بچه ها قیمت F127 و F125 و اگه بود F115 رو بگید ،مرسی ..
و یه سوال که چرا هارد سری جدید 5400 شده درحالی که f115 به نظرم 7200 هستش ؟! چرا عقب گرد ؟! چقدر فرق خواهد کرد ؟!
بچه ها قیمت F127 و F125 و اگه بود F115 رو بگید ،مرسی ..
و یه سوال که چرا هارد سری جدید 5400 شده درحالی که f115 به نظرم 7200 هستش ؟! چرا عقب گرد ؟! چقدر فرق خواهد کرد ؟!
از F12GFXنقل قول:
البته من F127FX رو میگما
F115FM/B Intel i7-720QM (6M , 1.6) + 6GB +500 GB+ Blu-ray+Gefoce 1024 china
F11GGX/B Intel i7-820QM (8M , 1.6) + 4GB +500 GB+DVD +Gefirce 512 USA
با درود.دوستان به نظر شما کدامیک از دو لپ تاپ سونی زیر مناسبتر است.آیا چینی بودن با آمریکایی فرق میکنه؟چون قیمت چینی با وجود رم بالاتر،ولی ارزانتر است.
سلام دوستان
مدتي كه ميخوام لپتاپ بگيرم ولي واقعا نتونستم تواين بلبشو بازار چيزي انتخاب كنم لطفا كمكم كنيد.
بودجه من حداكثر 1800 هست . پارامتر هايي كه درمورد لپتاپ برام مهمه 1. صفحه نمايش بزرگ 2. مناسب براي گيم هاي خفن 3. مناسب براي نرم افزارهاي تحليلي مكانيك كه احتياج به رندرينگ بالايي دارند. ممنون ميشم اگه كمك كنيد
N61JQ از ASUS میتونه گزینه خوبی باشه. خصوصا به خاطره گرافیکشنقل قول:
مدل چینی و آکریکایی هیچ فرقی از نظر کیفیت با هم ندارن و این موضوع هزاران بار گفته شده و خواهد شدنقل قول:
با یه مقایسه عملی میشه به این مطلب رسید
فرق این 2 مدل هم در رم فقط نیست
F115 دارای رم بیشتر و کارت گرافیک خیلی بهتر و بلوری رام و صفحه نمایش فول اچ دی هست.
F11GGX دارای پردازنده خیلی بهتر هست
دلیل تفاوت قیمتشون هم نحوه وارد شدن به ایران و ارزان بودن کارگر در چین هست.F115 هم برای اروپا ساخته شده و به اسپانیا میره حتی تو کاتالوگ های داخل جعبه هم فقط زبان انگلیسی و اسپانیایی هست.پس واسه ایران ساخته نشده
اگه بازی مهمه واستون مدل F115 و اگه پردازش مهمه F11GGx
دوستان کسی درباره لپ تاپ f12gfx/b اطلاعاتی داره؟
من میخواهم این لپ تاپ را فردا بگیرم؟
به نظر شما قیمت مناسبش چه قدره و آیا معایبی داره؟
سلام دوستان خسته نباشید یه سوال فنی:
EB 1cto دو مدل پردازنده داره:IntelCore i7-620QM وIntelCore i7-720QM
اینا با هم چه فرقی دارن؟کدوم بهتره؟!
حداکثر قدرت، کارایی فوق العاده و سریعترین عملکرد را می توانید با Core i7 620M تجربه کنید. این پردازنده قدرتمندترین و بی نظیرترین پردازنده ایست که از سرعت ساعت بالایی بهره مند است. Core i7 620M در سایه ی فناوری Turbo Mode با سرعتی بین 2.66 تا 3.33 گیگاهرتز کار می کند. هر هسته براساس معماری ماکرو (Nehalem (Westereme ساخته شده است.منبع : سرزمین رایانه
هر دوی اینها در یک قالب مجزا هستند که همچنان با طراحی 45nm تولید می شوند، در حالیکه قالب CPU قبلاً با پردازنده جدید 32nm ساخته می شد.سرزمین رایانه
سرعت عملکرد i7 620M بالاتر از میانگین سریعترین پردازنده های دو هسته ایی، Core 2 Duo T9900/ X9100 است. حتی پردازنده diچهارهسته ایی Core i7 720QM در موارد بسیاری سرعت ساعت کمتری دارد.
---------- Post added at 03:12 PM ---------- Previous post was at 03:11 PM ----------
با این اوصاف در عملکردی که شما ازش میخوای تفاوت چشمگیری نمیبینید..
به نظر من ۷۲۰ بگیر با ۶ مگ کشنقل قول:
سلامنقل قول:
اگر برای کارهای گرافیکی میخای i7-620M چون توان پردازش گرافیک در هسته دارهخیلی بهتر هستش(همچنین معمولا در بازی ها از حداکثر 2 هسته استفاده میشه)
اگر برای پردازش وبرنامه میخای i7-720QM خیلی بهتر هستش.چهار هسته و کش بالاتر در بتیجه پهنای باند وسیعتر.
در مورد هسته ی گرافیکی میتونی به لینک های زیر مراجعه کنید.
در لینک های زیر مشخصات پردازنده ها ذکر شده. لطفا به قسمت Graphics Specifications توجه کنید.
Intel® Graphics Technology provides a visually stunning experience optimized for Blu-ray* and HD video with Windows Vista* support¹ and comes standard with many notebooks, desktop computers and motherboards—without the need to add an external and costly graphics card.
[HTML]
http://ark.intel.com/Product.aspx?id=43560
http://ark.intel.com/Product.aspx?id=43122
[/HTML]
سري dv6-3000
وزن كمتر
بهبود گرافيك
طراحي جديد
قيمت مناسب
و امكان انتخاب رنگ همراه با ديزاين بدنه شبيه به اپل كه از شدت گرم شدن لپ تاپ كم مي كنه
شما حتما 720 رو بگیرنقل قول:
آینده نگریه بهتر
قیمتش با توجه به اینکه جدید اومده عادی هست اما افت قیمت پیدا میکنهنقل قول:
لپ تاپ مناسبیه
شما میتوانید از تماشای فیلمهای خود روی نمایشگر ,FULL HD ", 16.4 LCD با رزولیشن (1920×1080) نهایت لذت را ببرید.همچنین با استفاده از قابلیت DVD /CD و تکنولوژی HD BLU-RAY DISCمی توانید نهایت استفاده را از دستگاه خود ببرید.
خروجی HDMI انتقال ویدئوها ، فایلهای صوتی از منابع خارجی تنها از طریق یک سیم ممکن می سازد بنا براین می توانید از برنامه های HD روی صفحه HDTV خود لذت ببرید ، بدون استفاده از حجم زیاد سیم ها .
قابلیت اجرای بسیار بالا
می توانید با استفاده از قابلیت اجرایی پردازشگر(1.73GHz) Intel Core i-7.740M وهمچنین به همراه تکنولوژی Intel Turbo Boost تا (2.93GHz)و حافظه 6 GB که بر روی سیستم نصب می باشد نهایت لذت از دستگاه خود را ببرید.
سری نوت بوک هایF VAIO شامل ویندوز 7 Home Premium 64 bit Windowsمی باشد که روی آن نصب می باشد .
Microsoft office 2010 قابلیتهای اجرایی Word و Excel را افزایش داده است .
این دستگاه هر نوع نیاز گرافیکی شما را از طریقکارت گرافیک NVIDIA Geforce GT 330 M با رم 1GBبر آورده میکند.
شما می توانید فیلم های مورد علاقه خود ، مدارک ضروری و عکسهای شخصی خود را بر روی درایور 500 GB سری ATA ذخیره کنید
کیبورد بی نطیر این سری به همراه کلید های شفاف ان, امکان تایپ در هر ساعت شبانه روز را برای شما فراهم می کند.همچنین پد شمارشگر این کیبورد امکان تایپ سریع و راحت را به شما می دهد.
سری نوت بوک هایF VAIO با طراحی دقیق دکمه های AV Controls , به شما امکان گردش و جستجو راحت در بین برنامه Multimedia می دهد.
همچنین می توان از اجرای سرگرمی های HDمالتی مدیا بر روی صفحه نمایشگر واید 16.4” ,کیبورد بی نطیر و پد شمارشگر نوت بوکتان لذت ببرید . علاوه بر آن با پردازشگرIntel Core i7 ، کارت گرافیک NVIDIA Geforce و درایور Blu-ray عکسهای با کیفیت و هر آنچه که نیاز دارید را در به شما می دهد.
kamancomputer.com
پیشنهاد مننقل قول:
MSI GX740
2.26 Core i5 3M 430M 4 DDR3 500 SATA ATi 5870 1G DDR5 DVD-RW 17 Panel LED 3.2 D-SUB, E-SATA, 1394, HDMI WiFi,GL,BT,W, Modem 9 Bag ,GMouse
1790000
MSI GT740
1.6 Core i7 6M Q720 4 DDR3 500 SATA GTS 250 1G DDR3 BLU-RAY 17 Panel LED 3.2 E-SATA, 1394, HDMI WiFi,GL,BT,W, Modem 9 Bag ,GMouse
1800000
سلامنقل قول:
من به شما F12KFX پيشنهاد مي كنم.توي سايت رسمي خود سوني آمريكا هم هست.توي ايران هم پيدا ميشه.
یه سوال در مورد F127 وایو
گرم شدن لپ تاپ برای پد چرمی مشکلی ایجاد نمیکنه؟
سلامنقل قول:
برعكسش مهمتره!
بله.اینم حرفیه.ولی فکر نمیکنم تفاوتی با پد معمولی داشته باشه و مشکلی ایجاد نمیکنه.نقل قول:
الان سوال من اینه که اگه لپ تاپ خیلی گرم بشه مثلاً باعث تغییر حالت پد تا یا مثلاً ایجاد بوی چرم! نشه.
دوستان کدوم مدلهای سری F سونی هم گرافیک 330 دارن و هم مانیتور Full HD مثله مدل F115 ! قیمتشاشونم بگید ، مرسی ...
نقل قول:
دوستان کدوم مدلهای سری F سونی هم گرافیک 330 دارن و هم مانیتور Full HD مثله مدل F115 ! قیمتشاشونم بگید ، مرسی ...
وکد:F 123 Ci7 1.7 up to 2.9 6GB 500 Blue Ray 16.4 WXGA G330 Geforce 7-H 3.2 CHINA BT\WebCam\هماهنگ 16400000
موفق باشید:20:کد:F12-HFX Ci7 1.7 up to 2.9 4GB 320 DVD RW 16.4 WXGA G330 Geforce 7-P 3.2 USA BT\WebCam\هماهنگ 15000000
i7 720چهار هسته ای هستش وi7 620دو هسته اینقل قول:
به طور حتم 720 پرفورمنس بالا تری داره
نه مشکلی پیش نمیاد چون cpu&graphicزیر کیبورد قرار دارننقل قول:
از نظر من یکی از بهترین گزینه های انتخابیهنقل قول:
درسته.ولی خوب بالاخره پد هم گرم میشه دیگه.نه؟نقل قول:
F123 واقعا Full HD هستش ؟! اخه رزولیشنش 1600 در 1200 هست و منم تو نت چیزی ندیدم در موردش ! لینک مشخصات دقیقش از سایت خود سونی رو دارید ؟ (من پیدا نکردم!)نقل قول:
سری F :نقل قول:
F123 واقعا Full HD هستش ؟! اخه رزولیشنش 1600 در 1200 هست و منم تو نت چیزی ندیدم در موردش ! لینک مشخصات دقیقش از سایت خود سونی رو دارید ؟ (من پیدا نکردم!)
کد:http://www.sony.co.uk/product/vn-f-series
ببخشید من چندتا سوال دارم خوشحال میشم دوستان جواب بدن
من می خوام یه مدلی بخرم که از هر نظر خوب باشه دیدم سری F واقعا خوبه
حالا موندم بین f12gfx و F127HG موندم؟
127 از HDD و Ram بالاتری برخورداره پد چرمی داره که این مهم نیست
اما 12 تقریبا قیمتش 270 هزار تومان کمتره نوشته ساخت آمریکا
البته دوستان میدونن که تمام سه رقمی ها ساخت چین هستن مثل 127
البته دو رقمی های مثل 12 هم فکر کنم ساخت چین هستن اما به سفارش و فروش در بازارهای آمریکا
یکی بهم گفت فرقی نداره
اما یکی گفت بازم سفارش آمریکاها از کیفیت بالاتری برخورداره
حالا با این شرایط شما کدومو پیشنهاد میکنید؟
فکر کنید قیمت ها از این هم پایینتر میره؟
یعنی کی ثابت میشه؟
قابلیت ارتقا سخت افزاریشون چقدره؟
میشه HDD شونو به SSD تغییر داد بعدن؟
این قضیه بیمه کردن هم من تو کفش (کفش نه کف) نبودم
میشه یه کم توضیح بدید؟
اما در مورد داغ کردن سری f11 تقریبا حرف هر دو گروه درسته
این سری مشکل فراگیری نداره اما تعداد دستگاهایی که به این مشکل دچار هستن نسبت به مدل ها و مارک های دیگه بیشتر بود
بعضی جاها واسط گارانتی نمیکنن
اما اینکه سونی برای سرپوش گذاشتن رو سری 11 بگیم سری 12 رو داده برین بی انصافیه
آخه اگه توجه کنید سونی سری f رو خیلی زود به زود عوض میکنه تا قیمت سری از یه حد پایینتر نره
و بازار خریدش حفظ بشه
سری 11 مشکل جزئی داشت و فراگیر تمام لپ تاپ هاش نبود
هر کسی بر اساس تجربه ای که کرده حرف میزنه غیر از اینه؟
خیر Full HD نیست رزولوشن این مدل 1600 در 900 هستنقل قول:
---------- Post added at 08:23 AM ---------- Previous post was at 08:19 AM ----------
هیچکدا م از این 2 مدل Full Hd نیستن بلکه رزولیشن 1600×900 هستنقل قول:
دوستان خواهش میکنم دقت کنید
مدل های زیادی Full Hd هستند خیلی هاشم ایران موجود نیست مخصوصا سریه F12 که خیلی هاش Full hd هست اما گرافیک 310نقل قول:
پیشنهاد من این 2تاست که عالی هستند 'گرافیک هر دو 330 و Full Hd
VPCF127FX
Intel Core i7-740QM Quad-core 1.73GHz Processor with Turbo(R) Boost Technology up to 2.93GHz 6MB L3 Cache 6GB DDR3 1333MHz RAM (8GB max.) 640GB 5400RPM SATA Hard Drive
با این کانفیگ حدود 1800000 که افت قیمت خواهد داشت با کانفیگ های بهتر تا 2000000 هم هست
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
VPCF12GFX
Intel® Core™ i7-740QM Memory: 6GB 16.4" LCD Screen Resolution: 1920 x 1080 Graphics (5): NVIDIA® GeForce® GT 330M (1GB Dedicated) HDD (6): 500GB (7200)
حدود 1820000
سری F و EB سونی از این صفحه نمایش ها بهره می برند ، متاسفانه از دیگر برند ها مدل خاصی با این صفحه نمایش در بازار داخلی پیدا نمیشهنقل قول:
هیچکدا م از این 2 مدل Full Hd نیستن بلکه رزولیشن 1600×900 هست
دوستان خواهش میکنم دقت کنید
یه سر به اینجا بزنید تا از نسبت 16:9 مطلع شید:
کد:http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=10892&page=1
وایو f127hg الان تو بازار ایران دور و بر 2 میلیون تومان فروش میره ولی سرچ که میکنم قیمت هایی که سایت های خارجی زدند بالای 3 هزار دلاره.قضیه چیه؟
در ضمن چرا این مدل توی سرچ نتایجی به مراتب کمتر از مدل های دیگه ی f12 داره؟کد:http://www.priceme.co.nz/Sony-VAIO-VPCF127HGBI-16-4-i7-740QM-1-73GHz-8GB-640GB-GT330-1GB-VRAM-W7U64/rp-2981476.aspx
در مورد چینی بودن یا نبودن که تا حالا خیلی بحث شده و نتیجه این که هیچ تفاوتی ندارند.(به گفته دوستان)نقل قول:
هارد را هم میتونید به SSD تغییر بدید.مشکلی نداره.
در مورد دو مدلی که ذکر کردید بنده هم بین این دو مونده بودم که الان تصمیم گرفتم F127HG را بخرم که به غیر از رم و هارد بالاتر ، ویندوزش ultimate هست و امکان رایت بلوری داره.سرعت هارد F12GFX برابر 7200 هست و F127 هارد 5400 داره که طی جستجوهایی که من انجام دادم آنچنان در سرعت ندارند.
من واسم هارد بالاتر مسئله ای نیست
رم هم همش 2 گیگ هست که 12 امکان ارتقا داره
ویندوز 64 که کلا به کار من نمیاد باید یه 32 بیت بگیرم
اما پیشنهادم اینه که اگه از ویندوز خودش استفاده میکنید با توجه به اینکه ریکاوری دیسک ندارن اول از همه یه بک آپ از ویندوز بگیرید
امکان رایت بلو ری رو هم هر دو دارن
سرعت هاردشون خیلی تفاوت هایی داره تو سرعت load اطلاعان روی رم
اما من میخوام یه SSD بزارم روش اون رو هم به قول دوستان بزارم واسه بایگانی
سرعت SSD هم که دیگه ته سرعته
با تکون خوردنم نمیسوزه
اما در مورد چینی یا آمریکایی بودنش من با یه وارد کننده صحبت کردم گفت بی هیچی هم نیست
ولی هیچکی نمیدونه چرا و چیش بهتره
قیمت هاشم که فکر نکنم پایین بیاد
هنوز تو قید و بند این بیمه کردنم کسی اطلاعی نداره ؟
فکر نمیکنم.منبع ؟نقل قول:
اطلاع راجع به چیش میخواید؟نقل قول:
اوه شرمنده اشتباه کردم
رایت نداره 12 فقط رید هست
حالا این شد یه مزیت
ولی من هنوز تو گیر و دار چینی بودنشم
چطور باید بیمه کرد؟
اصلا کلا قضیه اش چیه؟
منظورم اینه که اگه بیمه نکرد خودمون میتونیم بیمه کنیم؟
من مدل های آمریکایی رو جعبه هاشونو دیدم USA بودن ولی چینی ها رو ندیدم
گفتم که همشون چینی هستن
ولی اونایی که برای بازار آمریکا هستن grade بالاتری نسبت به چینی ها دارن
از چینی که کسی ناراضی نیست
ولی تا حالا کسی هر دوشونو کنار هم مقایسه کرده؟
یه چیز دیگه هم هست
قیمت 127 حدود 250 هزار تومان گرونتره
اونم فقط به خاطر 2 گیگ رم بیشتر و یه 160 گیگ هارد
تازه هاردشم 5400 هست
بله میتونید بیمه کنید.نقل قول:
در مورد چینی بودن من در همین حد اطلاعات دارم.دوستان اگر اطلاع بیشتری دارن بگن.
تفاوت قیمت هم فقط به خاطر رم و هارد نیست.همونطور که گفتم 127 رایتر بلوری داره ، پد چرمی داره ، ویندوزش Ultimate هست.
البته شاید الان با خودمون بگیم که خوب حالا مثلاً اون که 6 گیگ رم داره را میخرم بعداً 2 گیگ بهش اضافه میکنم یا الان بدون بیمه میخرم بعداً خودم بیمش میکنم.ولی تحقیقات(!) نشون داده که وقتی خریدید دیگه به هیچ کدوم از اینا فکر نخواهید کرد.
البته اگه شما ویندوز(یا لینوکس) 64 بیتی استفاده نمیکنید همون 6 گیگ هم حدود 3 گیگش به کارتون نمیاد.
من خودم همیشه توی خرید هر چیزی اونی را که خاصه و فرداش دست همه نمیفته میخرم.به خاطر همین f127 را انتخاب کردم.
آفرین؛ بحث خیلی خوبیه اگه ادامه اش بدین. آخه منم تو فکر f12gfx هستم؛ ولی اطلاعات زیادی ازش موجود نیست توی مباحث. اول میخواستم f115 بگیرم که دیگه نیست و یه کم حرف توش زیاد بود؛ بعد دیدم f123 بد نیست و کانفیگ خوبی داره ولی زیاد نمیتونم با فول اچ دی نبودنش زیاد کنار بیام! به نظرتون فول اچ دی و هارد 7200 دور و ساخت آمریکا بودن f12gfx میارزه که اضافه بدی روی f123؟ ممنون