نقل قول:
کجاش گرافیکش ضعیفه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:
گرافیک خیلی خوبی داره.
فقط کمی از 240 و 4650 ضعیف تر هست. تازه این رو در حالت کلی میگم ! یعنی برخی بازی ها مثل بازی های شرکت EA و رخی نرم افزار ها ، این کارت گرافیک از 4650 هم قوی تر هست.
نقل قول:
کجاش گرافیکش ضعیفه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:
گرافیک خیلی خوبی داره.
فقط کمی از 240 و 4650 ضعیف تر هست. تازه این رو در حالت کلی میگم ! یعنی برخی بازی ها مثل بازی های شرکت EA و رخی نرم افزار ها ، این کارت گرافیک از 4650 هم قوی تر هست.
نقل قول:
سلام دوستان
من دانشجوی برق هستم و برای انجام کار های خود به یه لپ تاپ با قیمت حداکثر 1500 نیاز دارم
گرافیک برام مهمه و کلا می خوام که بهترین باشه رفقا پیشنهاد میدن که سونی خوبه حالا می خام که شما راهنماییم کنیین تا یه لپ تاپ توپ بگیرم در ضمن در مورد گرانتی هاهم یکم راهنامییم کنین ودگیه اینکه من شیرازیم و باید از شیراز لپ تاپ بگیرم
---------- Post added at 10:40 PM ---------- Previous post was at 10:38 PM ----------
یه نکته یادم رفت بگم و اون اینه که lcd 15 به بالا داشته باشه و کیفیت تصویرشم خوب باشه...
FW590 GCB2.6-3MB- FSB1066 4GB 500 DVD RW 16.4 WXGA4650 ATI 3.2 USABT\WebCam 13800000
البته از سری F هم اگه با گرافیکه 330 پیدا شد خیلی خوبه.
اگر وزن مهم نيست بهتون سري f سوني رو پيشنهاد مي كنم در غير اين صورت سري جديد cw با سي پي يوهاي core i3 خيلي خوبه .نقل قول:
سلام دوستان من تصمیم گرفتم dv6 2020 یا dv6 2170 بخرم میخواستم ببینم کدومشون نسبت به قیمتشون میارزه؟
و همین طور کدوم گارانتی به صرفه تر و قیمتش ارزون تره در برابر خدماتی که میده؟
[QUOTE=piroooz;4707971].................نقل قول:
آقا ختم کلام من واسه بازی کردن و گرافیک کار کردن و فیلم دیدن چی بگیرم؟
دوستان یه سوالی داشتم این گرافیک 4570 دل استدیو 1557 رو اگه بخوایم معادل براش پیدا کنیم تو Nvidia با چه کارت گرافیکی از Nvidia مساوی هست؟ بعد یه سوالی داشتم این استدیو 1557 برای انجام کارهای مثل رندر کردن و تبدیل فیلم و ادیت فیلم با یولید و این چیزا که کم نمیاره؟؟
[QUOTE=razor-rbk;4712187]منم ختم کلام رو می گم . برو سری f رو بگیر خیال خودت رو راحت کن . هیچ لپ تاپی قادر به اجرای بازیهای سنگین روز نیست ولی این سری بازیهای سبک و متوسط روز رو اجرا می کنه و چون full hd هست راست کار فیلم دیدنه:10:نقل قول:
معادل سازی دو کارت گرافیک کار درستی نیست چون ساختار کاربری متفاوت هست...نقل قول:
ولی اگه این کار را انجام بدیم باید اول معلوم کنیم که توی گیم مد نظرمون هست یا نرم افزاری خاص ...
بعد اگه تو گیم باشه باید یه گیم را در شرایط یکسان توسط نرم افزارتعداد فریم و ...
اگه بخوایم مقایسه کنیم شاید بشه با تخفیف نمره کمتری از GT 230 بهش داد...
رندر هم در در درجه اول کش و سی پی یو موثر هست و همین 4570 کاملا برای این کار مناسبه...
[QUOTE]بابا شما ما را کچل کردید:31:نقل قول:
از لحاظ پرفورمنس و غیر و ذلک بی شک سری F کم نظیره...
سلام
می خواستم بدونم چه مدل لبتابی برای یه کمی بازی کردن و کار های گرافیکی و cpuدرست حاسبی و رم اینا و ........
کار درسته
قیمت مشخصاتشو لطفا بزاریدممنون:31:
بهتر بود انتظارتون رو از لپ تاپ ذكر مي كرديد . مثلا وزن و يا سايز صفحه نمايش براتون مهمه ؟؟؟ برند خاصي مد نظرتون هست ؟؟؟نقل قول:
بیشتر نظر من مدل های dellو sonyجلب کردهنقل قول:
صفحه نمایش خیلی کوچک نباشه {معمولی}
سایز و وزن هم اصلا مهم نیست اصلا 10 کیلو باشه:27::27::27:
گرافیک هم کمتر از 1 گیگ نباشه 9800
وایرلس لازم نیست
رم هم ddr3 باشه بهتره
چینی هم نباشه
ظاهر هممهم نیست
گارانتی درست حسابی
تا 1.5ملیون
در کل من فقط به کاراییش نگاه می کنم
کسی جواب ما را نمیدهد؟نقل قول:
سلام اگه ميخوايين لب تابي مابين قيمت يك ميليون و يك ميليونو صد بگيرين از مدل دلنقل قول:
بهتر است مد vostro 1520 رو انتخاب كنيد
Core 2 Duo 2,66 GHz , 6MB
4GB Ram – 320GB HDD
9300GF VGA – WEB – BT –FP
Modem – DVD RW – Vista
شايد مالزي و لهستان رو هم پيدا كنيد و شايد امريكا (به سختي) ولي مطمئن باشيد كه تجهيزات همشون چيني هست
[QUOTE=piroooz;4713368]معادل سازی دو کارت گرافیک کار درستی نیست چون ساختار کاربری متفاوت هست...
ولی اگه این کار را انجام بدیم باید اول معلوم کنیم که توی گیم مد نظرمون هست یا نرم افزاری خاص ...
بعد اگه تو گیم باشه باید یه گیم را در شرایط یکسان توسط نرم افزارتعداد فریم و ...
اگه بخوایم مقایسه کنیم شاید بشه با تخفیف نمره کمتری از GT 230 بهش داد...
رندر هم در در درجه اول کش و سی پی یو موثر هست و همین 4570 کاملا برای این کار مناسبه...
...................................نقل قول:
بابا شما ما را کچل کردید:31:
از لحاظ پرفورمنس و غیر و ذلک بی شک سری F کم نظیره...
مرسی عزیز.شرمنده بابت موهات!
خب چون با وزن مشكل نداريد من سري قدرتمند و جديد f از سوني و 1557 رو از دل بهتون توصيه مي كنم . سري vostro كه دوستمون معرفي كرد قديمي شده :2:نقل قول:
در این محدوده قیمت هم میشه یک مدل خوب رو از ایسوس معرفی کرد:
N61Jq
Intel® Core™ i7 Processor 720QM : 1.6 GHz with Turbo Boost up to 2.8 GHz ;
Mobile Intel® HM55 Express Chipset
4GB DDR3 1066 MHz SDRAM
16" HD (1366x768) Vesa Like
ATI Mobility™ Radeon® HD 5730, 1G DDR3 VRAM
500GB,5400rpm
DVD Super Multi Double Layer
1 x USB 3.0 ports
خصوصیات مهم این نوت بوک را می توان استفاده از USB 3 و همچنین کارت گرافیک قدرتمند 5730 نام برد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این نوت بوک با قیمت 1490 تومان با گارانتی ها مختلفی از جمله امرتات عرضه میشه.
دوستان اگه میشه لپ تاپی از سونی بهم معرفی کنید که قیمتش تا 1/5 میلیون باشه حداکثر و از اون بشه برای کار با نرم افزار های مهندسی و همچنین بازی استفاده کرد .
یکی از دوستان لطف کردند . Dell 1557 رو معرفی کرده بودند . این مدل بسیار مدل خوبیه به نظر من ؛ اما من از برند سونی می خواستم .
سلام ببخشید مزاحم دوستان میشم
من الان چند ماهی هست قست خرید لب تاپ دارم ولی همش کارم گره می خوره
الان یکی از دوستانم دبی هست می خواد خرید کنه گفتم اگه قیمت خوب هست همونجا برام بخره
من می خوام دل بخرم مدل 1520 فول
ولی میگه مدلش کمی قدیمی شده میگه چرا Dell XPS 1530 نمی گیری قیمتش هم 890 هزار تومان هست می خواستم از دوستان گل مشاوره بگیرم کدوم یکی از این دو مدل رو بگیرم
با تشکر
Sony F 115 Ci7 1.6 up to 2.8 6144 500 Blue Ray 16.4 WXGA G330 Geforce 3.2 CHINA BT\WebCam 16600000نقل قول:
دوستان اگه میشه لپ تاپی از سونی بهم معرفی کنید که قیمتش تا 1/5 میلیون باشه حداکثر و از اون بشه برای کار با نرم افزار های مهندسی و همچنین بازی استفاده کرد .
یکی از دوستان لطف کردند . Dell 1557 رو معرفی کرده بودند . این مدل بسیار مدل خوبیه به نظر من ؛ اما من از برند سونی می خواستم .
دوست عزیز میشه تا 40000 تومن کمترش هم گیر آورد ..
خداییش حیفه رقیب نداره!!
دوستان گل همچنان منتظر جواب شما هستم :10::10::10::10::10::10:نقل قول:
نقل قول:
biostar عزیز میشه غیر از شرکت امرتات ، سایت شرکتهایی رو که این لپ تاپ رو دارن واسم پیام خصوصی کنید؟ممنون:11:
نقل قول:
تا چه میزانی می تونید هزینه کنید؟
هیچ کدام از این دو مدل پیشنهاد نمیشه.
با توجه به محدوده ی این تاپیک
مدل های studio 1557 رو میتونم به شما پیشنهاد کنم.
---------- Post added at 05:42 PM ---------- Previous post was at 05:41 PM ----------
گارانتی های شرکتی که اسمشون رو هم نمیدونم ! اما زیادن.نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط camel_60 مشاهده تاپيک
سلام ببخشید مزاحم دوستان میشم
من الان چند ماهی هست قست خرید لب تاپ دارم ولی همش کارم گره می خوره
الان یکی از دوستانم دبی هست می خواد خرید کنه گفتم اگه قیمت خوب هست همونجا برام بخره
من می خوام دل بخرم مدل 1520 فول
ولی میگه مدلش کمی قدیمی شده میگه چرا Dell XPS 1530 نمی گیری قیمتش هم 890 هزار تومان هست می خواستم از دوستان گل مشاوره بگیرم کدوم یکی از این دو مدل رو بگیرم
با تشکر
تا چه میزانی می تونید هزینه کنید؟
هیچ کدام از این دو مدل پیشنهاد نمیشه.
با توجه به محدوده ی این تاپیک
مدل های studio 1557 رو میتونم به شما پیشنهاد کنم.
با تشکر
من فقط گفتم بین این دو مدل نه چیز دیگه ای اگه اینطوری بود من می رفتم vaio سری fw می گرفتم :11::11::11:
اگه امکان داره یکی از این دومدل روبه من بگید:10::10:به قول معروف اسب پیشکشی رو دندوناشو نمی شمرن:31::31:
دوستان یه راهنمایی کنید لطفا فقط کمی سریع چون دارم فردا میرم یه سونی fw بخرم فقط تو چند مدل Fw590 موندم..
تا 1300 باشه قیمتش و حتما هم سونی.. بالاترین گرافیک تو این قیمت سونی؟ :11:
در واقع من فکر کنم 1530 از 1520 هم قدیمی ترهنقل قول:
یه زمان من میخواستم 1530 بخرم خیلی هم خوبه فقط شنیده بودم خیلی داغ میکنه
مگه غیر از سونی شرکت دیگه ای هم FW میزنه:31:نقل قول:
بالاترین گرافیک هم تو این سری و با این قیمت 4650 یک گیگ DDR3
VAIO FW590FZB
C2D 2.66 P8800 :CPU
3 MB :Cache
4 GB :RAM
500 GB : HDD
16.4"Xbrite : LCD
ATI 4650(1024MB) : VGA
DVD-RW : Drive
2.9kg :Wieght
1.320.000
----------------------------------------
VAIO FW599GCB
C2D 2.66 P8800 : CPU
3 MB : Cache
4 GB :RAM
500 GB : HDD
16.4 XBRITE :LCD
ATI 4650(512MB) : VGA
DVD-RW : Drive
2.9 KG :Wieght
1.280.000
رایانه همراه
سلام یکی از دوستام یک لپ تاپ بین 1 تا 1300 فقط برای بازی می خواهد.خیلی هم عجله داره .
نقل قول:
اگر عجله ای هست ، با خواندن ده صفحه آخر این تاپیک ، بیش از دها مدل در این محدوده قیمت پیشنهاد شده که یکی از آنها همین دو پست بالایی بوده !!!!!!!!
---------- Post added at 10:45 PM ---------- Previous post was at 10:45 PM ----------
.............................نقل قول:
بهتر مدل FW-590 fpb را هم اضافه کنی.نقل قول:
دوستان قیمت ASUS n61jq نسبت به امکاناتش زیادی ارزون نیست؟
سلام دوست عزیر راستش این مدل از ایسوز چشم منو گرفت ولی هرچی به این ور و اون ور زنگ زدم از جمله خود امرتات کسی این مدل رو نداشت میشه بپرسم که آیا شما این مدل رو جایی دیدن یا میدونید که داره اگه میدونید خیلی ممنون میشم که به من اطلاع بدین آخه از کانفیگش خیلی خوشم اومده .نقل قول:
برای برنامه نویسی تا رنج یک و سیصد چه لپتاپی پیشنهاد میکنید؟
زیبایی و 14 اینچ بودنش برایم مهمه
CW2-FGXنقل قول:
Ci5 2.4-3MB
4GB ram
hdd 320
vga g310
قيمت 1300 با گارانتي نوتالي
سلامنقل قول:
این مطلب بالا درسته میشه سری f با 330 این قیمت پیدا کرد
به نام خدا ،نقل قول:
سعی کنید از سری CW سونی بگیرید!
به نظر من ، VPC-CW1JGX/U راست کار شماست!
Sony VAIO VPC-CW1JGX/U
Processor: Intel® Core™ 2 Duo Processor P8700 2.53 GHz (3MB L2 Cache, 1066 MHz FSB)
Memory (RAM): 4096 MB (1066 MHz)
Hard Drive: 500+ GB SATA (5400 rpm)
Optical Drive: DVD±RW Drive/DL
Battery: Up to 4.0 hours Standard Capacity Battery
Display: 14'' WXGA+ with Back Light Technology LED (1366x768)
Graphics: NVIDIA® GeForce® G210M GPU 256MB (Total 2031MB)
LAN: Integrated 10/100 Ethernet
Wireless LAN: Intel® PRO/Wireless 4965AGN (802.11a/b/g/n)
BlueTooth: Integrated Bluetooth® Technology
I/O: 3x USB 2.0 / i-Link / VGA-Out /HDMI Output / Memory Stick Pro Slot
Other: MOTION-EYE Camera
Optional External Modem
Operating System: Microsoft® Windows® 7 Professional 64-bit With XP Pro downgrade disc
Weight: 2.4 Kg
Naghsh Warranty 1 Year Warranty in Iran
Original Factory Warranty: 3 Year Factory warranty
Country of Origin: Made in USA
Distribution Zone: North America (US & Canada)
13,200,000 Rials with Naghsh Warranty
محتوای مخفی: تذکر :
پس لطفا مشخصات ان دو مدل لبتا هارو با عکس هاشنو بزارید ممنون می شم:10::11:نقل قول:
سلام دوستان من این تاپیک رو کاملا خوندم ویک سوال برام پیش اومده:8:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=202498&page=4
من یکی دوروز پیش سفارش مدل دل 1530 رو دادم یکی از دوستام تو دبی برام خرید 870 هزار تومان
من قبل از این موضوح می خواستم دل 1520 فول بخرم ولی خواب از1530 خیلی خوشم اومد می خواستم بدونم کارم درست بود
در ضمن دل 1520 سخت کشور چین هست ولی 1530 مال کشور لهستان با تشکر از همه شما دوستان
خوب اگه خریدین که دیگه تحقیق بعدش واسه چیه؟نقل قول:
من یکی دوروز پیش سفارش مدل دل 1530 رو دادم یکی از دوستام تو دبی برام خرید 870 هزار تومان
من قبل از این موضوح می خواستم دل 1520 فول بخرم ولی خواب از1530 خیلی خوشم اومد می خواستم بدونم کارم درست بود
آخه معمولا وقتی آدم یچیزی میخره بیشتر عیباش رو میبینه و دورو بری ها همه خدای اون چیز میشن و هرچی نقطه ضعف داره رو به رخ آدم میکشن حتی اگه نقطه ضعف نداشته باشه!!!
البته منظورم به اساتید مجرب اینجا نبود. به کسی بر نخوره.
می خوام لپ تاپ Acer Aspire 5738DG رو بخرم که سه بعدی هست
می خواستم بدونم که این عینک سه بعدی رو همیشه باید به چشم بزنیم یا نه؟
اگر کسی این نوع رو داره لطفا بگه خوب هست یا نه؟