چون بدهکاری صحبت کن یجورایی باهاشون کنار بیا یه گواهی موقت یا کارنامه (ریز نمرات کل دروس) نهایی دوره کاردانی یا هر چیزی که سند باشه که واحداتو کامل گذروندی ازشون بکن برا ثبت نام
Printable View
چون بدهکاری صحبت کن یجورایی باهاشون کنار بیا یه گواهی موقت یا کارنامه (ریز نمرات کل دروس) نهایی دوره کاردانی یا هر چیزی که سند باشه که واحداتو کامل گذروندی ازشون بکن برا ثبت نام
خوبه فقط بفکر کارشناسی باش چون بانکها کمتر از کارشناسی نمیگیرن.شهریشم بیشتر از 310 320 بیشتر نمیشه.نقل قول:
بچه ها کمک چرا کد نظام وظیفه همسرم رو می زنم فقط دو تا عدد می تونم بزنم و بعد کنارش اخطار می ده......برای کاردانی پودمانی
وای خدااااااااااااااااااااا
من زمانت انتخاب واحدم 25 شهریور بود که نرفتم چون منتظرم جواب ترمی بیاد.مشکلی که پیش نمیاد.منتظر باشم..............
شما معلومه دفترچه رو کامل نخوندیننقل قول:
اگه همسرتون کارت پایان خدمت داره (صرفا پایان خدمت و نه معافییت و ...) باید عدد یک رو توی قسمت مربوطه وارد کنید
مرسی.. اره واسه کارشناسی قبول شدم .. مدرک پیش دانشگاهیم موقته هنوز اصلیش نیومده به نظرت گیر میدن؟نقل قول:
نه فوقش یه گواهی موقتش میاری میدی تا وقتی اصلش بیاری.که اونم بعد مدتی یادشون میره:31:نقل قول:
جواب این کاردانی ترمی کی میاد پس؟
سلام دوستان
برای کاردانی به کارشناسی رشته نرم افزار و یا رشته ای مرابط با کامپیوتر مثل شبکه تو علمی کاربردی هست؟
در ضمن منابع درسی کارشناسی هر رشته رو از کجا باید تهیه کنیم؟
سلامنقل قول:
آره داداش هست چرا نباشه؟
کارشناسی ناپیوسته نرم افزار ، سخت افزار ، طراحی و پیاده سازی شبکه های کامپیوتری، IT الان تو دوره های ترمی و پودمانی دانشجو میگیره.
از لینک زیر میتونی منابع درسی رشته های بالا رو دانلود کنی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق آخرین اطلاعیه سازمان سنجش، نتایج نهایی کنکور کارشناسی ناپیوسته و کاردانی پیوسته سال 91 در هفته اول مهر ماه بر روی سایت سازمان سنجش منتشر خواهد شد.ثبت نام و انتخاب واحد دوره های ترمی و پودمانی دانشگاه جامع علمی کاربردی 27 تا 30 شهریورماه انجام می شود و ثبت نام با تاخیر 5 و 6 مهرماه و شروع کلاس ها نیز از اول مهرماه خواهد بود. همچنین حذف و اضافه 15 و 16 مهرماه ، حذف اضطراری ویژه دوره های ترمی 15 آذرماه و پایان کلاس ها 21 دی ماه خواهد بود
من پود مانی شرکت کردم
میخوااستم بدونم کلاس هاش کی شورع میشه؟
برای 5ش و جمعه کلاس داره ؟اخه من شاغلم
کی نتایج اعلام میکنند
مخارج به چه صورت
تو چند ترم میتونم کاردانی بگیرم
راجبه رشته معماری شهری یکم بهم اطلاعات بدین.
لطفا کمک کنید.
09359738912
دوستان من ترمی ثبت نام کردم الان گیج شدم باید چیکار کنم؟ نتایجم که نیومده.
کی میاد جواب این کاردانی ترمی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مهر ماه..........نقل قول:
اونوقت کلاسا از کی شروع میشه؟نقل قول:
مهر احتمالا شروع میشه با کمی تاخیرنقل قول:
منظورت اینه که نتایج پودمانی علمی کاربردی 1 مهر میاد تا 5.6 مهلت داریم که بریم واسه ثبت نام؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کلاس هاش به چه صورت ؟
میشه 5 ش وجمه کلاس برداشت من نگران شغلمم!!!!!!!!!!!!!!
نتاج کی اعلام میشه!
کلاسهای توی پودمانی تابع دانشگاه هست ، هر روز و ساعتی گذاشتن باید بیایید ، دست خودتون نیست که انتخاب واحد کنید.نقل قول:
ما توی ترم اول خیلی از کسایی که شاغل بودن بخاطر ساعت کلاسا انصراف دادن و دیگه نیومدن.
نتایج پودمانی هم اواسط یا اواخر مهر میاد شروع کلاساش هم از آبان هست.
[QUOTE=mojtaba2321;7227110]کلاسهای توی پودمانی تابع دانشگاه هست ، هر روز و ساعتی گذاشتن باید بیایید ، دست خودتون نیست که انتخاب واحد کنید.
ما توی ترم اول خیلی از کسایی که شاغل بودن بخاطر ساعت کلاسا انصراف دادن و دیگه نیومدن.
نتایج پودمانی هم اواسط یا اواخر مهر میاد شروع کلاساش هم از آبان هست.[/QUO
وای نه
میدونی چند روز در هفته ست؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
[QUOTE=neda behrooz;7227215]پودمانی 2 روز در هفته هست.نقل قول:
اما اگه سهمیه شاغل شرکت کرده باشید کلاسهاتون بعدازظهر هست.
دوستان کسی بطور واقعی و حتمی میدونه نتایج کاردانی ترمی کی میاد؟اونایی که میگفنن شهریور،شهریور تموم شد
سلام
دوستان در مورد این دانشگاه توضیح میدید؟
مدرکش معتبره؟.معمولا استاداش خوبن یا نه؟
و اینکه یکی از دوستان چند روز پیش واسه تکمیل ظرفیت علمی کاربردی(ترمی) شرکت کرده و دو رشته رو هم انتخاب کرده ولی من هر چی میگردم همچین چیزی نمیبینم که بخوام ثبت نام کنم.لینکش کجاست؟
بابا به خدا منم موندم خودشون گفته بودن تا اواخر شهریور اعلام میکنیم فعلا که خبری نشده اخه من دانشگاه ازاد قبول شدم ثبت نامش 4و 5 مهره.میترسم تا قبل اون نتایجش نیاد اخه میخوام علمی کاربردی برم.نقل قول:
[QUOTE=mojtaba2321;7227820]نقل قول:
mer30 az rah namid
mofagh bashi
اگه دو روز درهفته باشه که خیلی خوبه و کل درس ها توی همین 2 روز باشه .
سلااااااااااام:20:
بچه ها من کارشناسی پیوسته امور شعب بانکی قبول شدم کلاسا از کی شروع میشه؟؟؟؟؟؟؟:44:
من درسم خیلی خوب بوده الان همه ناراحت شدن میخوام برم این دانشگاه .. من اصن نمیدونم امور شعب بانکی چه جور شغلیه در آینده یا اصن کاری گیرم میاد؟؟؟؟؟؟ میگن بانک میخوات مجازی بشه و این رشته دیگه به درد نمیخوره.....من چیکار کنم میخوام همینو برم ولی هیچ اطلاعی از رشته ندارم و نمیدونم بازار کار داره اصن کار میدن به ادم........یکی جواب بده ممنون میشم:11:
منتظررررررررررررررررررررم
من نمی دونم چرا این زمونه همه فقط در حال تغییر رشته هستند(خودمو مییگم)و زیاد به درس عشق نمی ورزند. در ضمن این نتایج ترمی که هنوز نیومده.من باید 26 شهریور انتخاب واحد میکردم اما به دلیل تغییر رشته هتوز الافم......خدا نگذره که اینقدر ما را الاف می کنند و با سرنوشت ماها بازی می کنند.
جواب این کاردانی ترمی کی میاد پس؟؟؟
دهنمونو سرویس کردن بابا الان مثلا منی که تو دانشگاه ازاد قبول شدم و فردا و پس فردا زمانه ثبت نامه ولی من میخوام برم علمی کاربردی از طرفی اینام جوابارو نمیدن اگه صبر کنم تا جوابارو بدن و یه موقع قبول نشم بدبخت شدم چون دانشگاه ازادم ثبت نامش تموم میشه و میمونم رو هوا.هیچ کدوم از کاراشون با برنامه نیست ادم نمیدونه چی بگه فقط به فکر منافع خودشونننقل قول:
اواسط مهر نتیجش میادنقل قول:
به نظر من بعنوان کسی که خودم دارم توی علمی کاربردی درس میخونم برید آزاد خیلی بهتره.
دوست گرامی ، میتونم بپرسم شما داری برای کاردانی میخونی یا کارشناسی ؟ و شما میگید آزاد بهتره !! ولی هزینه دانشگاه آزاد خیلی بالاست . اگه عملی کاربردی ضعفی داره بگید ممنون می شم.نقل قول:
والا ما که کاردانی ازاد گرفتم پیشیمون شدیم چرا نرفتیم علمی کاربردی هیچ فرقی نداره وقتی کاری در کار نیست چه فرقی داره فقط داری یه مدرک واسه دل خوشی می گیرینقل قول:
ای بابا دیگه دارم قاطی میکنم.
چرا نتیجه کاردانی نیمیاد.
ملتو سرکار گذاشتن.فردا و پس فردا باید برم انتخاب واحد.
دوستانی که اطلاع دارند ما را از نگرانی در بیارند.مشکلی پیش نیاد.
من تغییر رشته دادم ولی منتظرم جوتاب بیاد تا برم دانشگاه.
نکنه ابان باید بریم دانشگاه.
ترمی رو میگم
سلام
من علمی کاربردی پودمانی ثبت نام کردم
میخواستم بدونم آموزشكده فني و حرفه اي سما تهران که الان بدون کنکور داره ثبت نام میکنه بهتره یا علمی کاربردی پودمانی؟
رشته ای که میخوام برم کامپیوتر
ثبت نام کنم ؟
ممنون میشم کمکم کنید
من دارم کاردانی میخونمنقل قول:
درسته هزینه علمی کاربردی بهتره ولی مث مهدکودک میمونه هم محیط دانشگاه و هم پرسنل و اساتید.
توی دانشگاه آزاد استاداش کم کم یا دانشجوی دکترا هستن یا دکترا دارن ولی تو علمی کاربردی نمونش استاد خودمون با لیسانس داره تدریس میکنه! سطح علمی هم قربونش برم صفر!
هیچوقت هزینه دو تا دانشگاه رو با هم مقایسه نکنید چون امکانات و سطح علمی و خیلی چیزای دیگه توی این دو دانشگاه توی دو سطح مختلف هست.
دانشگاه خود ما با اینکه یکی از معتبرترین ادارات استان دایرش کرده به همه چی شبیه جز دانشگاه نه انتشارات نه بوفه سلف هیچییییییی
علمی کاربردی ها هم معمولا چون مکانشون اجاره ای هست کلاسای درب و داغونی دارن و چون از اول برای دانشگاه ساخته نشدن اتاقاش استاندارد کلاس رو نداره و یهو میبینی توی یه اتاق 12 متری سی تا دانشجو رو ریختن. اینایی که میگم رو خودم دارم به عینه میبینم و لمس میکنم و چون هم دانشجوی آزاد بودم الان هم علمی کاربردی میتونم تفاتشون رو بخوبی حس بکنم.
علمی کاربردی فقط به درد افراد شاغل و کارمند میخوره.
والا ما که ازاد بودیم یه جای معتبر فقط مدیر گروه دکترا داشتنقل قول:
پس چرا ج علمی کاربردی پود مانی نمیاد دیگه کلافه شدم
دوست عزیز شما پودمانی میخوونی که با ترمی خیلی فرق داره من خودم قبلا ترمی علمی کاربردی میخوندم استادامون اکثرا دکترا داشتن سطح علمی کلاس هم واقعا عالی بود چون اکثرا همه دانشجوها سنشون بین 18 تا 25 بود ولی تو پودمانی 90 درصد همه کارمند و سنشون بالای 40 سال خوب معلومه هیچ سطح علمی وجود نداره.وقتی از علمی کاربردی انصراف دادم رفتم دانشگاه ازاد فقط میتونم بگم بی درو پیکرترین دانشگاه ایرانه فقط اینو بگم که علمی کاربردی سگش میارزه به ازاد مدرکشم که صد درصد معتبرتر از ازاده.اینو بدون هیچوقت سطح پودمانی و ترمی رو باهم یکی ندونید اصلا قابل قیاس نیستننقل قول: