آنذروید هم مارکت داره ولی معمولا بیرون هم میزارن.گفتم شاید جایی غیر از کیس هم باشه.نقل قول:
آنذروید هم مارکت داره ولی معمولا بیرون هم میزارن.گفتم شاید جایی غیر از کیس هم باشه.نقل قول:
کسی نبود!؟!؟نقل قول:
یه سوال
بعضی وقت ها وقتی از ویجت ها استفاده می کنم یهو در حین کار با منوی اصلی یه ارور حاوی اینکه مموری کافی نیست، ویجت بسته میشه، میاد که یکی از ویجت هام رو می بنده، مشکل از کجاست؟ مموری خود گوشی خالیه و هیچی روش نریختم
فقط مموری 16 رو 14 گیگش رو پر کردم
سلام دوستان میخواستم ببینم که میشه با wave کانکشن --- ساخت یا نه؟اگه میشه باید چگونه درست کنم؟با تشکر فراوان از همکاریتان
رم گوشی کم میاره منظور مموری کارت نیست حافظه اصلی که در کامپیوتر RAM DDR میشناسندنقل قول:
خوب دو علت داره
اول اینکه بادا در مدیریت در حافظه ی رم اصلا خوب عمل نمیکنه و گرنه با یه رم 256 هم نباید چنین پیغامی رو ببینیم چه برسه به یه رم 576 مگابایتی
دوم اینکه رم این گوشی کم باشه و سایتها اطلاعات درستی در اختیار مصرف کننده نمیزارن مثلا رمش بعضی جاها گفته میشه 512 بعضی جاها 576 هستش آخرش ما نفهمیدیم کدومه؟
یه دلیل دیگه هم میتونه داشته باشه اونم اینه که تعداد نرم افزارهایی که در حال اجرا هستند زیاد باشه یا ویدجتی غیر از ویدجتهای فابریک گوشی استفاده کنید که باعث کاهش سرعت گوشی و کمبود رم میشه
نقل قول:
به نظر من ربطی به گوشی نداره ، برنامه نویس ویجت ناشی بوده
منم این مشکل رو با ویجت تقویم شمسی داشتم که بعد از چند ساعت باعث افت شدید سرعت گوشی می شد .
با هیچ ویجت دیگه ای هم این مشکل رو نداشتم
سلام تو سایت دیجی کالا گوشی رو 435 میده یک رم 8 هم میده 26 تومن A-DATA کلاس 2 به نظرتون خوبه
کسی از این سایت خرید کرده تا حالا
با تشکر
اونجور که من فهمیدم مشکل از بادا هستنقل قول:
رم گوشی کم میاره منظور مموری کارت نیست حافظه اصلی که در کامپیوتر RAM DDR میشناسند
خوب دو علت داره
اول اینکه بادا در مدیریت در حافظه ی رم اصلا خوب عمل نمیکنه و گرنه با یه رم 256 هم نباید چنین پیغامی رو ببینیم چه برسه به یه رم 576 مگابایتی
دوم اینکه رم این گوشی کم باشه و سایتها اطلاعات درستی در اختیار مصرف کننده نمیزارن مثلا رمش بعضی جاها گفته میشه 512 بعضی جاها 576 هستش آخرش ما نفهمیدیم کدومه؟
یه دلیل دیگه هم میتونه داشته باشه اونم اینه که تعداد نرم افزارهایی که در حال اجرا هستند زیاد باشه یا ویدجتی غیر از ویدجتهای فابریک گوشی استفاده کنید که باعث کاهش سرعت گوشی و کمبود رم میشه
هر برنامه ای که اجرا میشه قسمتی از رم رو اشغال می کنه و مشکل اینجاست که بعد از بستن برنامه باز هم قسمت خیلی کمی از رم مشغول می مونه که بعد از مدتی باعث میشه رم کم بیاره
مثلا همین گوشی من با اینکه ویجت قبول نمی کرد و هی همین ارور رو میداد بعد از یه ریست درست شد و مشکلی با ویجت ها دیگه ندارم و مشخصا رم دستگاه بعد از ریست به کل خالی شده
امیدوارم که توی آپدیت اخیر این مشکل برطرف بشه
کسی از نسخه فارسی بادا 1.2 خبری نداره؟
=================
یه چیزی دکمه خاصی وجود نداره برای بستن برنامه و بازگشت به منوی برنامه ها نه صفحه اصلی گوشی؟
آره من یه لب تاب و یه گالاکسی ازشون گرفتم.کارشون درسته...نقل قول:
ممنوننقل قول:
این رم کلاس 2 خوبه؟
من گوشیه s8500 wave رو اون زمانی که با گارانتی پارس مایکروتل بود از دیجی کالا خریدم 485000 سری اول بود (made in korea by samsung ) مشکلی هم برام پیش نیومد.نقل قول:
اگه روز های تعطیل نباشه سه روزه به دستت میرسه.
فقط به حرفهای من اطمینان نکن.ممکنه برای دیگر دوستان تجربه بدی رخ داده باشه.
فقط دوستانه تجربه شخصی خودم رو گفتم میتونی بیشتر تحقیق کنی.
نقل قول:
شما که ازشون گوشی خریدی. وقتی رسید به دستت پلمب سامسونگ بود یا باز شده بود؟
---------- Post added at 02:27 AM ---------- Previous post was at 02:27 AM ----------
نقل قول:
سایت خوبیه ولی الان تو بازار تو مغازه هم همین قیمته . بهتر نیست از مغازه نزدیک خونت بخری؟
---------- Post added at 02:28 AM ---------- Previous post was at 02:27 AM ----------
آقایون برای این گوشی برنامه GPS خوب اومد؟
SWYPE چی براش اومد؟
من دوبار ازشون خرید کردم و مشکلی نداشتم ولی ممکنه بعضی وقتا مشکلاتی پیش بیاد مثلا مثل تاپیک زیر:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=452632
این سوالا جا موند!:دینقل قول:
کسی از نسخه فارسی بادا 1.2 خبری نداره؟
=================
یه چیزی دکمه خاصی وجود نداره برای بستن برنامه و بازگشت به منوی برنامه ها نه صفحه اصلی گوشی؟
و یه سوال دیگه من امروز یه 2 تا فیلم MKV ریختم روی گوشی ولی فوق العاده ویدیو پلیر گوشی سنگین شد و در حد هنگ بود ولی پخش می کرد، چرا اینجوریه؟ مگه قرار نیست این MKV هم بخونه؟ فیلمای من ازین 400 مگیا بود
کاربر گرامی! اگر پستهای قبلی رو بخونی متوجه میشی که دو تا کار رو هیچوقت نباید انجام بدی:نقل قول:
1- خرید گوشی بدون گارانتی اصلی.
2- خرید رم کمتر از کلاس 4.
از ما گفتن بود. خود دانید.
چند روزیه که گاهی گوشی خود به خود بدون اینکه بهش دست بزنم ریست میشه !!
وقتی گوشی رو خاموش میکنم و روشن میکنم برای تمام اس ام اس ها پیغام delivery میاد که inbox ام گاهی بالای 100 تا delivery پر میشود !!!
((دوستانی که مموری 8 گیگ توشیبا کلاس 4 خریدن لطف کنن قیمتشو بگن ممنون))
منم با فایلای mkv خیلی مشکل دارم امیدوارم مشکلات اساسی این گوشی مثله همین mkv و زیر نویس و قابلیت ساختن فولدر در منوی اصلی و ... این گوشی در آپدیت های بعد درست شه...
پس چرا من با mkv مشکلی ندارم؟ زیرنویس هم حتما باید نسخه srt باشه و البته encoding رو باید رو utf8 بزارید بعد با napi player به راحتی میخونه. این دوتا اصولا هیچ مشکلی ندارن.نقل قول:
فایلهای mkv بعضیاشون به خاطر درست تبدیل نشدن یه سری مشکلاتی دارن ولی من تا حالا اینهمه mkv ریختم هیچ مشکلی پیش نیومد.
نه مال منم همینطورهنقل قول:
با تجربه چندین ساله ای که در زمینه کانورت داشتم حسابی تحقیق کردم ومتوجه شدم که:
بعضی از فایهای avi mkv mp4 به نرمی پخش نمیشن و اشکالاز گوشیه چرا که ویو با بعضی از کدک ها به هیچ وجه حال نمیکنه
بیشتر با فایلهای mp4 با کدک mpeg4 و h.264 حال میکنه
خیلی از فایلهایی که ما از اینترنت میگیرم کدکهای مناسبی ندارد در این صورت ویو نمیتونه عکس اول ویدیو رو تعیین کنه که این ویدیو ها باعث کاهش سرعت گالری و ویدیو پلیر میشه چنانچه پخششون کنید چند ثانیه طول میکشه تا باز بشه و با افت شدید فریم همراه هست و وقتی که فیلم رو جلو یا عقب میبرید حسابی گوشی مکث داره
امیدوارم ساپورت کامل تمام کدکها در آپدیت های جدید قرار داشته باشه
این napi player چرت ترین پلیری هست که تا به حال دیدمنقل قول:
پس چرا من با mkv مشکلی ندارم؟ زیرنویس هم حتما باید نسخه srt باشه و البته encoding رو باید رو utf8 بزارید بعد با napi player به راحتی میخونه. این دوتا اصولا هیچ مشکلی ندارن.
فایلهای mkv بعضیاشون به خاطر درست تبدیل نشدن یه سری مشکلاتی دارن ولی من تا حالا اینهمه mkv ریختم هیچ مشکلی پیش نیومد.
نه زبونش انگلیسی هست و نه طرز استفادش مشخصه
باید فکر می کنم فایل را انتخاب کنی و بعد پخش رو بزنی و بعد کلی لود می کنه تا تصویر بیاد
همون ویدیو پلیر دستگاه خیلی بهتر از این برنامه عمل می کنه و من چون اصلا زیر نویس فارسی نمی بینم با زیر نویس انگلیسی هیچ مشکلی ندارم
فقط همون جور که دوستمون vtv004 گفت مشکل کند کردم ویدیو پلیر هست ولی در هنگام پخش و عقب و جلو کردن هیچ مشکلی وجود نداره
دوستان میدونم شاید تکراری ولی روی این گوشی چطور میشه برنامه نصب کرد تاپیکی برای آموزش هست؟
پسوند برنامه هاش چیه؟؟
دوستان 1 سوالی داشتن بعد از اینکه منشی تلفنی این گوشی صدا رو ضبط میکنه کجا میریزه؟!
هر چی گشتم پیدا نشد!!
برو تو منو قسمت voicerecoreder و میتونید اون فایلها رو ببینید و پخش کنیدنقل قول:
آقایون. این رام فارسی مایکروتل در اینترنت موجوده؟
SWYPE برای این گوشی اومده؟
شنیدم این گوشی دکمه back نداره. اذیت نمیشید؟
به دو صورت نصب میشه با سامسونگ اپس موجود در گوشی و کیز در کامپیوترنقل قول:
کافیه سامسونگ اپس رو اجرا کنید قسمت های طبقه بندی شده بازی ها و نرم افزار ها موجوده جدیدترینهاشو دانلود و نصب کنید که این مراحل تماما اتوماتیک است شما فقط روی نرم افزار مورد پسند get رامیزنید
با کامپیوتر هم میشه
در هر دو حالت به اینترنت احتیاج داری
چون خودش فایلهارو دانلود و نصب میکنه فرمتشون معلوم نیست
باید منتظر ههک بود تا بشه فرمتشون رو فهمید
در رام جدید swype موجوده ولی به نظر میرسه فارسی رو ساپورت نکنهنقل قول:
کلید بک نیز زیاد مهم نیست البته بعضی جاها واقعا بدرد میخوره ولی ما هم جایی که نیاز به خروجه از کلید قطع تماس استفاده میکنیم
بیشتر جاها هم به صورت تاچ داره ولی بعضی جاها مثل قسمت سرچ نداره و برای خروج مجبور به استفاده کلید سخت افزاری خواهید شد
اگه منظورت صدای اونایی هست که پیغام میزارن :نقل قول:
از دوجا میشه دسترسی داشت!
یکی یه ویدجت هست که میزاریش رو صفحه و تمام.
یکی هم بری تو messages و بعد روی سه نقطه پایین صفحه کلیک کنی و بری تو folder view و بعد بری تو آخرین تب یعنی AM Inbox
من 3 ماه پیش گرفتم 19 تومن. مشکلی هم با پخش فایل mkv یا فیلمبرداری HD با گوشی ندارم.نقل قول:
خیلی ممنون ظاهرا بعضی از فایلای mkv با مشکل بر میخوره البته اکثر دوستان که جدید ترین نسخه آپدیت رو داشتن به این مشکل بر خوردن نسخه فریمور شما چیه؟نقل قول:
ببخشید این سوال رو میکنم یعنی این گوشی mkv هم پخش میکنه ؟ :18:flv چی ؟ :31:
سلام به اساتيد محترم:20:
چرا اين s8530 wave II نمياد ؟كي مياد؟:19:
به نظر شما چقدر طول ميكشه بازي هاش هك شه يا اينكه دوباره مجاني ميشه يا نه؟:11:
نقل قول:
سلام
من mkv تست کردم 720p پخش کرد بدون مشکل ولی flv نمیخونه!
عزیز کل جهان تو کف ههک کردن این سیستم عامل موندننقل قول:
این سامسونگ چی زده تجربه نشون داده که هر سیستم عاملی ههک میشه مثل سیمبین سه تو چند هفته ههک شد
البته به قول یکی از دوستان خود نوکیا از عمد گوشیهاشو در زمینه حفاظت دیوار امنیتی ضعیف میسازه تا راحت ههک بشه یعنی یه جورایی خودش ههک میکنه
سلام:5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امکانات:
bada 1.2 OS
T-DMB
3.7-inch WVGA TFT LCD
1GHz Hummingbird CPU
3G
Bluetooth 3.0
Wi-Fi
T9 Trace text input
5MP camera with HD video recording
منبع:
کد:http://www.samsunghub.com/2010/11/15/samsung-shw-m210s-is-wave-ii-for-south-korea/
من گوشی را آپدیت نکردم.نقل قول:
بادا نسخه 1.0
فرم ویر نسخه JPJE5
سلام به همگی. من یه دونه ویو مشکی رنگ خریدم که بادا 1.0.2 روشه که کاملا فارسیه و کیبورد فارسی هم داره. خیلی ازش راضیم. پشتش هم نوشته made by samsung . اساتید نظر بدید.
هرچند گوگل مپ بخاطر اینکه ذاتا یه نرم افزار آنلاین به حساب میاد زیاد مورد استقبال ممکنه قرار نگیره ولی خب این دلیل نمیشه که قابلیتهاش رو ندید بگیریم.
به شخصه یکی از اولین نرم افزارهایی که بعد از خرید این گوشی قصد نصب کردنش رو داشتم همین گوگل مپ بود. اون موقع نسخه 3 این برنامه رو دانلود کردم و متاسفانه به کل نا امید شدم!
اما حالا نسخه 3.0.2 این نرم افزار بطور کامل رزولوشن صفحه نمایش ویو رو ساپورت میکنه و واقعا کار باهاش لذت بخش شده. میتونید از لینک زیر این برنامه رو دانلود کنید.
کد:http://rapidshare.com/files/390643177/Google_Maps.rar
چه نظری میخوای دیگه دوست من فقط به نمایندگی از بچه ها میگم مبارک باشه!!!نقل قول:
دوستان مشکل من با این گوشی در دیکشنری هست یک دیکشنری انگلیسی به فارسی خوب میخوام و اصلا با آریان پور حال نکردم این pmd هم که با این گوشی مشکل داره اگه کسی یه دیکشنری خوب دیگه سراغ داره معرفی کنه ممنون از همه...
سارادیک رو تست کردی دادا؟
کد:http://j.mp/cbsnSA
با سلام
کسی از دوستان می تونه فریمور 1.0.2 برای s8500 wave رو به صورت کامل ( full ) برای من آپلود کنه
با تشکر