خدمت شما ببخشید دیر شد....نقل قول:
supersonic
[HTML]
http://rapidshare.com/files/304241940/Supersonic.mp3.html
[/HTML]
mirage tone
[HTML]
http://rapidshare.com/files/304242233/Mirage_Tone.mp3.html
[/HTML]
خدمت شما ببخشید دیر شد....نقل قول:
supersonic
[HTML]
http://rapidshare.com/files/304241940/Supersonic.mp3.html
[/HTML]
mirage tone
[HTML]
http://rapidshare.com/files/304242233/Mirage_Tone.mp3.html
[/HTML]
ali racer عزیز خیلی ممنونم......شرمنده کردی...شاد باشی و موفق
قیمت جدید گوشی در شیراز 560000 تومن
سلام میشه یه نفر کار خیر انجام بده فیلم برداری hd این گوشیو بزاره اینجا
ما که هرچی دیدیم تاحالا d1 بود.
ممنون.
سلام
اینم خدمت شما دوست عزیز
حجم این تیکه فیلم 10.5 مگا بایته و چیزی حدود 9 ثانیه, به همین دلیله که کمتر کسی آپلود میکنه.
این فیلم ایندوره و کیفیت فیلم برداری در اوتدور به مراتب بیشتره.
فریمور ایتالیایی رو گوشیمه (نه این آخری, اون اولی:31:)
دانلود:
کد:http://www.4shared.com/file/149504929/49d81837/Video002.html
بعد حدود 80 ساعت یعنی بیش از سه شبانه روز در حالت استفاده معمولی تلفن و اسمس هنوز دو خط از باتری باقی مونده. فکر کنم تا 4 شبانه روز هم دوام بیاره. واقعا برم جالب بود. چون تا حالا تو گوشی هایی که داشتم و همش هم نوکیا بود هیچکدوم این ماندگاری باتری رو نداشتند.
دوستان بازیهای خوب واسه این گوشی رو از کجا میتونم دانلود کنم؟؟؟
باطری گوشی به نظر منم عالیه.:10:نقل قول:
بعد حدود 80 ساعت یعنی بیش از سه شبانه روز در حالت استفاده معمولی تلفن و اسمس هنوز دو خط از باتری باقی مونده. فکر کنم تا 4 شبانه روز هم دوام بیاره. واقعا برم جالب بود. چون تا حالا تو گوشی هایی که داشتم و همش هم نوکیا بود هیچکدوم این ماندگاری باتری رو نداشتند.
با استفاده معمولی راحت تا 2.5 روز جواب میده.
دو بار ارسال شد.
پاک شود.
بالاخره nimbuzz برای i8910 اومد
مپ داره که موقعیت کسی که باهاش چت می کنیرو نشون میده.با کلی امکانات جدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان دو سه تا مطلب هر کس اینارو مشاهده کرده علتشو بگه خطم ایرانسل شارژیه اینم بگم
1. این برنامه جی پی اس برا من دیسکانکانکت نمیشهSmartComGPS یعنی کافیه برم بیرون و برنامه رو باز کنم بعد ده ثانیه نقطه یابی میکنه اصلا کانکت نمیشم دیسکانکتم میکنم دوباره برنامه رو باز میکنم پیدام میکنه یعنی کلی بگم نیاز به کانکت شدن نداره
2.دوتا کال رکوردر نصب کردم هروقت اکتیو میکنم صدای کسی زنگ میزنه یه طرف رو طرف دیگه نمیشنوه حالا چه اینطرف به اونطرف چه برعکس
3. یه پلیر ویدئو میخوام که همه فرمتی رو پخش کنه از Avi بگیر تا Hd ممنون میشم معرفی کنین
4. پلیر برا صوتی ها نصب کردم ولی میگن بهترینش پاور ام پی تریه ولی چیزی که این گوشی ساپورت کنه پیدا نکردم
پیشاپیش سپاسگذاریم
در مورد player بگم من با اسمارت مووی دایوکس پلیر کار کردم حتی نمی تونه فیلمای خودشو باز کنه فقط کور پلیر ورزن جدیدش شاید بتونه چنتا فرمت جدید باز کنه.lcg joke box هم واسه فایلهای صوتی خیلی عالیه.
برای gps گارمین 5.00.7 خیلی عالیه.البته برای شناختن gps شما باید داخل تنظیمات گارمین,gpsه بلوتوثو غیر فعال کنی به این روش:
setting\system\remote\use attached/built-in gps
وقتی وارد قسمت remote شدی دوتا گزینه هست شما دومی که همون use attached/built-in gps فعال می کنی.که البته اگه گارمین کرک نشده باشه گزینه دومو به شما نمیده.قابل توجه دوستانی که نتونسته بودن گارمینو با gps راه اندازی کنند.
سلام :8:
گوشی خوبیه میشه چند تا برتری هاشو نسبت به i8000 بگید
ممنون:46:
از همه نظر برتری داره !!!نقل قول:
از نظر lcd
از نظر کیفیت صدا
از نظر قدرت گرافیکی
از نظر سرعتی
از نظر اسپیکر استریو
از نظر پخش فرمت های آچ دی
از نظر فیلمبرداری اچ دی
از نظر دوربین
از نظر باطری
و....:11:
چند وقت پیش می خواستم بگم یادم رفت.می دونستیدngage مرد؟
بعله..همون چند وقت پیش خبرش توی انجمن پخش شد........نقل قول:
مهم نیس ! شما دعا کن بازیهای ایفون رو این همش پرت بشن حالشو ببری!مگه بازیهای تاچ n.gage چی بوده ؟
چیزی راجع به وای مکس ایرانسل شنیدید؟چجوریه؟با 8910 نمی شه ازش استفاده کرد؟
آقا پلیر که هیچینقل قول:
در مورد player بگم من با اسمارت مووی دایوکس پلیر کار کردم حتی نمی تونه فیلمای خودشو باز کنه فقط کور پلیر ورزن جدیدش شاید بتونه چنتا فرمت جدید باز کنه.lcg joke box هم واسه فایلهای صوتی خیلی عالیه.
برای gps گارمین 5.00.7 خیلی عالیه.البته برای شناختن gps شما باید داخل تنظیمات گارمین,gpsه بلوتوثو غیر فعال کنی به این روش:
setting\system\remote\use attached/built-in gps
وقتی وارد قسمت remote شدی دوتا گزینه هست شما دومی که همون use attached/built-in gps فعال می کنی.که البته اگه گارمین کرک نشده باشه گزینه دومو به شما نمیده.قابل توجه دوستانی که نتونسته بودن گارمینو با gps راه اندازی کنند.
من از جی پی اسش راضیم حرف من این بود که چرا دیسکانکت نمیشه همش وصله ؟ اصلا من کانکتم نمیکنم وصله دیسکانکت میکنم بازم وصله :دی
در مورد برنامه صوتی چیزی نبود ؟ پاور ام پی تری چیزی ؟
یه مطلب دیگه دوستان جدیدا هرکی زنگ میزنه به من احساس میکنم از ته چاه صحبت میکنه میدونم تنظیمات یه جایی رو داغون کردم اگه میشه بگین کجا برم درستش کنم صدا خیلی ضعیف میاد از اون ور ؟
دوستان یه سوال داشتم :
راست میگن سرعت گوشی تو گالری و رد کردن عکسا زیاد قابل قبول نیست ؟ (gsm.ir)
البته ساست مزخرفیه .. فقط خواستم مطمئن بشم
هم درسته ...هم غلطنقل قول:
تو فریمور اولیه ایراد داشت ولی تو آپ دیت درست شد !
فریمور جدید کسی آپ نکرده ؟؟؟
یکی از دوستان لطف کنه لینک بازیهای خوبی که واسه این گوشی هست رو برای ما بزاره.
اصلا چند تا بازی خوب واسش اومده؟
سلام:8:
میشه برتری هاشو نسبت به i8000 بگید
ممنون:46:
چیزی باحالی جز پرنس اف پرشیا و مرد عنکبوتی و آسفالت خودش نیومده
چند تا بازی ورقی با کیفیت هم اومده
چند تا بازی فلش هم دیدم ولی اون ها هم متوسط بودن و هیچ کدوم از این سی پی یو گرافیک استفاده کافی و وافی رو نمیکردن !!
همین !
اگه مالتی تاچ بودش به راحتی میشد بازی های ایفون رو روش نصب کردش!
چند تا فیلم هم تو یوتیوب هستش
چرا من هم به ایتالیایی جدیده و هم به چینی جدیده آپ کرده.نقل قول:
سرعتش که عالیه و در کل از هر دو به یه اندازه راضی بودم ولی چون
از ایتالیا خوشم میاد ایتالیایی رو آپیدم :31:
از نظر من که بهترینه, البته این نظر منه.
چه فرقی دارن آرش ؟
فارسی ساپورت هستن ؟
کوک شدن یا رام اصلی اند ؟
سلام به همگی
مطلبی که سایت gsm arena در رابطه با اینکه کیفیت فیلم برداری این گوشی نسبت به سری اولش یه مقدار افت کرده(سرعت فریم ها کم و زیاد می شه ) درسته
البته نوشته بود که کیفیت صداش در هنگام فیلم برداری خیلی بهتره شده واینکه واقعا این گوشی یه گوشی همه کاره هست
ومی تونه جایه یه دربین فیلم برداری و عکس برداریه تمام عیارو پر کنه
ممنون میشم اگر جواب بدبد( خواهشا به دور از تعصب )
کسی قیمت جدید نداره ؟
دوستان میشه بگید معایب کلی این گوشی چیه حتی معایب ریز مثلا مثل 8510 اگه روش لاک کد بزاری موقع فیلم دیدن یا فیلم برداری که یه دفعه گوشی رو قفل نمیکنه
سلام...دوستان ایا امکان استقاده از نثشه جدید نوکیا واسه تهران تو این گوشی راهی هست؟ و همچنین نقشه های گوگل....چه برنامه ای نیاز هست....اگر راهنمایی کنید و لینک برنامه هم بدید ممنون میشم.
فعلا نهنقل قول:
سلام...دوستان ایا امکان استقاده از نثشه جدید نوکیا واسه تهران تو این گوشی راهی هست؟
چون نوکیا مپس فقط مختص گوشی های نوکیاست
باید منتظر موند و دید هکر های عزیز کرکش میکنن یا نه !
سلام...مرسی از جوابت....نقشه های گوگل رو چطور؟با چه برنامه ای میشه....؟آفلاین جواب میده با GPS؟
580 بود گویا 8 گیگ البتنقل قول:
کسی قیمت جدید نداره ؟
رام کوک شدس, هر دو هم فارسی رو ساپورت می کنن.نقل قول:
سرعتش که بهتر شده و با قبلی من تو دوربین یه کم مشکل داشتم, کند بود.
ولی این مشکلش حل شده.
فقط یه کم با باطریش مشکل دارم.
الان می خوام به Speed Edition 1.31 Italian based آپ کنم. زیاد تعریفش میکنن.
مخصوصا به خاطر سرعت و ماندگاری شارژ, ولی طبیعتا 3D task و چندتا برنامه بی استفاده دیگه
هم نداره ولی در عوض گوشی کلی فضای خالی رم داره.
با سلام
چند وقت پیش یه سر زدم به یکی از انجمن های تخصص موبایل و تو اونجا دیدم یه تاپیک هست که زده کیفیت فیلمبرداریه ساتیو به مراتب بالاتر از i8910 هست :18: ما هم تا اونجایی که میدونستیم جوابشونو دادیم منتها اطلاعاتمون کم بود :27:
اونایی که طرفداری i8910 هستن بیان اینجا
جوابشونو بدن میگن کیفیت vga بهتر از hd :27:کد:http://forum.------------/showthread.php?t=12300
ببخشید میدونم شاید خلاف قوانین عمل کردم اما دیدم داره بی انصافی میشه در حق این گوشی:31:
------------=gsmaria . c o m
حقیقت مثل روز روشنهنقل قول:
لازم نیست کسی که بگه کیفیت اچ دی از وی جی ای کمتره فقط باید بهش خندید:31:
جواب دان نداره
بروبچزی که هی فرت و فرت رام عوض میکنن بیان در مورد رام هایی که نصب کردن کامل توضیح بدن
آدم بدونه کدوم رو نصب کنه !:10:
بدبختانه فکر میکنن خیلی منطقین :31: و میگن ما کاری با سایزش نداریم :41: و ساتیو با سایز کمتر کیفیتش بهتر از i8910 با سایز hdنقل قول:
اما دوست من بد نیست یه جواب درس حسابی بشون داد:8:
منبع مقایسشونم سایت gsmarena است:27:
جواب دادن نمیخاد یه نمونه فیلم برداری hd رو بهشون نشون بده خودشون میفهمن که اشتباه کردن .
البته شما خودتو ناراحت نکن از این آدما تو این فرومم زیادن از این حرفا میزنن.
هه هه هه هه , منظورت منم :31:نقل قول:
آقا من حرفمو پس میگیرم.بهترین رام کوک شده همین Speed Edition 1.31
سرعت که شده بوگاتی ! مشکل حک نداره. یه رام پچر با خود رام هست که بدون مشکل کار میکنه.
البته جدا نصب میشه. افکت های واقعا زیبایی داره. یه برنامه به اسم goodie داره که قطبنما خیلی باحالی
رو رو گوشی نصب میکنه. یه برنامه برای فونت به اپلیکیشن اضافه میشه که میشه فونت گوشی رو خیلی
باحال کرد. فارسی هم داره.
اسمارت کام بدون مشکل کار میکنه. پایتون 1.9.7 و پشت بندش x-plore بدون مشکل کار میکنن.
و رینگ تن های قشنگی هم داره ! با صلاح دید خودش یه تغییراتی هم تو اسم بعضی قسمتها انجام داده !!!
و اما مهمترین مسئله یعنی دوربین, به نظر من دوربین تو این رام بهترین کارایی رو داره, یعنی تا حالا بهترین بوده.
این بود نظر من بعد از 5-6 ساعت کار کردن با این رام.
اینو داشت یادم میرفت, مصرف باطری هم خیلی کم شده, یعنی عالی شده.
تا حالا هم هسچ مشکلی مثل هنگ, ریست و یا مشکل در گالری و نرم افزارها باش نداشتم.
خوب اینی که شما میگی کیفیت دوربینش چطور شده . فیلم برداری و عکس برداری ؟ کیفیت ضیط صدا روی فیلم ؟افکت داره ؟