من امروز یه بازی برای ایکس باکس آرکید خریدم این ارور رو میده:
this dick region code is incorect for this cosole
مشکل چیه؟؟؟
من امروز یه بازی برای ایکس باکس آرکید خریدم این ارور رو میده:
this dick region code is incorect for this cosole
مشکل چیه؟؟؟
نقل قول:
شما باید این سوال رو تو تاپیک ایکس باکس 360 مطرح کنید ..
مشکل هم از Region بازی هست ! ریجن بازی باید با دستگاه شما یکی باشه !کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=109699
اگر دستگاه شما پال هست ( که هست : دی ) باید بازی هم پال باشه ! :10:
سوال رو میبایست توی کلوپ X360 مطرح می کردین...
باید ببینین ریجن دیسکتون چیه... نرم افزار XBC یا Xbox Backup Creator رو دانلود کنین و برین توی Drive Tools و Get Region رو بزنین ببینین چی میگه... احتمالا ریجن بازی NTSC هست... اکثر بازیا الان ریجن فری هستن ولی اونایی که نیستن و توی ایرانن پالن... بازی ان تی اس سی کم گیر میاد که احتمالا مال شما همون ان تی اس سیه...
البته شاید هم طرف یه کنسول NTSC داشته و میخواسته بهتون بندازه...
نه دستگاه من ntsc هس آیا بازیهاش راحت گیرم میادنقل قول:
من از چین برام آوردن ؟؟؟آیا بازی های حک شده ایران همه پال هسش؟؟
بازیای جدید اکثرا پال هستن... و بقیه بازی ها هم Pal... شما باید بازی های Region Free بخرین... چون NTSC گیر نمیاد...
خوب بازیهای محبوب xbox آیا region free داره ؟؟یا نه؟؟
آیا نمیشه نرم افزار xbox را به پال ارتقاع داد؟؟
این بحث رو خواهشا توی تاپیک مربوطه ادامه بدین...
بازیای جدید همشون فری هستن... ولی بازیای قدیمی نه...
و نمیشه کنسول رو به PAL تبدیل کرد...
نقل قول:
سایت nextgen.ir گفته تونستن ریجن دستگاه رو تغییر بدن !!!!!!!!!!! :20:
من میخوام Play3 بگیرم ولی هیچی راجع به -- بازیاش و این چیزا نمیدونم
نمیدونم چی نوعیش مناسبه؟؟؟
قیمت بازیاش چنده؟؟؟
یه یارو میگفت تو جمهوری وقت -- کنی بازیاش 2 3 تومان پیدا میشه؟؟
مگه بازیاش بلو ری نیست؟؟؟
خلاصه بگید من چه مارک بگیرم وچه کار کنم و اگه xbox به صرفه تره اون رو بگیرم
سلام ..نقل قول:
Ps3 هكش نرم افزاريه و وقتي هكش كنيد بازي ها رو بايد رو هارد كنسولت بزنن ديگه رو ديسك نيس !
الان به صرفه ترين ps3 اسليم ١٦٠گيگ هست يه هارد ٥٠٠ هم ميگيري براش
اكس باكس كلا نيست :31:
بچه ها من شدیدا دنبال فرمون ایکس باکسم مال ماکروسافت کسی جایی رو سراغ داره؟:19:
---------- Post added at 09:52 AM ---------- Previous post was at 09:47 AM ----------
هر جا زنگ میزنم میگن چیزی به اسم ماکروسافت وجود نداره!:27:
حرف شما متیننقل قول:
اما xbox من برام شیش ماه هم کار نکرد!
عوضش دو ساله که PS3 دارم، خیلی ازش راضیم
تنها ایرادش گرون بودن بازیهاشه
سلام بچه ها الان قیمت ps3 slim 160gb چنده کپی شده.من شهرستان هستم پرسیدم گفتند 600 تومان بدون هیچ بازی ای الان خواستم بدونم توی تهران چقدر قیمت با شهرستان فرق داره:40:
کپی شده حدود 550 هستش...............
نقل قول:
فرمون برای 360 زیاده اما خوده مایکروسافت فقط یه دونه فرمون مخصوص برای 360 زده که اونم چون تازه عرضه شده فکر نکنم توی ایران باشه..............
تازه عرضه شده؟!؟!؟!؟!:18: دوستم دو ساله داره بابا همین سفیده اینم عکسش!نقل قول:
کد:http://static.trustedreviews.com/4a73d0%7C1dfa_3878-2.jpg
Delete ....
اونجور که من فهمیدم خیلی زیاد توی بندرعباس 160 کپی خور 460 هست!:19:نقل قول:
یه سوال دیگه این که من الان دارم اقدام به خرید PS3 میکنم به نظرتون با اپدیت و این چیزاش مشکل پیدا نمیکنم..فرضا کارخونه Sony تصمیم بگیره همه سیتم ه کی رو به گس بده! میدونین دلم نمیخواد هر وقت بخوام یه بازی Run کنم 600 تا اروور بده!
خلاصه من سیتمم ه ک بشه دوباره میشه برش گردوند به حالت اولیه یا نه؟؟
در ضمن Blue-ray که باید تو دستگاه قرار بدیم باید game باشه یا فیلم هم میتونه باشه؟؟
سلام خوش بحالت 460 مفده:31: من دوازدهم میخوام برم بازار یدونه ps3 160gb slim بگیرم 600 تومان تازه با لوازم جانبی 650 درمیاد:19: همینو میدونم مغازه دار ها خیلی نامردن:41:نقل قول:
خيلي گرونه بابا :18:نقل قول:
من ps3 رو كه حدود سه هفته پيش خريدم با مخلفاتش شده 558 هزارتومن !!!! اونهم از تهران ميدون وليعصر
مخلفاتش
1. خود دستگاه كه كپي خوره 520 هزارتومن
2. پنج تا بازي مفتي !!!
3. كابل hdmi به قيمت 18 هزارتومن !!!
4. يه بازي اورجينال 20 هزارتومن !!!
سلام قیمتps3چنده
سلام.
من 400 تومن بودجه دارم و میخوام یه xbox بگیرم.
هارد نمیخوام.
اسلیم بودن یا نبودنش هم برام مهم نیست.
اگه میشه یه راهنمایی بکنید و بگید چه مدلی رو میتونم بخرم که همه بازیهای جدید و قدیم روش اجرا بشه؟؟
(بیشتر برای kinect میخوام.)
مرسی.
سلام
دوستان قیمت امروز اکس 360 اسلیم 4 گیگ رو میخواستم ( قیمت تهران باشه ) میخوام بدونم با شهرستان چه قدر اختلاف داره ؟
اینجا که میگن 650 تومان
دیگه صبرم به سر رسیده شنبه میخوام یکی بخرم
با این بوجه فقط میتونی آرکد دست دو تهیه کنی بدون کینکت اسلیم هم نمیشه با این بوجه هر روز قیمتا داره میره بالا فکر کنم بروبچ فالکون بتونن گیر بیآرن تنها راهش فالکونه که اونم قیمتش رفته بالا!:41:نقل قول:
---------- Post added at 03:44 PM ---------- Previous post was at 03:41 PM ----------
کپی خور میخواین یا اورجینالنقل قول:
کپی خور
اینجور که معلومه تا دو ماه دیگه قیمت ها پایین نمیان
نقل قول:
سلام آره خوب قیمت ps3 slim تغریباً یک هفته پیش بالا رفت البته ابتدا داخل شهرستان ما گرون شد 600تومان شد بعد خواستم از digikala بگیرم چون اون موقع هنوز تهرون گرون نشده بود یک ps3 تغریباً مثل ماله شما با لوازمش میداد 535 تومان که اطمینان نکردم بعد از 3 روز وضعیت کنسول شد ناموجود الان هم چاره ای ندارم جز این که 600 بدم:19:.اینو مطمئن باش که ps3 تا آخر تابستون گرون میشه اماً ارزون نه.:41:
---------- Post added at 05:49 PM ---------- Previous post was at 05:47 PM ----------
سلام اشتباه نکن به نظر من همین فردا چهارشنبه یکی بگیر تا شنبه ممکنه گرون بشه:27:نقل قول:
سلامنقل قول:
جواب سوالتون مثبته
یکی از مزایای PS3 اینه که هرنوع دیسکی رو میخونه.
البته Region فیلم های بلو-ری مثل بازیها فری نیستش و حتما باید Region فیلم با Region کنسول یکی باشه...............
---------- Post added at 11:55 AM ---------- Previous post was at 11:50 AM ----------
نقل قول:
عزیز من منظورم این بود که تازه توی E3 امسال نمایش داده شد...........
کد:http://www.newlaunches.com/entry_images/0611/07/Microsoft-wireless-Xbox-360-steering-wheel-2-thumb-450x413.jpg
میدونم من از این خوشم نمیاد فرمون نیست که؟
سلام به نظر شما ps3 slim تا 12 یا 13 تیر گرون تر میشه یا ارزون تر:46:
100% تا آخر تابستون روز به روز گرون تر میشه.............
بابا یه قیمت میخواستیم ها ....نقل قول:
تهران هم همین قدره + تهران گیر نمیاد :دی ولی قبلش مطمئن شو که 9504 باشه یه وخ 0225 یا 0500 نگیرن دل و روده کنسول داغونو بندازن روش کپی کنن...
کلا هم ارزش نداره آدم این همه پول بده بالای کنسول... یا یه فت دست دو بگیرین یا اگه نو میخواین حتما 0225 بگیرین هـک که شد هکش کنین... خود کنسول 400 تا 450 و هــک هم 100 تا 150... که به هر حال ارزون تر از 9504 در میاد... هکش هم چند وقت دیگه میاد...
بچه ها من شدیدا این فرمون رو نیاز دارم ممنون میشم کمکم کنید سایتی چیزی؟
دوستان من میخوام xbox 360 بخرم.میشه راهنماییم کنید که کدوم مدلش بهتره و توی بازار گیر میاد؟در ضمن کپی خور باشه؟اگر قیمتش رو هم اعلام کنین عالی میشه؟
ممنون میشم اگر زودتر راهنماییم کنید
نظر من رو میخوای همه ی مدلهاش خوبند - بجز سری اول با مادربورد های زفر .نقل قول:
الان توی بازار نو بخواید بخرید اسلیم هست که این سری جدیدش کپی خور نمیشه - اگر با دست دو مشکلی ندارید میتونید دست دو بخرید . البته مهمه که از کی و کجا میخرید .
اگر توی اروپا آشنا دارید میتونید از GameStop دست دو بخرید ، چون با اینکه دست دو میفروشه - یک سال گارانتیش میکنه .
دوست عزیز میشه بگی سی دی های اورجینال xbox360 حدودا چند قیمته؟در ضمن اگر بخوام دسته دو بخرم کدوم مدل بگیرم؟نقل قول:
این 0225 ها هم معلوم نیست اگه میشکلی با ه**ک نداشت که حالا حالا ها کپی خور شده بودنقل قول:
مطمین باش مسه 9504 ها نیستن ( هر چیزی ممکنه ) شاید بعد ار مدتی درایوش بترکه هیشکی کپیش رو تست نکرده
اسلیم 250 گیگ با کینکت و دو تا دسته باندل با درایور 0225 و یا 9504 چنده ؟
جدیدترین مدل همینه؟
و اینکه درایورها چه فرقهایی دارند و آیا -- به صورت سختافزاری انجام میشه یا خود فرد هم میتونه انجام بده؟