عمو خوابی شما الان 1 ماهی میشه کرک شده به وسیله سرور مجازینقل قول:
Printable View
عمو خوابی شما الان 1 ماهی میشه کرک شده به وسیله سرور مجازینقل قول:
دوست من پست 1460 رو یه چک بکن!!!!نقل قول:
کد:http://www.speedyshare.com/files/21900965/Assassin_s_Creed_2_100_Percent_Completed_Save_Game_By_Me.rar
دوست من نیازی به این کارا نیستنقل قول:
نقشه جهانه دیگه.
همش درسته فقط اونی که بالای آفریقا هست یعنی سطر دوم ستون سوم از راست، رو باید بچرخونی تا درست شه.
یه نفر خواهش میکنم یه جواب به من بده خواهش میکنم .نقل قول:
من تا حالا 10 بار اینها رو نوشتم و جواب درستی نگرفتم.
مگه شما کلید اسرارو نگاه نمیکنید یه روز خودتون هم مثل من سرتون در میادا اون موقع هست که کسی نیست کمکتون بکنه:31:.
اگه کمک کردین اجرتون با آقا .
هیچ موقع لطفتونو فراموش نمیکنم.:40:
دوستان واقعا پچ 1.1 اونم افلاین یعنی تو نت نیست !؟:18:
سلام به همگی من هنوز تو کف اجرای این بازی موندم این نوسخه جدیده رو که آفلاین میشه بازی کرد رو گرفتم اما بعد از این که
سرور رو باز می کنم و فایل بازی رو اجرا میکنم یه همچین خطایی میده اگه بتونید کمک کنید ممنون میشم
(از ویندوز 7 استفاده می کنم )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاش میخوندید چند تا پست از این تاپیکو شما باید بجای گیم لانچر قبلی که تو C:\Program Files هست این فایلو کپی کن
[HTML]http://www.4shared.com/file/DyykWLuy/Ubisoft.html[/HTML]
من بازی تو درایو d نصب کردم اون فایل شما رو هم تو C:\Program Files کپی کردم اما بازم همون پیغامو میدهنقل قول:
تو C:\Program Files هم فایل یا فولدری با نام گیم لانچر وجود نداشت
نقل قول:
شما اخرین درایور کارت گرافیکتو بگیر مشکلت باید حل شه.
در ضمن ول شما خرابه. چند صفخه پیش ولو 1907 و گذاشته بودم
خوب بالاخره تموم شد (بازی خوبی بود)
فقط اون آخر بازی که او زن می اد کلی حرف میزنه دقیقا متوجه نشدم چی میگه کلا چی میشه آخر داستان
من بازی تو درایو d نصب کردم اون فایل شما رو هم تو C:\Program Files کپی کردم اما بازم همون پیغامو میدهنقل قول:
تو C:\Program Files هم فایل یا فولدری با نام گیم لانچر وجود نداشت
نسخه بازیتون سه دی وی دی هست؟ وقتی نصب میکنی بازی رو فولدری باید توی درایو سی به نام یوبی سافت باشه بازی هم جداگونه تو درایو که خودتون مسیرشو دادید نصب میشه
بازیم 2 تا dvd داره هیچ فولدر یوبی سافت هم نمی سازه اون فایل شما رو هم کپی کردم فایده نداشت
نقل قول:
به فریادم برسید :19:
نقل قول:
از کدوم شهری؟
مشهد مقدس
چرا ؟
اخه چیز عجیبی هست معمولا همه لانچر دارند ولی باید از یه لانچر دیگه استفاده کتید بازیتون رو درست کرک کردید؟ یه بار بازی رو پاک کنید دوباره نصب کنید فایل هاست رو ویرایش کنید اون فایل رو در پرگرم قایل کپی کنید و از این کرک استفاده کنید
[HTML]http://www.4shared.com/file/7CPHqVyW/InstallAC2Crack.html
[/HTML]
هیچی:31: گفتم شاید نزدیکی بازی خودمو بدم نصب کنی که مشکل نداره.:46: خوب شما لانچر دانلد کردی؟:41:نقل قول:
بازی رو پاک کردم و دوباره نصب کردم این دو تا پیغام خطارو آخر نصب داد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 11:30 PM ---------- Previous post was at 11:29 PM ----------
این بار هر دو dvd بازی رو تو درایو d کپی کردم بعد نصب کردم که اون دو تا پیغام خطا رو داد
خوب یکم سخت شد نگاه کن الان توی درایو سی اون لانچر رو که کپی کردی پاک کن بعد نصب کن دوستان هم یه کمکی بکنن:13:
اون فایلو قبل از نصب پاک کرده بودم فکر می کنم فایل های نصبیم کامل نیستنقل قول:
ببخشید منم دقیقا همین جا گیر کردم .کسی میدونه باید چی کار کرد؟میشه اخرین نسخه value رو بذارید. با تشکرنقل قول:
راسی حواسم نبود این پستو ببیننقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4823479&postcount=880[/HTML]
روزولیشنش رو دست نزدم ولی یکمی برخی تنظیمات گرافیکی مثل shadow quality , charachter qualityنقل قول:
رو کمتر کردم . به نظر من رو xp فرقی نمی کنه احتمال زیاد !!!
جون شما تو 7 داری با 3 گیگ رم بازی میکنی !!! خود 7 . 1 گیگ بیشتر رم نمی خواد شما 2 گیگ
راحت آزاد داری !!! من دارم با 2 گیگ رم بازی می کنم !!!
اگه یکی حد اقل سیستم مورد نیاز بازی رو می دونه یا داره
لطفا سریعا بذاره ......
---------- Post added at 11:43 PM ---------- Previous post was at 11:39 PM ----------
راسی یه جا گیر کردم !!! یعنی همون اولش ! وقتی enzio میره با باباش حرف می زنه
یه چیزایی می گن بعد یه چیزیو قبول می کنی انجام بدی !!! ولی اون چیه ؟ علامتی هم توی نقشه نمیاد !!
من فعلا فقط یه نقشه خریدم که باش جاهای گنج رو ÷یدا می کنم ! الان 2600 تا جمع کردم ! ولی هیچی باش نمیشه
خرید ! کسی می دونه باید چی کار کنم ؟
اون فایلو دانلود کردم و الان دارم دوباره نصب می کنم بازی رو
خدا کنه این یکی کار کنه
اون فایل لانچر که گفتید حتما باید به اینترنت وصل باشی تا اجرا بشه بعد از اجرا هم یوزر و پس ورورد می خواد هر چی وارد میکنم
پیغام خطا می ده
عزیز من شما اصلا کرک کردید بازی رو؟ خوب باید کرک کنید دیگه بلدید؟
توی اون دو تا dvd هیچ فایل کرکی وجود نداره فقط یه فایل نوشتاری هست که گفته بعد از نصب از روی دسکتاپ اول سرور رو
اجرا کنید و بعد فایل اجرای بازی
لینک کرک درست و حسابی که خودتون تست کردید رو اگه دارید بذارید تا دانلود کنم
ممنون
همون کرکی که بهتون دادم تست شدس فقط قبلش این فایل رو در اینجا کپی کنید فایل هاست خودم هست
ادرس محل کپی فایل:C:\Windows\System32\drivers\etc
[HTML]http://www.4shared.com/file/jYyL4Nz6/hosts.html[/HTML]
یادتون باشه هر بار با همون یوزر پسورد قبلی وارد بشید و گرنه سیوتون میپره
آقا مرسی خیلی کمک کردین :40:نقل قول:
بازی اجرا شد و دارم بازی می کنم :31:
خیلی خیلی ممنون :10:
اینم یه کرک دیگه راهنما هم گذاشتم توش
[HTML]http://www.4shared.com/file/75YhboIC/crack_Off-LineServer-v032.html
[/HTML]
---------- Post added at 12:50 AM ---------- Previous post was at 12:49 AM ----------
اگه بعضی مراحل بازی مشکل پیدا کرد از کرک دومی استفاده کن فرقی نداره ولی خوب دیگه:20::46:
علامت تعجب روی نقشه نمی بینی؟ اگر می بینی که باید بری اون جا و ماموریت بگیری. اگر هم نمی بینی که value ات مشکل داره و باید با یه value جدیدتر عوض کنی.
یه جا گیر کردم !!! یعنی همون اولش ! وقتی enzio میره با باباش حرف می زنه
یه چیزایی می گن بعد یه چیزیو قبول می کنی انجام بدی !!! ولی اون چیه ؟ علامتی هم توی نقشه نمیاد !!
الان 2600 تا جمع کردم ! ولی هیچی باش نمیشه
خرید ! کسی می دونه باید چی کار کنم ؟ __________________
بابا بی خیالنقل قول:
دیگه حداقل پست اول دوم تاپیک رو بخونید دیگه:46:
:24: :24: :24: ساعت 4:30 صبح شده و بلاخره این " بازی " که نه شاهکار رو تونستم تموم کنم و حالا هم که
چشمام داره از حدقه بیرون میزنه چون نزدیک به 6 ساعته که همینطور تو کف این " شاه اثر "موندم !!! خیلی ناراحتم که تموم شد ولی
می خوام دوباره و حتی سه باره بازیش کنم !!! از منو ی option قسمت stats که نگاه کردم نوشته مدت بازی 44 ساعت ... خوب دیگه
بازی که انقدر جذاب باشه ...! تمام دیالوگها و صحنه ها و نوشته ها رو به دقت بررسی کردم و چون نسخه ی 1 رو بازی کرده بودم تونستم چیزای زیادی از این
نسخه متوجه بشم که واقعا تکان دهنده و بهت آور و میخکوب کننده هستند و با مغز آدم بازی می کنند...!!!
شخصیتهای برجسته ی زیادی تو بازی بودند مثل Da Vinci -- MACHIAVELLI -- Grimaldi -- Maffei.... که هر کدوم برای خودش داستانی داره .
دوست دارم مفهوم داستان و موضوع بازی رو براتون بزارم تا همه متوجه یشن البته اونایی که هنوز تموم نکردن اگه می خوان لذتش از بین نره بهتره نخونن..!!
:40: اساسینز - کرید :40:
سلام ميشه بگيد من چه جوري اپديت كنم ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فايلاشو اگه بزاريد ممنون ميشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روششم اگه بگيد ديگه عالي ميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:13::13: :13: کسی نمی خواد جواب ما رو بده ؟؟؟؟ :41::41::41:
دوستان ببخشید که بازم این سوال رو میپرسم
اما من هرکاری کردم توی ویندوز xp نتونستم فایل server.exe رو اجرا کنم
با کرکهای مختلفی هم که توی همین تاپیک گذاشته بود امتحان کرد
بیشتر صفحات تاپیک رو هم خوندم اما بازم وقتی که میخوام فایل sever رو اجرا کنم این ارور رو میده
حتی از کرکی هم که تو صفحه اول این تاپیک گذاشته شده استفاده کردم اما بازم همین مشکل رو داشتم :41:
لطفا راهنمایی کنید
این جور که معلومه اکثر دوستان در اجرای بازی در xp مشکل دارن. برنامه .net framework رو نصب کنید ببینید مشکل حل میشه؟
چرا از ویندوز 7 استفاده نمی کنید؟
دوست عزیز value شما مشکل داره. باید با value جدید عوض کنی و فایلشو بذاری تو فولدر سرور.
نقل قول:
.net framework رو نصب کردم اما بازم نشد همون ارور قبلی رو میداد
سلام...
من دوتا سوال دارم...
1.اين چشمه تو اين عكس جريانش چيه؟؟؟؟
2.اينكه من يه ماموريت جانبي گرفتم...نفطه مشخصه تو نقشه اما همين كه اونجا ميرسم ديگه نقطه نيستش و فقط تو نقشه يه محيط سبز رنگ هست به شكل دايره....
فكر نميكنم مربوط به كرك باشه....شما نظري نداريد؟؟؟؟
3. چه طوري ميتونيم وقتي يه ماموريت بگيرم ... بي خيالش بشيم؟؟؟يعني ولش كنيم...
من هم دقیقا همین مشکلو دارم یه نفر راهنمایی کنه.نقل قول:
---------- Post added at 07:51 AM ---------- Previous post was at 07:48 AM ----------
تو سون خیلی افت فریم داریم.نقل قول:
ولی ac1 رو xp بدون زره ای افت فریم بازی کردم