یه مشکل چند روزی می شه که یه صدای جیر جیر نازک از جلو ماشین میاد ووقتی فرمون را یکمی به چپ می چرخونم صدا زیاد می شه به نظرتون مشکل از کجاست واحساس می کنم پدال ترمز سفت شده؟
Printable View
یه مشکل چند روزی می شه که یه صدای جیر جیر نازک از جلو ماشین میاد ووقتی فرمون را یکمی به چپ می چرخونم صدا زیاد می شه به نظرتون مشکل از کجاست واحساس می کنم پدال ترمز سفت شده؟
کسی از آپشن های سمند خبر داره؟
پایه گازسوز یعنی با گاز روشن میشه ولی ماشینی که پایه گاز سوز نباشه ودوگانه معمولی باشه استارت با بنزین انجام میشه اگه پایه گاز سوز حتی مدت طولانی بنزین نزنی دچار مشکل نمیشه برعکس مدل دوگانه معمولی و برخلاف حرف دوستمون سوخت اصلی در ماشین پایه گاز سوز گاز است من EF7 دارم که روی گاز رونتر کار میکنه و حتی سرعتشم بیشتره
تقریبا اکثر این ماشین ها این مشکل دارن ولی من که هرجا بردم حل نشد ولی مشکل جدی نیست
نشتی روغن اویل ماژول ef7 حل شدنی استنقل قول:
دوست عزیز سوخت اصلی بنزین هستنقل قول:
اصلا گاز قابلیت احتراقی در حد استارت خوردن موتور نداره
بنده ef7 داشتم
دلیل اینکه روی گاز هم روونتر از دوگانه های دیگه کار میکنه اینکه که در جایی که فشار بخواد به موتورش بیاد
با ترکیب کمی بنزین ,گاز رو مصرف میکنه
من مدت طولانی بنزین نزدم ولی ماشین به همون ترتیب قبل با گاز روشن میشد و در مورد اینکه میگید گاز قابلیت احتراق نداره برای استارت باید عرض کنم حتی ماشین های دوگانه معمولی هم اگه بنزین نداشته باشن با گاز روشن میشن این یکی از چند متخصص پرسیدمنقل قول:
احتیاج به پرسش از متخصص نیست توی دفترچه خودرو هم ذکر کردهنقل قول:
در یکسری از مواقع اضطراری با نگه داشتن کلید CNG و چرخاندن سوئیچ با چند استارت ماشین روشن میشه
البته در موارد ضروری والا به موتور ماشین آسیب وارد میشه
در مورد اول هم احتمالا ته باک بنزین برای استارت خوردن بوده والا روشن نمیشه
صدای رگلاتور گاز در EF7 کاملا مشخص و مشهوده
کافیه وقتی ماشین را روشن میکنید به صدای موتور دقت کنید بعد از چند ثانیه تازه رگلاتور به صدا در میاد و در ابتدا روی بنزین داره کار میکنه تا 10- 20 ثانیه
میشه 1 منبع معتبر برای حرفاتون معرفی کنی اخه نمیتونم قانع بشمنقل قول:
روی گاز روشن شدن ربطی به پایه گازسوز نداره بلکه مدل ecu هست که تعیین می کنه ماشین می تونه با گاز روشن شه یا خیر. برخی مدل های Ef7 چون ecu متفاوت دارن روی گاز روشن نمی شن.نقل قول:
پایه گاز سوز یعنی اینکه موتور ماشین با گاز هم بدون آسیب مانند بنزین کار می کنه. در واقع اگه علمی بخواهیم بگیم سوخت اصلی گاز هست. چون دمای احتراق گاز بالاتر از بنزین هستش اگه موتوری توانایی کار با گاز رو داشته باشه توانایی کار با بنزین رو هم داره. اما موتورهای معمولی دوگانه بعد از مدتی باید برخی قطعات موتوریشون عوض بشن به اصطلاح خوردگی پیدا می کنن که دلیلش دمای بالای احتراق گازه.نقل قول:
همونطوری هم که گفتم روشن شدن ماشین با گاز هیچ ربطی به اینکه پایه گاز سوز باشه یا نباشه نداره. مربوط به مدل و نوع ecu هستش. توی برخی مدلها (چه دوگانه چه پایه گازسوز) ecu توانایی اینکه ماشین رو با گاز روشن کنه داره و توی بعضی ها نداره.
اما در کل به علت کیفیت پایین قطعات و همچنین سرد بودن موتور روشن کردن ماشین با گاز توصیه نمی شه. (به علت دمای بالایی که ایجاد می کنه)
بله حرف شما کاملا درستهنقل قول:
این بحث ecu هم من در جایی دیگه در همین تاپیک مطرح کرده بودم
تفاوت های ecu هایی که در خودروهای دوگانه سوز و یا پایه گازسوز ایرانی بکار برده میشه
اینکه یکسری بهصورت اتوماتیک ماشین رو بعد از روشن شدن روی گاز میبرند, که در این سری ecu ها هم ماشین با بنزین روشن شده و بعد از 20تا 30 ثانیه روی گاز میروند
به طور مثال تمامی ecu های موتور های پایه گازسوز ef7 و پژو 405 و پارس های دوگانه اواخر 88 تا مردادماه 89
و نوع دیگه ecu ها به این صورت هستند که ماشین بعد از استارت خوردن و روشن شدن تنها در صورتی که راننده دکمه ی cng را بزند روی گاز خودرو ادامه مسیر میده
مثال این موارد تمامی مدلهای سمند xu7 دوگانه , 405 ها و پارسهای دوگانه مدل نیمه دوم 89 به بالا
مدل ecu های خودروهای دوگانه فقط در طریقه روی گاز رفتن متفاوتند و نه در استارت خوردن
نقل قول:
تمام تعاریف بالا به معنی بهینه شدن کاملا منطقی ef7 برای گاز است ,تا مثل بقیه موتورها گاز باعث آسیب زدن بهش در درازمدت نشود
و منظور و مقصد اصلی از بیان "پایه گازسوز" و یا بیان "سوخت اصلی گاز" همین است
منبع اصلی طبق گفته خودتون متخصص خودروستنقل قول:
برای اطمینان از حرفهای بنده بعد چندین سال سروکار داشتن با این ماشین
میتونید کارهایی که بتون گفتم را انجام بدید: به صدای رگلاتور گاز دقت کنید مشخصه
اگر باز هم قانع نشدید ,میتونید فیش پمپ بنزین ماشین را بکشید تا قانع بشید ماشین بدون بنزین روشن نمیشه
مگر همون شرایط اضطراری که در دفترچه خودروتون هم قید شده
آیا مشکل روغن ریزی اویل ماژول ef7 با تعویض یا تعمیر درست میشه یا نه؟ آیا این مشکل مدل 92 هم داره یا نه؟ lمشخصات خرابی دسته موتور چیه؟ به سوالاتم پاسخ بدید ممنون میشم
بله با تعمیر و تعویض پک قابل حل میشهنقل قول:
بله این مشکل رو 92 هم دارند اما همه دارای مشکل نیستند
کوبیدن موتور و زدن ضربه به اتاق در دنده دادن ,تکون ماشین در حالت درجا , عکسشو ندارم اما اگه توی نت سرچ کنید عکس دسته موتور خراب ef7 هست . که یکی از مشخصات خرابی همون ظاهر وپاره شدن دسته موتوره
وقتی یه مدتی موتور خاموشه بعد روشنش که می کنم صدایی مثل اینکه دو تا فلز به هم ساییده مشن میده وقتی که موتور حسابی گرم میشه صدا هم برطرف میشه،روغن ماشین رو تازه عوض کردم توتال 10/40.کسی میتونه راهنمایی بکنه
منم همین مشکل رو داشتمنقل قول:
بردم چندتا نمایندگی ولی جواب درستی نگرفتم
به نظرم اصلا روش حساس نباش
سلام دوستان
من یه EF7 دوگانه سوز مدل 91 گرفتم. چندتا سوال داشتم.
1. گاز این ماشین برقی هست؟ اگه آره، سیمی کنم بهتره؟ و اینکه هزینش چقدره.
2. برای این ماشین بهتره از بنزین سوپر استفاده بشه؟
3. دو ماه از کارت طلاییش مونده، بنظرتون لنت ترمزی که نمایندگی میزنه خوبه یا از بیرون تهیه کنم بهتره؟
کلا هم اگه توصیه ای داشتین خوشحال میشم بشنوم.
سپاس
نقل قول:
گاز برقیست. نخیر به سیستم برقی این خودرو اصلا دست نزنید باعث دردسر میشه و از طرفی ماشین از گارانتی خارج میشه
اگر از بنزین سوپر استفاده بشه بهتره
نه از همون لنت نمایندگی استفاده کنید
نمیدونم جای سوالم اینجاست یا نه ولی مرتبط ترین تاپیک با مشکلم
ما یه سمندEF7داریم که واژگون شده و کاملا داغون
مدل 91 هست و کارت طلایی هم داره
حالا سوالم اینه شرایط تعویض خودرو چطور هست و چقدر زمان میبره پروسه تحویل خودرو جدید
و ممکنه خودرو رو تعویض نکنن و بگن باید اتاق عوض بشه و تعمیر بشه؟
کلا وضعیت این کارت طلایی چطوری هست؟
دوسال پیش همچین اتفاقی برای پسر عمه ام پیش آمد و سمند صفر رو چپ کرد ، با کارت طلایی ماشین رو عوض نکردند ، 80 درصد هزینه تعمیر خودرو رو بهشون دادن .نقل قول:
برای شما هم احتمالا همینطور است ، ماشین رو بعید است که عوض کنند مگر بیمه خصوصی بدنه داشته باشید .
توی شرایط نوشته از بیشتر از 60% به ماشین خسارت بخوره باید تعویض کنننقل قول:
ولی واقعا گیج شدم با این فرمولا!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان من واقعا نفهمیدم این فرمول چیه
یعنی اوراق ماشین مال صاحب ماشین هست باید خودش ببره بفروشه و فقط خسارت رو بر اورد میکنن
باقی داستان رو هرجوری میخوام بنویسیم واقعا با عقل جور در نمیاد
یعنی از ماشین صفر فقط خسارتی که کارشناس تعیین میکنه رو باید بریزی حساب و اوراق رو خودت باید بفروشی + مابه تفاوت قیمت روز +20% کسر خسارت رو هم باید خودت بدی
یا جوری دیگه هست من درست نفهمیدم
اینجور که نوشته قیمت تمام شده ماشین در موقع خرید ملاک محاسبه است ، مثلا ماشین شما در زمان خرید 19 ملیون تومان بوده و حالا 27 ملیون شده که این وسط یک هزینه 8 ملیونی روی دست شماست + 20 درصد از کل خسارت به عهده شماست ، یعنی دقیقا قانون بیمه بدنه .نقل قول:
اگر ماشین شما برای تعویض حساب شود 20 درصد قیمت کل ماشین رو هم باید بپردازید ( 20 درصد 19 ملیون که میشه 2.800 ، اونجا هم 8 ملیون باید بپردازید که حدود 11 ملیون تومان میشود )
از لحاظ ضرر و افت قیمت که باید خودمون بدیم که مشخصه ماجرانقل قول:
بیشتر این برام سوال شده ایا ماشین اسقاطی که الان پارکینگه رو باید خودمون بفروشیم ؟
یا گارانتی خودش بر میداره وفقط افت قیمتش رو حساب میکنه بعلاوه مابتفاوت قیمت روز واریز میکنی برای ماشین جدید
وقتی یه مدتی موتور خاموشه بعد روشنش که می کنم صدایی مثل اینکه دو تا فلز به هم ساییده مشن میده وقتی که موتور حسابی گرم میشه صدا هم برطرف میشه،روغن ماشین رو تازه عوض کردم توتال 10/40.کسی میتونه راهنمایی بکنه.ممکنه عیب کجا باشه؟
سلام من امروز ماشینو بردم نمایندگی با کلی رشوه و بحث واشرای اویل ماژرل رو بدون نوبت و درخواست عوض کردن و 5.5 لیتر روغن برام ریختن این برا ماشین زیاد نیستو آسیب نمیزنه؟
سلام. گاز Ef7 دوگانه برقی هست. نمی شه سیمیش کرد. دردسر داره ماشین هم با مشکل مواجه میشه. حتما از بنزین سوپر استفاده کنید. من خودم یه مدت بنزین معمولی استفاده می کردم رو این ماشین بعد مدتی صدای موتور بالا رفت بعدش هم پمپ بنزین سوزوند. همش هم بخاطر بنزین معمولی هستش. تازه بنزین سوپر هم کاملا اکتان مورد نیاز این موتور رو تامین نمی کنه اما بهتر از معمولی هستش. لنتی که نمایندگی می اندازه افتضاحه . کارت طلایی هم بیشتر بجای بیمه بدنه کاربرد داره دوست من و الا قطعاتی که ایران خودرو بابت کارت طلایی روی ماشین می اندازه کیفیت واقعا افتضاحی داره. ولی اگه می خواین ماشینتون رو بیمه بدنه کنید کارت طلایی خدمات بهتری داره.نقل قول:
یه توصیه اینکه تا گارانتی ماشینتون تموم نشده یه بار بدین بیرون با روغن مرغوب (10W40) مثل ELF یا ادینول تعویض روغن انجام بدن. با ماشین برونید و ازش کار بکشید تا ببینید اویل ماژولتون مشکل پیدا می کنه یا نه (احتمالا می کنه. ) اونوقت تا گارانتی تموم نشده ببرید براتون تعویضش کنن. خود من الان 4 ماهه منتظر اویل ماژول، پمپ شیشه شور (!!!!) و جعبه فرمان هستم هنوز براشون قطعه نیومده. اونم تهران نمایندگی مرکزی 1.
شاید بی ربط باشه ولی اگر به فرض شما ماشین را امروز 25 تومن خریدی و مثلا چند ماه دیگه قیمتش کشید پایین و تصادف کردی باز هم همین قانون اجرا میشه؟نقل قول:
اینجور که نوشته قیمت تمام شده ماشین در موقع خرید ملاک محاسبه است ، مثلا ماشین شما در زمان خرید 19 ملیون تومان بوده و حالا 27 ملیون شده که این وسط یک هزینه 8 ملیونی روی دست شماست + 20 درصد از کل خسارت به عهده شماست ، یعنی دقیقا قانون بیمه بدنه .
چیزی که توی شرایط کارت طلایی نوشته مثل اینکه اینطور باشهنقل قول:
ولی بیمه جایی نمیخوابه اب زیرش بره هرجوری شده بیمه ضرر نمیکنه
الان واقعا اعصاب من بهم ریخته معلوم نیست میخوان چیکار کنن
به نظرم اگه خسارت بگیریم و ماشین رو بفروشیم و خودمون بریم از بازار ماشین بگیریم وضعیت بهتر باشه تا بیمه بخواد تعویض کنه
کسی نیست جواب مارو بده؟
کسی نیست جواب مارو بده؟؟؟/نقل قول:
نخیر . چون اویل ماژول باز شده اون .5 لیتر روغن اضافی به اون خاطر هستنقل قول:
هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه
در حالت عادی هم تعویض روغن با فیلتر 5 لیتر روغن میخواد
قیمت اتاق سمند چنده؟مدل 11/91
کلا سمند چپی اتاقش عوض بشه چقدر حدود خرجش میشه اگه بقیه قطعات سالم باشه؟
ارزش داره اصلا اتاق عوض بشه؟
سلام میخواستم بدونم تسمه تایم پاورگریپ چطوری هستش ؟؟
مارک بدی نیستنقل قول:
ولی احتمال تقلبی بودنش هست .
پیشنهاد میکنم همون مدل ایساکویی راخرید کنید
پاور گریپ قیمتش توی حدود 150 تومنه
ایساکویی 250 تا 280 تومن
وقتی که با ماشین دنده عقب می روم دیگه صدای بیپ نمیاد کجا را باید تست کنم ومشکل را پیدا کنم؟
سلام دوستان.من یه سمند ای اف 7 خریدم مدل 87 هستش ازش راضی هستم ولی جدیدا یه مشکلی واسم بیش اومده.صدای تق تق از موتور به گوش میرسه و چراغ چک همیشه روشنه.کد خطا سنسور میل بادامک میده.راستی اینم بگم یه ده روزی میشه تو جاده میرفتم چراغ خاموش میشد ولی الان وقتی ترمز میگیرم یا دور میخوام بزنم سمت راننده میگه فشار روغن کمه و چراغ روغن و استب روشن میشه.مکانیک میگه از میل سوباب هست که صدا میده.از دوستان میخوام راهنمایی کنن که واقعا از میل سوبابه؟ شمع ها و رله ها و کوعیل ها همه چک شدن:n03::n03::n03:
دوستان من یه سوالی دارم که میخوام راهنماییم کنید،این سیستم گویا و مولتی پلکس توی سمند چه تفاوتی با هم دارن؟و اصلا کدومشون بهتره ،چون میخوام ای اف 7 بگیرم،ازتون میخوام راهنماییم کنید
هر کدوم یکسری مزایا و معایب دارهنقل قول:
مولتی تمام ارور هارو میزنه به روز تره و زیباتره
سیستم گویا عیب های برقی نداره و وصل کردن لوازم برقی روی خودرو بدون هیچ مشکلی انجام میشه + اینکه سیستم هم سنخگوست و خیلی ها این مورد را میپسندند