سلام .دوستان کسی پسدا نشد مودم داخلیش رو بفروشه؟
Printable View
برید بهنقل قول:
چه طوري مي تونم بدونم گه چقدر شارژ دارم؟
و شناسه های خودتون رو وارد کنید و در سمت راست صفحه گزینه ی Quarry Business رو بزنید و یه گزینه دیگه هست که اونجا میزنید که اسمش یادم نیستکد:www.mobinnet.ir/ecare
واسه من که یک ماه طول کشید (3 هفه و نیم!) بعد از یک هفته که از ثبت نام گذشت باهات تماس میگیرن البته شاید برای شما زودتر بشه چون ما اون موقع تابستون بود!نقل قول:
سلام
دوستان از وقتی که فرم ثبت رو پر می کنیم تا وقتی برای نصب تماس می گیرن حدودا چقدر زمان می بره؟
سرعت 512 هم به خانگی می دن؟
اول من که 512 دارم و خونگی هستم بهم گفتم باید معرفی نامه یا چیزی بدی ولی بعدا فقط کپی شناس نامه خواسن
نمیدونم چرا!
---------- Post added at 12:34 AM ---------- Previous post was at 12:33 AM ----------
عزیز بحث در مورد خرید و فروش سخت افزار در این انجمن ممنوع هستنقل قول:
لطفا قوانین سایت رو به دقت بخوانید!:40:
واسه من کلا 4 روز طول کشید.از اینترنت هم ثبت نام کردم.نقل قول:
تو سایتم زده حداکثر 4 روز
سلام
بابا این پلیسی سایت هم ما رو سرویس کرده یک پیام خنده دار میزنه میگه فلان کا رکردی پست شما حذف شد
:38::38::38::38::38::38::38::38::38:
[
با سلام.چند تا سوال در مورد وايمكس مبين نت داشتم كه خوشحال ميدم دوستان جواب بدند.
1-اگر درنقشه Google Earth كه در سايت مبين نت قرار دارد منطقه مورد نظر تحت پوشش بود و بار نگ سبز مشخص شد نياز به مودم خارجي نيست ؟ منطقه ما طوري است كه با رنگ سبز كم رنگ مشخص شده است و حدود يك كوچه بالاتر ديگر تحت پوشش نيست و حدود چند صد متر يك كيلومتر آن طرف تر منقطه اي با رنگ سبر پرنگ مشخص شده كه دور ان نوار قرمز رنگ كشيده شده است ،اين منقطه سيگنال قوي دارد ؟مناطقي كه از سبز كم رنگ استفاده شده سيگنال ضعيف دارد؟
2-اينكه حدود خيابان بالاتر كلا تحت پوشش نيست مشكل ساز نيست و امكان دارد كه سينگال خيلي ضعيف باشيد يعني با گرفتن بسته 128 kb با سرعت 5 هم نتوان دانلود كرد؟
3-بين ايرانسل و مبين نت كدام را پيشنهاد مي كنيد؟
4-در مبين نت مي توان مودم را خودمان تهيه كنيم ؟ فكر كنم مودم فضاي باز كه با برند HAWAIE مي باشد بسيار ارزان از 200 هزار تومان باشد.
با تشكر.
سلامنقل قول:
1- من که تو نقشه indoor بودم تقریبا وسط یکی از سه دایره رفتم نمایندگی شرط کردم فقط مودم ایندور می خوام گفتن حتما جواب میده
بهد که نصاب امد تو اتاقم اصلا آنتن نمی داد گفت باید به طرف آنتن پنجره باشه رفتیم آشپزخونه بازم صفر بود آنتن دهی گفت بریم تو حیاط !!! اگر مودم را بالا می گرفتی بهضی وقتا یک آنتن می داد
خلاصه رفتیم دو طبقه بالاتر تو انباری گذاشتیم سه تا از 5 تا و کامپیوتر را WiFi وصل کردیم خلاصه ...
خلاصه شما برو نمایندگی بگو ایندور می خوام اگر جواب نداد نمی خوام یا بگو اول ایندور تسست کنن بعد اگر خواستی outdoor بگیر
2- تا اونجایی که می دونم ضعییف و قوی بودن سیگنال به سرعت ربطی نداره ....
3-مبین نت
4- فکر نکنم بازم بپرس
ممنون
دوستان کسی توی شهرک غرب بلوار دریا چهارراه مطهری از مبین نت استفاده میکنه ؟
مشکلی نداشته ؟ راضیه ؟ توی این منطقه سرعت خوبه ؟
ممنوعیت موبیلیتی وایمکس اردیبهشت سال 92 برداشته میشود معاون فنی و صدور پروانه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در پاسخ به این سوال که اگر اپراتور سوم با تاخیر به تعهدات خود عمل کند تکلیف واگذاری وایمکس سیار چه می شود، گفت: اگر این موضوع با تاخیر انجام شود به نظر میآید طبق پروانه اپراتورهای وایمکس میتوانند کار خود را آغاز کند.
وایمکس نیوز - لطفالله سبوحی، معاون فنی و صدور پروانه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در گفتوگو با خبرنگار ما با بیان این مطلب افزود: طبق برنامهریزی و مطابق پروانه، اپراتورهای وایمکس میتوانند اواخر اردیبهشت سال 92 وایمکس سیار را ارایه دهند.
وی با تاکید بر اینکه زمان انحصار سر جای خود قرار دارد و اگر اپراتور سوم فعالیت خود را با تاخیر آغاز کند، فرصت سوزی کرده است گفت: براساس تعهدات پروانه اپراتور سوم این اپراتور باید سیم کارتهای خود را در اردیبهشت ماه سال آینده واگذار کند؛ تاریخ لازم الاجرا شدن پروانه اپراتور سوم سی ام مرداد ماه سال جاری بود که 9 ماه بعد از این تاریخ این اپراتور باید بهرهبرداری تجاری خود را آغاز کند که 30 اردیبهشت سال 90 خواهد بود.
سبوحی ادامه داد: اگر اپراتور دلایل کافی و موجهی برای تاخیر خود نداشته باشد سازمان حتی میتواند پیشنهاد جریمه ارایه کند و در بحث تخلفات در مفاد پروانه مواردی عنوان شده است؛ البته ما عملکرد این اپراتور را پیگیری میکنیم و آنها نیز حرکاتی انجام دادند و امیدواریم اپراتور سوم به موقع بتواند به تعهدات خود عمل کند که ما وارد فاز جریمه نشویم.
واقعا گند زدن به تکنولوژی وایمکس با این تصمیم گری هاشون-یکی از مهمترین مزایای وایمکس همین موبایلیتی بودنش هست:13:کد:http://wimaxnews.ir/NSite/FullStory/News/?Id=686
سلام دوستانی که مبین نت یا داتک دارن اگه میتوننن یه پینگ تو ساعتهای مختلف از سایتهای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بگیرن برام .کد:www.konami.jp
خیلی مهمه واسم . اگه میانگین تو طول روز زیر 330 باشه و نوسان نداشته باشه برام کافیه واسه pes 2011 میخوام
دستت درد نکنه .:40:
میخوام انلاین بازی کنم ولی اینترنتم فعلیم اسیا تک پینگش مزخرفه !!
Ecare >> Query Business Info >> Summary Usage Recordنقل قول:
---------- Post added at 10:17 PM ---------- Previous post was at 10:14 PM ----------
معمولاً با هر سروری تست بگیری پینگ بالای 300 است.نقل قول:
یکی دو ماهی است پینگ یکم دیگه افت کرده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونید پینگ konami.jp , konami.net رو با استفاده از cmd بزارید ؟؟ ممنون میشم واسم مهمه !!
اگه توی طول شبانه روز میانگین 350 باشه و نوسان انچنانی نداشته باشه میگیرم !!!
راستی قطعی که نداره ؟؟؟؟
شبا که دانلود رایگانه پینگ چطوره ؟؟ میدونید اینو ؟؟ اخه اسیا تک شبا که رایگان میشه پینگ به طرز افتضاحی میره بالا !!!
:20:
من الان دارم با xbox live با پینگ 350 pes 2011 بازی میکنم مشکلی ندارم.نقل قول:
البته به قول خودت با پینگ زیر 330 بهتر میشه بازی کرد
:46:
اهان !! خوبه !!! نوسان نداره که؟؟ تو زمانهی دانلود رایگان (2 تا 8) چی بازم 350؟؟؟
یکی دو دفعه بیشتر 4 صبح بازی نکردم ولی به نظرم خیلی فرقی محسوسی نداشت.نقل قول:
البته راستش بخوای اون ساعت پینگ رو تست نکردم
ولی کلا گاهی اوقات پیش میاد که یکم تو بازی اذیت بشی ولی 80-90 % اوقات وضعیت خوبه
پینگ بیشتر تو pes 2010 اذیتم میکرد ولی تو 2011 راحت بودم
به نظرم مصرف ترافیک تو pes2011 یه مقدار کمتر از 2010 هستش(این نظر منه)
با pc بازی میکنی یا کنسول؟
این تست واسه ساعت 1:58 بامداد (قبل از یارانه ها:25:)
اینم تست ساعت 2:05 بامداد (بعد از یارانه ها:14:)
اینم تست ساعت 2:59 بامداد (بعد از یارانه ها:14:)
تو تمام این مدتم (1:30-3:00 بامداد) داشتم pes2011 بازی میکردم و مشکلی نداشتم
ولی یه چیزی که برام جالبه هر وقت از روز(کلا اکثر اوقات) با کسایی که از فرانسه هستن بازی میکنم سرعت بازی زیاد میشه(انگار یکم میره رو دوره تند ولی قابل کنترله) کلا یه مقدار نرمال نیست.دلیلشم نمیدونم
ولی میشه دریبل های خوبی زد:31: (خدا اون روز نیاره که با یه کره ای بازی کنی چون اینترنتشون آخرشه:31:)
اینم یه پینگ از سرور آمریکا-کالیفرنیا از رو بیکاری گذاشتم :34: ساعت 3:16 بامداد
نقل قول:
اقا دستت درد نکنه !! حالا میخوام از تجربه ی خودت بگی!!! بیشتر کیا اذیتت کرده !!؟! ساعت 10 شب تا حالا نشستی بازی کنی ببینی سرعتت در عمل چجوریاس؟؟ یعنی همینجوری هوس کردی هر موقع از روز تا حالا حالتو گرفته یا نه ؟؟؟
من با پیسی بازی میکنم 4 روز که سیدی کی اورجینال خریدم !!:31:
راستی چه سرعتی داری ؟؟ 256 جواب میده یا 512 بگیرم ؟؟؟:10:
یه چیز دیگه شما کجای تهران هستین ؟؟
من 10 صبح و 10 شب و 2-3 بعد از ظهر بازی می کنم معمولا.نقل قول:
اکثر اوقات نتیجه ها فرقس نداشته.
فقط دیروز بعد از ظهر خواستم برم live بازی کنم.نمی تونستم برم تو بازی (هم2010-هم2011).که اونم فکر کنم مشکل از xbox live بود نه اینترنت !!!!!!
مبارک باشه cd-key از کجا گرفتی؟ چند؟(پیغام خصوصی بده)
من 512 دارم تا حالا با 256 امتحان نکردم.
من یوسف آباد-میدون کلانتری هستم(وسط میدون نشستم:31:)
شما کجایی؟
راستی اهالی منطقه دولت- چهار راه قنات- خیابان شهید رحمانی و منظریه(کوچه ادیب) دیروز مودم رو بردم اونجا تست کردم 4 تا آنتن فیکس بود شاید جا به جا میکردم به 5 تا میرسید:5:(دقیقا همونجا رفیقم ایرانسل داشت 2 تاش پر بود-فقطم باید میذاشت یه جای به خصوص و اگر تکونش میداد 0 میشد:38:)
من یک عدد مودم outdoor دارم از شزکت مبین نت هر کی خواست به من بگه بهش بدم
پیام خصوصی بزنید
سلام
دوستان من میخوام تازه بگیرم یکم اطلاعات میخواستم . مودمی که از شرکت میگیریم باید دوباره به یک مودم وایرلس دار واسه استفاده کردن ازش وصل بشه یا خیر ؟در کل پینگش از َADSL بهتره یا نه .
من اگه بخوام اشتراک جدید بگیرم حتما" باید از طرح ویژه استفاده کنم تا مودم رایگان بشه ؟
چون میخوام از تعرفه و حجم ماهانه ( 15000 ت ) استفاده کنم
میخواستم بدونم اگه یه مودم wifi بگیرم و بخوام از طریق موبایل وصل بشم , کامپیوتر حتما" باید روشن باشه ؟
بله ، در حال حاضر فقط در طرح های زمستانی مودم بصورت رایگان ارائه میشه!نقل قول:
اگر از مودم WiFi استفاده کنید ، تنظیمات بر روی مودم ست میشن و در هنگام استفاده از اینترنت در سایر وسایل هیچ گونه نیازی به کامپیوتر نیست!
پس در واقع مودم رایگان نیست ؟!!
هزینه ی پرداخت یکجای یکساله میشه 135000 ت ( 9ماه + 3 ماه رایگان )
اون هم با حجم 5 گیگ ( 60 گیگ سالیانه در مقابل 25 گیگ )
یعنی اگر از طرح استفاده نکنم خیلی ضرر نمیکنم !
تازه اگر مودم رو از ایرانسل بگیرم که 80 تومنه , این اختلاف قیمت کمتر هم میشه
در واقع طرح ویژه شون اصلا" ویژه نیست و بازی با کلماته !!
حالا میخواستم بدونم میشه مودم رو از ایرانسل تهیه کرد ولی تو مبین نت استفاده کرد ؟
اصلا" مشخصات کدوم مودم بهتره و کیفیت و کارایی بهتری داره ؟[COLOR="Silver"]
دوستان من مورم outdoor دارم. يه سوييچ هم دارم كه هم لن داره هم وايرلس. كابل وايمكس(لن) رو به سوييچ وصل مي كنم،حالا ميشه چند تا pc ازش استفاده كنن؟ آخه من اينكارو كردم فقط يكي از pc ها تونست وصل شه.بقيه نمي تونستن.چرا؟ البته وايرلسشو امتحان نكردم
ممنون ميشم منو راهنمايي كنيد
اینم تست پینگ خودم
روز جمعه سرعت:512 با مودم بیرونی منطقه:تهران منطقه هفت
مودم های دو شرکت ایرانسل و مبین نت دقیقا یک مدل و از یک شرکت هستن و فقط طبق سفارش خودشون در رنگ های متفاوت براشون تولید کردن!نقل قول:
پس هیچ تفاوتی از لحاظ سخت افزاری بین مودم های دو شرکت وجود نداره!
در بین مودم های وایمکس ارائه شده هم همونطور که میدونید مودم Outdoor از قدرت گیرندگی بالاتری نسبت به بقیه برخورداره و فقط در مناطقی که بدلیل حجم انبوه ساختمون ها سیگنال ضعیفه ، استفاده ازش توصیه میشه! چون بدلیل قیمت بالاش ، اصلا خریدش به غیر از حالتی که ذکر شد ، صلاح نیست!
در بین سایر موارد که همشون Indoor هستن ، بهترین انتخاب ها بین مودم WiFi و مودم USB هستش!(مودم USB مبین نت هم طبق گفته هاشون بزودی قرار هست که معرفی بشه!)
اقا جون مادرتون یکی که مبین نت داره یه پینگ تست از سرورای دورتر مثلا اروپا و امریکا بگیره اینجا بزاره !! برام مهمه!! اینا همش نزدیکن که گذاشتین !!!!!!:41:
سلام. مبین نت ساعت دانلود رایگان هم داره؟ اگر داره کی هست؟ و همچنین سرعت در ساعات رایگان با موقع عادی فرقی نداره ؟
ممنون
مودم وایمکس را باید در حالت NAT کانفیگ کنی ( ای پیه مودم را میزنی وارد پنل مودم میشی ) سپس یوزرنیم و پسوردت را داخل مودم ست میکنی + DCHP مودم وای مکست را روشن میکنینقل قول:
بعد کابل لن را میزنی به سویچت و میری DCHP سویچ وایرلست ( Wireless/router ) را خاموش میکنی
نمونه کانفیگ مودم وایمکس در حالت نت توی سایت ایرانسل هست یه نگاه اونجا بنداز
2-8 صبح و جمعه ها رایگانه و سرعت هم در مواقع رایگان با عادی فرقی نداره:27:نقل قول:
حدففففففففففففففففففففففف ففففففففف.!!!!! ببخشید
آقا تو خیابون یخچال ، دوراهی قلهک دکلش کسی میدونه کجاس ؟
کسی اونجا ها داره من تو طبقه دوم اونجا ، به نظرتون مودمهای داخلی جوابگوس یا اوت دور بهتره ؟
مودمهای وای فای ش چند تا پورت لن داره ؟
لس آنجلس آمریکانقل قول:
فرانکفورت آلمان
مودنا ایتالیا
اینم غول اینترنت و تکنولوژِی آسیا سئول کره جنوبی
توکیو ژاپن
این باکو
یه سوال دیگه . میشه با یه سرویس توی مکانهای مختلف کانکت شد؟ حالا یا با مودم یو اس بی و یا با گوشی wimax دار.
بله میشه در هر مکانی(به شرطی که آنتن داشته باشید در اون منطقه) کانکت شد.اصلا مزیت wimax همینه و مزیت دیگه هم قابلیت استفاده در حین حرکت هست که گفتن سال 92 مجوزش رو به اپراتور ها میدن.نقل قول:
با گوشی وایمکس دار نمیدونم شرکت اجازه بده یا نه و تا حالا هم تنظیمات گوشی وایمکس دار رو ندیدم که بدونم چه اطلاعات و فیلد هایی رو باید پر کرد
حالا شما گوشی وایمکس دار از کجا آوردی ایران؟:31:
الان که ندارم. ولی اگر مطمئن باشم که توی ایران جواب میده میتونم بگم از آمریکا واسم بیارن.که البته ریسکه و ممکنه اینجا آنلاک نشه به این راحتی ها!نقل قول:
در هر صورت ممنون.احتمالا بنده هم به جمع شما بپیوندم و از مبین نت سرویس بگیرم. در حال حاضر شاتل دارم و به هیچ عنوان راضی نیستم! بیشتر به این خاطر میخوام از مبین نت سرویس بگیرم چون سرعت روز و شبش یکیه.
مودم هم که توی این طرح زمستانی رایگان هست.
اینا حتی مودم ایرانسل که هم مارک و مودل مودم خودشونه نمیزارن استفاده کنیم چه برسه به یک وسیله ی دیگه
الان به یه مشکل برخوردم! شانس رو ببینید که خونه ما کجا واقع شده!
الان مودم داخلی جواب نمیده دیگه درسته؟ چون تو خود سایت مبین نت نوشته فقط توی این محدوده ها مودم داخلی جواب میده و برای سایر نواحی مودم خارجی میخواد!:41:
تو این نقشه خونه ی ما هم سبز بود ولی جواب نداد (بلوار وکیل آباد-دانش آموز)نقل قول:
الان از ایرانسل گرفتم مودم داخلی BM632w داره خیلی خوب کار میکنه
اگر خونتون طبقه های بالا باشه و بین شما و آنتنشون مانعی نباشه شاید جواب بدهنقل قول:
زنگ بزن به 021-83869999 مرکز تماس مبین نت از اونا بپرس.این نقشه ها اعتبار ندارن:46:نقل قول: