بچه ها از کجا می تونم ترازها رو پیدا کنم
ممنون
Printable View
بچه ها از کجا می تونم ترازها رو پیدا کنم
ممنون
سایت مبتکران هستش تو سایت کانون هم داره ولی خوب همون مبتکران بیشتر توصیه میشه:46:نقل قول:
ترم 4 هستید موقع انصراف فکر کنم پول شهریه ثابت ها رو میگیرن اگر اشتباه نکننقل قول:
یا کلش یا نصفش
برای سال اول یا همون 2 ترم اول فقط تصفیه حساب نیاز هست
فکر کنم ها
باید دید کسانی که اینکار رو کردند چی میگه
من پرسیدم در مورد کد نظام وظیفه گفتند فرق نداره مهم نداشتن غیبت هست من 8 رو زدم
بچه ها دیگه حدسی در مورد صنایع رباط کریم نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
دوستان بین دانشگاه قزوین و نجف اباد موندم که کدوم رو انتخاب اول بزنم. کرج هم هستم.
ملاک اصلی راحتی در قبول شدن هست .
رشته هم شهرسازی زدم ببینم خدا چی میخواد .
تراز شهرسازی هم هیچکس نداشت .
سایت تبیان هم چرت و پرت نوشته بود دربارش.
راستی جو دانشگاه قزوین چطوری هست؟
جو نجف اباد چطوری هست؟
شهرسازی نجف اباد ترازش 4736 هست قزوینم 4297 بود همون قزوین بزنی بهتره البته این نظره منه:10:نقل قول:
ریسکش بالاست.نقل قول:
ارزش نداره با ترس ادم درس بخونه
دایره های داخل دفترچه نشونه چیه؟!
از رشته های ستاره دار فقط یکی میشه انتخاب کرد؟
ممنون
اون برای دختراس یعنی پذیرش خواهران فقط از سطح استان صورت میگیره از رشته های ستاره دار هم اره فقط یکی البته اگه دو تا هم بکنی مشکلی پیش نمیاد فقط اگه انتخاب اول قبول نشی انتخاب دومت هم میسوزه:46::46:نقل قول:
---------- Post added at 01:38 PM ---------- Previous post was at 01:35 PM ----------
اره البته اینا که تکلیفشون معلوم نیست ولی خوب بچه ها همه سعی کنید انتخاب معقولی کنید که بعدن پشیمون نشیدنقل قول:
بله.نقل قول:
رشته ی ستاره دار فقط می تونه انتخاب اولت باشه.البته می تونی رشته ی غیر ستاره دار رو هم انتخاب اولت بکنی.
ولی مثلا نمی تونی رشته ایی که ستاره دار هست رو انتخاب دومت بذاری:46:
سلام دوستان من مدرک فوق دیپلم دارم حالا می خوام ثبت نام کنم نمی دونم داخل قسمت مدرک چی رو انتخاب کنم !!!!!!
تجربی یا انسانی یا ریاضی یا سایر موارد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
یه مطلبی هم که الان زیاده در مورد شرکت کردن تو پزشکی و غیر پزشکی هست من بگم اونم این که بچه های ریاضی می تونن هم تو غیر پزشکی هم پزشکی شرکت کنن ولی نه تو غیر پزشکی تجربی یعنی اگه بخوان هم ریاضی امتحان بدن هم تجربی فقط می تونن تو قسمت پزشکی رشته تجربی شرکت کنن وه نه غیر پزشکیش !!!
از دوستان عزیز، کسی می تونه به من بگه شهریه رشته های مهندسی نفت (در هر سه گرایش) در دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات تهران و همچنین واحد تهران-جنوب چقدره؟
در ضمن کسی می دونه شهریه رشته "فناوری اطلاعات" دانشگاه آزاد واحد تهران-جنوب چقدره؟
شما کار شناسی ناپیوسته ثبت نام کنیننقل قول:
اونجا دیگه مدرک مشخصه دیگه...
اگه نیست همون سایر رو بزنین
آقا چرا شیمی کاربردیو نمیذاره واسه ریاضی انتخاب کرد!!
سلام.
میگم بسیج فعال بودن واسه دانشگاه آزاد چه مزیت هایی داره؟!
(تنها هدف من و n نفر دیگه که بسیج فعال میگیرند همین امتیازاتش وگرنه لع... به ...)
همش امتیازه.نقل قول:
با این سهمیه 100 درصد قبولین
همین کارت بسیج فعال معمولی دیگه؟!
یعنی چی 100 درصد قبولید؟! اینطوری که کل ملت میرن هر جا که میخوان... :دی
البته من سومم.
بعد باید چیکار کنم واسش؟ فقط تیکشو بزنم؟!
------
مگه ما کم زحمت کشیدیم واسه پی ریزی نظام؟ : دی باید هم قبول شیم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با این سهمیه 100 درصد قبولین
از دوستان عزیز، کسی می تونه به من بگه شهریه رشته های مهندسی نفت (در هر سه گرایش) در دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات تهران و همچنین واحد تهران-جنوب چقدره؟
در ضمن کسی می دونه شهریه رشته "فناوری اطلاعات" دانشگاه آزاد واحد تهران-جنوب چقدره؟
IT
حدودای 750(ثابت متغییر)
شهریه ثابت نفت امسال 380 تومانهنقل قول:
با متغیر حدودا ترمی 600 تا 800 تومان آب میخوره
ترمای آخر بیشتر میشه
شهریه ی ثابت رشته ی آی تی و کلیه گرایش های مهندسی نفت در سال 88 383350 تومان
برای همه جا همین قدره؟
بله!همه ی واحد ها شهریه ها یکسان است:46:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:انقدر صفحات سریع از پس هم میگذرند که سوال ها بی جواب می مونه! : دینقل قول:
ممنون میشم سوال بالا و پایین رو دوستان جواب بدند.
- هنوز مهلت ثبت نام رو تمدید نکردند؟! اصلا تمدید می کنند به نظرتون؟!
:11:
ببین عزیزه من شما یا کارت بسیج فعال از مدرسه داری یا مسجد محلتون یا........ شما باید از اونجایی که کارت گرفتی بری یه تحقیق بکنی ببینی امتیازت چقدره باید از یه مقداری بالاتر باشه بپرسی خودشون می دونن بعد چون تاثیرش خیلی زیاده بچه ها میگن هر جا بخوای قبولی بعدم مهلت ثبت نام خیالت جمع که تمدید میشه :46:نقل قول:
این رفیق من به جای سلام فحش میده پارسال قبول نشد امسال به خاطر آزاد یه بسیجی فعال واسه خودش جور کردنقل قول:
بپرسی خودشون می دونن بعد چون تاثیرش خیلی زیاده بچه ها میگن هر جا بخوای قبولی بعدم مهلت ثبت نام خیالت جمع که تمدید میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد میگن کشور چرا پیشرفت نمیکنه:41:
ببخشیدا ولی اعصابم بدجوری داغونه اینا رسما ر...دن تو کشور:41:
تازه فهمیدم معنی واقعی اینجا ایرانه یعنی چی:41:
سلام
چه قدر در مورد بسیج بد فکر میکنین ، هیچ وقت همه رو با یک چشم نبینین.
اگر اطلاعاتی در مورد کارنامه دانشگاه آزاد مثل نمره کل ، حد نصاب و .... اطلاعاتی دارین به ما هم بگین. فقط زودتر ثبت نام تا فردا هست.
در مورد ترازهای دفترچه قلم چی هم اطلاعاتی بدین ممنون میشم.
باتشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اینجا که واسه دانشگاهه فقط بعدها خیلی بیشتر از اینم می بینیم !!!!!!!!! ولی خوب چه میشه کرد ایشالله درست میشه:46:در ضمن بچه ها کسی اینجا صنایع رباط کریم زده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
دوست عزیز اصلا پستمو خوندی میگم رفیقم اصلا بسیج نبود در مورد بسیج واقعی و جانبازان هم به ما هیچ ربطی نداره که دولت سهمیه جداگونه میده اینا که واسه کشور زحمت کشیدن خوب از نظر مالی کمکشون کنه امکانات رفاهیشون ببره بالا دیگه نباید کسی که سطح علمیش پایینه ولی چون یه کاری واسه کشور کرده بره تو بهترین دانشگاه ها ولی اونی که واقعا سطح علمیش بالاست...:41:نقل قول:
چه قدر در مورد بسیج بد فکر میکنین ، هیچ وقت همه رو با یک چشم نبینین.
100% همینجوری تو ورود به دانشگاه یه جوری آب بندیمون میکنن که بعدا تو کشور هم هر اتفاقی افتاد حرفی نزنیم:31:نقل قول:
حالا اینجا که واسه دانشگاهه فقط بعدها خیلی بیشتر از اینم می بینیم !!!!!!!!!
بیخیال تاپیک از بحث اصلیش منحرف شد! کسی میدونه از کرج به قزوین سرویس هست یا نه؟ خودم فکر میکنم باشه ولی میخوام مطمئن شم!!!
من خودم هم اصلا با این سهمیه و ... موافق نیستم. همه باید برابر باشند...
ولی مملکت س... همینه دیگه. اگر میخواین داخلش دووم بیارید باید یکم از این فعالیت ها انجام بدید (تقیه) :31:
------------
بله. هستش. فکر می کنم ترمی 150 تومن.نقل قول:
من سوم دبیرستانم میخوام برا ازاد ثبت نام کنم برای قسمت نظام وظیفه باید چی بنویسم؟
فکر کنم 8 :20::20::20:نقل قول:
---------- Post added at 04:04 PM ---------- Previous post was at 04:04 PM ----------
با این حال ما عضو نشدیم :5:نقل قول:
شما جزء گروه 8 هستید. عدد 8 را وارد کنید.نقل قول:
سلام .
من دفتر چه سربازی پست کردم فارغ التحصیل 88/4/31 بودم و غیبت خوردیم . هنوز هم برگ سبز نیامده!!
حالا می خواستم بدونم باید گزینه چند وظیفه عمومی رو انتخاب کنم!!!!!!!!!! 10 یا 12
فکر می کنم 12، البته مطمئن نیستم! :31:نقل قول:
اين مثلث ها و دايره ها تو دفترچه يعني چي ؟!
من ميخوام مديرين بازرگاني و صنعتي برم چطور ميتونم هر دو رو برم ؟! يعني جايي هست که خوب باشه ولي صنعتي اش ستاره دار نباشه ؟!
مهلت ثبت نام: مهلت ثبت نام تا پايان روز 15 اسفند ماه می باشد ! اینو گفتم چون داره مشکل ساز میشه:27:
مثلث یعنی این که این رشته در واحد های دیگری مستقر در تهران هم وجود داره که اگه ترازت تو کف قبولی این رشته باشه برای تکمیل ظرفیت واحد های دیگر و برقراری تعادل بین نمره هاٰ اتوماتیک به یه واحد دیگه معرفی میشی (واحد های مستقر در تهران.)نقل قول:
دایره یعنی پذیرش دانشجوی خواهر برای واحد های و مراکزی که دارای علامت دایره باشند، فقط از بین داوطلبان بومی انجام خواهد شد. (اطلاعات بیشتر در صفحه 11 دفترچه، ماده های 44 تا 48)
مدیریت صنعتی بدون ستاره، واحد قزوین داره. (کد: 3716)
موفق باشی.