این آپدیت چه جوریه خوبه یا مشکل داره؟
Printable View
این آپدیت چه جوریه خوبه یا مشکل داره؟
دوستان این WD TV LIVE HUB تو تهران چند گیر میاد؟؟
در ضمن تو پخش فرمت ها و زیرنویس فارسی مشکلی نداره؟
کسی نیست جواب مارو بده؟؟؟
دوست عزيز من هفته پيش قيمت كردم170 تومان بود و در حال حاضر بازار هيچي نميفروشن به خاطر دلار. صبر كنيد كارخانه WD دوباره داره توليد ميكنه بازار اشباع بشه قيمت پائين مياد. من يكي از دوستاي دوستم عمده مياره اين ميخره بعد ميفروشه هر وقت خواست بفروشه اطلاع ميدم.
الان بهترین مدل و بالاترین مدل چیه
flv srt یعنی بیشترین ساپورت از فرمت ها بکنه
ممنون
قیمت هم زیاد مهم نیست
هفته پیش پاساژ رضا 290 قیمت گرفتم. فقط یه مغازه داشتنقل قول:
تو پایتخت هم 310 قیمت گرفتم اونجا هم فقط یه مغازه داشتش
ولی خودم در نهایت از ایرانیان گرفتم 290 البته wd element play ونه LIVE Hub ، خداییش با این قیمتهای نجومی هارد یه ترابایت هم یه ترابایته اگر می خاستم هارد 2 ترا بگیرم باید 245 تومن هزینه میکردم ، اصلا من برای خرید هارد رفته بودم که wd element play گرفتم یکمی کند هستش ولی ارزش داره همینکه بدون نیاز به کامپیوتر میشه از روی فلش فیلم و موسیقی رو توش کپی کرد کلی ارزش داره . حیف که شبکه نمیشه .
اساتید .
این دستگاه WD HD LIVE فرمت M4V رو نمایش میده ؟
سلام اگر چه كمي دير شده من دارم وصل هم كردم هم به كابل نوري هم hdmi سينماي من سوني است (ارزونترينش) آواتار 22 گيگي رو با تمام كانالهاي صداش رو مثل شير جواب ميدهنقل قول:
فروش یک عدد وسترن دیجیتال مدیاپلیر لایو درحد آک تمیز وسالم .فقط یک هفته استفاده شده.باگارانتی سازگار .قیمت فروش 100 تومان+هزینه پست5تومان.
دوست عزيز شما هارد دارش رو خريدي؟؟؟ خوب قيمت هارد 1 ترابايت هم همون هست يه هارد جدا بخري كه بهتره همه جا استفاده ميكني. مالتي مديا هم كه بدون هاردش 160 تومان الي 170 هست.نقل قول:
من یک هارد 2 ترا باید میگرفتم برای کارم لازم میشد. اونهم 245 تومن بود بجاش این رو گرفتم و هاردهای قبلیم رو برای کارم استفاده کردم. ما TV ال جی داریم تقریبا همه فرمتها رو هم با زیر نویس فارسی پخش میکنه اصلا به این وسیله نیاز نداشتم.نقل قول:
دوست عزیز Tv LG شما مدلش چی هست؟؟ وای فای و بلوتوس اینا داره؟؟؟ پورت لن؟؟؟ چه فرمتهایی رو ساپورت میکنه؟؟ زیر نویس رو هم نشون میده فارسی؟!! منم ترجیح میدم به جای این دستگاه یه Tv digital بگیرم که کارائیهای دیگه هم داشته باشه در اتاقم روی دیوار نصب کنم و لپ تاپ و pc رو بهش وصل کنم از دورتر کار کنم و هم Tv داشته باشم هم مالتی مدیا خوبنقل قول:
با wd tv live hd میشه ۳ بعدی دید؟
ممنون.
شماره موبایل بده در موردش صحبت کنیم.نقل قول:
تو رو خدا کمک
سلام . من میخواستم این دستگاه را با کامپیوترم شبکه کنم . چند روز پیش با یک لپ تاب و سیم کوچیک شبکه امتحان کردم دیدم مثلا اگر یک درایو را کامل بزنی برای شیر تو لپ تاب کل درایو میاد توی این دستگاه (WD TV LIVE ) . بعدش رفتم یه کابل 20 متری برای کامپیوترم خریدم و وصل کردم . ( ویندوز ویستا نصب دارم روش ) .
هر کاری میکنم یک درایو کلا نمیاد توی این دستگاه و فقط توی این ویندوز من که ویستاس پوشه Public میاد در حالی که من به طور دقیق ( همونکاری که قبلا روی لپ تابمالبته با ویندوز 7 بود کرده بودم ) این عملیات شیر کردن را انجام دادم ولی باز درایو ها نمایان نمیشه توی WD .
میخواستم سوال کنم مشکل از کجاس ؟ ویندوز ویستا مشکل داره ؟؟ یه چیزایی دیدم که نوشته اگه میخواید درایو های دیگه شیر بشه و پوشه Public نباشه چیکارا بکنید که سر در نیاوردم خواهشا راهنمایی کنید
خواهشا کمک کنید . یک دنیا تشکر
من امروز wd tv live رو ۱۶۰ گرفتم. اواژنگ
از كجا گرفتي؟؟؟ البته من كه يه Tv digital شارپ دارم ميگيرم كه همه اين امكانات داره .نقل قول:
سلام دوستان من میخوام این دستگاه رو بخرم
فقط یه سوالی داشتم تلویزیون من 21 سونی معمولی هست و سوکت کامپوزیت و کامپوننت هم داره
این دستگاه بهش میخوره؟ اگه کسی فیلمهای با رزولیشن 538*1280 باهاش دیده بگه چطور بوده تصویر زیاد کوچک نباشه؟
وکیفیتش هم چطوره؟
ممنون
پاساژ ایران .نقل قول:
اره میخوره. کامپوننت ۱ به ۳ رو ازش استفاده کردم. روی تی وی hd و کیفیت خیلی خوبه. ولی نمیدونم روی تی وی های غیر hd چطور نشان داده میشه . در تاپیک live hub یکی از بچه ها روی crt تست کرده و خیلی راضیه. من خودم میخوام بدونم روی پروژکشن قدیمی چطور نشان داده میشه .نقل قول:
اره میخوره. کامپوننت ۱ به ۳ رو ازش استفاده کردم. روی تی وی hd و کیفیت خیلی خوبه. ولی نمیدونم روی تی وی های غیر hd چطور نشان داده میشه . در تاپیک live hub یکی از بچه ها روی crt تست کرده و خیلی راضیه. من خودم میخوام بدونم روی پروژکشن قدیمی چطور نشان داده میشه .[/QUOTE]
مرسی دوست عزیز
کابل کامپوننت 1 به 3 چطوری هست میشه یه عکس ازش بذارید ممنون میشم چون میخوام زودتر این دستگاه رو بگیرم
نقل قول:
مرسی دوست عزیز
کابل کامپوننت 1 به 3 چطوری هست میشه یه عکس ازش بذارید ممنون میشم چون میخوام زودتر این دستگاه رو بگیرم[/QUOTE]
روی تلویزیونهای CRT به دلیل پایین بودن رزلوشن این نوع تلویزیونها متاسفانه منوی دستگاه ناواضح نمایش داده میشه و در نتیجه نوشته ها رو خوب نشون نمیده.
یه سوال دارم
برای اینکه زیرنویس رو جلو عقب ببریم در حین پخش فیلم باید با اون دو تا دگمه راست یا چپ این کار رو بکنیم که قاعدتا تا 20 ثانیه میتونیم زیرنویس رو جلو یا عقب ببریم و با فیلممون هماهنگش کنیم . اما من هر کاری میکنم هماهنگ نمیشه . یعنی اون دگمه ها عمل میکنن ولی در عمل اصلا زیرنویس جابجا نمیشه .
دوستان اگه شیوه خاصی داره این کار و یا اینکه مثلا قبلش تو setting باید کار خاصی رو انجام بدیم لطف کنن منو راهنمایی کنن . خیلی رو اعصابمه .
سپاس
مدل wd hd live mdiea player کابل کامپوننت هم داره ؟
کابل کامپوننت میخوره ؟
کسی نیست جواب بده؟
نه.کامپوزیت میخوره.از اینجا میتونین چک کنین.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که گفتم داره. نگفتم؟ یک کابل 1 به 3 روی دستگاه است که از خروجی تکی روی wd tv میزنید به 3 ورودی تی وی.نقل قول:
اونی که کامپوننت نداره WD TV LIVE STREAMING است که اینجا فکر نکنم باشه. WD TV LIVE خروجی کامپوننت دارد.
اینی که ایران هست
درون جعبه
مرسی از راهنماییتون
فقط این دستگاه قابلیت پخش با مشخصات 540*1280 رو داره چون اکثر فیلمهای من با این رزولیشنند.
بله.تا سایز 1920x1080 رو ساپورت میکنه.نقل قول:
سلام
قیمت این دستگاه WD HD LIVE الان تو بازار چنده ؟
با سلام:
دوستانی که قصد خرید این دستگاه رو دارند میتونند با اطمینان کامل خریداری کنند چون من حدود 7 ماه پیش 130 تومان یکی گرفتم (الان فکر کنم 160باشند) با تحقیقات فراوان چون برام خیلی مهم بود که فیلمهارو با کیفت HD (حتی فیلمهایی که حجم چند ده گیگ رو دارند) رو پخش کنه و بتونه از زیرنویس فارسی هم پشتیبانی کنه(یعنی زیرنویس هارو درست حسابی بیاره نه دست پا شکسته) که این ویژگی رو دارد و از این زیرنویس ها پشتیبانی میکنه SRT,ASS,SSA,SUB,SMI که من srt و sub/idx رو خودم چک کردم که واقعا" راضیم(عکساشم که همه دیدند حالا یه بار دیگه هم ببینید:31:)در ضمن اگه خواستید اون 0.0000000009 % شکتونم درباره ی زیرنویس فارسی رفع شه بگید که فیلمشو براتون بزارم.اگر هم خواستید میتونید تماس بگیرید09131970331 اینم بگم منم یکی مثل شمام نه فروشندم و نه ....(چون خودم 7 ماه پیش گیر بودم اینو نوشتم:20:)
:40::40::40::40::40::40::40::40::40:
:40::40::40::40::40::40::40::40:
اشتباه در ارسال
اشتباه در ارسال
مرسی
فیلمش رو بذاز
دوستان من اصفهان هستم
کسی اصفهان سراغ نداره؟ اینترنتی تا حالا کسی خرید کرده؟
فیلمشو حداکثر تا ساعت 23:00 امشب میزارم ولی تا اون موقع این فایل pdf ای که روی cd همراه دستگاه بود رو میزارم یه نگاه بندازید مفیده و کلیپ تبلیغاتی خود شرکت سازندش(البته بگم که منظور از فیلمی که می خوام بزارم اینه که از صفحه تلویزیون خودم که داره فیلم پخش میکنه و زیرنویس فارسی رو میارم تا پخش کنه هسته نه چیزه دیگه ای ها :rambo: )
فایل PDF
اینم کلیپ تبلیغاتی شرکت سازنده