دوست عزیز سوال شما n بار جواب داده شده.لطفا یه زحمت بکشید پست اول رو بخونید.نقل قول:
مدیر انجمن به اینجا سر نمی زنه؟پر شده از سوالهای تکراری...تاپیک هی داره بزرگتر میشه...به همین نسبت پیدا کردن اطلاعات مورد نظر هم سخت تر میشه واسه همه...
Printable View
دوست عزیز سوال شما n بار جواب داده شده.لطفا یه زحمت بکشید پست اول رو بخونید.نقل قول:
مدیر انجمن به اینجا سر نمی زنه؟پر شده از سوالهای تکراری...تاپیک هی داره بزرگتر میشه...به همین نسبت پیدا کردن اطلاعات مورد نظر هم سخت تر میشه واسه همه...
باید به پست اول یکم نظم داده بشه خب معلومه یه نفر میاد صفحه اولو میبینه حالا دیال آپ که باشه دیگه بدتر ماشاالله 2 کیلومتر اندازه پسته (البته ببخشیدا) و وقتی هم میبینه لیست مشکلات و ویرایش ها دسته بندی نشدن و هر مشکلی کجا نوشنه شده میاد پست میده فکر کنم بهتر باشه کل آموزش رو pdf کنین !
كساني كه با پچ 1.2 مشكل دارند ( در مرحله clean getaway و كافي نت) بايد كرك 256 كيلويي رزور رو دان كنن من همينكارو كردم درست شد
اقا چیکار کنیم که برای واردشدن به بازی هردفعه کانکت نشیم
چون روی افلاین که میزنی دوباره اون صفحه بالا میاد تا کانکت نشی هم نمیتونی وارد بازی بشی
بچه ها
من در نصب این بازی در ویستا 64 بیت مشکل دارم
dvd دومی رو که میذارم بعد از مدتی پیغام fattal error میاد
کسی هست به دادم برسه؟
خب این که معلومه دی وی دی مشکل داره (خش هم میتونه باشه) که نمیتونه فایل رو باز کنه
دوستان نسخه کرک شده این بازی با نصب آسان آیا در بازار موجوده؟
سلام
دوستان من نصب کردم با همین کرک رازور هم کرک کردم ولی خیابان ها دیده نمیشه از چی میتونه باشه ؟
از آدم هایی مث شما که فقط و فقط ایراد میگیرند و پست اسپمی می زنند در انجمن های مختلف زیاد دیده ام.نقل قول:
به قول *ali* صفحه اول بیشتر از دو کیلومتر شده و خیلی هم درهم و برهم شده.شما اگه می دونستی بهتر بود که جواب می دادی نه اینکه میفرستادی دنبال نخود سیاه !
دو سه تا پست هم زدم کسی جواب نداد (بهترین کار استفاده از انجمن های انگلیسی هست )
من اسپم می زنم یا شما؟تو پست اول دقیقا توضیح داده.اگه شما نمی خوای به خودت زحمت بدی بقیه رو متهم نکن..نقل قول:
باز اگه قرار بود از تو 1000 صفحه این موضوع رو در بیاری باز یه چیزی...وقتی نوشته راهنمای کامل در پست اول یعنی چی؟یعنی پست اول رو کامل بخون...اگه نتیجه نگرفتی دوباره سوال کن.
خودت بشین این چند صفحه اخیر رو بخون...همش سوالهای تکراری.بجای اینکه به قول خودت چند تا پست بزنی و جواب نگیری پست اول رو می خوندی مشکلت حل بود.
متاسفانه یا خوشبختانه بنده حوصله افرادی مثل شما را ندارم.در پست اول چیزی برای این موضوع که سیوگیم ها احتمال مشکل داشته باشند چیزی ندیدم.
شما هم بهتره بری کیی (کدو) بخوری.بابلی ها خودشونو همیشه خوب نشون میدن.
چشم آقای با ادب و شعور..چشم.نقل قول:
سلام ... من تقریبا همه ی ارور ها رو تجربه کردم ...نقل قول:
اگه ارور RMN40 رو میده باید ویندوز ویستا داشته باشی و سرویس پک 1 رو روش نصب کنی ...
اگه هم این کد نیست . برو به پست اول در ویرایش چهارم لیست همه ی ارور ها موجوده ...
شما چرا دارین دعوا میکنین ...نقل قول:
آقای Malkemid یه نگاه کن ... میخواستی یکی رو از زدن پست بیهوده نگه داری , خودت این همه اسپم دادی ...
شما درست میگه , ولی وقتی آقای R.E.M پیدا نکرده ... شما نباید اینطوری باهاش صحبت کنید ...
به جای این همه پست خیلی راحت میتونین راهنماییش کنی که کدوم ویرایش پست اول رو بخونه ... یا اصلا میتونین با یه پست راهنماییش کنید
راستی یادم رفت بگم ... من بلاخره gta و اجرا کردم ... ( ولی هنوز بازی نکردم ) :8::10::11::19:
ولی خوب یه پیغام داد که نمیتونم سیو کنم ... گفته بودین واسه سیو باید لاگین کرده باشم ...
من هر کاری میکنم میگه اکانت یا پسورد اشتباه ... چی کار کنم ... ( مطمئنم که درست میزنم . آخه خود سایت پسورد رو به ایمیلم داد منم همونو کپی کردم )
راهی دیگه نیست ؟
کسی جواب سوال منو نمیدونه ؟
سوال : سلام
دوستان من نصب کردم با همین کرک رازور هم کرک کردم ولی خیابان ها دیده نمیشه از چی میتونه باشه؟
نقل قول:
چرا آفلاين بازي نميكني؟؟؟
شما اول بازی که داره لود میشه دکمه home رو بزن و یک اکانت آفلاین بساز..اگه ساختی و کار نمی کنه یکی دیگه بساز...نباید مشکلی باشه...ولی حتما باید آفلاین باشه...اکانت آنلاین ازت سریال بازی رو می خواد که چون نسخه اصلی نیست نداریش.نقل قول:
ممنون از راهنماییتون ولی انگار به من بازی کردن نیومده ...
این مشکلم حل شد یعنی الان میتونم سیو کنم ... ولی باز یه مشکل دیگه درست شد ...
هر موقع میرم بازی کنم وسط بازی ( موقع مشخصی نداره ) میپره بیرون و این پیغام رو میده و خارج میشه ...
GTA IV has stopped working
Windows can check online for a solution to the problem the next time you go online
یعنی واقعا این سری rock star حسابی گل کاشته،210 صفحه مشکل(البته تکراری هم هست)یعنی من به هیچ وجه دور این بازی نمیرم علیرغم این که خیلی دوستدارم بازی کنم،اقا نسخه سالم این نیست تو بازار یعنی؟اگه هست میشه بگین کجا.دیگه ببخشید اینجا سوال کردم.
شما اگه یه سیستم خوب داشته باشی به راحتی می تونی بازی کنی...مشکلی نداره که...فقط باید چندتا اپدیت انجام بدی..نقل قول:
من اخه هر دفه میبینم دوستان مشکل دارن،اصلا زده شدم،خدا داند،میگیریم،جهنم ضرر.ممنون اقا،من رولپتاپ بازی میکنم،تقریبا قوی ست،فقط گرافیکش gf9600 هست.نقل قول:
رو لپتاپ بعید می دونم جواب بده...سیستم های خفن توش موندن...حالا خود دانی!نقل قول:
عجب،پس که اینطور.ما نصب میکنیم تا ببینیم چی میشه،من بیشتر مشکلم سر اینه که این همی دنگو فنگ داره.مرسی اقا از راهنماییت.نقل قول:
سلام دوستان من بعد از نصب چندین ویندوز به این نتیجه رسیدم که بهترین گرافیک این بازی در ویندوز Vista Sp1 64Bit بدست میاد.بدون پچ و با نصب این ویندوز دیگه نیازی به نصب
NET Framework نیست چون روش نصب هست.
و من بازی رو خیلی وقت هست که تمام کردم حدود 75/74 درصد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک سوال داشتم: گاراژی که توبازیه چرا باز نمیشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید کاری بکنم که ازاد بشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک سر به تاپیک اصلیش بزن جواب رو میگیرینقل قول:
یک سوال داشتم: گاراژی که توبازیه چرا باز نمیشه ؟
اون مال دوست بروسی هست ، که زنگ می زنی ماموریت ماشین میگیری میری می دزدی میاری می اندازی اون تو
با سلام به همگی یکی از چیزهایی که دیده بودم خیلی ها باهاش مشکل دارن استفاده دوباره از سیوهاییه که قبلا ایجاد شده
برای اینکار شما نیاز به نصب Xlive wrapper دارید تا مشکل اجرایی سیوها رو که میگه خرابه و هارد رو بررسی کنید رو برطرف کنه.
سلام من گرافیکم 7300 gs هست آخرین ورزن هم نصب کردم رم هم 2gega هست cpu e4600 هست.
یکم بازی کند اجرا میشه و بعد از چند دقیقه دوربین اینورو ونور میره.:19:
آیا میشه براش کاری کرد که درست اجرا بشه؟؟؟
مشکل از کرکه...کرک پست اول رو بگیر.نقل قول:
این مشکل لرزش تصویر درست شد.نقل قول:
حالا چکار بکنم که هنگ نکنه؟؟؟؟
این دیگه روش کلاسه شده ای نداره! گرافیکت یکم ضعیفه...آپدیت های گرافیک و directx و اینا رو انجام بده ممکنه حل شهنقل قول:
من حتی بعد از نصب هر 2 تا پچ که از خود سایت Gamespot دانلود کردم، بعد از 10 دقیقه بازی کردن دچار افت فریم شدید می شم...هنوز راهکاری نیومده واسه این افت فریم؟ اولش خیلی روونه ولی بعد 10 دقیقه افتضاح می شه...
سیستم من اینه:
Athlon X2 4000
Asus 4670 512MB
Patriot 1GB Bus 800
ممنونم...
سلام. من بازی را تو ایران خریدم نسب و اجرا کردم مشکلی هم نداشتم ولی تو بازی که میرم صحنه بعضی وقتها تکون میخورد
مثل اینکه دارم تند تند موس را تکون میدم. بعضی وقتها هم خوب هست بعد یهو ایجوری میشه. بعدش اگر همچی رو تو گرافیک بیرم پایین هنوز یکمی سرعت ویدئوش پایین و یکمی صحنه صحنه میشه (مشکله تکون خوردن حل نمیشه). این در صورتی هست که کامپوترم خیلی خوب. خیلی هم چیزهای زیادی نوشته شده که وقت نکردم بخونم ولی ممنون میشم اگر بتونین بگین این دو مشکل را چطوری حل کنم. و چطوری بازی کلا بهتر اجرا بشه. اگر بشه نمیخواهم درایورهام را زیاد تغییر بدم
بعد از نسب و کرک هیچ patchi با update یا چیزی دیگری نریختم
Resulte Benchmark 1
Statistics
Average FPS: 7.61
Duration: 38.74 sec
CPU Usage: 55%
System memory usage: 74%
Video memory usage: 82%
Graphics Settings
Video Mode: 800 x 600 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: High
View Distance: 25
Detail Distance: 37
Hardware
Microsoft® Windows Vista" Home Premium
Service Pack 1
Video Adapter: NVIDIA GeForce 9200M GS
Video Driver version: 179.14
Audio Adapter: Speakers (IDT High Definition Audio CODEC)
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU P8700 @ 2.53GHz
File ID: Benchmark.cli
resulte benchmarke 2
Statistics
Average FPS: 3.67
Duration: 40.57 sec
CPU Usage: 43%
System memory usage: 74%
Video memory usage: 95%
Graphics Settings
Video Mode: 1366 x 768 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: Highest
View Distance: 25
Detail Distance: 37
Hardware
Microsoft® Windows Vista" Home Premium
Service Pack 1
Video Adapter: NVIDIA GeForce 9200M GS
Video Driver version: 179.14
Audio Adapter: Speakers (IDT High Definition Audio CODEC)
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU P8700 @ 2.53GHz
File ID: Benchmark.cli
سلام.
برای من دو سه تا مشکل داره این بازی که ممنون میشم کمکم کنید.
اولا دوربین بازی هستش.
دوما سرعت بازی هست که چطوری می تونم اونو بهبود ببخشم.
با تشکر...
مشکل تکون خوردن دوربین از کرکت هست...پست اول رو ببین...نقل قول:
بایا ن تعداد فریمی که گرفتب قاعدتا باید سیستمت خیلی ضعیف باشه...ملت با 30 فریم راضی نبودن...شما با 7 فریم چجوری بازی کردی؟ یه مود برای سیستمهای ضعیف تو پست 1 هست.اونو اجرا کن احتمالا بهتر بشه.
شما هم همین.نقل قول:
من قبلا بازی می کردم بعد ارور داد دوباره نصب کردم الانم این ارور
<a href=" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] src=" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " border="0" alt="Tinypic" /></a>
کد و سریال درست داده بشه کار میکنه؟از کجا پیدا میشه؟
فکر کنم تاریخ دستگاه شما رفته به قبل تاریخ رلیز بازی...اینطور که رو این ارور نوشته...تاریخ رو چک کن...ببر جلو ببین چی میشه؟نقل قول:
سلام.
من این بازی رو گرفتم 4 تا دی وی دی...شرایطی که رو بسته نوشته رو دارم...تو مراحل نصب مشکل دارم .بعد دی وی دی 2 آخراش مینویسه که یه فایلی رو نمیتونی پیدا کنه...منم ایگنور رو زدم و چشم پوشی کرد و نصب شد....بعدش باز دوباره یه ستاپ دیگه اجرا شد!(فکر کنم از اون موقع داشته میریخته رو هارد!) باز دوباره همون ارور رو داد و گزینه ایگنور نداشت!آخرم نصب نشد...
عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدرس عکس:
i43.tinypic.com/2qspgsx.gif
حالا این فایلو از کجا بیارم؟کجا بریزمش؟
ممنون.
:11:
اقایون سلام
این فایل رو کسی داره برای ما بگذارد؟؟؟
لینک رپیدشر پاک شده است .
لینک مود برای افزایش FPS :
کد: