یه چند ماهی میشه که هر شب 1 گیگ دانلود میکنم دیگه عادت کردم البته قدیما 3 تا 4 گیگ رو میزدم ...نقل قول:
Printable View
یه چند ماهی میشه که هر شب 1 گیگ دانلود میکنم دیگه عادت کردم البته قدیما 3 تا 4 گیگ رو میزدم ...نقل قول:
این شبانه هر 15-10 دقیقه دیسکانکت میشه
واسه شما هم اینطوریه؟
مال من که اصلا دیسکانکت نشد و حدود 700 مگ داونلود کردم.نقل قول:
واسه من دیشب هی dc میشد ! روزانش هم (اخر ساعت 11 شب) اینجوری بود
دیگه سرعت رو 60-50 میچرخه . اگه نهایتش خوب بشه میره رو 90 (که به ندرت)
با سلام
خواستم بپرسم سرویس های مختلف آیا توی سرعت شب تفاوتی دارند ؟منظورم اینه که مثلا سرویس fp1 با gp1 که مثلا هر دو 128 هستند در سرعت شبانه تفاوتی دارند ؟
و سوال دوم اینکه چرا سرویس fp5-3x با fp5-3x2 که هر دو سرعت 512 دارند در 3 ماهه هر دو دقیقا یه قیمت دارند اما اون یکی 3گیگ ترافیک داره اون یکی 7 گیگ اما در 3 ماهه دقیقا دقیقا یه قیمتند تازه جفتشونم 512 پس اون یکی چرا این قدر ارزونه اون یکی این قدر گرون ؟
انگاری سرعتا خوب شده که کسی صداش در نمیاد
تو روز سرعت هاخوبه ولی شب ها افت داره که اونم طبیعیه چون ملت آماده ان ساعت 1 استارت بزنن واسه دانلود رایگان
نقل قول:
چون تو روز کمتر کسی دانلود میکنه تا حجمش تموم نشه زیاد معلوم نمیشه ولی من گذاشتم 1 گیگ دانلود بشه ساعتهای 3 و 6 بعد از ظهر سرعت از 60 بالاتر نمیرفت البته ممکنه تو مناطق دیگه فرق بکنه.
دوستان من تو بابل از پارس گرفتم
256
و از پکیج EP2-1C استفاده میکردم واقعاً خوب بود روزا میانگین دانلود ((چیزی که idm نشون میداد )) 180 تا بود
تا 220 هم میرفت ولی از 140 دیگه من ندیدم پایین تر بیاد
شبانش هم حدود میشه گفت چیزی حدود به 1.2 گیگ میشد دانلود کرد.
اما به دلیل اینکه اون پکیج گرون بود ماهی 20 تومن الان از پکیج EP1-4X استفاده میکنم سه ماهه هست با ترافیک 4 گیگ
34 تومن
سرعت دانلودش تو روزا حدوداً 150 تا هست ولی از 110 دیگه پایین تر نمیاد البته به 190 تا هم خیلی مواقع میرسه
دانلود شبش هم حدوداً 900 مگ تا 1 گیگه
الیته دوستانم از پکیج FP1-3X استفاده میکنن ولی واسه شبانه به هیچ عنوان راضی نیستند قیمته پکیجش هم 24 تومن هست
---------- Post added at 11:47 AM ---------- Previous post was at 11:46 AM ----------
نقل قول:
شما با چه سرعتی اینترنت دریافت میکنید
در ضمن پکیج شما چی بود که قبلاً 3-4 گیگ شبی دریافتی داشتید
سلام
اینکه میگن تلفن بیسیم رو خط adsl نویز میندازه...تا چه حدی درسته!!
اخه ما نیاز به یک تلفن بیسیم داریم..تازه میخواهیم بخریم!!!ا
کلا نویز باعث کاهش سرعت اینترنت Adsl میشه یا نه؟؟
رو خود مودم وایرلس رو نمی دونم ولی رو نویز خط در حد صفر تاثیر میگذاره چون بیس تلفن من با مودم نیم متر بیشتر فاصله نداره و وقتی از برق هم درش میارم هیچ فرقی نمیکنه.نقل قول:
به طور كلي هر نوع نويزي باعث كاهش سرعت ميشه تا جائيكه حتي ممكنه ارتباط رو به كل قطع كنه به همين خاطر در مباحث انتقال داده پارامترهاي متعددي از جمله SNR وجود داره كه نسبت سيگنال به نويز رو نشون ميده كه هر چقدر اين عدد بالاتر باه ارتباط كيفيت مطلوب تري داره اما در مورد تلفن هاي بيسيم به شخصه چنين موردي رو اعتقاد ندارم چون اين تلفن ها مثل بقيه تلفن هاي معمولي هستند و شما براي اينكه در روي يك خط به صورت همزمان از ADSL و تلفن استفاده كنيد نياز به اسپليتر داريد امواج راديويي اين تلفن ها اثري روي خطوط تلفن شما نميزارند تنها ممكنه باعث اختلال در شبكه وايرلس شما بشوند (اگر شما چنين شبكه اي داشته باشيد) كه اون هم با تعوض كانال به سادگي حل ميشهنقل قول:
دوستان من یه اکانت از یکی از شهر ها دارم اما از شهر خودم نمیتونم بهش وصل بشم...یعنی کانکت میشه اما هیچی ....جریان چیه؟...حتی چندین اکانت هم تست کردم نشد !
سلام سرعت پارس تهران (غرب) هم بالاست؟ شاتل بهتره یا پارس قب لا شاتل داشتم با 70 دان میکردم، شاید هم هیچکدوم پورت نداشته باشن!!
سرعت من که عالیه . با 230Kb دانلود دارم . فقط امروز از صبح پینگ به طور چشمگیری رفته بالا ! برای من رفته روی 900 فعلا فیفا آنلاین تعطیله !!
دوستان من میخوام چیز پی ان بخرم به نظر شما چی بخرم که اولا سرعت دانم تو روز کم نشه چون 185 دان میکنم دوما سرعت دانم تو شب خیلی بالاتر باشه.ممنون میشم کمک کنید
البته پیغام شخصی بدین .بازم مرسی
چرا شخصی همین جا بنویسه همه ببینننقل قول:
راستی V P N هم قانونی شد مجلس که تصویب کرد لازم نیست از اصطلاح چیزپی ان استفاده کنید
راستی متوجه شدید از دیشب طرفای ساعت 10:15 اینا تا ساعت 6:15 پارس انلاین برامون کنتر ننداخته ؟ ( داخل مدیریت سرویس رفتم ببینم که دیشب چه قدر دانلود کردم که متوجه شدم اصلا حجم های مصرفی دیشب رو حساب نکرده بود ... )
خودت کدوم شهری؟نقل قول:
سه عدد اول ip شما و همچنین سه عدد اول ip اون اکانت چیه؟
دوستان با سرویس ۱ مگ پهنای پارس آنلاین تو تهران سرعت دانلود چقدره؟
مطمئن نیستم ولی فکر کنم همون یک مگ رو میدن!نقل قول:
حداقل برای یکی از بچه های pt همون یک مگ بود!
نا محدوده دیگه!
شما مطمئنید؟نقل قول:
فکر نکنم با ۱ مگ دانلود داشته باشه.اگه پهنا به ۸ نفر شیر بشه که سرعت میاد روی ۱۲۸کیلو بایت.
به نظرتون با ۱مگ پهنای پارس انلاین میشه ۴۰۰ کیلو بایت در ثانیه دانلود کرد?
سلام من واسه کاربر خونگی کدوم سرویس پارس انلاینو بگیرم خیلب تنوش زیاده گیج شدم
و اینکه نوشته ۵۰تخفیف با خرید انلاین این به چه صورته؟ یعنی یه سرویس ۳۰ تومانی میشه ۱۵ تومن!!!
سلام من یه سوال دارم! الان شاتل و پارس آنلاین همه شرایشون مثل همه ولی سرعته پارس آنلاین 200هستش درسته؟ هر دو 128 با 3گیگ دارن اما پارس رو 2 مگ میبنده؟
دوستان من میخوام چیز پی ان بخرم به نظر شما چی بخرم که اولا سرعت دانم تو روز کم نشه چون 185 دان میکنم دوما سرعت دانم تو شب خیلی بالاتر باشه.ممنون میشم کمک کنید
چیز پی ان بخر فکر خوبیه
---------- Post added at 04:17 PM ---------- Previous post was at 04:16 PM ----------
خوب میخوام بخرم اما از کجا؟نقل قول:
واسه خونگی و وب گردی همون 128 کافیه.نقل قول:
سرعت 128 با 256 و ... برای کارهای خونگی هیچ فرقی با هم ندارند.
این هم تست سرعت من (سرویس 128 kb/s):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی الان سرعتم به جای 128 kb/s
940 kb/s است.
البته سرعت داونلود رایگان شبانه بسیار کمتره
بچه ها یادتونه من گفتم سایت پارسآنلاین از کار افتاد؟ هنوز هم برای من باز نمیشه... میگه Unable to connect
کدوم قسمتش ؟ اگه صفحه اصلی منظورتونه که واسه من باز میشه مشکل ندارهنقل قول:
نه کلا باز نمیشه...نقل قول:
سلام بچه ها یک سوال دارم
وقتی ما شبا دانلود رایگان می کنیم که تاساعت6صبح هست اگر ساعت بشه 6:1دقیقه بعدش دانلود تموم بشه هرچی دانلود کردیم از ترافیک کم میشه یا نه؟
واسه منم مشکل نداره :5:نقل قول:
بچه ها یادتونه من گفتم سایت پارسآنلاین از کار افتاد؟ هنوز هم برای من باز نمیشه... میگه Unable to connect
سلام به همه من از پارس انلاین سرویس دارم تو یکی از شهرستانهای تهرانم سرعت دانلودم عالیه یعنی 300 هم شده ولی پینگمو با speed test امتحان میکنم بالای هزار و بازی های انلاین هم که انجام میدم پینگ بالاست میشه لطفا بگید باید چکار کنم ؟
سرویسم FP5-9x یک ماهه هست.
اقا حجم پارس انلاین چرا این قدر گرونه با حهمارا یا ماکس نت مقایسه میکنم اصلاً جور در نمی اد!!
اصلا مشکلی نداره...
واسه منم مثل هلو باز میشه
مدتیه سرعت ها برگشته به حالت اصلی خودش و دیگه به اون سرعت 2 مگابیت دسترسی نداریم
برای همه همینه؟
از همون روزی که قطعی سراسری داشت اینترنت من مالیده ! البته بعد از دو سه هفته سرعت دانلود روزانه ام برگشت به حالت اول ولی با شبانه خیلی مشکل دارم ! دو شب سرعت روی 15 هست یهو میبینی شب بعدش میشه 40-50 !! قبلا اصلا این طوری نبود همیشه یه نرمی بین 50-60 داشتنقل قول: