نقل قول:
پس اگه اینطوره که این لگ رو برطرف نمیکنه پس چی کار میکنه اصلا برای چی این پچ رو درست کردن؟
از بروبچ کال آف دیوتی باز چند نفر این پچ رو نصب کردن و لگ های بازی برطرف شده؟؟؟؟:13:
Printable View
نقل قول:
پس اگه اینطوره که این لگ رو برطرف نمیکنه پس چی کار میکنه اصلا برای چی این پچ رو درست کردن؟
از بروبچ کال آف دیوتی باز چند نفر این پچ رو نصب کردن و لگ های بازی برطرف شده؟؟؟؟:13:
بچه ها این فایل رو دانلود کنین و بعد از اکسترکت کردن آپدیت رو نصب کنین در همونجایی که بازی رو نصب کردین و بعد محتویات کرک رو کپی کنین در محل نصب بازی و مشکل لگ کاملا برطرف میشه و من الان دارم با بالاترین رزولوشن بازی میکنم و بدون هیچ مشکلی
کد:http://img.----------.com/Game/Crack/Black%20Ops%20SKIDROW%20Update1%20%28www.----------.com%29.rar
درخلال بحثاي نرمافزاري اينم بگيد قضيه ي اين شماره ها چيه؟
گيج شديم
ایول ... مشکل من تا حد بسیار زیادی حل شد .نقل قول:
ممنونم دوست عزیز
دوستان گرامیف شما هم اینو نصب کنید، خیلی خیلی بهتر میشه .... من از بعد از نصبش ، رزولوشن 1440 در 900 شاید فقط 1 بار لگ زده !
من با این بازی فقط یک مشکل دارم ممنون میشم راه حلش رو بگید :
در برخی از مراحل مثل مرحله ای که باید جلوی پرتاب یک موشک رو بگیریم. در بعضی جاها صدای افراد قطع میشه البته صداهای دیگه مثل صدای گلوله و آهنگ بازی و ... رو دارم فقط صدای افراد پخش نمیشه حتی زیر نویس هم نشون نمیده در حلیکه اگر جلوشون وایسم حرکت لب هاشون رو میبینم.
اگر بمیرم بازی رو از آخرین Check Point شروع کنم این مشکل بر طرف میشه ، متاسفانه در منوی بازی قسمتی هم نیست که بدون مردن بخوام ازز آخرین Check Point شروع کنم و فقط شروع از اول مرحله هست که بازم فرقی نمی کنه همونجوریه ، میشه بگید باید چی کار کنم ؟؟؟
کرک + آپدیت 4 + آخرین ورژن درایو کارت گرافیکم رو هم نصب کردم. هیچ مشکلی ندارم بازی رو تا آخر هم رفتم و تموم کردم ولی می خوام بدونم راهی برای رفع این مشکل هست ؟؟؟؟؟
سلام
چند تا سوال دارم:
اول اینکه چطور میشه یه کلیپ از بازی ضبط و ذخیره کرد بدون اینکه در سرعت انجام بازی در حین ضبط کلیپ تغییری ایجاد بشه؟
شنیدم که بازیهای سری COD خودشون قابلیت ضبط بازی در حین اجرا رو دارن. درسته؟اگه درسته، چه تنظیماتی داره؟
دوم اینکه یه سایتی به اسم انجمن سری COD میشناسین؟
یه سوال دیگه اینکه کسی از COD 2 و کدها و رمزهاش چیزی یادشه؟ جایی رو میشناسین که انجمن فعالی در مورد COD 2 داشته باشه؟(با توجه به محبوبیت زیاد این بازی و عدم وجود تاپیک در مورد اون توی این انجمن، پرسیدم)
ببخشید اگه سوالام خیلی ربطی به این Black Ops نداشت.
سلام به تمامی دوستان میگن خبر هیی شده از لن بازی !!!!!!!!!!!!!
من شنیدم که بازی تو قسمت زامبی به صورت لن کرک شده !!!
اگه کسی خبری داره بگه که ما تو کفیم
بازم سلام
یه چیز پیدا کردم که تمام مراحل رو باز می کنه
به درد من که خورد چون از لول 14 (همون جایی که رو اون کچله گیر می کنه) رو می شه بازی نکرد و لول بعدی رو مستقیم بازی کرد
به علاوه
3 مپ زامبی رو هم باز می کنه که خیلی خوبه
محتوای مخفی: :دی
ادرس:
[PHP]
http://www.2shared.com/file/S2GSNsQP/config_2.html
[/PHP]
یا
[PHP]
http://up.--------.com/images/vtyzxz35mo3r34uxcf27.rar
[/PHP]
اینو باید بیزید تو فولدر پلیر بازی کپی کنید .
راستی باید اون پچی که زامبی رو فعال می کرد رو داشته باشین.
مشکل برطرف شد .
این پخ آخری برای من کار نداد !!!!
هنوز تصویر سیاه میشه (تو مرجله 6)
اینم تموم شد ...
تقریبا" آخر های بازی، خیلی با داستانش حال کردم ... خیلی زیبا بود ( قبل از اون زامبی ها و اینها )
بچه ها کارم خیلی زیاد شده نزدیک امتحانات سه تا بای نصب کردم مجبورم همشونو تموم کنم تا دو سه روز مونده به امتحانات بهونه واسه بازی نیاد دستم.8 یا بیشتر ساعت طول کشید اینو تموم کنم موند ه دوسه تا بازی دیگه
آخرشو خیلی خندیدم اونجایی که کلینتون و کاسترو آماده میشدن با زامبیا بجنگن
---------- Post added at 12:44 PM ---------- Previous post was at 12:41 PM ----------
ملت همه حرف زدن الا در مورد شماره ها و کسی نگفت معنی اون شماره ها چیه.آخرش که چنتا فیلم پخش کرد اما نگف شماره ها مربوط به چین
سلامنقل قول:
دوست عزیز وقتی گزینه ZOMBIES رو زدی اون ارور رو ok میکنی.بعد یه انیمیشینی نمایش میده بعد از اون میری و رینیم رو میزنی.به همین سادگی چرا اینقدر پیچیدش میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این مرحله اخر روی این کچله ایست میکنه چیکار کنم؟
قبل از مشت خوردن از تنظیمات بازیو از حالت فول اسکرین در بیارید اگر درست نشد تنظیمات گرافیکو روی low قرار بدید .نقل قول:
سناریوی جالبی داشت ولی هنوزهم ضعف شرکت treyarch در برابر کمپانی بنام و پرترفدار Infinity Ward توی این بازی به وضوح دیده میشه.
خدا کنه که CoD بعدی رو بسپورن به دستان توانمند بروبچ Infinity Ward
انشا الله..... :42:
دوستان یک راه حلی هم برای مشکل من ارائه بدید.
Act ؟نقل قول:
سناریوی جالبی داشت ولی هنوزهم ضعف شرکت treyarch در برابر کمپانی بنام و پرترفدار Activition توی این بازی به وضوح دیده میشه.
خدا کنه که CoD بعدی رو بسپورن به دستان توانمند بروبچ Activition
انشا الله..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون که فقط ناشر سری cod هست . احتمالا منظورت Infinity Ward هست که فکر کنم منحل شده نمیدونم دقیقا ولی شایعاتی هست که Call Of Duty : Modern Warfare 3 داره ساخته میشه . من که نمیدونم داستانو از کجا میارن !
جدیدترین نسخه از سری بازی های Call of Duty در طی دو ماه اولیه انتشار توانست یک میلیارد دلار فروش داشته باشد و مشخص شد که بازیکن ها چیزی در حدود 600 میلیون ساعت زمان را صرف انجام این بازی کرده اند. این اخبار رسما از سوی کمپانی Activision اعلام شده و طبق گفته آن ها Black Ops فروش بی سابقه ای داشته و تنها رقیب آن از لحاظ میزان فروش فیلم Avatar (ساخته جیمز کمرون) به شمار می رود.
منبع: جام جم
lol Activition فقط ناشره.نقل قول:
اون یکی رو اینفینیتی وار ی همچین چیزی می زنه.:21:
ممنونم دوستان
اصلاحش کردم
یک سوتی در همون اوایل بازی یافتم!:27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی به این گندگی همچین سوتی داره!:31:
این ویدئو 14 ثانیه هستش که ثانیه 9 به بعد رو دقت کنید!
وقتی player طناب رو میگیره و سر میخوره دو تا از رفیقاش جلوتر رفتن و طناب رو گرفتن وقتی player به زمین میرسه ، دو تا رفیقاش یهو از پشت ظاهر میشن و دشمن رو از بین میبرن!!!:31:
فکر کنم باید اول Player اون طناب رو میگرفت که این سوتی درست نشه!
----
من این ویدئو رو با ریزولیشن 1024x600 و 40f کپچر کردم ولی حالا با حجم کم و قابل تماشا آپلود کردم با حجم 3.3 مگابایت
ولی در کل بازی بی نظیری هستش.
[HTML]http://up.--------.com/images/b2cqpwl2befvwj1rw2tu.avi[/HTML]
یه باگ هم پیدا کردم!!!:31:
سمت راست تصویر رو نگاه کنید تا باگ رو ببینید یکی از رفیقاش رو هوا شناوره بعد دوباره رو پا میشه اسلحش هم یک متر بالاتر از خودشه!!!:31:
من تو نسخه های قبلی کالاف باگی ندیدم!
حجم فایل 1.8 مگابایت
[HTML]http://up.--------.com/images/es0vg0qixwytot57o8kg.avi[/HTML]
---------- Post added at 09:43 AM ---------- Previous post was at 09:40 AM ----------
سایت کالاف چیه؟ میخوام همه این باگها و سوتی ها رو براشون بفرستم:31:
تو نسخه ی قبلی هم طرف رو از رو پش بام با تیر میزدیم یارو همونجا بین پشت بام و زمین معلق میموند وز مین نمیوفتاد
---------- Post added at 09:48 AM ---------- Previous post was at 09:46 AM ----------
ای بابا چرا کسی درمورد شماره ها چیزی نمیگهههههههههههههه؟
معنی شماره ها چیه؟
با دوستان موافقم
black Ops آبروی CoD رو برده. :2:
کسی میتونه کمک کنه؟نقل قول:
ممنون بابت نشون دادن باگها.نقل قول:
با کدوم برنامه کپچر کردی.
با Fraps میتونی هم عکس هم بنچمارک و هم فیلم بگیری و با سرچ ساده در گوگل پیدا میشه
اقا تو اون مرحله ویتنام (khe sanh) یه ابجکت هست نوشته retake the hill بعد اون دوتا میرن یه گوشه میشینن من باید چیکار میکنم؟
نامردا همه زحمتا رو میندازن رو دوش من :دی
دوستان قسمت زامبی ها رو چطور باید رد کنم ؟
تا یه جا پیش میرم و همینجور در ها رو باز میکنم ولی دیگه اینقدر زیاد میشن که نمیشه کنترلشون کرد :13:
چرا من بازی میکنم و خارج میشم، وقتی دوباره تو بازی میرم Resume Game نداره :41:
سلام
نمیدونم بازی چه مرگشه
در مرحله لود شدن بازی صدا داره
ولی در بازی صدا نداره
ایراد از کرکه ؟؟
تنظیمات صدا رو ( چه کارت صدا و چه منوی بازی رو ) از حرفه ای به کمتر اوردم ولی فرقی نکرد
ممنون میشم
دوستان یه سوال داشتم
چرا صدای اسلحه ها اینقدر مزخرفه ؟ خیلی کم صدا هستن و بیکیفیت
در بعضی از صحنه ها هم افت سرعت دارم ، یعنی یه لحظه به شدت تیک میزنه و یه لحظه دیگه روان روان
ممکنه ایراد از بازی من باشه ؟
شما یه دفعه برو تو قسمت زامبی بعد برگرد Resume Game میاد براتنقل قول:
اتفاقا صدای اسلحه ها خیلی با کیفیت تر از نسخه ی قبلی هستشنقل قول:
چرا صدای اسلحه ها اینقدر مزخرفه ؟ خیلی کم صدا هستن و بیکیفیت
در بعضی از صحنه ها هم افت سرعت دارم ، یعنی یه لحظه به شدت تیک میزنه و یه لحظه دیگه روان روان
ممکنه ایراد از بازی من باشه ؟
شما تنظیمات صدا رو از داخل بازی چک کنید ببینید حتما صدا در آخین کیفیتش باشه
اونجایی هم که تیک میزنه از کارتگرافیکتونه که بازی براش سنگین لود میشه(تو اون صحنه ها کستره ی بازی زیاد میشه)
گرافیکم 9500gt هستش ، خودم فکر میکنم امکانش بیشتره که از سی پی یو باشه e5300 :angry:نقل قول:
در رابطه با صدا هم هزار بار تنظیماتش رو عوض کردم ولی فرقی نکرد ، همچنان صدای افراد خوبه ولی اسلحه ها بدجوریی افتضاح ، حتی ماشین گان هم صداش مثل mp5 silenced میمونه
والا گیج شدم ، بازی بدون صدای اسلحه صفایی نداره
شما تو لب تاپ بازی میکنی ؟نقل قول:
این 3 تا گزینه ی پایینی که تو عکس گذاشتین رو تغییر بدید . کاملا اشتباهه !
با تنظیمات HIGH با این کارت گرافیک تیک و لگ زیاد خواهد شد.کارتتون ضعیف هستش.چه انتظاری دارید؟ در حالت LOW قرار بده مشکلت حل میشهنقل قول:
گرافیکم 9500gt هستش ، خودم فکر میکنم امکانش بیشتره که از سی پی یو باشه e5300
در رابطه با صدا هم هزار بار تنظیماتش رو عوض کردم ولی فرقی نکرد ، همچنان صدای افراد خوبه ولی اسلحه ها بدجوریی افتضاح ، حتی ماشین گان هم صداش مثل mp5 silenced میمونه
GTS 250 تو این بازی کم ماره چه برسه به ماله شما
تنظیمات صداتونو به این حالت دربیارید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:گفتم که چند بار تنظیمات رو ور رفتم ولی اصلا انگار نه انگارنقل قول:
با اینکه ضد حاله ولی بیخیالش شدم ، ممنون که وقت گذاشتین
کاملا موافقم ... البته صدای اسلحه ها بد نیست ولی حس تیر زدن رو مثل MW 2 منتقل نمیکنه و روی اعصابه.نقل قول: