خدمت از ماست عزیز! :دی
من کلهم با فرمور کوک شده مخالفم! :دی ترجیح می دم همون هکو همینجوری بریزم. دردسر داره...
سرعت عملش توی اجرای انگیج چطوره؟ چیپ سه بعدی ساز داره؟
شاد باشین :دی
Printable View
خدمت از ماست عزیز! :دی
من کلهم با فرمور کوک شده مخالفم! :دی ترجیح می دم همون هکو همینجوری بریزم. دردسر داره...
سرعت عملش توی اجرای انگیج چطوره؟ چیپ سه بعدی ساز داره؟
سلامنقل قول:
نه داریوش فریم ور کوک شده خوبه.ایشالله خریدی یه تست بکن.:46:
چیپ نداره اما هر بازی که رو ان82 احتیاج به چیپ داشت روش اجرا کردم جواب داد عالی.
---------- Post added at 10:49 PM ---------- Previous post was at 10:48 PM ----------
سلامنقل قول:
به احتمال خیلی زیاد گوشیت مشکل داره.اگه بتونی با یه ان86 دیگه تست کنی عالی میشه.
چون دوربینش این مشکلایی که شما میگی نداره:46:
فریمور کوک شده نریزی که نمی تونی گوشیو ه ک کنی..چون هلو :31: روش کار نمی ده.نقل قول:
نقل قول:حالا چجوری می شه این فرمور کوک شده رو ریخت؟ شنیدم با فینیکس مشکل داره. با جاف هم که من می ترسم! :41: برای این نگارش آخری اومده؟ اگه آره پس می شه بهترین فرمور کوک شده در همه زمینه ها رو بهم معرفی کنین ( چون ماشالله چیزی که زیاده کوکر و فرمور کوک شده! :دی )نقل قول:
حالا یه چیز دیگه... این گوشی تم فلش بهش می خوره؟
داریوش جان میدونی که من گوشیمو فروختم و وقت نشد فریم ور 30 کوک شده بریزم.من 21 کوک شده با یه تم انیمیشن خیلی زیبا:21: :31:داشتم.البته 30 هم ریختم ولی وقت نشد 30 کوک شده بریزم.نقل قول:
باید با جف با حالته خاموشی بزنی.اتفاقا ساده هست زیاد سخت نیست:46:
راستی سعی کن با گارانتی بگیری جدیدا زیاد مشکل باتری پیدا کردن:46:
total_overdoseعزیز شما فکر میکنی مشکل سخت افاری داره یا با یه فلش حل میشه؟
به نظر من اگه مشکل سخت افزاری میداشت توی فیلمبرداری هم اشکال پیش میومد
نظر شما چیه؟
احتمالا نرم افزاریه. تا به کنون مستر ریست کردی؟نقل قول:
------------------------------
بچه یه چیزی؟ توی آپدیت های تازه نوار کانتکت به آماده کار افزوده نشده؟ ( نوار کانتکت همون عکس های کوجولوی مخاطبین گلچین که در بالای صفحه قرار می گیره و بجاش نوار ابزار میاد پایین صفحه )
دوستان یه سئوال دارم
قبلا که N82 داشتم وقتی Maps رو اجرا میکردم و به GPS وصل بودم و موقعیتم رو روی نقشه نشون میداد قطب نما درست عمل میکرد و من هر طرف برمیگشتم قطب نما میچرخید و جهت شمال رو نشون میداد ولی الان که N86 دارم تو این 6 ماهی که دارم هر کاری کردم نفمیدم چرا این قطب نما همش ثابته و جهتشبطرف سر گوشی هست اصلا نمیچرخه جهت رو نشون بده. قبلا یادمه توی اون گوشی سبز میشد به هر طرف میچرخید . اینو چکارش باید کرد ؟
ممنون
:18::18:نقل قول:
دوست عزیز ان82 که قطب نما نداره یا لااقل ماله ما نداشت:31:
من توی چند تا N82 قطب نما دیدم! گوشی من هم (N86) خیلی سخت با جی پی اس کانکت می شه نمی دونم چرا؟نقل قول:
فریمور گوشیتون چنده ..؟ اگه فریمورش پائینه حتماً آپدیتش کنید ...
سلام
سوکت شارژ گوشی من باز هم خراب شد !!!
میشه کلا سوکتش رو عوض کرد ؟
آره... البته اگر خرابه عوض کن. ممکنه بد چفت شده باشه روی برد.نقل قول:
سلام کسی ان 86 ورزن 30 رو -- کرده؟
اگه کسی -- کرده راهنمایی کنه. یک هفته شده میخوام هکش کنم نمیشه؟
لطفا نرم افزاراشم بزارید
باید فرمور کوک شده بریزین با helloOX -- نمیشه...
دوست عزيز كافيه گوشيتو به صورت 8 لاتين چند بار بچرخوني. سريع فعال ميشه هميننقل قول:
اول فریمور 30 رو دان کن بعد از فایل RM-484_21.006_003_U001.uda استفاده کن واسمشو عوض کن بزار RM-484_30.009_003_U001.uda بعد با فونیکس فلش کن بد -- میشهنقل قول:
من هر کاری میکنم اینترنت اکسپلورر گوشیم از تریق GPRS به اینترنت وصل نمیشه و ارور تایم اوت میده ولی از تریق وای فای وصل میشه اینترنت رادیو و پاد کستم هم همین تور فقط با وای فای وصل میشه چی کارکنم درست بشه گوشی رو مستر ریست کردم نشد فلش کردم نشد فایر ورم 30 هست هم با 30 -- شده امتحان کردم هم با فریم ور اصلی بازم نشد :41:
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19:
شما باطریتون چقدر طول میکشه خالی بشه؟
این حالت ذخیره انرژی ضرر نداره که همیشه فعال باشه>؟
ضرر كه فكر نكنم داشته باشه ولي نيازيم نيست كه همش رو اون باشه مگه ميخواي هفته اي يه بار گوشيتو شارژ كني
همينطوري و با كاركرد متوسط باطري گوشي سه روز كار ميده
سلام دوستان
من از ایرانسل استفاده میکنم
مشکلم توی باز کردن پیج هاست
نمیدونم چرا وقتی آدرسی رو وارد میکنم
میگه
not found
هر آدرسی بزنم همینه
از فریمور 30 کوک شده استفاده میکنم
اما
جالبه که
مسنجر رو راحت باز میکنه
.
مشکل کجاست ؟
لطفا کمکم کنید
واااااااااااای
کمک
چند وقت پیش با یکی از دوستام که N86 داشت باهاش روی کیفیت عکس کل انداختم
گوشی خودم Satio و گوشی دوستم N86 (هر دو گوشی به آخرین ورژن آپدیت شده بودن)
درسته گوشی ساتیو 12 مگاپیکسلیه ولی وقتی کیفیت عکس N86 رو با گوشیم مقایسه کردم خیلی کیفیت N86 پایین تر بود. اصلاً یه جورایی کیفیتش تار میزد. من شنیده بودم که N86 بهترین 8 مگاپیکسل بازاره :13:
ولی وقتی با N82 کل اینداختم در کمال تعجب دیدم که کیفیتش با 12 مگاپیکسل ساتیو فرق چندانی نداره! :18: یه کم ضایع شدم :31:
حالا وقتی من کیفیت عکس ساتیو رو با دوربین 8 مگاپیکسلی کانونی که دارم مقایسه کردم دیدم که ساتیو یه سر و گردن از این دوربین بالاتره. (دوربینه کانون بدبختم ضایع شد :31:)
نقل قول:
تو چه نوری عکس انداختی با 82؟:20:
سلام دوستان.
1راهنمایی میخواستم.
من میخواستم گوشیمو -- کنم.به روش هلو اوایکس.
چون گوشیم ورژن20 هست نتونستم -- کنم.البته 4ماه ÷یش امتحان کردم.
حالا میخواستم ببینم که الان هلو اوایکس برنامه ای برا -- این ورژن داده یانه.
من چه جوری میتونم گوشیمو -- کنم؟
از روش آپدیت هم نمیخوام برا -- کردن استفاده کنم.
راهی هست؟:20:
ممنون از دوستان عزیز
ورزن 2.2 شو امتحان کن :20:نقل قول:
ممنوننقل قول:
ولی تو تا÷یکم نوشته بودم که
از روش آپدیت هم نمیخوام برا -- کردن استفاده کنم.
سلام دوستان,من خیلی پست کم میذارم بیشترنظرات دوستان رو مطالعه می کنم,من ورژن 30 رو خیلی وقته دارم مشکلی که هست اینه که وقتی باتری پره کسی زنگ بزنه ناگهان خالی میشه و بعد از تماس دوباره به حالت اول بر میگرده...
خواستم بدونم برای حل این مشکل راه حلی پیدا شده یا نه؟
نقل قول:
یکی بیاد ترجمه کنه؟؟ :18:
من توی تاپیکم نوشته بودم که ( فکر کنم منظور از تاپیک همون پست هست! :31: )نقل قول:
از روش آپدیت هم نمی خوام برا ه.ک کردن استفاده کنم ( فاروم به واژه ه.ک حساسه؛ سریع قیلترش می کنه! :31: )
شاد باشین :27:
الان آخرین آپدیت چیه ؟:دی
سلام خدمت دوستان
یه سوالی که ذهن منو مشغول کرده اینه که چرا گوشی با داشتن سی پی یو 473 پردازش ضعیفی داره مثل هنگ نسبتا زیاد گیر داشتن گالری پردازش کند تصاویر مدت زمان نسبتا طولانی برای ارسال پیام(البته بخش مسیج کلا کنده) و...
همین موارد رو با ان95 مقایسه بشه مشخصه که عملکرد بهتری نسبت به ان86 داره!!
تمام ورژنها رو هم تست کردم بادو گوشی به جز گوشی خودم یعنی سه گوشی...
سلامنقل قول:
دوست عزیز من دیگه از بس با این گوشیهایی که میگی ور رفتم یه زمانی برام شدن اسباب بازی:31:
هیچ تعصب خاصیم رو هیچکدومشون ندارم چون برام به تاریخ پیوستن:31:
100 درصد گوشیهاتون ایراد داره حالا یا نرم افزاری یا ...
سرعت ان86 به ویژه تو منو و مسیجینگ و ... خیلی بیشتر از ان95 چه معمولی چه 8 گیگ و خیلی بیشتر از ان82 هست و همشون رو بدون گیر و لگ باز میکنه و فقط تا ورژن 20 تویه گالری خوب نبود به ویژه تویه زوم کردن ولی تو این آخریا خیلی بهتر شد:46:
در کل امیدوارم گوشیتون ایراد نداشته باشه:46:
---------- Post added at 05:43 AM ---------- Previous post was at 05:42 AM ----------
والا تا زمانی که من داشتمش آخرین 30 بود و فکر نکنم هنوز بعدیش اومده باشه:46:نقل قول:
کاش واقعا این طور باشه فقط این گوشیایی که من دیدم مشکل دار باشن!!
یه چیز دیگه هم که هست اینه که مرورگر گوشی با ایرانسل کار نمیکنه...
سلام به دوستان عزیز من حدود 13 ماهه که n86دارم وازش راضی بودم ولی یه ماه قبل دیدم که تو عکسهاش لکه داره وبردم نمایندگی و لنز گوشی رو تعویض کردن ولی از اون به بعد نمیدونم اینجوری شد یا من حساس شدم وقتی تو نور کم فیلمبرداری میکنم اگه لرزشگیر فعال باشه انگار دوربین رو داری تکون میدی در صورتیکه اگه لرزشگیر رو غیر فعال کنم درست وثابت فیلم میگیره به خاطر همین دوباره گوشی رو بردم نمایندگی وچند روز اونجا بود ولی وقتی گرفتم دیدم درست نشده و کلی باهاشون جر و بحث کردم تایه n86دیگه اوردن وتست کردن ولی چون تو نور کم خودشو نشون میده نشد درست تست کنم .حالا اگه دوستان تو نور کم بتونن تست کنن ممنون میشم
سلام
کسی هست که هم با ان 97 مینی و هم با ان 86 و هم ایکس 6 کار کرده باشه و بتونه برتریهاشونا نسبت به هم توضیح بده ؟ از همه لحاظ لطفا
دوربین (عکس و فیلم در همه شرایط)
نرم افزار های موجود(نرم افزار های ویرایش سوم با نرم افزار های ویرایش پنجم متفاوته؟ کدومش بیشتر هست؟)
خرابی
سرعت گوشی
....
:2:سلام به همگي
يه مدتيه كه گوشيم (ان86)خودبخود ميره تو photo،بد جوري رفته رو اعصابم.تا حالا 3 بار فلش كردم،حافظه داخلي رو فرمت كردم اما گوشي دوباره همون مشكل رو داره.ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيم
سلامنقل قول:
دوست عزیز احتمالا دکمه کیک استندتون خراب شده همون پشتش یه چیزی در میاد که بتونه گوشی وایسه برای فیلم دیدن.شما میتونی بدی درستش کنن یا بری تو تنظیمات و وقتی اون در باز بشه بره یکار دیگه بکنه و نره داخل فتو.
با سلام خدمت دوستان . من دیروز گوشی n86 رو گرفتم .(قزوین 425 تومن)
از بچه ها دو تا سوال داشتم:
1- گوشی که تازه گرفتم بازی n-gage روش نبود و اصلا وارد منوی game نمیشه . احتمال داره از نبود بازی n-gage وارد منوی game نشه؟
2- گوشی من ورژن 21 هست. اگه اپدیتش کنم روی سرعت گوشی چه تاثیری داره؟ چه معایبی داره؟(دوست من که اپدیت کرده دیگه فایل های افیس رو باز نمیکنه!)
سلام من این گوشی رو دارم و یه مشکلی که دارم اینه که وقتی تو شارژکه میزنی یه مدتی که البته این مشکل رو دارم با یه زنگ باتری خالی میکنه رفتم براش باتری خریدم 20تومن ولی 2 روز اول خوب بود... ولی من شب تا صبح میزنم تو شارژ ولی صبح با یه زنگ باتری خالیه مموری هم ندارم رو گوشی ....و مستر ریست هم کردم بازم نشد شارژر هم سالمه ....