سلامنقل قول:
ببینید شما قبل از خرید هر محصولی، اول باید ببینید که چه نوع استفاده ای میخواین ازش بکنین ...
هیچ شکی در این نیست که با بودجه ی برابر، سونی و کلاْ دیگر برندها سخت افزار بهتری نسبت به اپل ارائه میدن ( البته اگه سخت افزار و به سی پی یو و گرافیک و.. محدود بدونیم ) اما مسئله ی مهم اینه که آیا شما به این سخت افزار نیاز خواهید داشت ؟ اگر فکر میکنید سخت افزار 375 جوابگوی شما نخواهد بود خوب بدون تردید باید به سراغ سونی یا دیگر برندها برین ... اما اگر فقط به خاطر این که سونی سخت افزار بهتری داره میخواین به طرفش برین توصیه میکنم که کمی بیشتر روی انتخابتون تفکر کنید ...
مزیت لپ تاپ های اپل :
باتری فوق العاده (هر بار شارژ ۱۰ ساعت استفاده + ۱۰۰۰ بار قابلیت شارژ ( سه برابر باتری های معمولی ) )
ترک پد !! شاید عجیب باشه ولی تنها با یک بار استفاده تفاوتشو با دیگر برند ها متوجه میشین // نور پس زمینه ی کیبورد ( البته در بعضی مدل های دیگر برند ها هم هست ... )
کیفیت ساخت بالا
طراحی ( از لحاظ وزن و ضخامت دستگاه بگیرید تا نکات ظریفی مثل شارژر آهنربایی )
نمایشگر با کیفیت
مهمتر از همه سیستم عامل مک :40: ( فقط یه بدی داره اونم اینه که بعد از استفاده از مک هر موقع که از ویندوز استفاده کنین اعصابتون خورد میشه :31: جدی میگما :11:)
مزیت وایو ی مورد نظرتون و هم که خودتون میدونید
خودتون سبک سنگین کنید و اونی که به نطرتون بهتره انتخاب کنید:20:
......
در مورد این که کانفیک 375 تا چند سال دیگه براتون کارایی خواهد داشت هم باید بگم که به این زودیا از دور خارج نمیشه...:20:
.
من سعی کردم که متعصبانه نظر ندم... اگه فکر میکنید که سعیم نتیجه نداده عذرخواهی میکنم:11: