الان وقته اون عکس قشنگاست که برا بعد از این بازی گذاشته بودی کنار.!!!!:27::27::27::27::27::10::10::10:نقل قول:
Printable View
الان وقته اون عکس قشنگاست که برا بعد از این بازی گذاشته بودی کنار.!!!!:27::27::27::27::27::10::10::10:نقل قول:
سلام و میلیاردها تیریک به بزرگ مردان جوان آلمانی
عقاب چشمای آرژانتین رو در آورد یوسف جان وجودت طلا که میگن حرف از دهن مرد در میاد
گفتی آلمان میبره با اختلاف اما این از حرف تو هم که بدتر شد درسی لو داد که دیگه اخبار بین دو نیمه هم پخش نشد
خیلی هیجان دارم دستام رو کیبرد خوب نمیره ایشالا آخر شبی میام تک تک پست ها رو میخونم
کی می تونه جلو این پرواز شکوهمند رو بگیره
[COLOR="rgb(255, 140, 0)"]به سلامتي همه و المان با هم[/COLOR]
ميگما ما بريم آواتارمونو از آهني به بسته تغيير بديم:31:
نفر به نفر آلمان مقابل آرژانتين: شوك آلماني به جام جهاني
آلمانيها در يك روز فوقالعاده با ارائه بهترين نمايش ممكن به مرحله نيم نهايي مسابقات صعود كردند اين تيم بدون ترديد پديده جام جهاني 2010 است:
مانوئل نوير(7 از 10): نوير هرگز به صورت جدي مورد تهديد قرار نگرفت اما او استحكام لازم را در مقابل حملات نصفه و نيمه آرژانتين از خود نشان داد.
ژروم بوآتنگ(7 از 10): بوآتنگ به نسبت تعداد كم بازيهاي ملي و سن و سال پاييناش با اعتماد به نفس و محكم بازي كرد و در لحاظاتي كه بازي آلمان افت كرده بود حملاتي روي دروازه حريف داشت.
آرنه فردريش(8 از 10): دو مدافع مياني آلمان نمايش بسيار خوبي از خود نشان دادند و مقابل سه مهره تهاجمي خطرناك آرژانتين ايستادگي خوبي از خود نشان دادند. فردريش در اين بازي اولين گل ملي خود را به ثمر رساند تا روز فوقالعادهاي داشته باشد.
پرمرتساكر(5/7 از 10): وقتي كه شوت محكم بازيكن آرژانتين به صورت اين مدافع بلندقامت برخورد كرد او بدون آنكه خم به ابرو بياورد به بازي ادامه داد. اين بازيكن فداكارانه و هوشمند بازي كرد و در تمام بازي يار مستقيم خود را در چنگال خود داشت.
فيليپ لام(5/7 از 10): كاپيتان تيم ملي آلمان يك نمايش كامل ديگر را پشت سر گذاشت تا ثابت كند بهترين دفاع راست جام است. او در حمله و دفاع متوازن و بياشتباه بازي كرد.
باستين شوآين اشتايگر(10 از 10): شوآين اشتايگر فرمانده آلمان در پيروزي امروز بود او بدون ترديد بهترين نمايش حرفهاش را مقابل آرژانتين ارائه داد، شوآيني در دفاع، آرامكردن بازي، نبضدادن به حملات و سرانجام گلسازي فوقالعاده عمل كرد.
لوكاس پودولسكي(7 از 10): بازيكن مورد علاقه يوآخيم لو در اين بازي هم نمايش خوبي داشت و زهر خود را به آرژانتين ريخت. او گل سوم را با يك حركت هوشمندانه ساخت.
مسعود اوزيل(7 از 10): اوزيل امروز در آنچه كه از او توقع ميرفت كاملا موفق نبود اما با تغيير جاهاي متوالي و بازي پرنشاط از دلايل موفقيت تيمش مقابل آرژانتين مدعي جدي قهرماني جام جهاني بود.
توماس مولر(5/9 از 10): توماس مولر گل اول را به ثمر رساند و گل دوم را با سختكوشي پايگذاري كرد، او بدون ترديد يكي از بهترينهاي زمين بود و تنها نقطه منفي در كارنامهاش كارت زردي بود كه او را از بازي بعدي محروم كرد.
ميروسلاو كلوزه(9 از 10): در روزي كه ژگوبونيتو آلمان بر جام سايه انداخته بود يك گلزن براي تكميل اين چرخه نياز بود كه كلوزه مثل هميشه نشان داد كه فرم ملياش بينظير است او با 14 گل دومين گلزن برتر تاريخ جامهاي جهانی است.
دلم برا این حرکت میرو کلوزه تنگ شده بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشتباه نوشتی رفیق ... این جوری ...نقل قول:
بچه ها ... من ... حالم خیلی بده ...
یوسف ... فقط گیرت ...
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
تا کور شود هر آنکه نتواند دید ( البت منظورم شما نبودیا)نقل قول:
دلم برا مارادونا سوخت....اینو راست میگم...بنده خدا دیگه بازم رفت تو خط فضایی شدن...البته من که بهش حق میدم
اين بالاي نوشته يك . . . خودش ميدونهنقل قول:
باخت مسخره ای بود
جنگ جهانی دوم 60 میلیون نفر تلفات داشته و 36 میلیونش رو آلمان کشته
این بازی کن هایی که میبینید آلمانی هستند از خون فاسد به دنیا اومدند همونا یی که پدر هاشون توی جنگ ها 30 40 نفر آدم کشتن
تو تايپيك تيم آرژانتين اينو نوشته آخه برادر من مگه
تو عقل نداري تو اين مغز كوچيكت چرا داري توحين ميكني
جنبه نداري نيا فروم مگه ما تو قسمت خودمون داريم توحين
ميكنيم كه هر چي از دهنت در مياد ميگي اينجا پشت كوه نيستا
داريم خوشحالي ميكنيم نميتوني ببيني برو از فروم بيرون
برات متاسفم . . .
:13:
الو... الو..صدا نمیاد..الو..الو..بلندتر بگو نمیشنوم..الو..نقل قول:
درسته مارادونا گریه کرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
نه بابا. غیر مجاز نیست. شربته!!!:31::31::31: این عکسا رو شما جدی نگیر.:27::27::27:نقل قول:
پژمان چی گفتی ؟؟؟؟ صدای تو بود یا یوسف ؟؟؟؟نقل قول:
بابا نمیتونمنقل قول:
از اونجا تهدید شدم خو:31:........
میخوای..داداش یوسفت بن بشه؟
صبرکن...:21:آروم که شد...:21:
بابا چقدر سریع این تاپیک جلو میره
خیلی خوشحالم که پیش بینیم در این نا امیدی درست از کار در اومده
سلام!
من دوباره تغییر عقیده دادم!
پیش به سوی اسپانیا! (البته این همه بردها برعکس شده، بعید نیست بگیم پیش به سوی پاراگوهه!)
یوسف این رانی مونده ها رو به خورد ما داد و در رفت ...
من که خیلی حالم بده ....
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
وقتی آلمان بنز بسازه.
ما هم بتونیم بسازیم.
پس ما هم می تونیم قهرمان جهان بشیم.
ما می توانیم.
نفهمیدم والا..من یه صداهایی شنیدم...قطع و وصل میشد..!نقل قول:
ا...
چه عجب اومدی ...
رانی مونده ها رو به خورد ما دادی حالا از بن شدن می ترسی ... ؟؟؟؟
ببین کار من به کجا رسیده که از تو بیمارستان دارم :2:... تو این تاپیک میام ...
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال آلمان گفت: برابر آرژانتين مثل يك قهرمان پيروز شديم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت رسمي بازيهاي جام نوزدهم، يواخيم لو سرمربي آلمان گفت: مردان من با اقتدار از سد آرژانتين گذشتند و در تمام بازي كاملا برتر از حريف بوديم. اين پيروزي به همه مردم آلمان تعلق دارد و آن را به همه فوتبال دوستان جهان هديه ميكنم چرا كه ما امروز فوتبال واقعي را بدون حاشيه و حرف و حديث به نمايش گذاشتيم.
وي افزود: آرژانتين يك تيم قدرتمند در خط دفاعي بود و هست و بازي تدافعي اين تيم براي من نگران كننده بود اما با اقتدار اين بازي تدافعي را از بين برديم.
آلمان با 4 گل آرژانتين را در ورزشگاه گرين پوينت كيپ تاون شكست داد.
من چون دوست ندارم امضام رو تغییر بدم مجبورم یه پست اراسل کنم!!!:دی
عوارض اون شربت هاست ... غصه نخور مال من داره بر ... ... :2: ... ... طرف می :2::2: ...........نقل قول:
بچه ها چند تا از پستای صفحه های اول برای تجدید خاطره !
نقل قول:
تیم آلمان دیروز با 5-6 نفر داشت تمرین میکرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همه مصدومن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
به نظر من كه آلمان كلا يه امتياز هم نميتونه بگيره
در كل جرمنا ول معطلن
اگه از گروهشون صعود كنن شانس آوردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
شک نکنین امسال آلمان بیاد هم به زور تفاضل گل هستش !!! تازه اما و اگر هم داره =))))
نقل قول:
شما به همین خیال باشید که آلمان قهرمان میشه. بالاک که مصدومه و کلوزه هم که گلزن اصلی شما توی جام ها اخیر بوده توی بایرن نیمکت نشین بوده و فصل زیاد خوبی نداشته.
اشکالی نداره وقتی انگلیس قهرمان شد شمارو می بینیم:)
نقل قول:
آلمان بدون سامی خدیرا هیچه : )))))))))))))
تيم ملي آلمان مردان مارادونا را تحقير كرد
خبرگزاري فارس: شاگردان يواخيم لو با برتري 4 بر صفر مقتدرانه از سد مردان مارادونا گذشتند و آرژانتين را تحقير كردند.
به گزارش خبرگزاري فارس، جدال دو تيم ملي فوتبال آلمان و آرژانتين در مرحله يك چهارم نهايي جام نوزدهم از ساعت 18:30 به وقت تهران در ورزشگاه گرين پوينت در كيپ تاون آفريقاي جنوبي كليد خورد.
مردان لو طوفاني آغاز كردند و تيم برتر زمين بودند. آلمان مقتدرانه كنترل ميانه ميدان را در اختيار داشت و اين برتري نفري و تاكتيكي باعث شد مولر بازيكن شماره 13 آلمان در دقيقه 3 دروازه سرخيو رومرو را باز كند.
در نيمه دوم آرژانتين منطقي و مديريت شده آغاز كرد و آلمان هرگز عطش حمله و گلزني نيمه نخست را نداشت.
بازي احساسي آرژانتين با دفاع منطقي آلمان نتيجهاي نداشت به جز غلبه لحظه به لحظه آلمان بر ميانه ميدان.
مردان يواخيم لو آرام آرام پيش رفتند تا در نهايت كلوزه در دقيقه 68 گل دوم آلمان را به ثمر رساند.
حالا ميشد چهره تازهاي از مارادونا را تماشا كرد. آلمان كنترل بازي را در اختيار داشت و بازيكنان آرژانتين بدون هيچ مديريتي بر رفتار تاكتيكي خود تنها دقايق بازي را مرور ميكردند.
آلمان دست بردار نبود و توسط فردريش مدافع مياني خود در دقيقه 74 به گل سوم دست پيدا كرد.
آلمان هرگز عقب نشيني نكرد و تا پايان كار چندين موقعيت مسلم گلزني را نيز از دست داد.
برتري آلمان ادامه پيدا كرد تا اينكه اين تيم توسط كلوزه در دقيقه 89 به گل چهارم رسيد تا مردان مارادونا را هم همانند انگليس با 4 گل تحقير كرده باشد.
ايرماتوف داور ازبكستاني در نيمه اول، به اوتامندي از آرژانتين و مولر (بازي بعدي را از دست داد) از آلمان كارت زرد نشان داد. در نيمه دوم نيز به ماسكرانو از آرژانتين كارت زرد داد.
-------------------------------
با اسم کوت نکردی که شرمنده نشن؟:دی دمت گرم مرامتو عشقه:46:نقل قول:
بچه ها شر درست کردم با رفیقام آلان ناجور
حرصشون در اومده تهدید می کنن فردا تو شرکت ....:46:
خیالی نیست به عشق آلمان:31:
مارادونا گرد زده من تو آسمونام
نقل قول:
داره میگه جون مادرت برو یه غلطی بکن
اگه گل بزنی چند گرم کوکایین ناب ازونایی که خودم میکشم پیشم داری:31:
خب وقتی آدم از این کارا میکنه باید هم 4 تا بخوره . خدا جای حق نشسته :31:
با اینکه من کلا با مزدک مشکل دارم اما واقعا با این حرفش حال کردم !
وقتی مدافع میانی آلمان میاد جلو به به آرژانتین گل میزنه دیگه ... :دی !
بعد از گل سوم هم گفت که این آلمانیا دیگه هر کاری دلشون خواست با آرژنتین کردن ! : ))))))))
این بنده خدا دنبال یکی میگشت بغلش کنه.......
اشکالی نداره بدو برو بغل عمو بردیا.......:31:
من واسه همین بازی تیمی و فوتبالی آلمانه که ازش خوشم میاد.حرفه ای بازی می کنه و اگر همین روال رو پیش بگیره و مغرور نشه ،شک نکنید قهرمانه.
واقعاً عالی بازی کردن این ژرمن ها.....من که حال کردم...ما نیز جزء طرفداران شدیم!!: دی
آره بیا بغلم عزیزمنقل قول:
دختر و نوه هاتم بیاری بدک نیست:31:
البته اگه داری