سری اول که پیکش واسه من مجانی در نیومد حالا این دفعه رو نمیدونم.
Printable View
سری اول که پیکش واسه من مجانی در نیومد حالا این دفعه رو نمیدونم.
راست ميگي؟!!!!!!!!!نقل قول:
چقدر گرفتن ازت؟
2000 تومن . مگه برای شما مجانی بود؟؟
سلام
یه تعداد سوال دارم
یه مودم خوب adsl چه ویژگی داره
مودمی هست که هم dial up باشه و هم adsl ???!!
در ضمن فاصله از مخابرات چقدر تاثیر داره
و اینکه این adsl های جدید که خیلی ارزونه آیا با dial up تفاوتی داره ؟؟؟
ممنووون
اره بابا..براي همه مجاني هست...نميدونم حالا چرا از تو پول گرفتن!
احتمالا خود پیک هوس کرده بوده یه انعام زورکی به اسم هزینه پیک بگیره !
بدی آسیا تک اینه که به ظهر که میرسه سرعت دانلودش افتضاح میشه ولی تو شب و صبح خوبه.(احتمالا به خاطر شلوغی بیش از حد شبکه هستش)
من موقعی که تمدید کردم 6روز از اینترنت رایگانم مونده بودش.بعد تازه به جای یه ماه 27 روز تمدید کرد(3مرداد تا 30 مرداد)الان چقدر باید کمشون بزارم موقع پرداخت پول.بیشتر از 5 تومن؟
چرا 2ماهه؟:18:ببینم این دیگه چه صیغه ای هستش.بابای من که اگر بفهمه عمرا قبول کنه 2ماهه.چون میخواد آخر شهریور به خاطر این کنکور لعنتی کامپیوترو جمع کنه.حالا من چیکار کنم؟:41:
شايدم.......!نقل قول:
مودم خوب مودمیه که اهل زندگی باشه.کم توقع باشه و...:31:نقل قول:
معمولا مودم های مارک های معروف مثل ایسوس و... مودمای خوبین.
نه .جفتش با هم نداریم
تاثیر داره.خوب هر چی نزدیک باشه بهتره.ولی اونچنان تاثیرش محسوس نیست
adsl هر روز گرنتر میشه که ارزون نمیشه.حالا تو کدوم ای دی اس ال ارزون دیدی به ما هم بگو
در حال حاضر دو راه به ذهنم میرسهنقل قول:
یا باید شرکت رو عوض کنی و از یه شرمتی اشترام بگیری که یه ماه باشه یا خداحافظ اینترنت تا بعد از کنکور.منم کنکور داشتم از اینترنت خداحافظی کردم
برای من 1 ماه و 1 روز طول کشید.(تازه به من گفته بودن 7 تا 10 روز کاری)امیدوارم مال تو اینقدر طول نکشه.نقل قول:
دوستانی که صبا دارند ازش راضی هستید؟چند وقته دارید؟چند روزه وصل کرد؟این که تو سایتش نوشته 128 نداره (یعنی سرعت هاش از 256 شروع می شه)
سلام
اسیا تک برای نصب چقدر زمان میبرد
بستگي داره...نقل قول:
براي من كه 5 روز...
نقل قول:
مودمت چيه؟؟؟ من 3ماه پيش كه گرفتم ازش مودم ZTE ZXDSL 831 رو به من 60 هزار حساب كردن يعني كردن تو پاچه من يه پورت لين داره فقط. سرعتش خوب بود قطعي نداشتم فقط محدوديت داشت فايده نداشت
بچه ها اسن آسيا اكانتينگش مشكل داره الان 3 هفته هستش قطع ميكني ديگه وصل نميشه خطاي مودم 691 ميده كه زنگ زدم نگو تو سرور آنلاين ميموني شما بعد قطع ميكنن وصل بشي ديروز گفتم چرا اينجوريه گفتن حق با شماست ولي نميتونم زمان بگم جالب اينجاست جديدا هر چي زنگ ميزنيم بر نميدارن البته از بس تلفن هاشون شلوغ هستش بوق آزاد ميخوره ديروز 2ساعت قطع شد اينترنت زنگ زدم گفتن برق مخابرات رفته آخرم ديروز هيچي به هيچي. صبانت يه خوبي كه داشتش نه قطعي داشت هم سرعتش بالا بودش. اسيا بايد كيفيت رو درست كنه.
در ضمن يكي از دوستاي ما خيلي مخ هستش سرعت 64 رو كرده 512 خوب شده ولي براي دانلود بازم هميشه جوابگو نيستش.
يكي از دوستام چون آي پيش لو نره نميگه از كجا گرفته براي خونه 512 گرفته سرعت دانلودش 512 هستش يه فيلم رو تو 8 ساعت دانلود ميكنه . اينترنت هاي ما فايده نداره . الان دوستم انگليس هستش عكس از تورنت فرستاد برام 15 تا فيلم رو با هم داشت دانلود ميكردش با چه سرعتي و همه رو سريع 100 درصد پر ميكرد اينم از اينترنت ما
اقا این صبا چه جوریه؟ قطعی داره نداره ؟افت سرعت چی؟
جواب بدین خواهشا شاید صبا گرفتم.
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:نقل قول:
بی خیال.یک ماه:18:
چقدر کم
راستی شنیدم داتک یوزر و پسوردد نمی ده و آی پی میده.درسته؟خوب من آی پی گرفتم چی کارش کنم؟نقل قول:
آقا به نظر شما میشه که من دوتا adsl رو روی یه خط داشته باشم ؟
با اجازه بزرگترا بله...نقل قول:
ولی تا اونجایی که من میدونم رویی یه خط نمیشه دو تا adsl از دو شرکت مختلف گرفتنقل قول:
خودش پای تلفن می گه چی کارش کنی ,مودمتو که نصب کنی (راستی مودمت چیه ؟از داتک گرفتی؟) یه Local area connection میاد و....نقل قول:
در ضمن مال من هی می گفت از مخابرات جواب نیومده برای همین شد یه ماه.
دوستان سوالی که داشتم درباره استفاده از نرم افزارهای آنتی
فيل...
مثل cproxy , ultra surf ... بود
آيا با adsl هم ميتوان مانندdial up
از اين آنتی
فيل...
ها استفاده کرد ?
منم فکر نکنم بشه چون از یک شرکت که نمیشه دو تا گرفت از دو تا شرکت مختلفم که باید خطت واسه هرکدوم رانژه بشه که اونم واسه یه شرکت بیشتر نمیشه.نقل قول:
این آسیاتک 2روزه سرعتش به شدت افت کرده.بعضی وقتا سرعت دانلودم زیر 2 کیلوبایت هستش.بعضی صفحات رو هم خیلی دیر باز میکنه.منطقه اشرفی اصفهانی هستم.
سلام دوستان. من یک سوال درباره مودم ADSL داشتم. من مودم ASUS AM604g را خریدم.آیا این مودم نیاز به راه انداز خاصی دارد چون در سی دی ای که همراه مودم هست تنها یک فایل پی دی اف درباره مودم و چگونگی نصب آن هست و فایل دیگری موجود نمی باشد. در ضمن یکی از قابلیت های این مودم گویا وایرلس بودن آن است اما چگونه باید وایرلس فعال شود.
متشکر می شوم اگر من را راهنمایی کنید.
اهان من فكر كردم ميگه مثلا از يه Adsl بر روي دو خط استفاده كرد...نقل قول:
اره از دو شركت نميشه...
سلام دوستان الان رفتم 1844 نوشته درخواست شما در مرحله انتظار رانژه ميباشد
به نظر شما کی وصل میشم
فردا زنگ بزنم ؟
سلام.حتما زنگ بزن.مال من بعد از وصل شدن هم ؛ مينوشت كه در مرحله انتظار.ممنوننقل قول:
واقعا افتضاحه.چند روزي هست كه اين جور شده.مثل دايال آپ شده.نقل قول:
من هم آسیا تک دارم الان تو منطقه 9 هستم . اینجا هم از ساعت 9 صبح تا 9 شب سرعت دانلود از 8 kb بالا تر نمی ره.نقل قول:
هرچی هم بهشون زنگ می زنم چرت و پرت جواب می دن.
به نظر شما درست می شه؟
من شنیدم اینا یه سرویس رو در اختیار 2 تا 8 نفر می زارن یعنی همزان با شما 2 تا 8 نفر دیگه از یک اشتراک استفاده می کنن
اتفاقا من هم منطقه 9 هستم.دو سه روزي هست كه اينجور شده.بله.يه سرويس را به چند نفر ميدن.كاسبي ميكنند ديگه.نقل قول:
من الان بهشون زنگ زدم دختره می گفت چون یوزرامون زیاد شده اینجوریه.نقل قول:
ولی گفت دوباره زنگ بزن تا سرعتتو ببرم بالا.
قاعدتا 128 باید سرعت دانلودش رو 15 تا 16 باشه دیگه
(البته توی رویاها)
که معمولا دوتا ازش کم میشه
میـــــــــــــــــشـــــ ــــــــــــــــــه 14
ما که داتک داریم از سرعتش از 10-12 بالاتر نمیاد.
مال شما شد یک ماه؟؟/ :18: به من که میگه 7 تا 10 روزنقل قول:
من زنگ زدم اشتراک بگیرم گفت فقط 10 روز اول مجانیه... بعد دیگه هر چقدر طول بکشه پول اون ماهتونو می گیره..برای شما اینجوری شد؟؟؟؟؟؟
اگه اینجوریه من ماه اول 64 بگیرم!!
مال من 10 روز طول کشید تا وصل کنن.فقط 10 روز اول مجانیه؟؟ برای من که 1 ماه و 2 روز مجانی حساب کردن.نقل قول:
داتک به ما مجانی نداد.(شاید منظورتو از مجانی نفهمیدم)ولی هر وقت وصل بشه از همون روز حساب می کنند مثلا مال من 21 مرداد وصل شد برای شهریور که خواستم پول بدم گفت شما به جای 24 تومن 4تومن بدید.نقل قول:
منم منطقه 9 هستم از آسیا تک گرفتم هنوز وصل نشده وای با این اوضاعی که دوستان میگن اوضاعش خرابه قبلن پارس آفلاین داشتم (به قول دوستان) اما هیچ جوره راضی نبودم حالا چند روزی هست که مدارک را دادم خدا کنه که خوب از آب در بیاد