شمارتو بده چک کنم واسه اون یکی دوستمون که نشد!نقل قول:
Printable View
شمارتو بده چک کنم واسه اون یکی دوستمون که نشد!نقل قول:
اشتراک یکی از دوستان به 256 نامحدود تغییر کرد منتظریم ایشون نتیجه رو اعلام کنند:n06:
الان نگاه کردم انگاری تغییر نکرده، زده 256-12گیگ...نقل قول:
تا یکی دو ساعت دیگه درست میشه.نقل قول:
نمیدونم والا، من تا جالا تغییر تعرفه ندادم نمیدونم روال کار چطوریه...نقل قول:
خب خوشبختانه من روی تغییر تعرفه رو سپید کردم :n08: هربار که بهار تغییر داد برام بعد از گذشت دو تا سه ساعتنقل قول:
تعرفه تغییر میکرد.
تغییر کرد!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول یه تشکر ویژه از بهار خانوم بکنم که واقعا زحمت کشید، ممنون:n16:
راستی قبلا یه سری تعرفه بهار خانوم گذاشتن تو تاپیک که چند تومنی فرق میکرد، اون در اصل قیمت 12 ماهه هر کدوم از تعرفه هاست، مثلا 256 ماهی 15 تومن میشه سالی 180 تومن یا 512 میشه سالی 288 تومن و ... که یه صفر این وسط جا افتاده بوده:دی
و درباره سرعت هم فعلا هیچ تغییری نکرده و مثل قبل هست...
مبارکتون باشه پس 180 تومن را روی قبض اول می گیرند! یه چند وقت دیگه قبض میان دوره را هم چک کنید هزینه ای دی اس ال را چقدر زده. تست سرعت در روزهای آتی و دان استریم آپ استریم هم فراموش نشه :دینقل قول:
خب مبارکه I-Tech جان.
اگه سرعتش همون 170 باشه صرف میکنه.. فقط گمونم این 180 تومن کلش روی قبض اول بیاد قیمت رو نگاه کن:n04:
شایعه ی این یارو داره به حقیقت تبدیل میشه
دوستان تعرفه های این سرویس های نامحدود چطوریه؟ آخه تو سایت مخابرات یه قیمت هم زده برای هزینه ی اشتراک. ضمنا سرعت دانلود سرویس 1 مگ و 2 مگش چطوریه؟
نقل قول:نقل قول:
فکر نکنم رو قبض اول بیاد همش، اون 180 تومنی که زده قیمت کلی تعرفه هست یعنی 12 ماه اشتراک دارم که میشه 180 تومن، مثلا قبلا دو ماهه بود اشتراکم و 25 تومن...
اون هزینه ای که رو قبض میاد رو تو فیلد قیمت مصرفی میزنه. که سروریس قبلیم 41 تومن شده! ولی بازم تا قبض نیاد نمیشه اطمینان پیدا کرد.
راستی دیگه الان میشه گذاشت برا دانلود دیگه؟:n02: این وقت روز تا حالا دانلود نداشتم:دی
تست سرعت هم بعدا حتما میزارم .
سرعت های یک و دو مگابیت هر کدوم از تعرفه ها رو که بگیرید هزینه اشتراک هم بهش اضافه میشه مثلا سرعت یک با دو گیگ ترافیک 14 تومن هست که با 7.500 تومن جمع میشه و در کل هزینش میشه 21.500نقل قول:
عمرا اینجوری باشه...نقل قول:
شما برو اینجا رو بخون
قسطیه
اینم بخشنامه ی مخابراته واسه کل کشور :
مطالعه کنید :n01:
فکر کنم رسما بیچاره شدم:n02:
الان داخل فیلد قیمت مصرفی هم زد 180 تومن!!! یه زنگی هم به 2020 زدم طرف شک داشت ولی گفت احتمالا یکجا میگیرن برا نامحدود رو...:n27:
بهار خانوم شما اطلاعی ندارید؟ میگم اگه اینطوری باشه امکان برگشت به تعرفه های محدود هست؟
امیدوارم که یکجا نباشه ، ولی اونروز که از خدمات امور مشترکین پرسیدم یارو با قاطعیت اینو بهم گفت..
توی میدون حافظیه بغل بانک یه خدمات امور مشترکین هست ، اونجا سوال کردم.
متاسفانه یکجا هست! همین الان با آقای ترابی هم صحبت کردم گفت نامحدود هزینش یک جاست...نقل قول:
تا الان هرچی زنگ میزدم بر نمیداشت حالا که کار از کار گذشته:n28:
به نظر من که میصرفه... فقط کاش پولش رو از روی قبض نمیگرفتن و همونجا تحویلشون میدادیم.. هوس کردم برم بگیرم :n10:
تا یکسال دغدغه ی ترافیک ، پول قبض نداری.. تا یکسال دیگه نمیخواد به این فک کنی که ساعت 2 شده یا نه .. تا یکسال
نمیخواد فک کنی چقد ریزکارکرد داشتی.. تا یکسال هرفیلمی رو که دیدی همون لحظه دانلودش میکنی :n02:
واقعن مشتاق شدم 180 تومن واسه یه سال هیچی نیست:n26:
دوستان کسی تا حالا سرعت دانلود این سرویس های نامحدود رو تست نکرده ببینه چطورین؟
شرمنده منم از این قضیه اطلاعای نداشتم:n03:نقل قول:
میخواین براتون تغییرش بدم ، فکر کنم بشه تغییر داد ، همون تعرفه 256-12 گیگ فقط یکی دو تومن هزینه اش از تعرفه قبلیتون بالاتره.
اگه از بابت پرداختش مشکل ندارین این طرح خیلی به صرفه تره ، مطمعنآ با همون تعرفه قبلی شما در یک سال بیش از 180 تومن پرداخت میکردین!
فقط اگه میخواین تغییرش بدین چیزی دانلود نکنید ، چون بعد از تغییر ، ترافیک مصرفی رو از ترافیک تعرفه جدید کم نمی کنند بلکه به صورت مصرف مازاد محاسبه میشه و پولشو جدا میگیرن!
نقل قول:
عزیز بیا توضیح بده سرعتش چجوریه؟ نامحدود شده سرعت کم شده یا نه همونطوری مثه قبله؟ :n10:
من همه رو امتحان کردم شاتل از همه بدتر بود
بچه ها كسي هست كه بتونه بهم كمك بكنه؟؟؟من مي خوام تعرفه ام به نامحدود تبديل بشه الان 128 دارم.ممنون ميشم اگر كسي كمكم كنه.:n01:
سلام.نقل قول:
داداش سرعت دانلودت چقدره ؟
256 نامحدود گرفتی دیگه ؟
باید بهشون بگین شما دارین خلاف قانون مخابرات عمل میکنید : :n24:
داداش به این هم فکر کن تو این یه سال چه اتفاقاتی ممکنه بیفته! دارن نتو ملی میکنن! شاید یه فیلم هم نشه دانلود کرد دیگه! شاید سرعتو کشیدن پایین وقتی مشترکاشون زیاد شد!نقل قول:
با تشکر اگر اراک جواب ندادند به بازرسی هم می تونید شکایت کنید. اگه سرعتش خوبه ما هم نامحدود بگیریم!نقل قول:
ریسکش بالاست ولی اگه چندماهی ثابت و به همین منوال باشه می صرفه.(اگرم درست بشه و هزینه را دوماه دوماه بگیرن که چه بهتر.)نقل قول:
این دیگه چیه که تو صفحه اول ARAK2020 میاد :
خو بابا بیچاره ها پول ندارن بدن به هاستیه که پلمپه سایتشون و وا کنه!!نقل قول:
اینجا هم نوشته قسطی :n13:
سلام
شرمنده این یکی دو روزه بدهی زده بود بالا برخلاف گذشته ها adsl رو ایندفعه قطع کردن:دی
سرعت خوبه دقیقا مثل 256 محدود هست و فعلا هیچ تغییری از نظر سرعت نکرده!
هزینه یک سال رو همون موقع قرارداد بستن به صورت قبض شارژ میگیرن (یک ساله، شاید شش ماهه هم بشه)
ولی فعلا قضیه هزینشو اینا کاملا معلوم نیست! کلا این طور که میگفتن یه جورایی نامحدود رو هواست فعلا:دی
خودم اگه قبلا این چیزا رو میدونستم میزاشتم بعد عید میرفتم سراغش ولی باز تصمیم با خودتون...:n16:
سلام...من یکی دو ماهی اراک نبودم...چند مورد رو در بدو ورود:n02: برخوردم که اگر ذکر نشده بگم:
-این باگ عدم قطعی ADSL رو که گرفتن...چند روز بعد از قطع تلفن، نت هم قطع میشه...خوب خدا رو شکر! امتی از نگرانی درومدن:n16:
-این مصرف مازاد در نمودار، شبانه هم روشه گویا! یعنی کل مصرف رو در نظر میگیره و نمودار رو میده...به عددها که اینجوری میخورد... حالا به این شکل به چه دردی میخوره الله اعلم.
-بالاخره این سایت جدید(ورژن 3) پسورد رو نگه میداره ولی از اونجا که هر چیزی رو میخان درست کنند باید به یک جای بی ربط صدمه بزنن:n08: خیلی دیر آپدیت میشه. هم مصرف کل و هم خرد... خوب خیلی بده. این چه ترفندیه دیگه رو کردن؟
...میرم نا محدود میگیرم تا طرحش نپریده، طبق تجربه (و گویا قوانین) مخابرات قراردادش رو به همون شکل با کسانی که بسته ادامه میده حتی اگر طرح مربوطه تغییر کنه...ولی میرم یک خط میخرم اینو میندازم روش تا حتی المقدور با نقل مکان استیجاری داستان نشه.
مثل اینکه تا 6 اردیبهشت وقت داریم منم می ذارم فروردین اگر خوب جواب بده اقدام می کنم :)نقل قول:
ممنون ، ولی میشه بگید چند کیلوبایت بر ثانیه دانلود میکنید ...نقل قول:
یا یه تست از سایت اسپید تست بگیرید ...
سرعت به روزهای عادی برگشته.. مگه هیچ مناسبتی نیست ؟!! :n09:
256 نامحدود:نقل قول:
یک مگ محدود :n29:
256محدود در همین ساعت و تنظیمات پیشفرض اسپیدتست
نمودار رو درست کردن...
حـــالا نمودار درست شد.. من موندم چطوری میخواســتن مصرف مازاد ، مقدار مصـرف شـده، حجم باقی مانده رو
همگی توی یک نمودار دایره ای بر حسب درصد نشـون بدن؟! :n13: این نشون میده که اینا خیلــی وضعشــون خرابـــتر از
این حرفاس.. آخه مصرف مازاد که هیچ ارتباطی به اون 2تای دیگه نداره.. در واقع جزء اون مجموعه حساب نمیشه که بشه
توی یک نمودار قرارشون بدی:n15: