jتا قیمت 1.5
40 اینچ
فول اچ دی
ایا با 1.5 میتونم led بگیرم؟؟
jتا قیمت 1.5
40 اینچ
فول اچ دی
ایا با 1.5 میتونم led بگیرم؟؟
-sony 40ex500 همين قيمت رو دارهنقل قول:
-led سري هاي ex700 هستند كه به 2 ميرسند
قیمتnx700 : 3199000نقل قول:
یه سوال فرق nx700با ex700چیکد:http://www.------------/sony%20led%2040.htm
سوال داشتم .این تلویزیون های 3D همیشه تصویر سه بعدی نشون میدن ، یا باید فیلمش رو بزارین و یا تو انتن شبکه سه بعدی پیدا کنی ... .من برای یکی از اقوام می خواهم تلویزیون بخرم گفت ال ای دی نمی خواهم می گن سه بعدیه !
خودم پلاسما g10 دارم خیلی هم راضی ام فقط مصرف برقش واقعا تاثیر گزار بوده برای همین اومدم اینجا تا دوباره تجربۀ خوب سوال پرسیدن از بر و بچه های پس ورلد رو تکرار کنم:40:. این بنده خدا یک کم بیشتر یا کمتر 1.5 پول داره می خواد 42 بگیره . بهترین گزینه پلاسما و ال ای دی و ال سی دی چی هستش . هنوز تحقیقاتم رو شروع نکردم.
سلامنقل قول:
باحدود 1.650 میتونین پلاسمای پاناسونیک 42 اینچ V20 بخرید که مصرف برقش بهینه شده و گارانتی داره.
همونطور که میدونین در تلویزیون های 3 بعدی اگر فیلم 3D را از طریق بلوری 3D پلیر پخش کنید تصویر 3 بعدی دارین.
سلام بر اساتید
من میخام یه سامسونگ در حدود 1700 تا 1800 بگیرم
میخام بدونم پلاسما بهتره یا ال سی دی؟
کدومشون از بغل دید بهتری دارند ( زاویه ی دید کدوم بیشتره )؟
اگه میشه بهترین مدل ها تو این قیمت رو پیشنهاد بدید
46 اینچ میخام
50 هم شد اشکال نداره
همه ی سامسونگ ها کره ای اند دیگه ؟ نه؟
چین هم سامسونگ میزنه؟
خلاصه پلاسما یا ال سی دی ؟ مسئله این است !!!
زاویه دید پلاسما بسیار وسیع تر و بهتر از ال سی دی هستش
در مورد پلاسما و ال سی دی هم زیاد بحث شده باید خودت مقایسه و انتخاب کنی
مثلآ من الان پلاسمای 42 داره وتصویری که داره از نظر کیفیت زاویه دید و روان بودن به نضر من از ال ای دی هم بهتره (نظر شخصی)
الانم مخوام یه 46 پلاسما بگیرم که فکر میکنم پاناسونیک 46 مدل یو 20 هم داره منتها قیمتش رو نمی دونم:5:
می خوام نظر دوستان را راجع به برند ایکس ویژن و مخصوصا دو مدل زیر بدونم.فقط جواب تون کامل و جامع باشه(از لحاظ ساخت و کیفیت و.... اصلا توصیه میشه به خرید). ممنون
onyx 46" full hd
venus 40" full hd
LED , LCD چطور؟ بهترین گزینه با همون قیمتا چی مناسب هستش . من خودم از پلاسما g10 راضیم ولی دوست دارم برای این بنده خدا طوری باشه که مصرفش کمتر باشه. اگر شما سرنخ رو بهم بدید تا تهش می رم خیلی وقته تو بازار نبودم.
تشکر از همۀ شما عزیزان
-فكر ميكنم در مورد تفاوت ها اينجا كمي توضيح داده شد :نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=431186[/HTML]
خواهش میکنم کمک کنید دوستان:10:نقل قول:
دوست عزیز بگو تلویزیون رو بیشتر واسه دیدن فیلم میخوای یا گیم و فیلمهای HDنقل قول:
به نظر من اگر پلاسما میخوای 42 اینچ V 20 پاناسونیک بهترین پلاسمای موجد بازاره با قیمتی حدود1700
اگر هم حتمآ ال سی دی میخوای که دیگر اساتید راهنمایی کنند:5:
واسه فیلم و ماهواره میخام
سامسونگ خوب نیست؟؟
ال سی دی سامسونگ خوبه البته تو اون رنج قیمت نمیدونم چه مدلیشو میتونی بگیرینقل قول:
ولی اگر پلاسما میخوای پاناسونیک حرف اول رو میزنه :5:
سلام نظرتون در مورد c6960 سامسونگ 40 اينچ چيه گزينه ي مناسبي مي تونه باشه معايب و محاسنش چيه؟؟؟؟
EX700.یا NX700 سونی سایز40 مشخصات:BE3 BRAVIA ENGINE / Edge LED / USB/ Motionflow100 Hz/BRAVIA sync /hdmi 4 /ambient sensor /ECO SETTINGS / Fhll HD 1080 / LIVE COLOUR / MPEGNOISE REDUCTION /Intelligent Picture pLUs\
c6960سامسونگ سایز40 اسکن تصویر100هرتزfull HD/ اتصال به شبکه کامپیوتری LAN/ دو ورودی usb movie/ گیرنده wifi/ پانل فوق شفاف ULTRA CLEAR PANEL / تصویر در تصویر در HDMI/ چهار ورودی HDMI/ ورودی PC/ قابلیت انطباق 400Hz/ سیستم ANY NET/ خروجی هدفون/ موتور پردازشگر HYPER REAL ENGINE /کنتراست تصویر 7000.000.1
LC-40LE820Mشارپ سایز 40 /پانل LED ژاپنی / FULL HD 1920+1080 / نسل دهم پانلX Genتکنولوژی UV2A / پانل چهار رنگ RGB Y/ مگا کنتراست / 100 /120 Hz / خروجی LAN DLNA POHTO MUSIC/ خروجی صدا 35W / پانل 10 بینی/ HDMMIتا 4/ پخش DIVXبه صورت HD/
SRS TRU Surround hd/ usb/
کدام گزینه بهتر است برای وصال کردن به PCو xbox 360و پخش فیلم از طریق PC
ممنون بابت توضيحاتي که ارائه کرديد.نقل قول:
متأسفانه يا خوشبختانه اين مدل رو همونطور که حدس ميزدم نتونستم تو ايران پيدا کنم، منتها نظر بعدي ام روي AOC V22t و AOC V24t بود که از بين اين دو هم مدل V22t رو تونستم گير بيارم و الان سفارش خريد دادم، فردا ميرسه دستم. مشخصاتش رو ديدم به نظر خوب ميرسه و قيمت مناسبي هم داره.
-خواهش ميكنم اميدوارم از خريدتون راضي باشين :8:نقل قول:
---------- Post added at 08:37 PM ---------- Previous post was at 08:36 PM ----------
-توي led هاي غير 3d سام بهترين گزينه ممكن هست تصويرش هم كاملا مشابه c8000 هستنقل قول:
-در مورد معايب خوب شايد صداي ضعيف تر نسبت به ال سي دي ها
-ال اي دي حاشيه اي بودن هر چند توي اين مدل كاملا بهتر از c6200 كار شده
-ديزاين خوب وشكيل
-امكانات خوب
---------- Post added at 08:41 PM ---------- Previous post was at 08:37 PM ----------
-در مورد vs پلاسما وال سي دي به حد كافي بحث شده و تا حدود زيادي به سليقه شما هم بستگي دارهنقل قول:
-با اين حال در رنج قيمت شما پانا v20 منتها 42 اينچ ميتونه گزينه بسيار خوبي باشه
-البته با كمي بيشتر ميتونيد 50 اينچ پلاسماي سري 4 سام رو هم تهيه كنيد
-در مورد ال سي دي سام هم فكر ميكنم samsung c550 گزينه مناسبي براي اينچ وقيمت شما باشه
-در مورد سامسونگ ها نه اتفاقا اكثزا made by samsung هستند ويا مالزيايي نهايتا چند مدلي از سري هاي F فكر ميكنم كره اي بودند كه قيمت هاي نجومي هم داشتند
-مسلم خان برادر شما اين تاپيك رو بخون خالي از لطف نيست:نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=369498[/HTML]
نقل قول:
خوب به نظرم مشكل صدا رو ميشه با سينماي خانگي حل كرد ، جدا از بحث قيمت، اين مدل از سامسونگ مناسبتره يا 42lcd660 ال جي ممنون مي شم مختصر توضيح بدين
الآن من بین دوتا تلویزیون موندم
پاناسونیک 50 اینچ v20 و سامسونگ ال ای دی 46 اینچ c 5550
پانا رو میگه 2390000
سام رو میگه 2335000
کدوم رو بگیرم؟
اگه خودتون بودید کدوم رو میگرفتید؟
دوست عزیز شما اگه v20 بگیری خیلی بهتره ولی بازم سلیقه ای کلا ال ای دی زیاد تصویر خوبی برای دیدن ماهواره و فیلمهای sd نداره.نقل قول:
-البته قصدم قياس led ها كه معمولا باريك شدند با lcd ها بودنقل قول:
-در مورد c6900 كمي بحث متفاوت هست هر چند ال اي دي حاشيه اي هست منتها قابل تامل هست و متفاوت با ديگر سري هاي led سام
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5478825&postcount=141[/HTML]
-در مورد ld660 هم يكي از گزينه هاي مناسب از نظر قيمت وكيفيت وامكانات هست
-اگر هزينه مهم نيست c6900 انتخاب بهتري ميتونه باشه
---------- Post added at 12:06 AM ---------- Previous post was at 12:04 AM ----------
-خيلي انتخابتون متفاوت هست مطمئنا v20 حرف هاي خيلي زيادي خواهد داشت از نظر كيفيت تصوير در برابر c5550نقل قول:
-شما اول بايد چك وچونه هات رو با خودت سر انتخاب ديزاين وزيبايي وامكانات با كيفيت تصوير بزني بعد انتخاب راحت ميشه واست
پس با توجه به تاپيكها بهترين گزينه تا قيمت حداكثر 2 ميليون چيه (از هر نظر مناسب باشه)؟؟؟
بسيار هم ممنون كه جواب مي دين
-به نظر شخصي من سراغ c650 برين گزينه خيلي مناسبي هستنقل قول:
-كنتراست خوب
-مشكي عميق
-امكانات عالي
-و مشكلات led هاي حاشيه اي رو هم نداره انتخاب معقولي هست
سلام.
دوستان من بین این چند گزینه موندم.
سری 5 سامسونگ:
c585 46
سری 6:
46 c685
46 c695
توی رنج 1.8 تا 2.2 دیگه چه گزینه ایی هست.LCD
بعدش این که جریان این c که اول هر مدل هست چیه؟
-در مورد انتخاب خوب قطعا به c695 فكر كنيدنقل قول:
-در مورد c هم بر ميگيرده به توليدات سال 2010 كه با c شروع ميشه
از کجا بفهمم که چه امکاناتی داره؟نقل قول:
نقل قول:
[HTML]http://www.samsung.com/iran/consumer/tv-audio-video/tv/lcd-tv/LA40C650L1RXZN/index.idx?pagetype=prd_detail&returnurl=[/HTML]
[HTML]http://www.samsung.com/iran/consumer/tv-audio-video/tv/lcd-tv/LA40C650L1RXZN/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification[/HTML]
با سلام، به نظر شما بین این دو LED کدوم انتخاب بهتریه، C6960 سامسونگ یا D25 پاناسونیک و چرا؟
با تشکر
با تشكر از شما دوست گرامينقل قول:
منظورتون گزينه LA40C650L1R با لينك زيره؟ و آيا 46 اينچ هم داره
کد:http://www.samsung.com/iran/consumer/tv-audio-video/tv/lcd-tv/LA40C650L1RXZN/index.idx?pagetype=prd_detail&returnurl=
قيمت 40 اينچ و 46 اينچ در چه محدوده اي قرار داره
-بله همين هستنقل قول:
-در مورد قيمت هم بزرگوار چون اعلام شده در اين تاپيك صحبت نشه رعايت كنيم
-اين پست رو ببينيد :
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5262621&postcount=140[/HTML]
آقا اين شهر ما انگار نمي خوان هيچي داشته باشن اين c650 همون c695 مي گن c650 نداريم اما c695 داريم اي بابا...
v20 پاناسونیک
ساخت ژاپنه؟
مونتاژ کجاست؟
v10 چطوره؟
ببخشید که اینقدر سوال میکنم
الآن تمام سونیهای بازار رو چین میزنه؟
گويا پنل ژاپني هست و مدل V20R مونتاژ -منتها مطمئن نيستم مونتاژ ايران باشهنقل قول:
-V10 كه دوستاني فرمودند ژاپني هست كه احتمالا پنل ژاپني هست و مونتاژ كشوري ديگه
-در مورد سوني هم نه اينطور نيست مالزيايي هم داره سري هاي جديد اكثزا مالزيايي هستند
-چيني بودن هم دليل بر بي كيفيت بودن نيست خيلي از وسايل صوتي وتصويري بخاطر كاهش هزينه در چين توليد ميشن
-چيني درجه اول و سوم داريم
با سلام خدمت اساتید و دوستان ، نظر شما در مورد LED پاناسونیک D25 چیه؟
D25 بهتره یا C6960 یا EX500 یا LE700 و لطفاً دلیلش رو بگید ؟
با توجه به اختلاف قیمت حدود 150 تا 200 هزار تومنی نسبت به LE700 می ارزه که این مدل رو انتخاب کنم؟
خواهش می کنم منو راهنمایی کنید، متشکرم
دوست عزیز من به دلیل اینکه خیلی در این رابطه بررسی کردم میگم خدمتتون از این اطلاعات هم مطمئن هستم چون از منبع خوب و مطمئنی به دست آوردم ولی آگه دوست داری خودتم بورو دنبالش.نقل قول:
1- پنل اصل ژاپن .
2 - مونتاژ سنگاپور.
3- قطعات هم ژاپن و سنگاپور.
اگه خواستی با گارانتی تهیه کنی حتما" از نمایندگیهای اصلی پاناسونیک تهیه کن قیمتها را دقت کن قیمت نماینده های پاناسونیک اصلی ثابت و مشخصه ولی تو بازار نرخها متفاوت اونها گارانتی معتبر ندارن و گارانتی که به شما میدن اصل نیست یعنی اگه بری سرا جنس بانه ای بهتر تا اونا رو با گارانتی تقلبی بگیری. به قدری گارانتی این دستگاهها تقلبی شده که هیچکس جز خود نمایندگیها نمیتونه تشخیص بده.پس خیلی رو این موضوع دقت کن.
امیدوارم بهترین انتخاب و داشته باشی.
-در مورد d25 كه فكر ميكنم اقا مهدي مفصل در تاپيك lcd هاي پاناسونيك توضيح دادننقل قول:
-در مورد c6900 سامسونگ هم خوب فكر ميكنم باز هم بحث هايي در تاپيك هاي سامسونگ و همينجا شده كمي دنبال كنيد مباحث رو
-در مورد ex500 نظر شخصي من بر اين هست سطح پايين تري نسبت به دو مدل مذكور داره
-در مورد le700 خوب full led هست ومعايب led هاي حاشيه اي رو نداره فكر ميكنم با توجه به قيمت گزينه مناسب تري باشه
یه بار دیگه سلام
میشه بگید کدوم یکی از این مدلا بهترن ؟ ال جی هستن !
26LCD340
32LCD560
32LCD800
یه سوال تکراری هم داشتم ، به نظرتون ترجیح ال جی به سامسونگ عاقلانه ست ؟ یا نه ؟
خوب گزينه ها باز هم متفاوت هست 340 فول نيست يك مگ پنل هستنقل قول:
منظورتون sl800 هست ؟
-در مورد ال جي ويا سامسونگ هم بزرگوار كاملا سليقه اي هست خيلي ها ديزاين سامسونگ رو ميپسندند خيلي ها ال جي رو
در هر رده اي ه مشابه هم محصول دارند