رفتم دیدم، ولی الان اونجا دعواس یهو دیدی این وسط ما هم بی نصیب نموندیم :13:.نقل قول:
بعد تو نظرات قبلیشم دیدم یکی یه آمپ انکیو به پیشنهاد نویسنده وبلاک خریده حالا از خریدش پشیمونه می خواد زیر قیمت بفروشه، پژمانم می خواد بخره ازش :27:.
Printable View
رفتم دیدم، ولی الان اونجا دعواس یهو دیدی این وسط ما هم بی نصیب نموندیم :13:.نقل قول:
بعد تو نظرات قبلیشم دیدم یکی یه آمپ انکیو به پیشنهاد نویسنده وبلاک خریده حالا از خریدش پشیمونه می خواد زیر قیمت بفروشه، پژمانم می خواد بخره ازش :27:.
آیا با وصل خروجی hdmi ریسیور م- ا-ه -و-ا-ر-ه -ا-ی به آمپلی فایرهایی که قابلیت upscaleدارن میشه مثلا کانالهای با کیفیت sd روباکیفیت hd دید؟
می گن دنیا کوچیکه ولی مثل اینکه اینترنت هم کوچیکه. اونجا هم ردمون رو گرفت. :20:نقل قول:
:31:.
پژمان داداش قرار بود از بازار بگی، یه چند تا آدرسم به ما بدید بریم سیستم بتستیم، من فقط پاساژ شرکا رو بلدم.
راستی یه چندتا سوالم ازت تو صفحه ی قبلی پرسیدم.
یه سوال دیگه برام پیش اومده، اگه کسی یه جفت بلندگو استریو بگیره باید حتمن آمپشم مخصوص استریو باشه؟
سلام دوستان خسته نباشید میدونم ممکنه به سوالاتم قبلا پاسخ داده شده باشه و لی دیدن همه پستها خیلی سخته و با سرچ هم هیچ چیزی پیدا نکردم. ممنون میشم اگر دوستانی که اطلاعات کاملی دارن جواب منو هر چه سریع تر بدن! چون فردا باید خرید کنم ... پیشا پیش ممنون و متشکر!
در ابتدا بگم که پنل من LD650ویا همون LCD660 از برند LG هستش.
1- قصد خرید یک سینمای خانگی دارم و برام پایه هر چهار باند مهمه. صدای شفاف و نه خیلی بلند چون برای گوش دادن به موسیقی نمیخوام چون سیستم خوبی برای این کار دارم. تفکیک صدا برام خیلی مهمه و میخوام هنگام تماشای فیلم یا استفاده از Xbox360 جهات صدا به شکل خوبی مشخص باشه. قیمتشم میخوام خیلی مناسب باشه. خودم مدل LH-T765HTS از ال جی رو پیدا کردم ولی موارد بالا رو نمیدونم داره یا نه.
2- اگر XBox رو با HDMI به LCD وصلش کنم و خروجی صدای اپتیکال LCD رو به سینما بزنم آیا از باندهای سینما صدای 5.1 رو به طور کامل دارم یا شبیه سازی میشه؟ در صورت پخش فایل با صدای 5.1 از طریق USB خود LCD چطور؟
3- میدونم مربوط به اینجا نمیشه ولی امکان نصب تیونر دیجیتال بروی این پنل هست یا نه؟ آیا کیفیت خروجی تصویر ستاپ باکس با ----- فرقی داره یانه و اینکه صدای منوی یک دستگاه مثل همین ستاپ باکس یا ----- اگر استریو باشه و با HDMI متصل باشه از هر 6 باند سینما پخش میشه؟ کامپوننت چطور (در همون شرایط اتصال کابل اپتیکال LCD به سینما)
دقیقا حق با شماست . من امروز کاتالوگشو که میخوندم یک رنج اهم مشخص کرده بود و نوشته بود که مثلا از 4 تا فلان قدر رو ساپورت میکنه و بهترین حالتشم اینه که باند ها 6 اهم باشه . یعنی دقیقا همینی که شما گفتی . حالا یک مسئله دیگه . من تمام تنظیمات رو برای باند استریو Large بدون ساب طبق چیزی که تو کاتالوگ نوشته بود انجام دادم . این نکته رو هم بگم که فعلا هنوز با HDMI و OPTICAL صدا رو وصل نکردم و با همین فیش های معمولی audio/video وصل کردم . الان کیفیت صدا خیلی خوبه . اما به نظرم بلندی صداش به اندازه وقتی که به اون آمپ قبلی وصل بود نیست . مثلا اون رو صدا رو دیگه از نصف بالاتر نمیتونستم ببرم . اما این وقتی ولوم روی 40 (از 80 ) هستش تازه بلندی صداش معمولی هست . نه خیلی بلند نه خیلی کم . و تا 70 هم راحت میتونم ببرم صدا رو و صدا بلند هست بدون افت کیفیت و قاطی شدن صداها . اما با آمپ قبلی ولوم صدا به نظرم یکم بیشتر بود . این میتونه به خاطر همین 8 اهم بودن اسپیکرهام و 6 اهم بودن آمپ باشه ؟ چون باز تو یکی از فروم های بلاد کفری نوشته بود که بیشتر بودن اهم باند نسبت به آمپ میتونه یکم باعث کمتر شدن ولوم بشه . مثلا صدایی رو که قبلا روی ولوم 30 داشت الان با این آمپ روی ولوم 40 45 میده. حالا نمیدونم این تا چه حد درسته حرفش. به نظر شما مشکلی که نداره ؟ این حالت نرمال هستش ؟؟ اگه صدا رو به صورت دیجیتال با HDMI یا optical وصل کنم مثلا صدایی که رو ولوم 30 در حالت دیجیتال میده از صدایی که الان رو همین ولوم میده بیشتر میشه ؟البته خوب باید اینم در نظر بگیریم که این باند های من از نظر سنی حکم پدر این آمپ رو داره ! و حداقل میشه گفت 3 نسل با این تفاوت داره !نقل قول:
دقیقا نمی دونم علت چیست باید دید مشخصات آمپ قبلیتون چی بوده ولی معمولا هرچی اهم یه بلندگو کمتر باشه نیاز به جریان الکتریکی بیشتری برای درایو شدن داره.نقل قول:
اگر صدارو به صورت دیجیتال منتقل کنید مطمئنا شاهد تفاوت کیفیت خواهید بود ولی نه تفاوت حجم صدا.
سلام.نقل قول:
دوست عزیز شما سقف بودجتون رو ننوشتید.این مدل سینمایی که نام بردید نزدیک به 300 تومن قیمت داره و نتونستم ازش لینک درست و حسابی پیدا کنم که ورودی خروجی هاش رو چک کنم.ولی اگر تو قیمت 300 تومن میخواید و براتون بلندگوهای پایه دار مهمه فکر کنم بهترین گزینه باشه.
---------- Post added at 12:41 AM ---------- Previous post was at 12:40 AM ----------
نه.دلبخواهی هست.نقل قول:
[QUOTE=mr_rayan;5486204]سلام.
دوست عزیز شما سقف بودجتون رو ننوشتید.این مدل سینمایی که نام بردید نزدیک به 300 تومن قیمت داره و نتونستم ازش لینک درست و حسابی پیدا کنم که ورودی خروجی هاش رو چک کنم.ولی اگر تو قیمت 300 تومن میخواید و براتون بلندگوهای پایه دار مهمه فکر کنم بهترین گزینه باشه.[COLOR="Silver"]
/QUOTE]
دوست من کلی سوال دیگه هم بودا....
دوست من کلی سوال دیگه هم بوداااا!!!
ببخشیدنقل قول:
2- اگر سینماتون ورودی اپتیکال داشته باشه و پنلتون رو به سینما وصل کنید با توجه به سورس صدا شما همون صدارو تو سینما دارید یعنی اگه از طریق فلش یه فیلم با صدای 5.1 داشته باشید رو سینما هم همینطوره در غیر اینصورت شبیه سازی می کنه.
3-در مورد نصب تیونر دیجیتال فکر نکنم همچین کاری عملی باشه.در مورد تفاوت کیفیت تصویر ستاپ باکس و ----- بستگی به کیفیت خود دستگاه ها داره.(این مورد کلی نیست)در مورد صداشون هم جوابش مثل جواب سوال دومتون هست یعنی بستگی به سورس صدا داره.
من كه فكر نميكنم اينجوري باشه، سايت خوبيه، اگه درست ازش اطلاعات بخواي، درست اطلاعات ميده، حالا بايد ديد اوني كه آمپ انكيو خريده الان پشيمونه، براي چي خريده و براي چي پشيمون شده. اصولا سايتها براي راهنمايي هست و آدم بايد بر اساس قضاوت خودش در نهايت تصميم بگيره. من كه از سايتش خيلي استفاده كردم. به هر حال اينكه آدم با چشم و گوش بسته و بر اساس نظر يك نفر خريد كنه نتيجه خوبي نداره.نقل قول:
نقل قول:
با اين كار ميتوان كيفيت رو تا حد 1080P بالا برد، و لي اين به اين معني نيست كه كيفيت دقيقا مشابه با يك رسيوري كه تصاوير رو بصورت HD پخش ميكنه باشه.
سایت خیلی خوبی که هست منتها دیدم سر تی وی توش دعوا بود، گفتم شاید هیچکی جوابمونو نده :31:.نقل قول:
داریوش تو هم 606 جامو با آمپ انکیو داری؟ توش آهنگای متال و راک تند و کوبنده جواب میده؟
ما که رفیقمون می خواست یکی از اینا بخره پشیمون شد.
این مینی های فای ها صداشون اونجوری که آدم دوست داره تو آهنگای تند و کوبنده راک و متال جواب نمیده،
حالا خودم زده به سرم یه جفت باند استریو بگیرم که صدای خوب و فراگیری داشته باشه، گاهی هم باهاش فیلم ببینم.
ولی مشکل اینه که راهنمای خوب ندارم، بچه های اینجا هم ترنس بازن بلندگوها رو فقط با این آهنگا تست میکنن.
آدرس درست و حسابی هم ندارم برم یه جای خوب با خیال راحت بلندگو تست کنم.
برا تست بعضی ها کلی ادا اطوار در میارن، یه بار یه جا رفتم یارو گفت آهنگت غیر مجازه، یه جا دیگه حال نداشت جواب بده، یه جا طرف ما رو 5 دقیقه مطلع کردفقط بره اجازه از رییسش بگیره، ما هم که بودجمون محدوده و فقط یه بار می تونم خرید کنم و دیگه نمی تونم هی آزمون و خطا کنم برا تجربه، موندیم چیکار کنیم :13:.
نقل قول:
من چون هدف اصليم از خريد براي ديدن فيلم و تفكيك صدا بود ، نميتونم با اطمينان بگم كه يك نفر رو كه براي شنيدن موسيقي راك يا متال با صداي بلند ميخواد ازش استفاده كنه ميتونه اقناع كنه يا ن، مسلما يك سيستم استريو براي چنين استفادهاي ميتونه انتخاب بهتري باشه
من صداي يك جفت اسپيكر استريو( برندش يادم نيست، ولي ميدونم دانماركي بود) به همراه آمپ مرنتز رو توي فروشگاهي توي پاساژ شركا شنيدم، واقعا بي نظير بود. ولي خوب فقط قيمت اسپيكرها 2.5 ميليون بود، تازه پشت ويترين يك جفت اسپيكر از همين برند داشت قيمتش 9.5 ميليون بود. به هر حال آش و كاسه و همين حرفا...
من 1.5-1.8 می تونم هزینه کنم برا بلندگو و آمپ.
هدفم بیشتر موزیکه در کنارش فیلمم ببینم.
با درود خدمت اساتید فن
من دنبال یک سینمای خانوادگی حدود 350 تا 400 تومن میگردم خوب چیز های هم که میخوام داشته باشه مثل اینکه بلندگوهای بشتی پایه داشته باشن صداش خوب باشه تصویر پلیرش خوب باشه و ورودی و خروجی هاشم کامل باشه و هر مزیت دیگه که باید داشته باشه
با این تفاسیر اگر امکان داره در این رنج قیمت 2 مدل که از سایرین بهتره را به من معرفی کنید
کسی در مورد مدل جدید سامسونگ HT-C455 اطلاعاتی داره
اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل حل شد ! زنگ زدم نمایندگی گفتم که داستان اینجوریه . گفت که آمپ های جدید رنج صدای ولومشون با قدیمیا فرق داره . مثلا این آمپ من آخرین درجه صداش 80 هست . اما یک صدای معمولی ( نه صدای بلند و نه صدای کم ) رو روی 40 میده که نمایندگی گفت نرماله و مشکلی نیست ! آخه اون آمپ سونی قبلیم صدا رو روی نصف میبردی انگار مثل وقتی بود که صدای این آمپ جدید رو روی 70 ببری ! البته خوب اونو از نصف بیشتر دیگه نمیشد برد . چون هم باندها نمیکشید هم کیفیت خراب میشد . در هر صورت بازم ممنون از لطف شما :11:نقل قول:
سلام به همه رفقا.من سیستمم رو تست کردم که عالی بود.البته به خاطر گرفتاری نتونستم تست کامل کنم.سر فرصت که حسابی انگولکش کردم,حتما"یک ریویو کامل به همراه عکس براتون میذارم.جهت یادآواری:
Amplifire: Onkio TX-RS308
Speaker: Jamo 426
Player:Pioneer dv-420
سلام . دوستان این مدل Jamo s 426 HCS 3 قیمتش چنده ؟ این ساب نداره ؟ بدون ساب بیس خوب میده ؟ منظورم یک بیس نرمال ! نه اینکه حسابی بکوبه !
سوال دیگه اینکه اسپیکر های rs-30 رو جایی سراغ ندارید تک بفروشند ؟ راستش من نمایندگی پایونیر که رفتم میگفت که اینها ست هستند و امکان عوض کردن آمپ یا حتی پلیرش رو ندارید ! من میخواستم rs-30 بگیرم اما آمپش رو 819 بگیرم و پلیرش رو 420 که قبول نکردند . اینجوری با قیمت خوب یک سری باند 5.1 + آمپ و پلیر مورد نظرم رو هم داشتم . اما الان باند و اسپیکر بخوام برای این آمپ 819 جمع کنم خیلی گرون میشه !!! با حدود 500 تومن چی پیشنهاد میکنید شما که 5.1 باشه ؟
سلام دوست عزیز مبارکت باشه . ایشالا ولومش برات بچرخه :20:نقل قول:
میشه لطفا قیمت هاشونم بنویسی ؟ مخصوصا اسپیکر ها . و یه ریویو هم از اسپیکر ها بزاری ممنون میشم .
من پلیر رو مثل شما گرفتم . آمپ رو 819 گرفتم حالا تو اسپیکر موندم ! از طرفی هم اوضاع مالی الان خیطه ! شاید سال دیگه اسپیکر بگیرم !
توي مشخصات جامو 426 ، گفته شده كه داراي ووفر روي اسپيكرهاي جلويي هست، ولي نميدونم بدون ساب خوب جواب ميده يا نهنقل قول:
اسپيكرهاي Rs30 جداگانه فروخته نميشه، نه نمايندگي نه هيچ فروشگاه ديگهاي، كلا اسپيكرهاي پايونير توي ايران نمياد( نميدونم چرا)
با حدود 500 تومن هم بايد يك سينما از برندهاي تجاري بگيري كه توي اين فروم در مورد تعدادي از آنها و مزايا و معايبشون كلي صحبت شده، به هر حال با اين قيمت نميتوني سيستم آمپ و اسپيكر جدا بخري
مرسی از راهنماییتون . من آمپ رو خریدم . فقط میخواستم ببینم میتونم با حدود 500 600 تومن یه ست مثل این جامو 426 بگیرم یا بهتره صبر کنم و بعدا کمی بیشتر هزینه کنم و یک ست بهتر بگیرمنقل قول:
سلام خدمت تمامي دوستان
ميخواستم ببينم كه با بودجه 350 تومان بهترين مدل سينما خانگي چي پيشنهاد ميكنيد ؟
دوستان لطفن بگید این واژه ها در مورد بلندگو به چه معنی می باشد.
Warm
bright
مدل جامو 426 فکر کنم قیمتش بین 450 الی 500 تومن هستش و بدون ساب ووفر کاملا بیس نرمال و قشنگی تولید می کنه.نقل قول:
اگه دوست داشته باشید می تونید صبر کنید و بودجتون رو بیشتر کنید و بلندگوی بهتر تهیه کنید.بهرحال بستگی داره توقعتون از صدا چی باشه.
نقل قول:سلام.Jamo S426 انصافا"اسپیکر عالی هست که Woofer داخلی داره.من ست اسپیکر رو 460 هزار تومان وآمپ رو هم 460 هزار تومان گرفتم.Onkyo 308 & Pioneer 819 سیستمهای صوتی تقریبا"یکسانی رو ساپورت میکنن.Onkyo 308 HDMI 1.4 نیز داره که واسه سه بعدی به کارت میادوPioneer 819 از HDMI 1.3 استفاده میکنه.برای ست اسپیکر بهترین کار اینه که بری از چند تا برند تست بگیری.توی رنج تا یک ملیون تومان سیستم خوب و کاملی هست.نقل قول:
نقل قول:
Rayan جان مرسی از راهنماییت . راستش من سبک موزیکی که گوش میدم بیشتر راک دهه 70 هست . و بیشتر میخوام که صدای شفاف و Clear و تفکیک شده ای داشته باشم . و هر از گاهی هم فیلم ببینم . و وقت هم بکنم ps3 بازی میکنم . بیشتر برای این کارها میخوام این سیستم رو . حالا به نظرت این jamo 426 با این آمپ 819 خوب مچ میشن با هم دیگه ؟ یا صبر کنم مثلا چند وقت دیگه 606 بگیرم ؟ یا همین 426 کار منو راه میندازه ؟
آیا با این هزینه صداش از برندهای تجاری بهتره؟ می ارزه به هزینش؟نقل قول:
این صداش بهتره یا 606؟
---------- Post added at 03:19 PM ---------- Previous post was at 03:17 PM ----------
آقا یکی بگه تو فرومای خارجی وقتی میگن فلان بلندگو bright و یا Warm ه، منظورشون چیه؟نقل قول:
بحث صدا کاملا" سلیقه ای هست و من واردش نمیشم.شما باید خودت از چند تا سیستم تست بگیری و ببینی کدومش نظرت رو جلب میکنه.ولی حتما"از سیستمهایی که آمپلی فایر جدا گونه دارند(سیستمهای ترکیبی)استفاده کن چون قابلیت Upgrade شدن دارند و آمپلی فایر حتما" باید سیستمهای صوتی HD(DTS-HD & DOLBY- TRUE HD) رو داشته باشه تا در آینده با دیسکهای Blueray مشکل نداشته باشی.نقل قول:
Jamo 606 هم بزرگتره و هم گرونتر. فکر کنم حول وحوش 800 هزار تومن باید باشه.آقا پژمان دارند.از ایشون بپرسید بهتره.بهترین راه اینه که خودت بری وتست کنی.
سلام دوستان
وات خروجی pioneer rs70 گفتید 12000 p.m.p.o
و
ddw5500 با 15000 وات گفته شده
1.ایا واقعا حجم صدای بیشتری نسبت به pioneer داره؟
2.سایت اینترنتی معتبری رو میشناسید که بتونم rs70 از اونجا خریداری کنم ؟(چون شهر ما نمایندگی pioneer نداره)
حتی من صداش نشنیدم فقط به اکتفا پست ها ونظر بچه ها تصمیم دارم بگیرم .دوستانی که تونستن صداش تست کنند واقعا خوبه دیگه؟:23:
warm به صداي آمپلي فايرهاي لامپي ميگن كه خيلي آرام صدا پخش ميشه و حالت تندي و سرعت در اجراي نت هارو ندارد. صدا آرم و دل نشيننقل قول:
bright يعني خيلي احساس واضح بودن و آشكار بودن فركانسها تو صدا, جزئيات آشكار
دوستان اگه ادرس و شماره تلفن از نمایندگی pioneer بگن ممنون میشم
تقدیر وسپاس
خيابان جمهوري. زير پل حافظ روبروي پاساژ شركا فروشگاه راستين.نقل قول:
تلفن: 66719101
دوستان قيمت Onkyo 308 چنده تقريبا؟
مرسی داوود جان، حالا کدومش بهتره؟ بستگی به سبک موسیقی داره که از کدوم آدم خوشش بیاد؟نقل قول:
من یه چند تا فروم خارجی رو نگاه میکردم یکی میگفت فلان بلندگو وارمه اونیکی می گفت برایته، آدم متوجه نمیشد منظورشون چی هست.
---------- Post added at 09:39 PM ---------- Previous post was at 09:37 PM ----------
در برگ قبل دوستمون فرشاد گفتن 460 خریدن.نقل قول:
من تا حالا با سیستم های صوتی کاری نداشتم به خاطر همینم اطلاعاتم کمه.
یه سوال برام پیش امده.این آمپلی فایر به چی دردی می خوره؟روی هر سینمای خانگی باید باشه؟
آمپلی فایر میشه گفت تقویت کننده ی صداست.
پس چیز واجبی نیست درسته؟
اگه یه سینما بگیرم باندهاشو به tv وصل کنم بعدا یه bluray player بگیرم همون باندها کارمو میتونه راه بندازه دیگه؟یعنی بحث match نشدن که مطرح نیست؟