دیگه چیزی که زیاده مسنجره!!!
تشریف ببرید تو قسمت معرفی برنامه های اندو یه تاپیک زدم برا مسنجر ها و چند تایی رو معرفی کردم...
از میبو گرفته تا یاهو مسنجر...
Printable View
دیگه چیزی که زیاده مسنجره!!!
تشریف ببرید تو قسمت معرفی برنامه های اندو یه تاپیک زدم برا مسنجر ها و چند تایی رو معرفی کردم...
از میبو گرفته تا یاهو مسنجر...
دوستان جدیدا یه اپدیت اومده من اپدیت کردم ولی تفاوتی حس نکردم.شما هم اپدیت کنید ببینید چیزی عوض شده یا نه
اینچه زیونیه ؟!نقل قول:
ژی دی اف فارسی رو خوب میخونه ؟ مشکلی نداره ؟ ژی دی اف های فارسی حجم بالا رو چی ؟
شرمنده من يه وقتي ميشه زبونم مشكل پيدا ميكنه :31:نقل قول:
ژي دي اف هاي فارسي خيلي بلندو كه كامپيوتر من هم هنگ ميكنه
ولي گوشي طوري هست كه كار راه اندازه...مشكلي نداره... خلاصه راضيت ميكنه
...
اسمش چی بود؟! زیاد چیز خاصی حس نمیکنی معمولا مگر اینکه به نسخه ی بعدی اپگرید بشهنقل قول:
دوستان جدیدا یه اپدیت اومده من اپدیت کردم ولی تفاوتی حس نکردم.شما هم اپدیت کنید ببینید چیزی عوض شده یا نه
منظوره شماها ۲.۱(eclair) نیست؟چرا اتفاقا چقدر تغییرات:عوض شدن منو.دوربین اچدی.عوض شدن کال لیست.دفتر تلفن.قرار گرفتن لایو والپیپر.قرار گرفتن ۲۰ پوسته در هر صفحه به جا ۱۶ تا!افزایش قابلیت های مدیا و تایم اکیپنقل قول:
دوستان رنگ کیبورد چه رنگی هست مال شما؟
مگه کیبرد هم داره این گوشی؟ نکنه ایکس تن کیبرد دار هم داشتیم؟نقل قول:
دوستان رنگ کیبورد چه رنگی هست مال شما؟
ولی اگه کیبرد تاچ رو میگی،خوب دگمه هاش سیاه هستش دیگه!! با یه حرف سفید روش....البته به کیبردت هم بستگی داره ولی اکثر کیبرد ها اینجورین!
پست بالا تایید میشه.
در تکمیلش بگم که بعضی از کیبوردها اسکین هم میشه براش گذاشت.یعنی اسکینش قابل تغییر هست.
---------- Post added at 09:24 PM ---------- Previous post was at 09:23 PM ----------
پست بالا تایید میشه.
در تکمیلش بگم که بعضی از کیبوردها اسکین هم میشه براش گذاشت.یعنی اسکینش قابل تغییر هست.
بله داشتیم شما خبر ندارید :27: منظورم کیبرد تاچ بود :46:نقل قول:
:5:من اگه اینترنت 10 مگی تو رو داشتم،الان هیچ کاری نمیکردم!! چه فرقی میکنه؟! اهان یادم اومد!! فیلم هامو که دارم تورنت میکنم رو میدادم از سرور دانلود کنه برم با طرح ماهیانه !!!سرعت 10 مگ برای دانلود خیلی وحشتناکه!!! من 2 مگ دانلود رو از دست یکی از رفقا تو المان دیدم!! ماهی 30 اویرو بابتش پول میداد!!!(20 مگ بود یعنی!!) حالا این مال شما چند مگه و ماهی چقد براش پول میدین؟!!باهاش چی دانلود میکنی؟!!(اگه نگی زنگ میزنم FBI بیاد بگیرتت...نقل قول:
بله داشتیم شما خبر ندارید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منظورم کیبرد تاچ بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان آخرین قیمت ایکس 10 چنده ؟ و اینکه با حدود بودجه 400-420 خریدش رو پیشنهاد میکنید یا افزایش بودجه و خرید دیزایر ؟
کسی از دوستان کیبورد ورژن 1.6 خود X10 رو نداره که صفحه اولش چپ و راست داشت..!؟
بستگی به خودت داره.باتری و دوربین ایکس 10 خوبه و زاضی کننده هست.دیزایر رم بیشتری داره و آپدیتهای 2.2 و2.3 شاید بالاتر براش به راهتی قابل دسترسی هست.نقل قول:
دوستان آخرین قیمت ایکس 10 چنده ؟ و اینکه با حدود بودجه 400-420 خریدش رو پیشنهاد میکنید یا افزایش بودجه و خرید دیزایر ؟
ایکس 10 توی قیمت خودش خوبه و 2.1 که الان روش هست خیلی پایدار و تقریبا بی عیب هست.اگه برات آپدیت سیستم عامل مهم نیست بگیر واگه مهم هست طرفش نرو.
چه قدر ترسیدم.راستش باهاش فیلم سوپ.ر دانلود می کنم.:27:تازه یه باز سرعتم به 50 مگ رسید!!!!نقل قول:
خوب از موضوع خارج نشیم :31: فکر کنم با اپدیت جدید فقط رنگ کیبوردم عوض شد :31:
به نظر من شما نکسوز اس بگیر!x10,galaxy s تا اندروید ۳ یا همون نسل جدید نمیتونن اپ کنن اما نکسوز اس سامسونگ بهتره چون نسل بعدیم ساپ میکنهنقل قول:
نفس کش نبود قیمت روز 407 تومن
شیراز
آخه با قیمتی که داره وسوسه کننده است . دوربین 8 ، تاچ خازنی ، ال سی دی 4 اینچ ! بزارید من بهتر بگم . من گوشی تاچ با تاچ خازنی که سیستم عامل آندروید هم داشته باشه میخوام . حالا سوالی که دارم اینه که کیفیت ال سی دی در حدی هست که بشه باهاش فیلم دید ؟ و اینکه مثلا آندروید 2.1 با 2.2 و 2.3 چه فرقی داره ؟نقل قول:
ستگی به خودت داره.باتری و دوربین ایکس 10 خوبه و زاضی کننده هست.دیزایر رم بیشتری داره و آپدیتهای 2.2 و2.3 شاید بالاتر براش به راهتی قابل دسترسی هست.
ایکس 10 توی قیمت خودش خوبه و 2.1 که الان روش هست خیلی پایدار و تقریبا بی عیب هست.اگه برات آپدیت سیستم عامل مهم نیست بگیر واگه مهم هست طرفش نرو.
کیفیتش در حد خودش خوبه.آره.میشه باهاش فیلم دید.
توی هر نسخه آندورئید علاوه بر افزایش امکانات و ریزه کاری ها ،توی عملکرد و سرعت هم خیلی تاثیر داره.
قیمت روز این گوشی چقدره و ضمنا آیا می شه روش android 2.1 نصب کرد؟
خوب سرت رو بالا میکردی 2 تا پست قبل قیمت همین امروز رو زده که!
وقتی میگیری 1.6 هست که با آپدیت میشه 2.1 ش کرد.
دوستان میخوام بدونم این اپدیت جدید که اومده مزایاش چیه منظورم همونی که بعد 2.1 اومد
با تشکر
منظوره شماها ۲.۱(eclair) نیست؟چرا اتفاقا چقدر تغییرات:عوض شدن منو.دوربین اچدی.عوض شدن کال لیست.دفتر تلفن.قرار گرفتن لایو والپیپر.قرار گرفتن ۲۰ پوسته در هر صفحه به جا ۱۶ تا!افزایش قابلیت های مدیا و تایم اکیپ hd cameraنقل قول:
قابلیت های گوشی اپدیت شدن...قابل لمس برای شما،دسکتاپ های بیشتر+ لایو والپیپر هستش که به نظرم این والپیپره چیز بی خودی هستش!!!!
اما اپگرید کردن بهش،باعث میشه که به سادگی بتونید برنامه های جدید رو نصب کنید،ضمن اینکه این 2.1 رام های کوک شده داره!!و کلی چیزای دیگه!!
اونی که بعد 2.1 اومده فعلا ارزش نصب نداره.سرعت گوشی یکم بهتر شده و رنگ کیبورد یه مقدار تغییر کرده!
سرعت تایم و مدیا اسکیپ بیشتر شده.
خوب اپدیت 1.6 ..3 تا دسکتاپ داشت اپدیت 2.1 .. 5 تا یعنی این اپدیت جدید چند تا داره ؟ منظورتون رو از قابل لمس برای شما رو متوجه نشدم لایو والپیر هم رو 2.1 بود در ضمن الان برای من هم برنامه ها بدون هیچ مشکلی نصب می شد من چند جا خوندم که برای جلوگیری از روت شدن این اپدیت رو داده درسته چون من الان اپدیتش رو گرفتم اگه مشکلی نیست اپدیتش کنم الانم اپدیتم 2.1 هست راستی میگم این مارکت applanet کار نکرد ؟
با تشکر
الان ایکس 10 های تو بازار با اندوید 2.1 هستن؟
اگه از سایت di..... خرید کنی باید بگم بله ولی یکم گرون میده من از همین سایت خریدم با اپدیت 2.1 برام پستش کردن
از سایت چی؟
با اجازه مدیران سایت دی جی کالا
بله نمایندگی پارس نیکاتل عرضه میکنه!در بازار موبایل طبقه همکف ساکن هستنقل قول:
سایت دیجی کالا یکم گرون تر از بازار می فروشه! این بخاطر گارنتیش هست؟ آیا هاف پک است یا فول؟
گرون بودنش بخاطر گارانتی و راحت خریدنش هستنقل قول:
آخرین قیمت هم 90-380 تومن هاف پک
فکر کنم یکم از قافله عقبی ها. آخرین قیمت 407 دادن. دیجی کالا هم با یه کیف هدیه: 442
راستی من که خریدم کاتونش کلا به زبان فرانسه بود دفترش و....حتی اون نوشته پشت گوشی هم به زبان فرانسه هست
مال شما هم همینجوره؟
خوب گوشی شما بچه ناف پارسیه!!نقل قول:
مال شما هم همینجوره؟
گوشی ما رو که برادر های چینی میدادن دستمون،روش عربی نوشته شده بود با چارتا کلمه انگلیسی!!
ولی این تو اصل ماجرا تفاوتی ایجاد نمی کنه!
دوستان بهترین گارانتی یا به عبارتی گارانتی اصلی این گوشی برای کدوم شرکت هست ؟
ایول آندرویید 2.3 غیر رسمی هم برای گوشی اومد البته هنوز خیلی ناقصه!
دو خبر خوب:
1- آندرویید 2.2 بزودی مشکل دوربینش حل میشه و بطور کامل عرضه میشه (البته غیر رسمی)
2- 2 ماه دیگه آپدیت 2.1 با قابلیت مولتی تاچ میاد ( آپدیت رسمی)
شرمنده اشتباه عددی بود که تصحیح شد:31:نقل قول:
سونی اریکسون به طور رسمی تایید کرد که Xperia X10 به دلیل محدودیت های سخت افزاری نمی تواند به multi-touch مجهز شود.نقل قول: