سایت خود انجین دیگه !نقل قول:
Printable View
سایت خود انجین دیگه !نقل قول:
بله درسته اما بیشتر میخوام داشته باشه نه یه تعداد کمنقل قول:
خود سایتش زیاد داره.
اما یکم سخته .هلپش بهتره همه اس.
صیحیح اول لینک صفحه مربوطشو میشه بذارید و دوم اینکه من درواقع پروژه میخوام تقریبا پروژه نیمهنقل قول:
سلام! به همگی!!
اقا من یک در مورد تریگر می خواستم که وقتی پلیر وارد اون شد صدایی پخش بشه ولی اگر برای بار دوم رفت روی اوت تریگر پخش نشه!! من نه سورس احتیاج ندارم!!فقط همون کد رو می خواهم خواشا کمک کنید!!!
2لمبه جان ، اون سمت جواب شما رو دادم ( PD )
اینم لینکش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید ؟ سورس ؟ کد ؟ آیا سورس != کد؟ هرجور میدونید
یه سوال نه چندان آسون دارم :n11:
لطفا هر چی زودتر کمکم کنید کارم لنگه :n28:
یه بازی خیلی ساده ساختم که مث angry bird میشه چیزی رو پرتاب کرد ...
حالا میخوام براش نشونه ی هدف گیری بزارم.
ولی نمیدونم چه جوری میشه با یونیتی پیاده سازیش کرد.
کدهای مربوط به کلاس graphic و این چیزام که جواب نمیده.
همون خط سفید رو میگم که تو بازی انگری بیرد هنگام پرتاب ظاهر میشه و نشون میده که کجا پرتاب میشه.
کمک :n28:
1- دوست دارم بازیتون رو ببینم ، اگه لطف کنید ( از این سبکا خیلی خوشم میاد )
2- به نظرم توابع گرافیک واسه هدف گیری خیلی سخت بشه ، پیشنهاد میکنم از Trail Renderer استفاده کنی.
یعنی این که ، زمان هدف گیزی یه شی بسیار کوچیک با همون نیروی آبجکت اصلی مرتب پرتاب بشه ( یعنی بازیکن نمیفهمه یه چیزی داره پرتاب میشه دیگه ) و اون خط هدف گیری به Trail Renderer ایجاد میشه.
افتاد یا گنگ گفتم؟
سلام دوستان یونیتی آخرین نسخه که کرک داشته باشه ورژن چنده ؟ Unity 4 ؟ از کجا باید دانلود کنم ؟
مجید میشه دقیق تر بگی منظورت نگرفتم.
اگه نشانه گذاری مثل angry brids می تونی از این تابع فکر کنم بدرد می خوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .ScreenToWorldPoint
راه حلت جالب بود ... باید روش بیشتر فک کنم ببینم تو بازیم چه جوری پیاده سازیش کنم ... ممنونم :n16:نقل قول:
شرمنده بازی چون سفارشیه نمیتونم بزارم ... :n18: شاید کامل بشه اجازه بدن نمیدونم.
پرویز جان سوال خیلی واضح بود ... ببین وقتی تو انگری برد پرنده پرتاب میکنی یه خط سفید رنگی بهت مسیری که قراره پرتاب بشه نشون میده ... منظورم اونه :n17:نقل قول:
اونکه همون trail render کارتو راه می اندازه فکر کردم منظورت هدف گیری بود.
آره ... حالا باید رو اینکه هر لحظه رفرش کنه و جهت پرتابو نشون بده کار کنم ... اگه میتونید بیشتر کمکم کنید :n16:نقل قول:
عجب.
نیازی به کار کردن نیست.
Time = 1
Start Width = 0.2
End Width = 0.1
این چیزه جالبی میشه ، ولی با این 3 تا پارامتر کارای زیادی میتونی بکنی.
نکته کنکوری : حتما از متریال های پارتیکیل استفاده شود. 2 نمره.
ببین ... رو حالت موس down نقطه ی شروع پرتابو میگیره.نقل قول:
رو حالت موس drag نقطه ی دوم واسه پرتاب.
و رو حالت موس up آبجکت مورد نظرو پرت میکنه.
خب من اگه بخوام از trail استفاده کنم باید رو یه آبجکت جدای دیگه این کمپوننت رو اضافه میکنم و رو حالت update مدام پرتابش کنم درسته ؟!
پس فک میکنم نیازی به کار کردن داره ... فعلا که نتونستم ... :n17:
رو Drag که نمیشه نقطه دوم رو گرفت ، رو همون Up به دست میاد و پرتاب میشه.
حالا چون شما گفنی انگری بردز ( اونجا ما نقطه ی دومی نداریم ) ، من همچون چیزی تو ذهنم هست ، اونجا بحث ارتفاع و نیرو داریم ، من نمبدونم حالا شما ارتفاع و نیرو رو چه کردی ولی اینجوری میشه که:
نقطه اول و نیرو به دست میاد ، یه آبجکت خالی ( که تریل هم داره ) با مشخصات داده شده ( ارتفاع و نیرو ) به سمت مکان جاری موس پرتاب میشه. و این کار ادمه داره نا کلید رها بشه ( یعنی میشه در زمان Drag و نه Update ).
حالا چون ارتفاع ممکنه بلند بشه و بحث Trail Life Time رو داریم ( در شرایط انگری بردز ) ، باید زمان تریل ، با توجه به اختلاف زاویه ی افق و راستای آبجکت خالی به دست بیاد ( هرچی زاویه بیشتر ، زمان هم رو به بالا بره )
با توجه به چیزی که من از بازیه شما فهمیدم ، این جورکی باید حل بشه.
از این جا دانلود کننقل قول:
از اینجا کرک کن
نسخه 4 کرک داره و خوب هم کار میکنه
نتونستم :n28:
ببین حامد جان من الان یه پروژه ی تستی به حجم 64 کیلوبیت درست کردم که توش مکانیک اصلی پرتاب رو داره.
یه آبجکت هم زیر مجموعه ی شی که پرت میشه هست و Trail Renderer داره.
همونطور که میدونی الان آبجکتو پرت کنی توسط شی aim جهتی که پرت میشه رو نمایش میده.
حالا من میخوام همین جهت رو قبل از اینکه پرت بشه نشون بده.
قربون دستت اگه وقت داری به دادم برس :n28: :n03:
حالا من باید چی کار کنم , Unity4 ندارم؟
خب ببین حامد جون این فایل اسکریپته :n28: :
یه پروژه خودت بسازی با دوربین ایزومتریک ... یه Sphere هم بزار و این اسکریپتو بهش بده.
اون آبجکت هدف گیری هم خودت زحمتشو بکشی حله :n28:
اگه امروز کارم راه بیفته دعات میکنم به قرآن :n14:
فقط یه نکته ... متغیر Radius توی پروژه همون محدوده ی دایره شکلیه که کاربر میتونه شی رو بکشه تا پرت کنه و قدرت پرتاب هم از این روش به دست میاد، بنابراین اگه دیدی توی پروژه که ساختی شی خوب پرت نمیشه میتونی این مقدار رو بیشتر کنی یا مقدار Force رو بیشتر کنی.
دمت گرم :n14:
من با اون اسکریپت Shoot شما خیلی مشکل دارم ، چون درست پرتاب نمیکنه.
به هرجهت ، با توجه با اسکریپتی که من دادی، واسط انجام دادم ، ولی چون زاویه ی پرتاب درست محاسبه نمیشه ، اونم درست کار نمیده دیگه ( در نهایت به همون سمتی که توپ پرتاب میشه ، هدف گیری هم حرکت میکنه، ولی توپ واسه من با زویه ی درستی پرتاب نمیشه پس هدف هم به همون زاویه ی اشتباه اشاره میکنه )
اگه کارت درست شد ، دعا یادت نره.
البته دیگه بت ور رفتن و تکسچر بهتر ، خوب میتونی کارو خیلی قشنگترش کنی دیگه ، من باش ور نرفتم
دستت درد نکنه ... الان تستش میکنم ... یعنی میخوای بگی کدو اشتباه نوشتم ؟!
ولی تو بازی که خوب کار میکنه ...
:n19:
حمید جون دستت درد نکنه ... خودم شخصا قربونت برم :n16::n07:
این مشکل حل شد ... حالا به این نتیجه رسیدم که باید یه کد بهتر واسه پرتاب بنویسم مثیکه مشکل داره :n02:
خدا نکنه عزیزم.
حامد هستم :)
شما ما رو دعا کنی ، ممنونت میشم ( کنکور ارشد دارم ، محتاجیم حاجی به دعا )
قبلا گفتم حامد الان گفتم حمید قاطی میکنم هی :n02:نقل قول:
بابا کنکور ارشد که کاری نداره :n02: قبولی ایشالا :n16:
حامد جون در مورد پرتاب شی هم اگه منبع خوبی سراغ داری ممنون میشم بهم معرفی کنی :n17:
من یکم ریاضیم ضعیفه متاسفانه این کارارو دقیق نمیتونم انجام بدم :n14:
راستی من الان از اول کدمو تست کردم دیدم عه این که درست کار میکنه :n02:
پس چیشو گفتی اشتباس ؟!
ولی بدبختی اینجاس تو پروژه اصلی این آبجکته که پرت میشه به یه طناب آویزونه بخاطر همین طبق اون جهتی که نشون میده پرت نمیشه :n28:
فک کنم طنابه رو پرتابش اثر میزاره ... :n28:
همه چی اوکی شد ممنون حامد جون :n16::n16::n16::n16::n16::n16::n16::n16::n16::n16: :n16::n16::n16::n16::n16::n16::n16::n16::n16::n16: :n16::n16:
سلام علیکم
متاسفانه نمیدونم به چه دلیلی از دسترسی به فوروم Rl-Team محروم شدم و USerName و ایمیل من رو شناسایی نمیکنه ( 200 تا پست داشتم اونجا ، با هیچ هیدن پستی مشکل نداشتم :( خدای من )
اگر از دوستان کسی اینجا میتونه یه کد دعوت برای من بفرسته ، ممنون میشم ، یا این که اگر مشکلی ندارن استفاده ی مشترک داشته باشیم از یک حساب ( واسه مشکل تعداد پست میگم )
هستیم خدمتتون
سلام دوستان
دو تا سوال :
1 - چجوری میشه سرعت انیمیشن رو کم و زیاد کرد ؟ ( انیمیشن ایمپورت شده )
2 - چجوری میشه یک Bone و چرخوند ؟ (میخام دست طرف با بالا و پایین شدن دوربین بالا و پایین بشه)
3 - برای آندروید چجوری باید خروجی گرفت ؟
سه تا شد :n16:
من این کد جاوا اسکریپ رو زدم وقتی داره تکستر رو نشون میده
[PHP] renderer.material.mainTexture.Play();[/PHP]
حالا میخوام اگه تموم شد بره به level بعدی اگه میشه یه راهنمایی بکنید
خب میتونی به اندازه ی ثانیه ی فیلمت wait for seconds بزاری :n17:نقل قول:
اگه کد کاملشو بذاری ممنون میشم چون از جاوا اسکریپ سر در نمیارم چی به چیهنقل قول:
تووو پیغام خصوصی نوشتم :n13:نقل قول:
1.نقل قول:
animation["walk"].speed = 2.0;
2.قبل از چرخش Sample رو صدا بزن و حتما تیک animatate phiyic تو کامپونت شی بزن
حالت می تونی هرکدوم از شی ها برخونی
3. SDK آندروید رو دانلود کن برای خروجی کار خاصی نمی خواد بکنی فقط تنظیماتش تو بخش Player باید درست کنی که Bundle indentfier باید مطبق با نام شرکت و نام بازی باشه.
موقع خروجی گرفتن هم محل sdk تعیین کن و بعدش حتما در هنگام کامپیل java.exe از تسک منجنر ببند.
لینک دانلود sdk android رو کسی داره ؟
api 16
یادتون باشه برای برنامه نویسی بازیهای که برای اندروید هست همیشه نوع متغییر رو هم تعریف کنید
مثلا
[PHP]
var myspeed : float =1.2;
[/PHP]
کلا تو کدنویسی بهتره که همه ی متغیرها نوعش معلوم باشن.نقل قول:
درسته که بعضی وقتا گیر نمیده و برنامه رو اجرا میکنه، ولی یه کد نویس خوب اون کسیه که تکلیف همه متغیر هارو معلوم کنه :n06: