سلام دوستان
من یک وایو مدل vpccw21fx دارم که دکمه های کم کردن نور کار نمیکنه و بقیقه دکمه مثل کم و زیاد کردن صدا و یا روسن و خاموش کردن بلوتوث کار میکنه
می خواستم بدونم این دکمه کجا تنظیم میشن؟
سلام دوستان
من یک وایو مدل vpccw21fx دارم که دکمه های کم کردن نور کار نمیکنه و بقیقه دکمه مثل کم و زیاد کردن صدا و یا روسن و خاموش کردن بلوتوث کار میکنه
می خواستم بدونم این دکمه کجا تنظیم میشن؟
ممنون که جواب میدی؟ درسته که f224 بلوتوث نداره؟
بلوتوث داره اصلا مگه میشه نداشته باشه:18::18::18::18::18::18:نقل قول:
عزيزان پول زياد به لپتاپ نديد همين يه cb16 بگيريد خدايش نسبت به پولي كه ميديد خوب جواب ميده شك نكنيد:8:
سلام دوستان من f224 سفارش دادم .1770000تومان شنبه بدستم میرسه. فقط یک چیز نگرانم کرده اونم اینه که چون این مدل مجهز به وایمکسه ...بلوتوث نداره که به نظرم خیلی بعیده.اما نگرانم.در کل نظرتون راجع به این مدل تو این رنج چیه بعد از 2 ماه به این انتخاب رسیدم.در ضمن نقره ای سفارش دادم.ممنون منتظرم
مبارک باشه این مدل وایمکس نداره f226 وایمکس داره پس نگران نباش:46:نقل قول:
نقل قول:
درایور ها رو درست نصب نکردی
مخصوصا نرم افزار ها و درایور های system component
کسی جواب سوال منو نمی دونه؟نقل قول:
سلام من 2.3هفته ایه224 گرفتم.1730با گارانتی
فرقش با 223 2چیزه
1 اینکه رمش 6گیگه و2تا بیشتر از223
2اینکه سرعت چرخش هارد223 5400 دور در دیقه هس که224 7200 داره.
بلوتوث4 داره وصفحه فول اچ دی.فقط پشت درش زود خش میفته...کیفیت صداش معرکسسسست..فقط کافیه تو تنظیمات گزینه دالبی رو تیک بزنین
سلام
دوستان من ویندوز 7 برای vgn ar870 نصب کردم ولی کلید ایجکت دی وی دی درایوش کار نمیکنی چه درایوری باید براش دانلود کنم؟
بچه ها یه مدل خوب تا 1 تومن . 14 اینچ باشه.
چه کلوپ فعالیه این سونی!!!
یه سوال کردیم کسی نیست جواب بده؟
يكم فوريه!
سلام دوستان من يه لپ تاپ سوني ميخوام كه هم براي نرم افزارهاي مهندسي خوب باشه و هم برنامه هايي مثل premer ,after ,photoshp رو ساپورت كنه قيمت تا حدود 2 تومن!لطفا راهنماييم كنيد.
زودتر بايد بگيرم !
چند سوال در مورد f215 داشتم
1- عملکردش در بازیهای سنگین جدید مثل بتلفیلد و run در تنظیمات بالا چطوره؟ داغ می شه؟ من استفاده گیمم کمه ولی می خوام گیمها سنگین راحت اجرا بشند و با توجه به قیمت بالای لپ تاپ های گیمینگ ارزش خرید ندارند.
2- سه بعدی بودنش ارزش داره یعنی فیلمهای دو بعدی واقعا به سه بعدی تبدیل می کنه؟ کلا تجربه سه بعدی چه طوریه؟
3- بلندی و کیفیت صداش چطوره؟ به n55 ایسوس می رسه؟
4- کیفیت ساختش خوبه؟
کلا با توجه به قیمت 1970 برای این لپ تاپ (سایت rayan saba) ارزش خرید داره
سلام
دوستانیکه F136 FG/B یا F136 FX/B دارن زحمت بکشن یه چند تا عکس از پشت و روی لپ تاب شون بگیرن و بگن توی چه رنگ هایی عرضه شده و کیفیتش چطوره؟
سلام
بچه ها یکی از دوستانم این مدل لب تاپ رو sony vaio cb22fx به قیمت 1060 امروز تهیه کرده!
میخواستم ببینم گرون خریده؟ قیمت کفش چنده!؟
بعد کاراییش چطوره نسبت به قیمتش ارزش داره؟ ملا پیشنهاد میشه یا خیر؟
درود
سلام !
دوستان من شنيدم سوني توي ايران گارانتي نداره!!!
درسته؟
اگه اينجوريه پس خريدن سوني به صزفه نيست.نه؟
سلام.
دوستان نظرتون در مورد sony vaio cs-118er چیه؟
به نظرتون لپ تاپ خوبی هست؟
ببین دوست عزیز تقریبا هیچ کدوم از برند ها گارانتی رسمی نداره! اکثرا گارانتی شرکتی هست با سر و شکل رسمی برای سونی هم شرکت هایی مثل بازرگانی و ایران رهجو گارانتی میدن چرا.نقل قول:
اما گارانتی ها به اون صورت نیست. مثلا 1200 تا وارد میکنن و 1000 تاش رو عرضه میکنن. هر لپ تاپی برگشت از اون 200 تا باز میکنن میبندن روی لپ تاپ برگشتی! گارانتی رو حال کردی؟!
اما دوست عزیز تجربه من نشون داده که لپ تاپ های سونی به خاطر کیفیت خیلی بالاشون در 99 درصد موارد گارانتی هم نداشت نداشت!
مرسي از راهنمايي!!نقل قول:
مدل vpc-CB-2AFD/B تو پايتخت با قيمت 1500 با گارانتي الماس (سر جمع 3 ساله) به نظرتون چطوره؟
خيالمو راحت كردين ((سونی به خاطر کیفیت خیلی بالاشون در 99 درصد موارد گارانتی هم نداشت نداشت)) حداقل روي برند مطمئن شدم!
F136 FG/B یا F136 FX/B
نظرتون در مورد این دو مدل چیه؟
- پردازنده خیلی خوبی داره به خصوص اینکه از سری سندی بریج هست که بازدهی خیلی بالایی دارهنقل قول:
- 6 گیگ رم هم حالا حالا ها جوابگوی نیازتون هست
- هارد بسیار خوب و پرسرعتی داره
- LCD هم فول اچ دی و بسیار کارامد هست اما بدونید این رزولیشن تو این سایز باعث میشه خوندن روش سخت بشه
- روی کارت گرافیکش برای بازی زیاد حساب باز نکنید!
در مجموع بسیار انتخاب خوبی هست و قیمتش نسبت به امکانات مناسب هست. این مدل برای طراحان و گرافیست ها بسیار ایده آله ...
- پردازنده قدرتمندی داره هرچند که مال نسل قبل هستنقل قول:
- حافظه رمش هم کاملا جوابگوی هر نوع نیازی هست
- حجم هارد دیسک خوبه اما سرعتش معمولیه
- کارت گرافیک خیلی خوبی داره و تا مدتی برای انجام بازی های روز با کیفیت خوب میشه روش حساب کرد
- نکته خوب در مورد LCD این مدل اینه که سایز و مقدار رزولیشن تناسب خیلی خوبی داره. هم برای کارهای طراحی مناسبه و هم برای استفاده روزمره اینترنت و غیره ...
- از نظر سیستم صدا هم که تکمیله
در مجموع این مدل یه مدل همه کاره مناسبه هرچند که میتونید انتخاب های بهتری هم داشته باشید به سری C و S هم نگاهی بندازید بد نیست.
[QUOTE]
نقل قول:
ببخشيد من هي سوال مي پرسما!آخه مي خوام بخرم هنوز تو مدل موندم!
خب كار من برنامه نويسي هست و يكم گرافيك در حد برنامه premer ! توي اين مدل گفتين LCD ايش براي خوندن اذيت ميكنه و براي كار منم خب فك كنم اين مهم باشه،توي همين قيمت و اين مشخصات پيشنهادتون چيه؟؟
خواهش میکنم. گرافیک این مدل برای کار شما کافیه. در مورد رزولیشن هم اونقدر ها بد نیست. خوندن فونت ها در حد آیکون های دسکتاپ ممکنه کمی مشل باشه. فکر نمیکنم برای کارتون مشکل خاصی ایجاد کنه. حتی اگر هم بکنه میشه رزولیشن رو کمتر کرد. با این حال میتونید به سری C و S هم نگاهی بندازید. مدل هایی مثل S132 خوب هستند ولی مدل انتخابی خودتون بهتره.
من خودم f136 دارم و کاملا هم راضی هستم< مخصوصا از طراحیش که واقعا بی نقصه:10:
مارکش هم که پشتش بیداد میکنه و نمیخواد مثل asus و hp و dell و از این حرفا قایمش کنی.:31:
این از کلاسش.:31::31:
از قدرتش هم باید بگم که فعلا که کم نگذاشته واسه من.:8:
بازی bf3 رو روی high براحتی اجرا کرد و توی call of 8 هم که با ultra بازی میکردم.:21:
و مطمئنم تا یک مدت اینده بازی هارو براحتی اجرا خواهد کرد.:8:
نکته مهم در مورد لپ تاپ های سونی اینه که نباید ویندوزش رو در هیچ صورت عوض کرد چون واقعا به مشکل بر میخورید.:19:
ولی توی لپ تاپ مارکهای دیگه هنوز خیلی مونده که به اپل و سونی برسند.:5:
نقل قول:
سلام ضمن تشکر
کدوم مدل F136 رو دارین ؟
یه عکس از درش در حالتی که لپ تاب درش بسته هست بذارین
چند خریدین چه مدت دارین؟
سلام
من دنبال سری S هستم که کانیفنگ زیر رو داشته باشد:
سندی بریج باشه سی پی یو
حسگر اثر انگشت داشته باشه
در مورد حسگر کلا به درد بخور هست
بلوری هم داشته باشه یه سایت یا شماره تلفن یا ادرس بدین مرسی
چطور سری خوبه یا یده برای من وزن بسیار مهمه
قیمت
Sony VAIO F215FX-3D ؟
سلام خدمت دوستان:
می خواستم در مورد مدل EH 2KFX/B نظرتون رو بفرمایید. نیاز من، کارهای معمول روزانه و گاهی بازی sims3 هستش. و اینکه کلا دستگاه خوبی دراومده یا خیر. ممنون
سلام من مدل f132 سونی گرفتم واقعا عالی هست صدای عالی cpu خوب صفحه نمایش با کیفیت و....
سلام .
جایی هست که بشه ازش نرم افزارهایی که کارخونه روی لپ تاپ نصب کرده رو پیدا کرد ؟
خود سایت سونی!نقل قول:
میشه لینک بدی ؟نقل قول:
خود سایت سونی!
زیباترین مدل سونی توی لپ تاپ هاش چیه که با مک بوک ایر برابری میکنه؟
سلام
من دیروز یه لپ تاپ سونی مدل EH12FX/LCخریدم .اما داخل جعبه ش هیچ سی دی نبود.معمولاً سی دی مارد برد و گرافیک باید داشته باشن.میخواستم بدونم لپ تاپ های جدید یا لپ تاپ های سونی این طوری هستند؟
چرا هیچکس جواب منو نداد...:41:نقل قول:
دوست عزیز معمولا درایورها همراه لپتاپ هایی هستن که ویندوز اورجینال دارن.میتونی از سایت سونی دانلود کنینقل قول:
نقل قول:
F136 FG/B
......
مدل های کمی هستند که درایور هاش همراشه و ربطی به ارجینال بودن ویندوز نداره. اکثر لپ تاپ ها چیزی همراهشون نیست و این برای پایین آوردن قیمت تمام شده اش هست. مدل های آمریکایی گاهی علاوه بر درایو چند تا فیلم بلو ری و خرت و پرت همراشه که البته این روزا دیگه پیدا نمیشه! درایور ها رو از خود سایت سونی بگیرید اینجوری به روز هم هستند.نقل قول:
سه سری Z سونی یه نگاهی بندازین. مدل های گرون قیمتی هستند و البته از هر نظر تکمیل!نقل قول:
Sony.com !!! اینم سوال کردن داره؟!!! تو گوگلم سرچ کنی جواب میگیری.نقل قول:
سلام
آقا مرجعی وجود نداره که مدل های روز توی بازار ایران سونی رو معرفی بکنه تو اینترنت؟
من میخواستم یه لبتاپ سونی تا 2 تومن بخرم
اول که به نظرتون با گارانتی یا بدون گارانتی؟
بعد اینکه مدل Z آیا تو ایران اومده؟
بعد یه مدل F تو سایت سونی دیدم، رنگش سفیده با صفحه کلید سیاه، اون تو ایران نیمده هنووز؟