قهوه تلخ سه شنبه ها مي آد فعلا ،اگه دوباره پخشش عوض نشه
مهران مديري از قسمت 20 وارد شد
هادي كاظمي توپولفي هم از قسمت 30
Printable View
قهوه تلخ سه شنبه ها مي آد فعلا ،اگه دوباره پخشش عوض نشه
مهران مديري از قسمت 20 وارد شد
متاسفانه بعضي از آدمها هنوز از ته مانده مرام مردم سو استفاده ميكنند . اين اجتماع دردهاي بزرگي دارد متاسفانه
پک هشتم یکی از بهترین مجموعه هاش بود از هر نظر
دست گلشون درد نکنه:27:
دوستان یه سوال هم داشتم آیا ساخت مجموع هنوز ادامه داره یا کل نود قسمت ساخته شده؟
نظرتون قابل احترام .
وقتی یه نفر میاد اول سریالش میگه کپی نکنید و .... باید یه محصول با کیفیت ( از همه نظر ) به بازار عرضه کنه .
وقتی یه نفر با تلویزیون قرارداد نمیبنده تا بتونه یه محصول با کیفیت ( از همه نظر ) به بازار بده که نمیده .
بنده با این سریال و مهران مدیری عزیز مشکلی ندارم ولی وقتی این بازیگر محبوب به فکر مناطق محروم نبوده ( شما به حمداله وضعتون خوب بوده و انشالله باشه ) و فقط به خاطر اندکی پول بیشتر این کارو انجام داده من دلیلی نمیبینم که بخوام محصولاتش رو بخرم .
همجنین خواهش میکنم دلیلی بر اینکه در صدا و سیما سانسور میشده و ..... نیارید چون بازهم به عقیده من اگر کسی بخواد دل کسی رو از صمیم قلب خوش کنه میتونه این نکات رو حذف کنه .
تمام این پست عقیده بنده هستش و امیدوارم به کسی توهین نشده باشه .
مخلصیم .
right click --> save link asنقل قول:
من بیشتر قسمت ها رو دارم فقط برای بروز بودن دو سه قسمت رو دیدم
خیلی وقت تلف کن هست
در حال ساخت هست پخشش که شروع شد 30/40 قسمت ضبط شده داشتن الان هم ادامه دارهنقل قول:
دوستان یه سوال هم داشتم آیا ساخت مجموع هنوز ادامه داره یا کل نود قسمت ساخته شده؟
نقل قول:
سلام
حرفاتون منظقیه ولی من هنوز معنای کیفیت رو از لا به لای صحبت دوستان نفهمیدم...یعنی شما دارین از کیفیت محتوایی فیلم ایراد میگیرن یا از کیفیت خود کار ؟
به هر حال اگر هم مهران مدیری در قهوه تلخ ضعیف کارکرده ، اونقدر تو کارهای قبلیش فعال بوده که کسی الان چیزی نمیگه! ولی تقریبا قبول دارم که قهوه تلخ باید جاوش با شبهای برره تویه پخشش عوض میکرد !
ولی نمیدونم هدف صدا سیما از کارهایی که انجام میده چیه! سال به سال یه برنامه یا سریال طنز پخش نمیکرد ولی حالا که قهوه تلخ پخش شده ، سریالی پخش میکنه ( خوش نشین ها ) که مردم ما سال به سال
منتظر ماه رمضان میموندن که یه همچین سریالی ببینن!
دقیقا درسته همون تیکه خیلی باحال بودنقل قول:
با چه عنوانی میاد؟ چی کارست؟ کجایی؟:20:نقل قول:
همون طور که دوستان گفتند اسمش کلونل (همون سرهنگ) توپولف! هستش و برادر کاترینه.نقل قول:
میاد که جذابیت سریال رو بیشتر کنه!
نقل قول:
من با نظر سامسونگ موافقم یه کوچولو هم من توضیح میدم
این سریال وقتی بصورت تجاری وارد بازار شده یعنی اینکه اولین هدف این کار درآمد است و بس بعد
به عنوان یه اثر میشه بهش نگاه کرد فارغ از اینکه بگیم زحمت کشیدن و ......... شما یه کارمند رو در نظر بگیر
اگه بخواد این سریال رو دنبال کنه باید در ماه ده هزار تومن پول بده کارمندی که با بلیط اتوبوس میره سره
سرکار براش این یه مبلغ هست یا اینکه یه روستائی که واقعا پول نداره که بتونه هزینه کنه باید طوری
سیاست گذاری میشد که هزینه کمتری می پرداحتند من نمی خوام از سیما طرفداری کنم ولی با گرفتن
تبلیغات اجازه میدن اون کارمنده اون بی بضاعته اون فقیره هم لذت این رو تو جمع خانواده اش ببره و با یه
دکمه بتونه این سریال رو ببینه خود خواهی تا بی نهایت همش هم تبلیغات میکنند کپی نکنید تا ما
پول دار تر شیم اره برای بعضی ها ماهی ده هزار تومن چیزی نیست ولی ایا همه اینطورند ؟
مطلب بعدی این حقیر این هست که بگذریم از اون بی پوله تکلیفش معلومه نمی تونه بخره و .....
ولی اون که پول داده و یه مجموعه رو تهیه کرده که که محو تبلیغات هم شده و کپی هم نمی کنه و
... به حقوق اون که باید احترام گذاشت این حقوق نباید یکطرفه باشه باید کسی که این مجموعه رو
تهیه میکنه بدور از هر مطلبی کیفیت تصویری رو بهش تحویل بدیم و بعد محتوای خود اثر
این مجموعه محتوا ندارد شاید با یه سری از کارکتر ها ما به وجد بیایم ولی این یه تب هست و
عادی میشه اینکه تا الان شخصیت ها کارای خودشون رو بخوبی انجام میدن بماند ولی دیگه شما
برات جالب نیست یا دیگه خنده ات نمی گیره که یهو طرف بگه کیه یا یکی بگه پدر سوخته یا .....
اینها عادی میشه بعد از 50 قسمت باید چه کرد ؟
از همین نکته میشه نکته هایی رو در آورد!نقل قول:
همون طور که دوستان گفتند اسمش کلونل (همون سرهنگ) توپولف! هستش و برادر کاترینه.
اگه کلا دنبال بحث های سریال بودید می فهمیدید از قسمت ۳۰ اون توپولوف که میاد با مدیری در ارتباط هست از طرفی این توپولوف با کاترین برادره. پس مدیری با کاترین آشنایی قبلی داره.
-------------------------------------------------------------------------------------------
مگه نیما نمی گفت یونان وجود نداره و ... پس این عثمانیه برای چی اومده بود؟
ولی به نظر من مردم ما این قدر شادی رو تو زندگیشون کمرنگ می بینند که دیگه حوصله ی خیلی چیزا رو ندارن
دوست دارن حتی به چیزای معمولی هم بخندند
از سر کار میاد خسته و کوفته تو ترافیک گیر کرده وقتی میاد خونه بهانه ای میشه برای این که خانواده دور هم شاد باشن
مردم شادی لازم دارن و حالا این هم شده بهونه واسشون
اصلآ مهران مدیری بد
کارایی هم که میده بیرون بد
بد بد بد هر چه قدر که شما بگین بد
چرا الان قهوه تلخ این قدر می فروشه ؟
اگه بعد 50 قسمت عادی بشه مردم خودشون این سریال رو نمی خرن بهتون قول میدم
این که چرا تو صدا و سیما هم پخش نکرده باز هم به خودش مربوطه ( شما پول دوست ندارین ؟ )
اون واسه یه کار دیگه اومده بود ...نقل قول:
پس این عثمانیه برای چی اومده بود؟
بلوتوث بهش پول داده بود که اونطوری ترجمه کنه ..
البته فک کنم .....
اون بیچاره اومده بود بگه بیخودی رو گرفتن چیکارش کنیم؟!!نقل قول:
مگه نیما نمی گفت یونان وجود نداره و ... پس این عثمانیه برای چی اومده بود؟
بلوتوث به مترجمه پول داد که بگه ما اومدیم اینو بگیریم و باید بکشیمش و اینا...!!!
---------- Post added at 06:10 PM ---------- Previous post was at 06:06 PM ----------
چه ربطی به پول داشت؟!! مووضع سریال،بعد از 40 قسمت مشخص شد که صدا و سیما اونو پخش نمیکنه..(همین تیکه هایی که میندازه توش!!) بعد هم که جنجال ها بالا گرفت و صدا و سیما دیگه پول برای ادامه ی ساخت نداد....نقل قول:
این که چرا تو صدا و سیما هم پخش نکرده باز هم به خودش مربوطه ( شما پول دوست ندارین ؟ )
حالا تهیه کننده ها یا باید ضرر متالی رو قبول میکردن،یا اینکه مثل الان با کمک اسپانسر های خصوصی،درستش بکنن...!!!
جوابتون ساده هست.نقل قول:
کسی که پول نداره نخره و نبینه و کسی که پولداره بره بخره.
من الان پول ندارم امشب گوشت نمیخرم و کباب نمیکنم.یکی داره و اینکار را میکنه.
من نمیدونم چرا تو اون دربار به این بزرگی کسی نپرسید که آخه بلوتوس اگه تو یونانی هستی پس چطوری انقدر قشنگ فارسی صحبت میکنی؟!؟! (عقل مستشار هم کم کم داره ... میشه!)
تو درباری که لهجه عمل می کنند اینا که چیزی نیست! (احتمالا قسمت بعدی لهجه کاترین عمل بشه)نقل قول:
من نمیدونم چرا تو اون دربار به این بزرگی کسی نپرسید که آخه بلوتوس اگه تو یونانی هستی پس چطوری انقدر قشنگ فارسی صحبت میکنی؟!؟! (عقل مستشار هم کم کم داره ... میشه!)
آخه همین مستشار گیر داده بود که چرا کاترین فارسی بلده؟!نقل قول:
چه جالبه همه مطالب رو حفظ هستند مهران دیگه چرا خودشو خسته میکنه همه میدونن چی میشه:دی.نقل قول:
همون طور که دوستان گفتند اسمش کلونل (همون سرهنگ) توپولف! هستش و برادر کاترینه.
مثلا همه میدونستند مدیری اسمش بلوتوس تو فیلم!!!!!!!
عزیزدلم صدا و سیما داره از مالیات من و تو میخوره که بیاد همچین سریالهایی رو بخره تا ما مجبور نباشیم بابتش هزینه کنیم ! ولی الان هم داریم مالیاتو میدیم هم پول بابت این سریال :27:نقل قول:
خب اینا معلوم بود چون همه اش رو خودشون گفته بودند.دیگه بعد قسمت ۳۰ اطلاعاتی نداریم (مگر از تریلر و تصاویر و مصاحبه های بعدی). در ضمن اطلاعات خاصی هم نبودند. این که اسم مدیری چی بوده از نوع شخصیت و رفتارش چیزی رو لو نمی ده.نقل قول:
چه جالبه همه مطالب رو حفظ هستند مهران دیگه چرا خودشو خسته میکنه همه میدونن چی میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
مثلا همه میدونستند مدیری اسمش بلوتوس تو فیلم!!!!!!!
داره پول می خوره که بیاد برنامه خوب بده که حتما خرید این سریال نیست. هزار تا برنامه مختلف داره صدا و سیما (باید از نوع خوبش داشته باشه).نقل قول:
عزیزدلم صدا و سیما داره از مالیات من و تو میخوره که بیاد همچین سریالهایی رو بخره تا ما مجبور نباشیم بابتش هزینه کنیم ! ولی الان هم داریم مالیاتو میدیم هم پول بابت این سریال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن تا اونجا که می دونم صدا و سیما هزینه ای بابت سریال نداده. فقط قرار بوده امتیازش رو بخره که سر قیمت به توافق نرسیده اند.
میگن بابا شاه میمیره توی قسمت 30 هادی کاظمی در نقش یکی دیگه میاد راسته این خبر ؟ :(
اگه باباشاه بمیره من به نشانه اعتراض بقیه سریالو نگا نمیکنم:31:نقل قول:
بله منم شنیدم همین اتفاق می افته :13:نقل قول:
نقل قول:
بله منم شنیدم همین اتفاق می افته :13:
نقل قول:
اگه باباشاه بمیره من به نشانه اعتراض بقیه سریالو نگا نمیکنم:31:
خود هادی کاظمی هم توی یکی از مصاحبه هاش گفت که هی میمیره هی زنده میشه:دینقل قول:
میگن بابا شاه میمیره توی قسمت 30 هادی کاظمی در نقش یکی دیگه میاد راسته این خبر ؟ :(
مثل همین چند قسمت که هی گیر میکرد یا باید هلش میدادن یا فوتش میکردن:دی
میمیره ولی باز زنده میشه
تو چند سكانس ديگه بازي مي كنه و نقشش عوض مي شه
تا اونجا که من میدونم هادی کاظمی دو نقشه میشه.یعنی هم بابا شاه هم توپولوف.
اما در مورد کیفیت تصویری به نظر من این سریال ارزش هفته ای 10000 تومن هزینه رو نداره.
اگه بابا شاه و بابای اتی نباشن سریال فقط تیکه میندازه.تیکه هایی که اونقدر ها هم طنز نیستن.من اگه میبینم پولی واسش نمیدم. دوستم میخره میبینه میده به من میبینم.
سریال قشنگیه اما اونقدر با کیفیت نیست که بیاد تو رسانه ی خانگی و بخواد اینجوری فروش کنه.
نقل قول:نقل قول:
مطالب منو خوندی باید دوباره بگم ؟؟؟؟؟؟
اون که پول نداره وضعیتش معلومه و نمی بینه بحث من سر این بود که اونکه پول داده اون ادمه
که پول داره اون کسی که میتونه خرج کنه اون که رفته نزدیک ترین فروشگاهی که این مجموعه رو
داره تهیه کرده و پول داده و خریده حرف ما اون بود
برو یکبار دیگه بخون مطالب منو متوجه منظورم میشی
البته این که شما نخونده میای و یکباره یه چیزی رو عنوان میکنی ناشی از همون تعصبات میشه
باید بگذارین کنار و واقعیت رو بپذیرید این سریال یا اون سریال نیست در کل حرف میزینیم ولی فعلا رو
این ریز شدیم
یه مطلب دیگه خدمتون عرض کنم
تو سریال خوش نشین ها یه بحثی بود یه بزرگی اومد و گفت اقا پول ندارید خوب نخرید کسی مجبورتون نکرده
گفتیم بابا این رو دارن پخش میکنند کسی نمی ره بخره ترو خدا بگذاریئ این تعصبات رو کنار
راستی یه مطلب دیگه در مورد سریال
داخل کاخ رو که میبینیم از جلوه های ویژه استفاده کردند و همون جائی داره بازی میشه که پاورچین فیلمبرداری شده بود
ولی نمای بیرونی رو همون کاخ هست البته بنده خدا تهیه کننده و کارگردان بعضی جاها نمی تونن دوربین های نصب شده
رو قسمتهائی از نمای بیرونی کاخ رو بردارند بهمین خاطر بعضی وقتها اگه دقت کنید یه سری دوربین هم میتونید
ببینید که خیلی کوچیک و ریزه این هم یکی از مشکلاتی بوده که این سریال باهاش داشته
ببخشید DVD8 قابش برای شما بزرگتر از بقیه هست؟
اصلا معلوم نیست این شرکت پخش کننده چه جوری سفارش میده. قاب DVD 5 من هم سفید بود می خواستیم یه سریال آرشیو کنیم ببینید به چه روزی افتادیم.
ایول عجب عکس باحالی:دی
آره بزرگتره نسبت به پک های قبل!نقل قول:
ببخشید DVD8 قابش برای شما بزرگتر از بقیه هست؟
اصلا معلوم نیست این شرکت پخش کننده چه جوری سفارش میده. قاب DVD 5 من هم سفید بود می خواستیم یه سریال آرشیو کنیم ببینید به چه روزی افتادیم.
تازه 2سری ش هم قاپش سفید اومد فکر نکنم بشه روی یه آرشیو منظم حساب باز کرد:دی
عکس رو میشه یک جای دیگه آپلود کنید من که نمیبینمنقل قول:
پس واسه شما هم بزگرتر بود. آخه مشکل اینجاست کاورش هم بزرگتره وگرنه یک قاب میشد خرید ولی واشه من فقط DVD 5 سفید.
واقعا چه از نظر قیافه و چه از نظر اخلاق و منش شباهت بی نظیری دارند:27:نقل قول:
یعنی کل فیلم رو فقط به خاطر باباشاه نگاه میکنی ؟:31:نقل قول:
مردنش که اشکال نداره ! اون دوستش هم یه بار مرده !:31:ولی زندست !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این که ماله یه ماه پیشه چند بار گذاشتن عکسشو :دینقل قول:
بفرمایید :نقل قول:
عکس رو میشه یک جای دیگه آپلود کنید من که نمیبینم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
منم شنیدم که میمیره اما بده اگه بمیره چون اون یکی پیره مرده چی میخواد بکنه
نمیمیره از قسمت 30 به بعد تو دو نقش بازی میکنه هادی کاظمینقل قول: