به هر حال اگه اشتباه کردید بعد گوشی به f رفت به من فحش پرتاب نفرمایید! :27::27::دی
هر کاری یه ریسکی داره به هر حال! :دی
به هر حال اگه اشتباه کردید بعد گوشی به f رفت به من فحش پرتاب نفرمایید! :27::27::دی
هر کاری یه ریسکی داره به هر حال! :دی
حسین اون آموزش رو ویرایش کن....
یعنی اون عکس ها رو دونه دونه سرخط بزار....:20:
اون هشدار رو هم اولش بزار:46:
راست میگه اون هشدار رو اولش بذار چون یکی میبینی از شوق این تم ها سریع دانلود میکنه میریزه تو گوشی بعد گوشی به F میره بعد آخر سر اون هشدار رو میبینه که دیگه فایده نداره!.!:27::27::31::27::27:نقل قول:
سلام
از بروبچ کوکی باز کسی پیدا نمیشه اهل ریسک باشه این تم ها رو بریزه تو گوشی جوابش رو به ما هم بگه
که ما هم بریزیم تو گوشی تازه ثواب هم داره به خدا چند نفر رو از 2دلی در میارید...:31::27:
اینم بگم من خودم تو هیچ کاری اهل ریسک نیستم کسایی که اهل ریسک هستند این کارو بکنند که بعد فحشش رو به من ندن البته اگر مشکلی پیش اومد :41:
نیازمند یاری سبزتان هستیم!!!!:40::31::10:
ممنون:11:
بابا تم هایی كه من دیدم 2 مگی بودن اینایی كه حسین گذاشت كاستوم فریمور هستن!
دان نكنین كه اوج خطرن:دی
امان از ادم خسيس............(واسه اينكه بسوزي امير.........اين بست را با Ipod زدم...........:٢٧:)
بله از بست و اون اسمایله معلومه:دینقل قول:
امان از ادم خسيس............(واسه اينكه بسوزي امير.........اين بست را با Ipod زدم...........:٢٧
بابا بی خیال همون ما صبر میکنیم شما گوشیو بخر این تم هارو بریز بعد اگه مشکلی نبود لینکش رو بذار ما هم استفاده کنیم چون اون پستی هم که من زدم هرکی اهل ریسکه دانلود کنه به ما هم بگه اگه یک نفر هم میخواست ریسک کنه با این پست {دان نكنین كه اوج خطرن} دیگه هیچکس جرات نداره که بریزه!.!:31::41:نقل قول:
سلام بچه ها! :دی خوبین؟! :دی می دونید چی شده؟! چیز خاصی البته نیست، فقط کوکیم الان تو اتاقم خوابه! :18::18::18::18:
شوکه شدید؟! :دی خوب این داستان داره واسه خودش......مثل اینکه طرف (احتمال قوی، دزده) فهمیده پلیس در کاره زنگ زد به دوستم (شمارشو از گوشی پیدا کرده بود) گفت شما گوشی گم شده دارید و.....بعد چند روز (دیشب) زنگ زد دوباره آدرس گرفت از دوستم با تاکسی کوکی فرستاد دم خونه دوستم، منم با شتاب 20 متر بر مجذور ثانیه به سمتش رفتم (امتحان فیزیک دیروز روم تاثیر گذاشته)! :27: الان خودش با کیفش هست ولی رم رو کش رفتن! :41:
به هر حال از تمام دوستان ممنونم چون دعالی خیر شماها باعث برگشت این عزیز دل به خانواده ی خود شد! :دی:11:
هه هه هه ! تبریک عرض می شود !
عجب داستان عجیب ناکی بود..!
به به تبریک عرض میکنم:31: بابت اون رمم ناراحت نباش فدای سر گوشیت گوشی مهم بود که سالم به دستت رسید:27::21:نقل قول:
دیگه الان فکر کنم وقت اون رسیده باشه که یه مقایسه کلی بین cookie با star داشته باشی ببینیم واقعا کدوم بهتره سر ما کلاه رفته یا کسایی که star گرفتن البته من که میگم سر اونا کلاه رفته چون cookie واقعا گوشی عالی هست از همه نظر ولی جواب قطعی رو بعد از مقایسه تو باید اعلام کنی:31: :27:
پس ما منتظریم:5::33::5:
مبارکه
شیرینی یادت نره :دی
این گوشی تا چند ساعت ضبط صدا میکنه؟
00بستگی به میزان حافظه داره...یعنی محدودیت نداره...نقل قول:
این گوشی تا چند ساعت ضبط صدا میکنه؟
ممنون دوستان! :دی باشه چشم حتما یه مقایسه جامع میزارم، فقط بزارید از دست امتحانات + مسافرت راحت شم سریعا میزارم! :دی
پی نوشت: الان تو کفه آنتن دهیشم! :18: لامصب آنتن نیست که!!! :27:
چند تا عکس مقایسه ای! عکس ها با P990 گرفته شده، شرمنده امکانات نبود! :دی
در مورد عکس آخری هم، اینو بگم که خود عکس نمایش داده شده با استار گرفته شده، گوشی پایینی هم کوکی هستش (از دکمه هاش هم پیداست! :دی).
نکته مهم: گوشی ها توی اون اتاقی هست که آنتن دهیش کوره! خطم هم ایرانسل هستش همونطور که میبینید همیشه کوکی فول آنتنه.....البته ایندفعه فقط برای کوکی خط داشتم، دفعه بعد حتما رو استار هم خط میزارم تا تفاوت آنتن دهی رو خودتون ببینید...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی یه نکته، اپرا مینی رو کوکی فارسی رو خوب ساپورت میکنه (نوشته ها فاصله نداره....).
بعد تست استرس هم همین امرزو انجام شد! :18::27: چیزه امروز کوکی از دستم ول شد (با صورت خورد کف آسانسور)، خودم تعجب میکنم که اصلا به رو خودمم نیاوردم (یعنی مطمئن بودم هیچیش نشده) که همینطور هم شد....:دی خیلی آروم ورش داشتم به راه خودم ادامه دادم.....(تعجب نکنید آسانسور وایساده بود، واسه همین تونستم به راهم ادامه بدم! :27:).
سلام خدمت همه ی دوستان .
حسین آقا اولا بازگشت شکوهمندانه ی کوکیت رو خیلی خیلی تبریک میگم :27: بعدم میگم میخوای بزار یه چنروزی دستت باشه بعد شروع کن به انجام تست استرس :18:نقل قول:
ضمنا ایرا مینی هم فارسی رو کاملا روی کوکی سایورت میکنه فقط بعضی مواقع (خیلی کم)، موقع تایب کردن بعد از حرف " ی" ، خودش الکی یه فاصله منیندازه . مثلا میخوای بنویسی " این" ، میشه "ای ن" . (که تو بعضی از یستایی که با کوکی دادم میتونی ببینی.) :46:
:10:
هوی!:دینقل قول:
چند تا عکس مقایسه ای!
تو این عکسا کیفیت استار بیشتره....از اون دانشگاه معلومه...(دانشگاه یا حوزه علمیه؟؟:دی)
راستی....چیزه...همین دیگه....یادم رفت...:20:
دوستان سلام
من یه گوشی سامسونگ s3500 واسه یکی خریده بودم ( البته به سلیقه ی خودش نه من !! حالا در اون رنج قیمتم ال جی چیز خاصی نداشت )امروز هنوز 24 ساعت نگذشته بود گوشیشو که یکبار خاموش کرد دفعه ی بعد که خواست روشن کنه هی ریست میشد رمشو که درآوردیم درست شد !!! رمش چه مشکلی داره که اینجوری میشه ؟
زنگ زدم مغازه ای که خریده بودم گفت رمش گارانتی داره بیار عوض کنم حالا واسه رم چه مشکلی پیش اومده بوده نمیدونم یعنی ویروسی شده یا . . .
شما بگین !!!! ( در گوشی : چون خودم طرفدار ال جی هستم نمیخواستم برم تو کلوپ سامسونگیها بپرسم )
دیگه سجاد صدات نمی کنم، تو حسن هستی! اکانت سجاد رو هک کردی! :دی تو عکس که معلومه عکسی که با خود استار گرفته شده تو کوکی بهتر نمایش داده میشه، از نزدیک هم ببینی 31251516 درجه نظرت عوض میشه! :دی در ضمن اون دانشگاست....دانشگاه آشتیان! :دینقل قول:
تو این عکسا کیفیت استار بیشتره....از اون دانشگاه معلومه...(دانشگاه یا حوزه علمیه؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
ولی در کل کیفیت صفحه استار به نظرم یه نموره بهتره.....فقط بعضی عکس هارو کوکی خیلی بهتر نشون میده.....تو مقایسه ای که بعدا انجام میدم عرض می کنم....
یعنی عکس دانشگاه آشتیان!!!:دی توی کوکی بهتره؟؟؟:18:نقل قول:
تو عکس که معلومه عکسی که با خود استار گرفته شده تو کوکی بهتر نمایش داده میشه، از نزدیک هم ببینی 31251516 درجه نظرت عوض میشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در ضمن اون دانشگاست....دانشگاه آشتیان!
آقا ما هم چیزه یعنی بالاخره خریدیم :31:
الان شدیدا محتاج یک دانه موزیک پلیر با شتاب سنج می باشیم :8:
راستی حسین آقا گوشیتون از سرقت برگشته مبارک باشه :31::11:
به به مبارک باشه:31: آخ جون پس دو تا شرینی میخوریم یکی واسه michael ropy یکی هم واسه شما:27:نقل قول:
فقط چه جوری این شیرینی ها رو میخواید بدبین نمیدونم:13:
نظر من این هست که شما دوتایی با هم بگردید یه موزیک پلیر شتاب سنج پیدا کنید لینکش رو بذارید ما هم دانلود کنیم:27::21::31:
دوستان هرکی راجع به شیرینی نظری داره بگه... من که نظرم رو گفتم شما هم حتما بگید که شیرینی ها از دستمون نره........:21::27:
نقل قول:
پس شیرینی شما چی اونوخ ؟! :31::27:
آیا کوکی فرمت SWF رو ساپورت میکنه؟
و روش تم نصب میشه؟
1- بله به شرطی که برنامه ی Flash lite رو بریزین روش.نقل قول:
آیا کوکی فرمت SWF رو ساپورت میکنه؟
و روش تم نصب میشه؟
2- خیر . مثل بقیه گوشیا به آسونی نصب نمیشه.اما با هک و کارای های ریسک و ... بچه ها انگار تونستن.
حسین جان الان اگه میشه 1 عکس رو تو 2 تا گوشیت بریز بعد ببین کیفیت نمایش کدوم بهتره.
1 عکست هست تو اون پست مقایسه ای.که کیفیت استار رو بیشتر نشون داده :-(
آقا من که پاک گیج شدم . آخه یکشنبه می خوام برم گوشی بخرم . ولی انگار هرچی تو این کلوپ های کوکی و استار میگردم بیشتر سرگیجه میگیرم. والا عجیب بین این دوتا گیر کردم . هرچی هم فکر میکنم به نتیجه نمیرسم !!!:41::13:
مثلا انگار منو های استار قشنگتر از کوکی هستش یا ویجت هاش بیشتره یا اینکه به نظرم قیافه کوکی از استار جذاب تره !!!
به نظره شما چه کار کنم ؟
- از دوستان حرفه ای که تو کلوپ کوکی یا استار فعالیت میکنن خواهش میکنم خیلی اصولی نظراتشون رو بدن و یا نقاط برتری و ضعف این 2تا گوشی رو نسبت به هم بررسی کنن !!!!
این شاید درخواست خیلی از دوستانی باشه که تازه میخوان برن سمت این 2تا گوشی و چون خیلی به هم نزدیک هستن انتخاب بین اونها واقعا دشواره !
- یه سوال دیگه اینکه وقتی توی منو های اصلی کوکی هستی . وقتی گوشی رو افقی کنی . منو ها هم افقی میشه یا نه ( تو بررسی gsm نوشته بود میشه !!!:18:)
فقط لطفا رسیدگی کنید و آدمی رو از نگرانی خارج کنید ! :31::11::10:
اون عکس دانشگاه که معلومه کوکی با کیفیت تر نشون داده! :18: شاید تو عکس اینجوری احساس میکنید ولی اگه از نزدیک ببینید میگید کوکی بهتره.... (رنگ هاش طبیعی تره...)نقل قول:
1 عکست هست تو اون پست مقایسه ای.که کیفیت استار رو بیشتر نشون داده :-(
ساعت چند عکس انداختی؟؟؟نقل قول:
اون عکس دانشگاه که معلومه کوکی با کیفیت تر نشون داده! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شاید تو عکس اینجوری احساس میکنید ولی اگه از نزدیک ببینید میگید کوکی بهتره.... (رنگ هاش طبیعی تره...)
سلام
بعد از مدتها دوباره برگشتم. البته با موبایل سر میزدم دیگه پست نمیدادم.
راستی حسین جان خیلی خوشحال شدم گوشیت پیدا شد.
اون آقایی هم که گوشی جدید خریده هم مبارکش باشه( اسمشون رو نمیدونم)
من که با گوشیم خیلی حال کردم، این چند مدت که خونه نبودم چند تا فیلم و سریال ریختم و نگاه میکردم در مواقع بیکاری
باتریشم دوامش خوب بود
یعنی یک بار سه قسمت از فرار از زندان رو دیدم فقط یک خونه کم شد.
ولی کلا بدیش اینه که بعد از اینکه اخطار باتری میده سریع خاموش میشه.
حالا فعلا چند تا چیز پیدا کردم دانلود کنین.
خودم هنوز تست نکردم.
این یک پلیر
File Explorerکد:http://gallery.mobile9.com/f/1134440/
ماشین حساب لمسیکد:http://gallery.mobile9.com/f/1133445/
Webwag Mobileکد:http://gallery.mobile9.com/f/1130365/
کد:http://gallery.mobile9.com/f/1134143/
حدود ساعت 12 ظهر....:دینقل قول:
ساعت چند عکس انداختی؟؟؟
دو هفته صبر کنی من مقایسشو میزارم.....جفت گوشی هارو دارم....در همین حد بگم که استار باتری قویتر و تاچ حساستر (یه مقداری) داره.....کوکی هم صدای بهتر و ارگونومیک خیلی خوبی داره.....جزییات رو تو مقایسه خواهم گفت.....نقل قول:
فقط لطفا رسیدگی کنید و آدمی رو از نگرانی خارج کنید ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا اون عکسه توی کوکی اینگار شبه:13:نقل قول:
یعنی اگه فرمت فلاش رو ساپورت میکنه میشه ازش به عنوان اسکرین سرور یا والپیپر صفحه اصلی گوشی استفاده کرد؟نقل قول:
فلش ساپورت نمیکنه. البته یک نوع ساپورت میکنه که هنوز معلوم نیست چیه: دینقل قول:
یعنی اگه فرمت فلاش رو ساپورت میکنه میشه ازش به عنوان اسکرین سرور یا والپیپر صفحه اصلی گوشی استفاده کرد؟
به هیچ عنوان هم اسکرین سیور نداره :دی
تم هم نداره و فقط باید گوشی رو هک کرد که احتمال خیلی زیاد دیگه گوشی روشن نمیشه.
برای بار هزارم.....:دی......اگه از نزدیک ببینی نظرت عوض میشه.....توی عکس کیفیت صفحه ها معلوم نیست....گفتم که با دوربین خوبی عکس ننداختم (P990)....نقل قول:
بابا اون عکسه توی کوکی اینگار شبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا باید تا همین یکشنبه بخرم کاش دوستان لطف میکردن تا شنبه میگفتن کدوم بهتره ؟
اون دوستی که هر دوتا رو داره اگر بخواد یکیشون را برداره . کدوم رو انتخاب میکنه ؟
سوال دوم من رو جواب ندادین . تو منو های اصلی هم صفحه افقی میشه یا نه ؟
نوچ....فقط توی عکس و فیلم+ smsنقل قول:
تو منو های اصلی هم صفحه افقی میشه یا نه ؟
:20:
معلومه.................کوکی...........نقل قول:
اون دوستی که هر دوتا رو داره اگر بخواد یکیشون را برداره . کدوم رو انتخاب میکنه ؟
سجاد............تو کوکی داری یا استار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟.......بجا طرفداری از گوشیت چه کارا که نمیکنی..........:31:
راسی حسین جون تبریک مرا هم بپذیر.........(پخش با تاخیر.......:31:)