حرف شما درسته ولي 1 سال فكر نمي كنم فرقي بكنه مگر اينكه كتب عوض شده باشن...من هميشه مردادماه كتابامو مي گيرم كه از سال قبل موندن تو كتاب فروشيا ولي با كتاباي سال جديد كه تو شهريور مياد و بچه ها مي گيرنش فرقي نمي كنه:5:نقل قول:
Printable View
حرف شما درسته ولي 1 سال فكر نمي كنم فرقي بكنه مگر اينكه كتب عوض شده باشن...من هميشه مردادماه كتابامو مي گيرم كه از سال قبل موندن تو كتاب فروشيا ولي با كتاباي سال جديد كه تو شهريور مياد و بچه ها مي گيرنش فرقي نمي كنه:5:نقل قول:
درسته.معمولا فرق چندانی نداره.ولی مثلا تو کتاب زیست شناسی سال دوم ماها 9 فصل داشتیم ولی بچه های سال شما 8 فصل دارن یعنی فصل اول به کلی حذف شد .تازه گاهی اوقات تغییرات در حد عوض کردن یک کلمه است.مثلا برای تجربی ها میگم توی سال سوم فصل حواس گیرنده های شیمیایی رو یه جور سلول تعریف کرده ولی سال قبلش اونو یه جور نورون تعریف کرده بود که یعنی مفهوم قبلا جزیی تر بوده.در هر حال چنین تغییراتی محتمله و چون کنکور از ریز موارد توی کتاب سوال میده فکر نکنم ارزش ریسک کردن داشته باشه.موفق باشین.نقل قول:
سلام.
moraddadجان من گفتم جوابتو اینجا بزارم شاید بدرد یکی خورد. ایشون پرسیده بودن که بعد از مهر زوج درسها رو تو قلمچی چجوری انتخاب کنیم؟
نگاه کن من رو این قضیه فکر کردم به این نتیجه رسیدم که با توجه به درس انتخاب کنم که از 2وم بزنم یا 3وم.
مثلا ما ترم اول فیزیک پیش و باید امتحان بدیم که توش حرکت شناسی با دینامیک هم داره؛ من میگم که از بین زوج درس فیزیک 3
و فیزیک 2،ما تو نیمسال اول فیزیک 3 رو بزنیم و تو نیمسال دوم فیزیک 2.برای این کارم 2 دلیل دارم 1 اینکه اگه فیزیک 2 رو نیمسال دوم بزنی دوباره برات مرور میشه و دلیل 2 اینکه ما باید تو نیمسال دوم باس سرعت بیشتری درس بخونیم خب طبیعتا فیزیک 2 با توجه به اینکه 1بار تو پیش خوندیمش برامون راحتتره و با سرعت بیشتری میخونیم.
یا مثلا برای شیمی 2 و شیمی3 من میگم شیمی 2 رو تو نیمسال اول بزنیم چون بعضی از مباحثش تو شیمی پیش 2 تکرار میشه
همینطوری برای درسای دیگه.....
میگم تو هم اگه پیشنهادی داشتی بگو ....بالاخره 2تافکر بهتر از یکیه .
درضمن اگه دوست داری اسم تو بگو (نگی xavi ام)؛آخه اونجوری راحتتریم. راستی اسم من محمده.
خوبه نظر شما ولي توجه كنين كه (توي مثال اول شما) مباحث حركت شناسي و ديناميك كه تو فيزيك پيش دانشگاهي هست ديگه تو برنامه ي فيزيك 2 نيست...اگه تو برنامه نگاه كني مي بيني كه واسه فيزيك 2 مباحث نور(بازتاب و شكست) مياد + كار و انرژي و خواص مواد و گرما...اون وسط دو فصلي كه گفتم حذف شدن حتي 3 فصل اول فيزيك1 هم كه سال دوم و سوم دوباره تكرار مي شه حذف شدن....نقل قول:
در كل من با نظر شما موافقم و بهتره تو هر ترم مباحث مرتبط رو بخونيم....خودم نميام يه ترم يه كتابو تموم كنم و ترم بعد كتاب ديگه رو شروع كنم...تو هر آزمون مباحث مرتبط با پيش رو از كتب پايه مي خونم تو يه آزمون ممكنه از سال دوم بزنم تست انتخابي رو و تو يه آزمون از سال سوم...بستگي به مباحث پيش داره...
در ضمن من از يه فهرست كامل از همه ي مباحث كنكوررو به صورت يه جدول تهيه كردم كه بعد خوندن هر مبحث و اجراي هر يك از مراحل مطالعه و مرور يه تيك بزنم كنارش اين يه روش موثره كه از كتاب "قورباغه را قورت بده" ياد گرفتمش و خيلي ايجاد آرامش مي كنه و آدم احساس مي كنه تسلط داره رو همه ي كارايي كه بايد انجام بده....اگه كسي علاقه مند به اجراي اين روش بود بگه تا در مورد جزئياتش با هم صحبت كنيم...من تجربه ي خوبي از اين كار دارم و واسه امتحانات نهايي خيلي كمكم كرد براي همينم مي خوام بازم اجرا بكنمش ولي خب چون خيليا اعتقاد به اين جور وقت تلف كني! ها ندارن توي تاپيك مطرح نمي كنمش:20:
سلام.منو ببرای اشتباهم میبخشید:19:.ولی در کلیت موضوع هیچ تفائتی نداره :5:،شما خیلی خوب منظور منو بیان کردید،در واقع همون مرتبط خوندن اصله.نقل قول:
در مورد اون لیستتون هم باید بگم که فوق العادست منم برای خودم درست کردم..خیلی خیلی عالیه من به همه توصیه اکید میکنم درست کنن.موقعی که به اون لیست نگاه میکنی 2تاحس متضاد بهت دست میده :
1.یک حس احساس رضایت از مقدار مطالعه و روندش که خود به خود شما رو بیشتر به درس خوندن ترغیب میکنه.
2.یک حس اضطراب در مورد درسهای نخونده که بازم شما رو به درس خوندن ترغیب میکنه.
در وتقع یک جور آینه اعماله.
با سلام خدمت همه ی دوستان
شرمنده شاید این سوال هایی که من میپرسم قبلا" پرسیده شده باشه ولی بهم حق بدید حوصله نداشتم 207 صفحه بخونم
1.من بخاطر بیخیال تا حالا خیلی خوب درس نخونم ( البته یکم خوندم ولی نه در اون حد )
2. چون خوب درس نخوندم توی آزومون های قلمچی همون حدود 5000 هزار تراز میزنم ( خودتون میدونید که خیلی پایینه )
3.خیلی از درس خوندن دلسردم احساس میکنم هرچیم بخونم بازم ترازم در حد همین 500 هزار بیشتر نمیشه .
4.خدا معلم ریاضی سال اول دبیرستانمونو خیر نده گند زد توی همه ی درس ریاضی و از همون حالا تا الان من توی ریاضی میلنگم
5.نمیدونم چرا ولی اصلا" نمیتونم توی یه روز اون برنامه ای که برای خودم چیدم درس بخونم
6.راستی من امسال میرم پیش تجربی
----------------------------------------------------------------------------------------------------
خوب حالا با این حرفایی که زدم از کسایی که میتونن کمکم کنم میخوام یه لطفی در حق من بکنن و یکمی کمکم کنن چیکار کنم تا این مشکلاتمو رفع کنم . راستی والا خنگم نیستم پشت کار ندرام
با تشکر از همه
بابل ایرانی
با سلام خدمت دوستان خوب..:10:
من خودم امسال کنکور دادم..رتبمم خوب شد(3 رقمی خوبه دیگه..) اگه از من میپرسین امسال دیگه باید این تئوری ها رو بذارین کنار..همین هایی که تو پست های اول هست..خلاصه برداری و مرور و تند خوانی و کند خوانی واینا رو میگم..البته اینا همش لازمه...ولی شما نباید ذهنتونو درگیر این کنید که الان باید مرور باشه کند باشه تند باشه..تنها چیزی هم که نیاز دارید یه برنامه خوبه که بهش اعتماد کنین..نمیخوام تبلیغ کنم..ولی بهترین و مطمئن ترین و با شرف ترین برنامه و موسسه همین قلمچیه خودمونه...هیچ وقتم دنبال سر کیسه کردن نبوده..اصل ا گه بوده باشه هم بازم می ارزه...ببینین شما اگه مثل خود من با برنامه قلمچی جلو برین هیچ وقت از درس خوندن کم نمیارین..فقط فکر و ذکرتون این باشه که تراز قلمچیتون بره بالاتر..یعنی تمام فکرتونو متمرکز کنین رو آزمون 2 هفته بعد قلمچی همین..تا نزدیک اواسط اسفند که اونجا برنامه لمچی(به نظر من )بی ریخت میشه و باید ازش جلو بزنین وگرنه مجبورین تازه انتگرال رو اول خرداد بخونین...
گول این گزینه 2 که همش میاد تلویزیون و تبلیغ میکنه رو نخورید ..چون مال خود صدا و سیماست...
با آرزوی موفقیت همه شما..:11:
مرسی.واقعا توضیح کاملی بود.نقل قول:
منم موافقم با این روش...
ولی سعی میکنم اون مباحثی رو که کمتر روشون تسلط دارم ترم اول بزنم، چون ترم دوم فکر کنم دیگه خیلی سرمون شلوغه و وقت برای یاد گرفتن مباحث پایه نیست...
اسممم(!) سامانه :10:
من از اول تابستون میخواستم این کارو بکنم، هنوزم نکردم:31:نقل قول:
در ضمن من از يه فهرست كامل از همه ي مباحث كنكوررو به صورت يه جدول تهيه كردم كه بعد خوندن هر مبحث و اجراي هر يك از مراحل مطالعه و مرور يه تيك بزنم كنارش اين يه روش موثره كه از كتاب "قورباغه را قورت بده" ياد گرفتمش و خيلي ايجاد آرامش مي كنه و آدم احساس مي كنه تسلط داره رو همه ي كارايي كه بايد انجام بده....اگه كسي علاقه مند به اجراي اين روش بود بگه تا در مورد جزئياتش با هم صحبت كنيم...من تجربه ي خوبي از اين كار دارم و واسه امتحانات نهايي خيلي كمكم كرد براي همينم مي خوام بازم اجرا بكنمش ولي خب چون خيليا اعتقاد به اين جور وقت تلف كني! ها ندارن توي تاپيك مطرح نمي كنمش
نمیدونم چرا!
دوستان من يه چيزي بگم تا يادم نرفته ، چون من خودم 2 سال قلم چي شركت كردم به اين رسيدم!!!!نقل قول:
سعي كنيد توي ترم اول هر چي براتون سخت تره بخونيد ، توي قلم چي اون قسمت هاي مشابه توي آزموناش حذف ميشه ، مثل فيزيك پيش 1 و فيزيك 2
من خودم سال اول هيچي شيمي 2 و فيزيك 2 بلد نبودم! گذاشتم براي ترم دوم ، ولي اينقدر سرم شلوغ شد و نگران بودم هيچ كدومو نتونستم بخونم
ولي سال دم اول روي اينا تمركز كردم نتيجه هم گرفتم!
به نظر من توي فيزيك پايه ،فيزيك 3 رو اول بخونين ، هم سختتره هم نكاتش خيلي بيشتره و تسلط بيشتري ميخواد
توي شيمي هم شيمي 2 رو اول بخونين ، اون هم نكاتش خيلي از شيمي 3 بيشتره و چون خيلي از فصلهاش جنبه حفظي داره شما ميتونيد ترم دوم در كنار شيمي 3 ، خلاصه هاتونو دوره كنيد و به تسلط بيشتري برسين
توي هندسه هم هندسه 2 رو بخونيد ، چون نسبت يه هندسه 1 ، حجمش بيشتره و توي كنكور سوالاي هندسه 2 تقريبا آسونتره پس حالا كه وقت دارين روش تمركز كنين و با حوصله تسلطتونو بالا ببرين ....
توي ادبيات ،ادبيات 3 ،خيلي مهمتره ،ادبيات 2 زياد مهم نيست ، يعني در مقابل 3 چيزي نست!!
ضمنا اينا تجربه هاي خودمه ، من نظرمو ميگم و اميدوارم بتونم كمي بهتون كمك كنم ، ديگه هر جور راحتين!:10::46:
عزيز ، توي موردهاي 2 و 3 و 4 با هم شبيه بوديم!! منم سال اول همين فكرهاي منفي رو ميكردم كه نتونستم درس بخونم و با اينكه واقعا تواناييشو داشتم موندم براي سال ديگه!نقل قول:
چرا؟؟ چون نخواستم درس بخونم با اين فكرها و تلقينا خودمو گول ميزدم!
منم سال اول ترازم 5200 تا 5500 بود ولي سال دوم اراده كردم تا نزديكهاي 7000 هم اومدم! اين كارو همون سال اول ميتونستم بكنم ولي نكردم!
خلاصه به خودت تلقين نكن ، به تواناييهات اعتماد داشته باش ، دوباره شروع كن تازه اول كاري
سعي كن يه دوست درسخون پيدا كني من اينو هميشه ميگم چون واقعا تاثير داره ئقتي با يكي توي درس رقابت كني
مورد 5 واضح نيست ، مگه چجوري برنامه ميريزي؟؟
=======================================
راستي ، ميدونم كه همتون يه پا مشاورين! ولي يه كتاب هست به نام كنكورتو قورت بده ، انتشارات كتاي سبز ، آقاي تفرشي ، اينم كتاب خوبيه ، جالبه دوست داشتين بگيرين! مطالب مفيدي داخلش هست
موفق باشين همگي!:46::10:
با بحث تلقین کاملا موافقمنقل قول:
به نظرم شما اگه یه آزمونو فقط در نظر بگیری یا اگه از آزمون خوشت نمیاد 2یا3تا درسو که دوستشون داری ولی بالا نمیزنی در نظر بگیری اونوقت سعی کنی که همونا رو عالی بخونی بهتره
من خودم تابستون فکر میکردم خیلی مونده تا کنکور درست حسابی نمیخوندم وقتی هم یه دفعه به همه درسا نگاه میکردم میدیدم زیاده دلسرد میشدم واسه ی همین اگه کم کم برداری راحت تره
یه چیز دیگه اینکه اگه رغبتی به درس نداری یه مدت کوتاهی بیخیال برنامه شو درسایی که توی همون لحظه دوست داری بخونی قشنگ بخون
سعی نکن مشکلو گردن محیط و معلم و حال نداشتنو اینا بندازی خیلیا این مشکلو دارن درواقع یه عده کمی هستن(البتهp30زیادن)که کشته مرده ی درس خوندن هستن اما با یه هدفی این یه سالو عالی میخونن و نتایج توپی هم میگیرن
به بچه های اینجا نگاه کنید چه قدر فعال درس میخونن و به هم کمک میکنن یه کم انرژِی بگیری(نا امید نشی بری خودکشی)
موفق باشی
این جدول رو یکی از شما میتونه اسکن کنه؟نقل قول:
در ضمن من از يه فهرست كامل از همه ي مباحث كنكوررو به صورت يه جدول تهيه كردم كه بعد خوندن هر مبحث و اجراي هر يك از مراحل مطالعه و مرور يه تيك بزنم كنارش اين يه روش موثره كه از كتاب "قورباغه را قورت بده" ياد گرفتمش و خيلي ايجاد آرامش مي كنه و آدم احساس مي كنه تسلط داره رو همه ي كارايي كه بايد انجام بده....اگه كسي علاقه مند به اجراي اين روش بود بگه تا در مورد جزئياتش با هم صحبت كنيم...من تجربه ي خوبي از اين كار دارم و واسه امتحانات نهايي خيلي كمكم كرد براي همينم مي خوام بازم اجرا بكنمش ولي خب چون خيليا اعتقاد به اين جور وقت تلف كني! ها ندارن توي تاپيك مطرح نمي كنمش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی
نقل قول:
1.مهم نيست...اول ساعت مطالعه اي رو كه در حال حاضر داري پيدا كن فرض مي كنيم 1 ساعت در روز باشه ساعت مطالعه ي فعلي شما...تا امروز 1 ساعت مي خوندي هفته ي جديد بايد 1 ساعت به ساعت مطالعه ت اضافه كني و هر روز بين 1 تا 2 ساعت درس بخوني...هفته ي بعدش ساعت پايه ي مطالعه ت مي شه 2...با يه ساعت اضافه مي شه 3 ساعت كه بايد سعي كني ساعت مطالعه ت به 3 برسه و از 2 ساعت هم ديگه كمتر نشه...همين طوري هفته به هفته اگه به ساعت مطالعه ت اضافه كني اواخر آبان ساعت مطالعه ت مي رسه به 10 ساعت در روز كه يه زمان ايده آل(مي شه 50 ساعت در هفته كه 10 ساعت نسبت به زمان ايده آل بيشتره)...حتما فكر مي كني اين طوري خيلي ديره نه؟! اما فرض كنيم از همين امروز 10 ساعت بخوني فوقش 3 روز مي خوني روز چهارم بر مي گردي يه هفته بعد نگران مي شي باز 10 ساعت مي خوني فقط براي 3 يا 4 روز و دوباره مي شي بدتر از الان...حالا اواخر آبان چي داري:يه دنيا استرس و ياس و نا اميدي...:41:...
*:البته صد در صد شما بيشتر از يه ساعت در روز درس مي خوني و شايد بتوني در هفته 1/5 ساعت به ساعت مطالعه ي روزانت اضافه كني و تا اواخر مهر خيلي راحت برسي به اون هدفت...شايد هم براي شما تا آخر آذر طول بكشه اين كار واست در كل خودت بايد خودت با توجه به توانايي هات راهي رو انتخاب كني كه دوباره تو رو برنگردونه سر خونه ي اول!
*:ساعت مطالعه تو به صورت هفتگي افزايش بده نه روزانه...يه عده ميان مي گن هر روز مثلا 10 دقيقه به ساعت مطالعه م اضافه مي كنم ولي اين روش معمولا احتمال عملي نشدنش زياده و خوب جواب نمي ده
2.اشكالي نداره...سعي كن آزمون بعدي يك يا دو تا از درسارو بهتر از قبل بخوني و بهتر جواب بدي (بدون اينكه بقيه رو ضعيف تر از قبل بزني) حتما ترازت بالاتر مي ره...آزمون بعدي 2-3 ساعت در روز به ساعت مطالعه ت اضافه مي شه مي توني با حفظ وضعيت ساير دروس باز 2 درس ديگه به اون 2 درسي كه قرار بود بهتر جواب بدي اضافه كني و اين بار 3 تا درسو خوب جواب بدي...بعد از چند آزمون مي بيني كه بايد همه ي درسارو بهتر از الان جواب بدي در كنار اون ساعت مطالعه ت رو هم به تدريج زياد كردي و توانايي اين كارو داري...مطمئن باش اگه قدم به قدم بري مي توني ترازت رو به 8000 هم نزديك كني :20:
3.دلسرد نباش...ذره ذره خودتو تغيير بده تا جايي كه بالاخره از نتيجه ي كارت راضي بشي
4.من رياضي سال اول شدم 13.5...راهنمايي رياضيم خوب بود اما سال اول رفتار دبيرمون خيلي روحيمو آورد پايين حاضر نبودم سر كلاساش بشينم چه برسه به اينكه درس بخونم ولي سالاي بعدش هيچ مشكلي نداشتم و امتحاناي پاياني دوم و سومو 19 و 18.5 شدم تازه معلم سال دوم مون امتحاناش سخت تر بود....من فكر مي كنم به قول دوستمون دارين تلقين مي كنين به خودتون كه رياضي تون ضعيفه ...مشكلات ديروز نمي تونه باعث شه امروز تلاشي نكينم...اگرم واقعا مشكل داري مي توني يه معلم بگيري فقط در حد چند جلسه تا مفاهيم رو بهت توضيح بده بقيه شو(نكات و جزئيات) خودتم مي توني بخوني هر چند من فكر مي كنم اگه گام به گام از اول شروع كني به خوندن (از ساده ترين مباحث) خيلي راحت هم اعتماد به نفست بالا مي ره و هم اگه واقعا مشكل خاصي داشته باشي حل مي شه...
5.براي يه روزت برنامه نچين...يه برنامه ي كلي داشته باش (مثلا برنامه ي همون آزموني كه داري توش شركت مي كني) و هر روز سعي كن بخشي از اون برنامه رو انجام بدي هر چقدر كه مي توني...وقت تو تلف نكن ولي خودتم تحت فشار نذار...تلاش كن ولي نه با ترس و فشار و استرس بلكه با آرامش و اطمينان...من مطمئنم شما در حد 6000 درس مي خوني كه مياري 5000...از بد مي ترسي ولي اين طوري بدتر به سرت مياد متاسفانه:46:
6.تو مدرسه ي ما تعداد دانش آموزان تجربي كه جهش قابل ملاحظه در سال آخر داشتن بيشتره...دليل شو نمي دونم چون آشنايي زيادي با كنكور تجربي نداره ولي احساسم اينه كه دانش آموزان تجربي راحت تر مي تونن تو سال آخر ضعفاي سال قبل شونو جبران كنن...اميدوارم كه شما هم يكي از اينا باشين البته اگه خودتونم اميدوار باشين همين طور مي شه :20:
صد در صد حرف شما درسته...عامل اصلي پشتكاره و گرنه از نظر استعداد هيچ كس بهتر يا بدتر از بقيه نيست
تا شب يه نمونه شو مي كشم و مي ذارم اينجا (تو ويرايش همين پست) ولي مطمئنا جدول شخص شما با مال من يا دوستان ديگرمون متفاوت خواهد بود چون روش و مراحل مطالعه ي هر كس با مال اون يكي فرق مي كنهنقل قول:
------------------------------------------
متاسفانه ديروز وقت نشد بكشم اين جدولو...واسه همين تصوير جدول خودمو مي ذارم (ببخشيد كه دير شد)...توضيحاتشم پايين گذاشتم
توضيحات:
م1:يادگيري اوليه
م2:حل تمرينات و مثال هاي كتاب و دفتر
م3:حل تست هاي فرد كتاب اول
م4:حل تست هاي زوج كتاب اول
م5:حل تست هاي فرد كتاب دوم
م6:حل تست هاي زوج كتاب دوم
م7:حل تست هاي علامت دار مراحل قبل
من کتابش رو خریدم اما هنوز وقت نکردم بخونمش. این چرخه رو که تموم کردم میرم سرش. بعد در موردش بیشتر میبحثیم. :11:نقل قول:
1. خب از الانم که به فکر افتادی خیلی خوبه. مهم اینه که اونقدرها وقت از دست ندادی. گذشته رو که نمیتونی برگردونی، پس از حالا وقتشه. از همین فردا شروع کن که 1 روزم دیرتر نشه.نقل قول:
2. من قلمچی ننوشتم اما حالا هرچی بود گذشت. به خودت قول بده که بعدی رو جبران میکنی.
3.تلقین خیلی بزرگیه این یکی! منم وسط همین سال سوم، همین حس رو پیدا کردم! میدونم چقدر بده! احساس خنگی میکردم! اما بعدش گفتم هرچی شد، شد. من تلاشمو میکنم. بعدم نمره هام دوباره اومد بالا.
4.این جزو بهونه هاییه که وقتی اعتماد به نفس رو از دست میدی، میاری. اونی که اعتماد به نفس داره میگه: "با اینکه معلمه خوب نبود، اما من تونستم از بچه های دیگه ای که همون معلم رو داشتن، بزنم جلو!"
5.میشه برنامه ت رو بگی چیه؟
راستی این کتاب خیلی کتاب خوبیه نویسندش برایان تریسی مشهوره و در مورد چه جوری انجام دادن کارا و زمان بندی و ایناسنقل قول:
ضمن من از يه فهرست كامل از همه ي مباحث كنكوررو به صورت يه جدول تهيه كردم كه بعد خوندن هر مبحث و اجراي هر يك از مراحل مطالعه و مرور يه تيك بزنم كنارش اين يه روش موثره كه از كتاب "قورباغه را قورت بده" ياد گرفتمش
پیشنهاد میکنم حتما بخرین و بخونینش
کساییم که گیر نیاوردن بخونن این لینکشه میتونین دانلود کنین:
کد:http://parsaspace.com/download.aspx?file=ebook/ghoorbaghe_uploded_by_mohsen6558.rar&username=mohsen10
سلام.
اول بگم که ایشالله هرکی این شبا دعا میکنه خدا براش براورده کنه،هرکی هم دعا نمیکنه خب خدا خودش بفهمه براورده کنه.:31:
یه مطلب شنیدم از پشتیبان قلمچی گفتم اینجا بزارم ،شاید بدرد 1کی خورد.پشتیبانم(بچه خوبیه:46:)میگفت که به تراز بالای خودتون(هرچند مال من بالا نیس) تو تابستون امیدوار بشین ولی دل نبندین.منظورش این بود که بیشتر برای آزمودن خودتون امتحان بدین.1مثال هم زد گفت همین الان 1 کارنامه جلومه که ترازش 4800 ولی رتبش 9000(بین 20000) میگفت با همین تراز از مهر به بعد یقینا رتبش خیلی بالاتر میره.
کلا منظورش این بود که بچه ها تو تابستون زیاد جدی نیستن.ترازتو خیلی جدی نگیر.
به نظر من که الان برای کلاس رفتن و آزمون دادن زوده.الان فقط باید آدم خودش بشینه کتاب ها رو بخونه.کسی راجع به کتاب های کمک آموزشی گاما چیزی شنیده؟ می گن خیلی کامل و مفهومین...
میدونید آدم باید هم ترازو جدی بگیره هم نگیره
اگه جدی نگیره 2حالت داره اگه ترازش بالا باشه ممکنه بخاطر جدی نگرفتن اعتماد به نفسو از دست نده اگرم پایین باشه که ممکنه به زور دلداری به خودش همون روند قبل رو پیش بگیره و تا آخر سال اوضاع بدتر بشه
اما اگه خیلی هم جدی بگیره یا مغرور میشه یا میره واسه ی خودکشی
به نظرم الانا که خیلی بچه ها توی جو درس نیستن بهتره خودتونو با بچه های هم کلاسیتون که خبر دارید دارن خیلی درس میخونن یا حداقل از مدل درس خوندشون خبر داید مقایسه کنید ببینید در حد خودتون نتیجه میگیرید یا نه؟ ببینید سوالایی که غلط دارید چیا بودن آیا چیزایی بون که خارج از کتاب و یه جورایی خارج از مدل کنکوره (هرچند که توی کنکور هیچ چیز غیر ممکن نیست بد نیست به همه چیز یه سرکی بکشید)یا اشتباه محاسباتی(من خودم این مورد وحشتناک زیاد داشتم حتی سر جلسه کنکور)یا هزار و یه مورد دیگه
جملاتو خطاب به جمع نوشتم چون جناب mazgمنظورشون به جمع بود منم خواستم جوابم فردی نباشه
موفق باشید
نقل قول:
با 295 قبولی
من پارسال با 511 قبول نشدم حتی علامه و شهید بهشتی
آقا کتاب سبز ادبیات گاج به طور کامل تست هم داره؟ یا باید کتاب میکرو طبقه بندی رو هم بگیریم؟
الان من میکرو طبقه بندی رو گرفتم و سبزشم میخوام بگیرم. این میکرو طبقه بندی رو اضافی گرفتم؟
گاج سبزا تستای گاج سفید رو کامل دارن البته بدون پاسخ تشریحی که پاسخا رو از جلد 2 گاج سفید میتونین بخونین
نه الزاما همه ی کتاباش سفید رو ندارن فقط تعداد مجدودی که مولفاشون یکیه
در مورد ادبیات و زبان فارسی چطوریه؟
حذف شود لطفا
سلامنقل قول:
خیلی خوبه که امید داری :46:
من خیلیا رو میشناسم که الان جا زدن
منابع ام فکر نکنم تغییر کنه
موفق باشی
سلامنقل قول:
ادبیات کلک معلم از گاج و قلم چی ها و مرآت بهتره
برای آرایه های ادبیات وزارتی سال سوم رشته انسانی و ادبیات 3 اندیشه سازان (مبتکران)
برای لغات هم تب کنکور یا گاج
اما مهمترین پیشنهادم زبان فارسی 3 انتشارات همگامان است (محشره)
من که ادبیات 88 رو 75 زدم (بهترین درصدم بود)
بازم سوال بود بپرس
سلام
همش از اول تابستون شک داشتم بیام اینجا یا نه
ولی الان مطمئنم که دیگه پشت کنکوریمو باید بمونم بره سال بعد
یحتمل میرم قلم چی هم ثبت نام میکنم
حالا اینجا چند نفر پشت کنکورین؟
یکیش که منمنقل قول:
حالا اینجا چند نفر پشت کنکورین؟
منم قلمچی میخوام ثبت نام کنم
دومیش منم..نقل قول:
یکیش که منم
من هم سوميش.نقل قول:
مام چهارمی !!!
نقل قول:
من هم سوميش.
ایول خوبه تنها نیستیم...نقل قول:
مام چهارمی !!!
منم پنجمیشم .:46:نقل قول:
سلام.منم هستم
منم که از 15 تیر اینجام: پشت کنکور!نقل قول:
ششمیشم!
من منظورم ادبیاتا بود!!!نقل قول:
بهتره مدیر پاکش کنه اینو
خب بچه ها منم انشالله دارم به جمعتون میپیوندم!:31:
امسال کنتور دادم البته و برق الکترونیک سجاد مشهد و مهندسی شیمی دانشگا ازاد شیراز قبولیدم اما چه کنم که پسند نیستن...!:13:
رتبه ام هم شد 15 هزار که البته میخام سال بعد به 7 هزار برسونمش!
به امید پیروزی کنکور و کنکوریاا :31::31:
با عرض سلام
من رشته ام رياضي هست.۱۹ سالمه ميخوام در کنکور سال ۸۹ رشته ي تجربي شرکت کنم ودندان پزشکي در تهران قبول
بشم.ايا دير نيست براي شروع کردن؟چه رتبه اي بايد بيارم؟براي کنکور چه جوري بايد درس بخونم؟در ضمن منطقه ۳ هستم
ممنون ميشم منو راهنمايي کنيد
در مورد دیر نبودنش که اصلااااا دیر نیست، از همین الان اگه خوب شروع کنی قطعا و بدون شک به نتیجه میرسی، فقط حواست باشه که باید تا دو ماه دیگه مطالعتو به 8 ساعت در روز برسونی، و تا آخر سال به بالای 12 ساعت برسونینقل قول:
اینم بدون بچه های ریاضی تو کنکور تجربی خیلی موفق ترند.
مطلب بعدی اینکه نحوۀ درس خوندن برای کنکور رو تو پست ها میتونی ببینی، ولی کلیتش اینه که فقط باید یه برنامه بریزی، بشینی بخونی، هیچ چیز دیگری وجود نداره...اگه تونستی چند تا آزمون آزمایشی هم بده.
اگر هماهنگ با ازمون هاي قلم چي پيش برم خوبه؟نقل قول:
بابا ایول به این روحیه:دینقل قول:
خب بچه ها منم انشالله دارم به جمعتون میپیوندم!
امسال کنتور دادم البته و برق الکترونیک سجاد مشهد و مهندسی شیمی دانشگا ازاد شیراز قبولیدم اما چه کنم که پسند نیستن...!
رتبه ام هم شد 15 هزار که البته میخام سال بعد به 7 هزار برسونمش!
به امید پیروزی کنکور و کنکوریاا
---------------------------
راستی بچه ها
شیمی دو فکر میکرد که هیچی بلد نیستم
بعد یه سری جزوه خوب پیدا کردم از روشون خوندم یه چیزایی دستگیرم شد اما هنوز فکر میکنم مناسب برای کنکور نیست
اما نکته عجیب اینه که تستاشو عالی میزنم!
جریان چیه؟:دی
ضمنا،با تست هندسه پایه و تحلیلی خیلی مشکل دارم!
چیکار باید بکنم؟؟
ممنون/:5: