من از صفحه پنل مودمم عکس گرفتم.اما مفهوم سیگنال ها رو قاعده هارو نمیدونم کسی میتونه بگه تو چه وضعیتیه؟؟؟ معنی این db ها و غیره چیه؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
من از صفحه پنل مودمم عکس گرفتم.اما مفهوم سیگنال ها رو قاعده هارو نمیدونم کسی میتونه بگه تو چه وضعیتیه؟؟؟ معنی این db ها و غیره چیه؟؟
چند روز طول میکشه تا برای تایید زنگ بزنن ؟
سلام به همه .
دوستان، احیاناً کسی هست که مودم داخلی ایرانسل داشته باشه بخوادبفروشه ؟؟؟
آقای ahmaad313 شما مودم تو فروختی یا نه؟
اگه کسی دیگه ای هم هست که میخواد مودم داخلی ایرانسلشو بفروشه لطفاً با من تماس بگیره.
09383678205 مصطفی .
واسه من دو روز اونم واسه این که هی زنگ زدم گفتم چرا زنگ نمیزنین , پیشنهاد میکنم مثل من هی زنگ بزنی بهشون راستی مودم رو چی انتخاب کردی؟نقل قول:
باشه من هم زنگ بزنم ببینم چی میگن ...نقل قول:
مودم BM632 W
نسبت به مبین نت من که خیلی خوبهنقل قول:
مهم CINR و RSSI هست که ماله شما در محدوده خوبیه.
dB ها هم واحدشون هست (دسی بل)
آقا ما مودممون فول آنتن شده پینگمون هم اومده پایین WWWWOOOWWWW
از 201 الی 235
این هم نتیجه تست
ولی اصلا نفهمیدم چرا بین این پینگ با پینگ بالایی اینقدر اختلاف هست
ضمنا اینکه از هر دو روش چند بار تکرار کردم ولی بازهم اختلاف زیاده چرا؟؟؟
اینم یه تست دیگه
پینگ هم دوبرابر دستور cmd هست :18:
درود..
دستور ping از cmd فقط برای کانکشن های point to point قابل استناد هست و برای سنجش کیفیت اینترنت بهترین راه استفاده از سرور های قدرتمند و قابل استناد pingtest.net & speedtest.net هستند..
---------- Post added at 02:29 PM ---------- Previous post was at 02:27 PM ----------
جالب هست.. UL از DL بیشتر هست..:31:نقل قول:
حالا ماله من RSSI خوبه ولی CINR خیلی پایینه :
RSSI : -55.74dBm
CINR Reuse 1 : 6.92dB
CINR Reuse 3 : 10.00dB
سلام دوستان
من ساکن کرج هستم و تو منطقه عظیمیه میشینم اما از بدشانسی من خط تلفن خونه من pcm هست و این خط امکان دریافت خدمان adsl رو نداره( به خشکی شانس) مخابرات هم رفتم و گفتن تا چند سال دیگه هم نمیشه خط رو عادی کنیم.حالا میخوام ببینم وایمکس ایرانسل واسه من جواب میده یا نه؟اینجور که از صحبت ها حالیم شد وایمکس ایرانسل کلی اعصاب خوردی داره و یه پشتیبانی که فقط بلده بگه پولتو بریز تو حلق ما و بعدش هم حاجی حاجی مکه!!
با در نظر گرفتن اینکه من هیچ امکانی برای گرفتن اینترنت adsl ندارم می ارزه که کلی پول بیشتر بدم و برم وایمکس ایرانسل بگیرم؟
دوستان این Email آمده ولی برای تایید زنگ نزدن .نقل قول:
درخواست شما جهت ثبت نام براي شناسه وايمکس ************ طي 28 روز آينده منقضي خواهد شد. لطفاً ظرف مدت تعيين شده نسبت به پرداخت هزينه ثبت نام اقدام نماييد.
همین درسته دیگه پولو پرداخت کنم ؟
نه این نیست باید زنگ بزنن تحت پوشش هستی ، الانم زنگ بزن بگو این این ایمیل اومده پس کی زنگ میزنیننقل قول:
اگر روزی بیشتر از 3 ساعت با دایال آپ کار میکنی ارزش داره که وایمکس بگیرید. از مبین نت هم می تونی بگیری اگر تحت پوشش باشی.نقل قول:
مودم من دیشب به دستم رسید، مدارکم رو هم وارد کردن، کانکت هم میشه، ولی فقط تو سایت ایرانسل میره. تو پرتال لاگین نمیکنه که بتونم برم تو اینترنت. چقدر طول میکشه تا اینترنتم فعال بشه؟؟؟؟؟ همون رمز E-care رو باید تو پرتال بزنم؟؟؟؟ رمز دیگه ای که ندارم.... ولی با اون لاگین نمیشه به پرتال. تو E-Care هم حسابم فعاله، ولی هیچی به عنوان اعتبار برام منظور نشده. من 512 پایه گرفتم....
وقتي حسابت فعاله بايد بتوني از اينترنت استفاده كنينقل قول:
شما بايد اول شناسه وايمكس و سپس پسورد رو وارد كني و بعد اون عدد 4 رقمي رو كه نشون ميده در جاي خالي وارد كني بعد ميتوني بري اينترنت
مشکل همینه، پسوردم رو قبول نمیکنه، وقتی هم مودم رو رو حالت TTLS میذازم دیگه کانکت نمیشه، این یعنی پورتال منو شناسایی نمیکنه. موجودیه حسابم رو هم خالی زده تو E-Care. حتی صفر هم نزده..... این احتمالا یعنی هنوز اجازه استفاده از پورتال رو ندارم....(و به تبع اون اینترنت)نقل قول:
آقا جان هنوز اینترنتت فعال نشده , تمامنقل قول:
آقاجان دستت درد نکنه. گفتن هنوز پروفایلت بروز نشده. حداکثر 24 ساعت طول میکشه. تمامنقل قول:
کلاً پینگ ایرانسل با مبین نت چندان فرقی نداره(هر دو افتضاح)نقل قول:
این هم مبین نت:
سلام
امروز یکی داشت از وایرلس من استفاده میکرد.پسوردو عوض کردم ولی بازم چراغش چشمک میزد. حالا چکار کنم؟
نمیشه با نرم افزار فهمید کیا دارن استفده میکنن؟خواهشا زود جواب بدید
درود..نقل قول:
از WLAN MAC Filter در این مسیر Basic > LAN > WLAN Filter
استفاده کن و در قسمت white list فقط mac address که میخواهی رو add کن فقط با کابل کانکت باش که وقتی تیک رو میزنی اجازه دسترسی به WLAN قطع میشه تا زمانی که در white list مک هارو add کنی..:5:
سلام دوستان شرمنده این که میگن پینگت بالاست یعنی چی؟
ممنون
درود..نقل قول:
اول برای پدر محترمون دعا میکنم که انشالله زود تر بهبود پیدا کنن تا سلامتی کامل..
معنای ساده: پینگ مدت زمانی هست که شما یک آدرس رو فراخوان میکنین تا زمانی که پاسخ میده به شما..
ساده تر وقتی آدرس رو تایپ میکنی و enter رو میزنی، مدت زمانی هست که سایت مورد نظر شناسایی بشه و که هر چه پینگ پایین تر باشه به معنای سریعتر بودن این روند هست..
یه pc با 2 تا لپ تاپ هست.این مک چیه؟از کجا عددشو پیدا کنم؟نقل قول:
مرسی
در زیر نگاه کن دقیقا هر تعداد مک هست رو add کنی همراه با دو نقطه ها کپی کن..نقل قول:
البته پیشنهاد میکنم با مک دستگاه هات چک کنی بعد add کن..
معمولا روی کارتون موبایل و لپ تاپ شماره مک وایر لس رو میزنن.
از Local Area Connection status و details هم میتونی پیدا کنی..
دوستانی که BM632W دارن مشکل ریست شدن ندارن..
ممنون..؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من چجوری میتونم برم توی تنظیمات مودم
اگه میشه راهنمایی کنین
RSSI : -55.74dBmنقل قول:
این باید کم باشه؟
یعنی مثلا مال من که -70 حدودا اگر کم بشه مثلا -60 یا -50 بهتره؟؟
و CINR باید عددش بالا باشه؟
مثلا 20 30? :11:
مفهومشون چیه؟
بله..نقل قول:
RSSI بین 65- تا 70 - خوبه و بهتره که عددد بزرگتری باشه..
CINRهم باید بــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــا لا باشه..
بهترین معیار همودRSSI هست چون وضعیت کلی کیفیت لینک رو میده..
---------- Post added at 07:49 PM ---------- Previous post was at 07:45 PM ----------
فکر کنم دوست عزیز شما outdoor داشته باشی برای شمانقل قول:
admin
admin
dنقل قول:
یعنی منظورت اینه که اگر -90 باشه بهتره دیگه؟؟
در مورد CINR چی؟:11:
و اینکه چیا باید بالا باشه که کیفیت بهتر باشه؟
بزرگتر یعنی به صفر نزدیکتر باشه .. OK?نقل قول:
CINR Reuse1 >10.00dB
CINR Reuse1 >15.00dB
یعنی بزرگتر از اینا باشن خوبه..
البته کاملا تجربی به نتایج دسیدم
هر چه قدر که RSSI پایین تر باشه بهتره و اصلا نباید بالای 80 باشه و CINR هم هرچی بیشتر باشه بهترهنقل قول:
دوستان من میخوام بخرم ولی قیمتاشو ندارم
اگه زحمتی نیست یکی قیمتهای همه باندهاشو بام بذاره ممنون{اصفهان}
و قضیه این اداری و خونگی چیه
دوستان من طرح تعرفه دایمی دارم.امروز که با پشتیبانی حرف میزدم میگفت اینترنتی اصلا تمدید نکنید!!! برید بانک فیش پر کنید!!!
قضیه اش چیه؟؟؟ علتش چیه؟؟
و اینکه دقیقا باید برای ریختن پول چکار کنم؟چه فیشی؟چه بانکی؟شماره چی باید بزنم؟کجا اصلا باید بزنم؟
یه راهنمایی دقیق بکنید.
مرسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این قیمتاشه و سرعتاش و عین بقیه ISP ها باید برای 128 به بالا نامه از شرکت یا دانشگاه داشته باشی
دوستانی که BM632W دارن مشکل ریست شدن ندارن..
ممنون..؟؟؟؟؟؟؟؟؟:46:
خیر. مودم خیلی خوبیه.نقل قول:
اگه مودم شما رو اذیت میکنه پیشنهادم اینه که اصلا مودم رو عوض کنین یه مدل دیگه بگیریننقل قول:
مثلا مودم usb یا outdoor بگیرین