سلام بر دوستان
من وقتی این گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنم و حالت حافظه رو انتخاب میکنم روی گوشی عبارت اتصال ظاهر میشه ولی روی کامپیوتر هیچ اتفاقی نمیوفته
این در صورتیه که در 2 حالت دیگه روی کامپیوتر پیغام نصب درایور ظاهر میشه
مشکل از چیه؟
Printable View
سلام بر دوستان
من وقتی این گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنم و حالت حافظه رو انتخاب میکنم روی گوشی عبارت اتصال ظاهر میشه ولی روی کامپیوتر هیچ اتفاقی نمیوفته
این در صورتیه که در 2 حالت دیگه روی کامپیوتر پیغام نصب درایور ظاهر میشه
مشکل از چیه؟
این گوشی اسمایلیتی رو داره؟همون شکلکهای اس ام اس رو میگم
توی کوربی وقتی با دست مثلا بنویسی c دوربین باز میشه توی استار هم میشه این کار رو کرد؟
واسه منم اينطور شد هرکاري کردم درست نشد. حتي ورژن هاي ديگه پس سي استوديو رو هم نصب کردم ولي بازم درست نشد. آخرش با يه ويندوز عوض کردن خودمو راحت کردم و همه چيز درست شد.نقل قول:
تشکر ولی خودش درست شد:دی
بله داره. بايد از کيبرد کيوورتيش استفاده کني.نقل قول:
بله ميشه.بايد قسمت smart unlock رو فعال کني.
اگه میشه یه عکس ازدوربینش بذارید ببینیم کیفیتش چطوره
دوستان اگر کسی به علاالدین دسترسی داره ببینه مدل وایرلسش در ایران اومده یا نه
با تشکر
من هم همچنان نتونیستم برنامه ی PC Studio رو نصب کنم. ارور درایور میده! واسه 7 میخوام.
کسی اگه استفاده میکنه و مشکلی نداره ورژنش رو بگه!
ممنون!
ورژنی که من دارم ازش استفاده میکنم (در ویندوز سون) اینه که آخرین ورژن هم هست:نقل قول:
کد:1.2.1 IH1
دوستان یک هفته پیش سوال کردم که...
نقل قول:
هیچ تفاوتی بین این دو مدل نیست عدد 3 که اخرش هست نسخه ی خاورمیانه هست 0 مال اروپاست.هیچ تفاوتی ندارند هم سخت افزاری و هم نرم افزاری توی 5233 امکان فارسی دیدن و فارسی نوشتن موجود هست.نقل قول:
تفاوت آنچنانی بین 16 میلیون 256 هزار وجود نداره و مهم پیکسل ها هستند مخصوصا توی نمایشگر های بزرگ.تفاوتشون اصلا چشمگیر نیست و در حالت عادی اصلا متوجه نخواهید شد.
پیام نوشتن هم راحت هست و یه کیبورد مجازی باز میشه و راحت میتونی تایپ کنی
یک بازی بیلیارد 8 بال به ما برسونید ثواب داره
نقل قول:
اینم از چند تا بازی بیلیارد !! :31:
کد:http://cellzclub.com/xcroxx95wqwn/manicmonkeypool_nokia_s60v3__www.mobilegamesarena.net_.rar
کد:http://rapidshare.com/files/319501589/Motion_Pool-v2.1.1_Sarah.rar
ببین از کدومش خوشتون میاد !! فکر کنم شماره 2 لمسی باشه !! :11:کد:http://cellzclub.com/nmlm3e5inbmj/worldsnookerchampionship20093d__mobilegamesarena.blogspot.com_.rar
مرسی. میشه در مورد سرعت گوشی هم نظرتون رو بگین لطفا؟ مثلا باز شدن گالری ، ویدئو ها و ... چون من امروز با یه گوشی ال جی ویوتی کار میکردم..جدا باز شدنش گالریش و بقیه چیزهاش عذاب آور بود. همینطور پیامک نوشتن با صفحه لمسیش به هیچ وجه جالب نبود. کلا ممنون میشم یه توضیحی در مورد سرعت عمل گوشی بدین...:10:نقل قول:
داداش وسطی که برای سامسونگ نیست نصب نشد بقیه هم دانلود نمیشهنقل قول:
داداش متاسفانه چون وقت تست کردن ندارم همین جوری کپی پست می کنم از سایت های خارجی !نقل قول:
اینم یه تست بزن ! این که نوشته بود مخصوصه 5230 استار هستش !!!
:11:کد:http://www.persianupload.com/3652515
مدل گوشی من s5233a و فریمویرش s523ajvil1 هست.نقل قول:
ولی امکانات فارسی نداره.نه میتونم فارسی بنویسم نه بخونم.توی لیست زبانها هم فارسی نیست.
کسی میتونه کمک کنه؟فریم ویر جدید باید بریزم؟
دوستان معایب جزئی استار رو میشه بگید؟
من شنیدم وقتی پلیر روشن هست و موسیقی گوش میدی کلیدی واسه خروج نداره و به صورت بک گراند باقی میمونه.
وقتی داری موسیقی گوش میدین یا یک برنامه اجراست ایا میشه همزمان یک برنامه ی دیگر را اجرا کرد؟
راستشو بخوای من تنها عیبی که تو این گوشی دیدم اینه که وقتی آهنگ گوش میدی با اسپیکر و گوشی قفل میشه تا قفل باز نشه نه میتونه صدا رو کم و زیاد کنی نه میتونه ببندی!( بعضی وقتا رو اعصابه و نمیشه کمش کرد!نقل قول:
و اینکه برای قطع آهنگ باید Stop کنی چون به همون دلیلی که گفتی میره رو بک گراند. ولی باز اونجا اگه Stopکنی قطع میشه!
راستش در مورد سوال سومم پیش نیومده که چند تا برنامه رو باز کنم ولی شده که در حال اس ام اس دادن آهنگ گوش کردم یا مثلا آخرش این بود که آهنگ گوش میدادم و بازی میکردم بعد زنگ خورد جواب دادم.
ولی خوب زیاد مهم نیست!!!:46:
یه سوال دیگر رو هم اگه جواب بدید ممنون میشم.
شما بدون قلم راحت با این گوشی کار میکنید؟
جایی نیست که نیاز به قلم داشته باشید؟
فیلم رو چه جور و با چه کیفیتی نشون میده؟
3-اس ام اس دادن باهاش راحت هست یا سخت؟
4- پیام فارسی نوشتن باهاش چه جوره؟مثلا توی گوشیهای سامسونگ به این نحو بود که : برای حرف م مثلا شما شماره 8 را میزدی و یک کادر باز میشد که دوباره شماره 6 رو میزدی -توی این گوشی به همین نحو هست؟
5-دوربینش در چه حد هست؟کیفیتش مطلوبه؟
6- توی جعبش چه چیزایی وجود داره؟پ
7-سایر معایب و مزایا؟اگه شما دوباره گوشی بخواهید بخرید توی این رنج قیمت چه مدلی میخرید؟
سلام
1- این گوشی فارسی رو کامل ساپورت می کنه؟
2-مسیج هاشو می تونیم تو حافظه داخلی بریزیم؟
3- قیمتش الان با گارانتی و بدون گارانتی چنده؟
نه اینجوری نیست !نقل قول:
شما تو حالت قفل هم می تونید صدا رو کم و زیاد کنید . مشکلی نداره . فقط باید اون پلیر روی صفحه باشه !
من همزمان هم اهنگ گوش میدم هم برنامه یا بازی باز می کنم !
1. من که خیلی راحت بدون قلم کار می کنم . یه قسمت داره که تنظیمات لمس شما هست . با اون می تونید میزان لمس خودتون رو تنظیم کنید .نقل قول:
2. فیلم هارو خیلی خوب نشون میده . ولی فیلم های rate بالا رو نشون نمی ده !!
3. خیلی راحت هستش . به نظر من زیاد فرقی با گوشی های معمولی نداره . فقط باید قلقش دستتون بیاد .
4.هم اون جوری داره و هم می تونید لمسی بنویسید ! با لمس همه چی رو بنویسید .
5. دوربینش در حد 3.2 واقعی نست به نظر من . ولی خوبه . شاید در حد 2 مگا گوشی 6300 نوکیا باشه .
6. اینو نمی دونم چون من کارکرده گرفتم ! 80 تومن ! سالمه سالم هستش . ولی به نظرم با کیف و قلم و گارانتی باشه . ( شارژر و هندزفری جدا )
7.بهترین مزایاش به نظر من باتریش هستش ! ترکونده ! معایب هم چیز های جزئی هستش که زیاد تاثیری نداره .
:31::11:
---------- Post added at 01:20 PM ---------- Previous post was at 01:17 PM ----------
بله کاملا ساپورت می کنه !نقل قول:
راستشو بخوای من نمی تونم ! ولی این دوستان انجمن میگن که می تونن تو مموری ذخیره کنند !
تو شهر ما ( زنجان ) که قیمت بدون گارانتی 165 هستش . با گارانتی هم 180 میده . ( قلم و کیف )
سلام.هنوز واسه این گوی تم و چیزای دیگه که واسه کوکی اومده واسه این گوشی چیزی نیومده؟؟؟
خدمت شما عارض شم من خودم کوکی دارم و خواهرم استار داره.تو این مدت زیاد که گوشی داشتیم بیشترین ایراد ها و اشکالات رو توی گوشی استار دیدم و ایرادات کوکی فوق العده کم تر بود.نقل قول:
سامسونگ هم الکی داره پوله اسمشو میخوره.لطفا الکی از این گوشی تعریف بیخود نکن.
این دو تا گوشی دیگه تقریبا در سطح هم هستن.
من کوکی دارم. اینجوریها که تعریف میکنن نیست.دوستمم استار داره/
کوکی » باطری با نور حداقل ( که تو فضای بیرون هیچی از صفحه اش دیده نمیشه ) عمرش 1 و نیم روزه و با نوری که تو محیط بیرون دیده بشه عمرش کمتر از 1 روزه !
استار با نور حداقل هم تو محیط بیرون صفحه اش دیده میشه.باطریش هم که اوووف....
نگو و نپرس. هرچی با دوستم آهنگ میذاریم و عکس میگیریم و مکالمه میکنیم باطری این استار تموم نمیشه لامصب.
سلام ایا امکتن نصب تم روی s5233 هست ؟؟
بله.منم نگفتم همه چیز کوکی از استار بهتره.نقل قول:
کوکی تو کیفیت صفحه , آنتن دهی , اینتر فیس(که جدیدا قابل تغییر هم شده) و کیفت صدا از استار خیلی سرتره.و...
و همینطور استار هم چیزایی داره که از کوکی خودشو بهتر نشون میده مثلا توی نشون دادن تصویر در زیر آفتاب یا باتری قوی تر و دوربین باکیفیت تر از کوکی سر تره.و...
ولی خوب استار تو بعضی قسمت یه ایراد هایی پیدا میشه که من اونارو تو کوکی ندیدم.
ولی تو این تاپیک دیدم یه سری ها الکی از کوکی انتقاد های بیخود میکنن و اونو بد جلوه میدن.
در کل این دوتا خیلی با هم تفاوت ندارن.مگر همون تفاوت های جزئی که گفتیم.
من نمیدونم ولی بهر حال هر دوتا خوبه و هرکسی هرطوری که نظرش هست برداشت میکنه. من که کوکی رو ندیدم ولی اگه واقعا دوست دارین در مورد تفاوت ها و اینا بحث کنین میتونین برین تو تاپیکش
راستی!!!کد:http://forum.p30world.com/search.php?searchid=6880170
من با این گوشی عکس گرفتم در روز واقعا با کیفتیه!! میخوای فردا چند تا عکس بگیرم بفرستم. به نظر من که در حد 3.2 هست . فوکوس اتوماتیک هم که نداره خوب زیاد به درد عکس گرفتن Landscape نمیخوره . چون گوشی هایی هم که فوکوس اتوماتیک داره در ااین مدل عکس گرفتن میره رو حالت Infinite.
نگفتین آخر !
هنوز واسه این گوشی تم و چیزای دیگه که واسه کوکی اومده واسه این گوشی چیزی نیومده؟؟؟
راستش من خودم بازی مخصوص گوشی رو ندیدم همینطور تم.ولی خود سایت سامسونگ داره به روز میشه .گفته که یه سری گیم و اینا قراره تو قسمت ساپورت و دانلود بگذاره. حالا کی بگذاره معلوم نیست.نقل قول:
بازی روی گوشی اجرا میشه ولی پایین صفحه علامت های JoyStike هم میاد یعنی مخصوص گوشی نیست ولی گوشی میتونه تبدیل کنه واسه بازی کردن!
معذرت میخوام که دوباره میپرسم.ولی اگه ممکنه جواب بدین چون خیلی مهمه:
مدل گوشی من s5233a و فریمویرش s523ajvil1 هست.
ولی امکانات فارسی نداره.نه میتونم فارسی بنویسم نه بخونم.توی لیست زبانها هم فارسی نیست.
کسی میتونه کمک کنه؟فریم ویر جدید باید بریزم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی میدونه تو تهران مدل wifi (وایرلس) اومده یا نه؟ قیمتش چنده؟
دوستان اینکه میگید دوربینش 3.2 واقعی نیست باید بگم که 3.2 واقعی هست چون راحت میتونید از روزلوشن عکس متوجه بشید
resolution برای دوربین 3.2mp- 2048*1536
دوربین 2mp- 1600*1200
ولی کیفیت عکس میشه با افکت بالا برد.که بعضی دوربینها به صورت اتوماتیک این کارو انجام میدن:5:
دوستان یه بازی هست که یه توپ رو باید ببری توی جای مشخص !! واسه گوشی های شتاب سنج دار هاست !!!
چپ و راست می کنن و توپ این ور اون ور میره !!!
کسی می دونه اسمش چیه ؟؟؟ یا لینک دانلود داره ؟؟
ممنون .:11:
واه واه !!! چند تا بازی پیدا کردم که واقعا ترکونده !!!! :18:
اینم از لینک بازی ها !!!
بهترین بازی های لمسی !!!
هر کی دانلود کنه و تشکر ها کمتر از 5 تا باشه سری دوم بازی ها رو دیگه نمی زارم ! :31:
کد:http://s79.eu.rapidbaz.com/get/_x-5S/5230games_v3.rar
بابا ترکوندی. من لینک دارم باید بگردم وقت هم ندارم. یه سری بازی و عکس و اینا پیدا کردم.نقل قول:
بنا به درخواست دوستان و تشکر های زیاد !!
سری دوم بازی های لمسی به بازار اومد ! :دی
تشکر یادتون نره !کد:http://s85.eu.rapidbaz.com/get/_x-59/5230_games_all_tested.rar
مثل سری قبل نشه ها !! 50 نفر دانلود کردن ولی 6 نفر تشکر کردن ! :دی
================================================== =====
اینم چند تا پک بازی ها .
خدایی زحمت کشیدم واسه اینها . خواهشا تشکر کنید .
کد:http://s87.eu.rapidbaz.com/get/_xJ2n/16_touch_games_240x400_gt-s5230.rar
کد:http://s87.eu.rapidbaz.com/get/_xJ2F/20_touch_games_240x400_gt-s5230.rar
:11:کد:http://s89.eu.rapidbaz.com/get/_xJ25/28_touch_games_240x400_gt-s5230.rar
سلام
دوستان این گوشی فایلهای آفیس علی الخضوض word - excel - power point و همچنین PDF رو نمایش می ده
یا نرم افزار می خواد؟
اگر می خواد نرم افزارش راحت پیدا و نصب می شه؟
توقع بالا می ره دیگه
نمی شه که باهاش فایلهای افیس رو ادیت کرد دیگه؟!!!!
دوستان یکی زحمت بکشه رو رپید میررور بگیره
دوستان
راهنمایی بفرمایید
قبل از عید ما هم خرید داشته باشیم
نقل قول:
این گوشی فایلهای آفیس علی الخصوص word - excel - power point و همچنین PDF رو نمایش می ده
یا نرم افزار می خواد؟
اگر می خواد نرم افزارش راحت پیدا و نصب می شه؟
توقع بالا می ره دیگه
نمی شه که باهاش فایلهای افیس رو ادیت کرد دیگه؟!!!!
نقل قول:
من دارم زحمتشو ميكشم.
كمي صبر كنيد