکردم .
والا نمیدونم چه تیمی رو انتخاب کنم اصلا نمیدونم از کدوم لیگ شروع کنم . پارسال من اوساسونا رو انتخاب کردم چون دوست دارم کم کم مدارج ترقی رو طی کنم همه همون اول میرن سراغ تیمای قدرتمند .
اصلا با توجه به اینکه کاملا دستی بازی میکنم نمیشه همون اول یک تیم متوسط به بالا رو انتخاب کنم چون اگه نتیجه نگیرم اخراج میشم . هنوز هم نمیدونم درجه سختی بازی چطوره بنابراین اول یک تیم متوسط انتخاب میکنم درجه سختی رو هم ورد کلس انتخاب میکنم چند تا بازی اول رو هم 10 دقیقه ای بازی میکنم اگه آسون بود درجه سختی رو بالا میبرم آگر هم سخت بود ( که خیلی بعید میدونم سخت باشه ) اونوقت پروفشنال رو برای بقیه بازیهام انتخاب میکنم . یاد نسخه 10 بخیر توی پروفشنال هم با جون کندن میشد با تیمای توسط CPU رو برد .
نمی دونم این سوال احمقانه است یا نه اما می خوام بدونم میشه سیوهای فیفا 10 رو در فیفا 11 ایمپورت کرد؟آخه من تیممو در فیفا 10 خیلی دوست دارم و خیلی روش کار کردم(چند فصل)البته منظورم در ایکس باکس است
دوستان اصفهانی امروز عصر(با توجه به ساعت) ساعت 4 به بعد میتونن بازیو از سرزمین رایانه (خ توحید) تهیه کنن
منم سفارش دادم دارن میارن
منتظرم شدید
بچه های تهران به این سایت مراجعه کنن فکر کنم بازی رو میتونین از این شرکت خریداری کنین..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسعود و حسین عزیز که بازی رو گرفتین یه سوال داشتم:
تو نسخه دمو هر بار که تعویضی میخواست شکل بگیره یه تصویر از بازیکنان نشون میداد بعد تعویض شکل می گرفت ( جالبه که تصاویر یه جورایی اشتباه بودن) الان در نسخه نهایی این مشکل رو حل کردن یا نه؟ قبل از تعویض چی نشون میده؟ راستی CPU هنوزم تکنیکی بازی میکنه؟
برين سايت es7.ir نسخه ايكس باكس رو ٢ تومن ميده و نسخه پلي استيشن ٣ كپي رو فقط ٣ هزار تومن !!! با پيك موتوري هم در عرض ٤-٥ ساعت ميفرسته. كيفيتش هم عاليه. من هميشه ازش خريد ميكنم!
نقل قول:
آره هنوز cpu از حرکات تکنیکی استفاده میکنه بعضی جاها این حرکات جالب و خیلی موثر هستن اما خیلی وقتا هم با این حرکات توپو از دست میدن که نکته منفی محسوب میشه چون توی اون موقعیت راحت میتونستن با یک پاس هم موقعیت بهتری برای تیم فراهم کنن و هم اینکه توپو لو ندن .
نکته منفی دیگه در مورد این حرکات اینه که بعضی وقتا داخل محوطه جریمه با یک شوت راحت میتونن دروازه رو باز کنن یا دست کم موقعیت بسیار خطرناکی ایجاد کنن اما متاسفانه با این تک رویها توپو لو میدن .
و نکته منفی سوم در مورد این حرکات اینه که این تکنیکها رو بعضی از بازیکنانی که توی فوتبال واقعی معمولا زیاد از تکنیک استفاده نمیکنن توی این بازی زیاد استفاده میکنن نمونه بارزش اینیستا که خیلی از دریبل استفاده میکنه .
چند مورد جالب هم توی منیجر مد به چشمم خورد توی یک انیمیشن بازیکن که به دلیل مصدومیت جزءی به کنار زمین رفته بود بعد از استراحت کوتاه برای ورود به زمین بلند شد و با بلند کردن دستش از داور اجازه ورود به زمینو گرفت .
موقع ثبت اسم و فامیل توی منیجر مد به اندازه کافی کرکتر وجود داره و میشه فامیلهای بلند رو هم نوشت .
توی منیجر مد میشه هوا رو هم قبل از بازی خود گیمر تعیین کنه .
در حین بازی بعضی از نتایج حساس تیمها بصورت زیر نویس بالای تصویر به نمایش در میاد که کار جالبه تیمهایی که توی جدول گیمر باهاشون رقابت داره .
در مورد گیم پلی چند مورد جزئی توجه منو به خودش جلب کرد :
- نوع شوتها و مسیر حرکتشون خیلی واقعی تر و متنوع تر شده که نکته بسیار خوبی به حساب میاد .
- روی دروازه بانها خیلی کارش و پرسنالدی پلاس رو به تمام معنی میشه توی این دسته از بازیکنان به خوبی دید علاوه بر اینها دروازه بانها مثل پارسال هر توپیو نمیگیرن . توپهایی که یک مقدار باهاشون فاصله داره با جهشهای بسیار زیبا به کرنر میفرستن همچنین از پانچ و مشت کردن توپ بیشتر استفاده میکنن .
- سانترهای Driven Cross واقعا جالب و کاربردی هستن بخصوص اگه با بازیسازها و پاسورهای خوب ارسال بشن .
- از نکات منفی اینه که سیو کردن لحظات حساس بازی خیلی طول میکشه . یک صحنه حدود 10 ثانیه ای چیزی حدود 90 ثانیه طول میکشه .
حسین جان با خیلی از حرف هایی که زدی موافقم اما چند تا نکته،به نظر من اینیستا توی واقعیت هم زیاد دریبل میکنه و یه خرده در موردش کم لطفی کردی،یکیم در مورد اون حرفت که گفتی نتایج رو به صورت زیرنویس،بالا مینویسه !!!!! این چجور زیرنویسیه که بالا مینویسه !؟ (شوخی)نقل قول:
---------- Post added at 11:23 AM ---------- Previous post was at 11:21 AM ----------
نقل قول:
من که خودم شخصا تیم chesterfield یکی از تیم های دسته 3 انگلیس رو برداشتم با درجه سختی legendary
ولی خب پوستم کنده میشه دیگه !!!!! دلم میخواد به امید خدا تا اومدن فیفا 12 ، این تیم رو قهرمان اروپا کنم !!!!:8::8:
از وقتي حسين داداش (4039) كنسول باز شده ما PC بازها افسردگي گرفتيم.
ماها كه يكم سن و سالي ازمون گذشته با وجود زن و بچه يكم ضايس كه بشينيم و با كنسول تو خونه گيم بزنيم وگرنه مام الان جزو شما كنسوليا بوديم و با نظرات دوستان اينجا حال مي كرديم.پي سي حداقل اون احساس شرمندگي رو كمتر به آدم ميده.(داداش حسين مي دونه چي ميگم).
بابت اسپم ببخشيد.
شهروز جان منم در مورد تکنیکی بودن اینیستا کاملا با شما موافقم و سبک این بازیکن رو هم خیلی دوست دارم چون جزء معدود بازیکنیه که اینقدر موثر و مفید از تکنیکش برای فریب حریفان استفاده میکنه و تسلط و کنترل بسیار بالایی رو توپ داره و با مهارت بسیار خوبی توپو سانتیمتری حرکت میده اما حرف من اینه که این بازیکن از Skill و دریبل توی بازی به ندرت استفاده میکنه من تا الان ندیدم اینیستا توی فوتبال واقعی دریبل زیدانی بزنه اما توی این بازی زیاد استفاده میکنه یا دریبلهای خاص .نقل قول:
بله این بازیکن از تکنیک و حرکات ریز توی بازیها به وفور استفاده میکنه اما بندرت پیش میاد که از دریبل برای عبور از بازیکن استفاده کنه .
جالبه منم پارسال یک دوره همین چسترفیلدو توی منیجر مد انتخاب کرده بودم .
اتفاقا من همش تاپیک PC رو هم چک میکنم و در آینده هم اینکار رو خواهم کرد ( راستشو بخواید منم اصلا دوست نداشتم دو تا تاپیک ایجاد بشه چون بچه ها یک مقداری از هم جدا میشن ) .نقل قول:
اما اگه شرایط فراهم بشه به امید خدا لیگ فیفا رو با PC برگزار میکنیم چون تعداد PC دارها با کنسولیا قابل مقایسه نیست اونجا دوباره بچه ها دور هم جمع میشن مثل پارسال که یک لیگ سرتاسر هیجان رو در کنار بچه ها داشتیم . فصل نقل و انتقالات بازیکنان , چه شور و هیجانی توی اون تاپیک بوجود اومده بود ! یاد اون بازیها بخیر !
گرافيكه كدوم نسخه بالاتره؟كسي تست كرده؟ پلي استيشن يا 360؟
البته منظورم همون اختلافه جزئيه
البته مسعود جان من تغییرزیادی در خستگی بازیکنان نمیبینم شاید علتش اینه که من از دکمهای پرس دو نفره زیاد استفاده نمیکنم . در طول 90 دقیقه نمودار خستگی حتی یک بازیکنم قرمز نمیشه . روی بخش نفس هم هنوز کاملا متمرکز نشدم ببینم چقدر فرق کرده مثلا بازیکنی که مسافت زیادیو یک نفس میدوه آیا نسبت به نسخه قبل زودتر خسته میشه ؟ آیا وقتی نمودار نفسش قرمز میشه این خستگی موقت روی عملکردش توی شوت زدن یا پاس دادن یا دقت دریبل یا سرعت دویدن و شتاب تاثیر میذاره ؟نقل قول:
من چند تغییر دیگه رو نسبت به نسخه قبل بنویسم :
بخش منیجر مد :
- میانگین امتیازات بازیکنان به بخش آمار اضافه شده که میتونه جالب باشه :
- نتایج همزمان 26 لیگ مختلف دنیا رو میشه دید نمونه زیر مربوط به لیگ نروژمیشه :
- طراحی بهتر تقویم بازیها :
کلا دسترسی به بخشهای مختلف کری یر مد راحت تر شده .
دوست عزیز من خودم الان 32 سالمه چرا میگی شرمندگی این تکنولوژی جدیده من خودم تیله بازی میکردم و هفت سنگ و... اون زمان این تفریحات نبود حالا که هست باید استفاده کنی بببین همین FIFA11 زندگیه یک فوتبال قوی و با حرارت دلت میاد بازی نکنی 30 سال زندگی کردی 30 سال دیگه (بی تعارف) میخواهی زندگی کنی حالا بشینی تفریح سالم کنی میشه بچه بازی حتما باید ..... بخوریم و .... بکشیم تا بشه تفریح بزرگسال این گیم اگه 100 هزار تومان هم بود و 365 روز بخواهی بازی کنی میشه روزی 280 تومان کدوم تفریح دیگه این خرج و داره تمام دنیا بازی های ویدویی شده تفریح همه در هر سنینقل قول:
بچه ها منو ببخشین من از این حرفها رنج میبرم دوست من من منظورم شما نبودی من کلاً میگم
نقل قول:
اتفاقا خیلی هم حرفت منطقیه و درسته . من که به شخصه نه در این زمینه در همه زمینه ها سعی میکنم چیزی که درسته و اشتباه نیست رو انجام بدم حالا هر کی هر چی دوست داره بزار بگه واقعا اینی که میگم رو توی زندگیم انجام میدم . چرا ما همش باید با هنجار جامعه خودمونو وفق بدیم اگه اینجوری بود پس باید همه از زمان قدیم تا الان بت میپرستیدن چون قبلا عرف و هنجار جامعه بوده .
انسان بدون شک به تفریح نیاز داره اگر ما این تفریحات سالمو انجام ندیدم بقول شما بجاش درسته که سمت تفریحات غیر اخلاقی و خلاف بریم ؟ به هر حال تفریحات از نیازهای جدا نشدنی انسانه ( من کاری به عرفا و ... ندارم ) و مطمئنا اگر انسان تفریحات سالمی مثل فیلم , بازیهای ویدئویی , ورزش و ... رو انجام نده بدون شک بسمت کارهای دیگه کشیده میشه چون این احتیاج خالی نمیتونه بمونه اصلا یکی از رسالتهای رادیو تلویزیون هم همینه که مردم رو به سمت تفریحات سالم بکشونن .
من مطمئن هستم یک زمانی میرسه که بازیهای ویدئویی حتی برای افراد مسن هم چیز غیر عادی نخواهد بود همونطوریکه در کشورهای خارجی این مساله کاملا طبیعی و عادی شده . من تا بحال توی فرهنگ کشورهای اروپایی و آمریکایی جایی ندیدم که از یک انسان مثلا 50 ساله ایراد بگیرن که چرا تو داری بازی کامپیوتری انجام میدی ؟
نقل قول:
خیلی خوشحالم که چنین بخشی به منیجر مد اضافه شده... واقعا جای چنین بخشی خالی بود.. من همیشه دوست داشتم بدونم تیمی که مثلا پارسال مربیش بودم بعد از رفتن من حالا به هر دلیلی( اخراج- اتمام قرارداد و تعویض تیم و ... ) در چه ضعیتی قرار داره. این حالت تو بازی فیفا منیجر بود که خوشحالم به فیفا 11 هم اضافه شده. مثلا پارسال من از لیگهای مختلف نقل مکان می کردم و همیشه دوست داشتم بدونم تیم قبلیم که اتفاقا باهاش قهرمان هم شده بودم امسال بدون من چه وضعیتی داره اما این امکان در منیجر مد وجود نداشت... من در فیفا 10 کلی با والنسیا زحمت کشیدم و کلی ستاره به این تیم اضافه کردم و بعد از قهرمانی در همه جامها ازش جدا شدم و رفتم لیورپول ... خیلی کنجکاو بودم ببینم تیم سابقم یعنی والنسیا با این همه ستاره آیا هنوزم رتبه اول لیگ رو داره یا نه که متاسفانه نمیشد اما امسال خیلی عالی شده
من دموي فيفا رو بازي ميكنم (فعلا) ولي غير از روپايي ديگه هيچ دريبلي بلد نيستم (آخه من از امسال شدم فيفا باز واسه همين زياد آشنايي ندارم با اين بازي ) اگر امكانش هست چند تا از دريبلا و ترفنداي مهم رو بهم ياد بديد ،خيلي ممنون
رفتم خریدم اما سرمو کلاه گذاشتن نسخه آلمانیش رو دادن بهم :41: بردم پس بدم میگه آلمانی مگه چه فرقی می کنه؟:18:
پس نگرفت گفت صبر کن نسخه انگلیسیش بیاد...
خوب منم بازی رو گرفتم.
اولین چیزی که امتحان کردم سرعت بازی بود که خدا رو شکر درستش کردن.الان سرعت بازی normal در نسخه نهایی حتی از slow در نسخه دمو کمتر شده.خیالم راحت شد:31:
نکته جالب آپدیت شدن کفشها بود که مرکوریال قرمز(آرشاوین-شاماخ-...) و سی تی آر آبی(فابرگاس و ...) به بازی اضافه شده که رنگ های فصل پاییز نایک هستن.
و دیگری استایل بازیکنا بود که خیلی عالی شده.
چه شود این فیفا11.....
:31: خیلی جالب بودنقل قول:
نمي فهمم، چرا چهره همه رو بهبود نبخشيدن؟ چرا چهره كريس رونالدو ، كاسياس ، راموس ، مسي و خيلي هاي ديگه، هيچ فرقي نسبت به ١٠ نكرده؟ چرا چهره هاي دي ماريا ، خديرا ، آلبيول ، مارسلو ، بوسكتس و خيلي هاي ديگه اصلا طراحي نشده؟
من نميدونم چرا ea يه كار كامل نميكنه ؟!!
حذف...........
نامردا!!
واسه چی دوربین Dynamic V2 نیست ؟:دی
آخه نامردیه من با این دوربین بازی می کردم!:41:
راستی میگم این مود Player Manager چیه دیگه؟
در بقیه ی موارد بازی عالیه! ( یکم چمن... :دی )
كسي جواب منو نميده :41:، خيلي دوست دارم واقعي تر بازي كنم ولي وقتي دريبل بلد نيستم زياد فاز نميده
دوست عزیز این ها واقعاً درسته یعنی میتونیم مثلاً بارسلون باشیم و بعد ببینیم منچستر چندمه تو انگلیس یا بایرن چندمه؟نقل قول:
یکی کامل Manager mode رو توضیع بده من از همه چیزاش سر در نمیارم ممنون میشم
من برای شاید 10 دقیقه ای که روی پی سی و 5-6 ساعتی روی اکس باکس 360 به نظرم واقعا از نظر گرافیکی نسخه پی سی در وضعیت بهتری قرار داره.
از لحاظ پرو پاسینگ من تغییر چندانی تو این زمینه ندیدم
پرسونالیتی + واقعا تاثیرگذاره
مود Be A Goalkeeper بسیار جذابه مخصوصا برای علاقه مندان به این پست
گرافیک نسبت به سال قبل به نظر من یک مقدار رشد داشته
چهره های بازیکنان خیلی بهتر شده
چمن رو من مثل قبل و شبیه موکت دیدم
انیمیشنهای بسیاری به بازی افزوده شده
شادیهای پس از گل بسیار جذاب تر شده
داوران مختلف واقعا با هم فرق میکنن و تصمیم گیریها متفاوته
فونت اسامی بازیکنان مثل واقعیت شده
در آرنا امکان انتخاب دروازه بان هم اضافه شده
مشکل نشان دادن بازیکنی که در جریان تعویض نیست در نسخه نهایی باز هم وجود دارد
و در مورد مودها هم که دوستان توضیح دادن
در کل به نظر من بازی پیشرفت خوبی کرده ولی امسال به نظر من سال فیفای PC است و دوستانی که بازی رو روی PC انجام میدن بدونن نه تنها چیز زیادی رو از دست نمیدن بلکه با تجربه فیفا به صورت Full HD نهایت لذت رو خواهند برد.
راست میگه کسی تکنیک ها رو بلد نیست . راستی اون ویدئو که راجب به تکنیک بود که مقایسه کرده بود با واقعیت کجاستنقل قول:
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟