من با اخرین جزییات با سیستمی که تو امضام هست 75 فریم میگیرم به نظر خودم یه خورده کمه نظر شما چیه؟
Printable View
من با اخرین جزییات با سیستمی که تو امضام هست 75 فریم میگیرم به نظر خودم یه خورده کمه نظر شما چیه؟
دوست عزیز مقدار فریم این بازی روی 75 قفل شده، چون من هم 75 میگیرم.نقل قول:
سیستم من :
MOTHERBOARD: ASUS P5Q
CPU: Intel Q9300
VGA: ATI HD 4870
RAM: 4GB Crossair DDR2
Call of Duty 6 رکورد فروش همه فیلمها و بازیها را شکست
بازی کامپیوتری "Call of Duty: Modern Warfare 2" طی ۵ روز اول فروش، ۵۵۰ میلیون دلار فروخته است.
به گزارش شبکه ایران این بازی که ششمین نسخه بازی Call of Duty است و از ۱۰ نوامبر وارد بازار شده است، به طور همزمان در نرمافزارفروشیهای ایران نیز به صورت کرکشده به فروش میرسد.
موفقیت خیرهکنندهای این بازی در فروش روزانه بیش از 100 میلیون دلار در صنعت سرگرمی بی سابقه است. این رکورد حتی برای پرفروش ترین بازی ها نیز به دست نیامده است. بازی بسیار موفق Grand Theft Auto IV، هم ۵۰ میلیون دلار کمتر، یعنی ۵۰۰ میلیون دلار در ۵ روز اول فروش خود، فروش داشت.
فیلمهای هالیوود نیز تاکنون به این رکورد دست نیافته اند. به طور مثال فیلم «هری پاتر و شاهزاده دورگه» در ۵ روز اول فروش خود ۳۹۴ میلون دلار فروخته است.
تنها در روز اول عرضه بازی، در آمریکا و انگلیس، ۴٫۷ میلیون کپی از این بازی فروخته شد و میزان فروش روز اول این بازی، در این دو کشور ۳۱۰ میلیون دلار بوده است.
در ماه اکتبر، مجموع فروش بازیهای ویدئویی کامپیوتری در امریکا ۱٫۰۷ میلیارد دلار بوده که نسبت به زمان مشابه سال قبل میلادی، ۱۹ درصد افت داشته است، این افت تا حدی ناشی از وضعیت بد اقتصادی در جهان است.
کسی مشکل مارو نتوسنت حل کنه :19:
یادتون رفت بگید بازی از نظر مشکلاتش هم فوق العاده ست .
راستی من رو 85 باز میکنم
دوستان من بازی را تا آخر رفتم و خنجرم را پرتاب کردم (F) و بازی را تمام کردم!
اما هنوز نفهمیدم ماجرای بازی چی بود!
اگر ماجرای قدرت گرفتن شوروی بود
کشتار در فرودگاه برای چی بود؟
رفتن به برزیل و افغانستان و جاهای دیگر دنیا برای چی بود؟
جریان آن موشکی که رها شد و ماهواره را نابود کرد چی بود؟
چرا یکی از فرماندهان آمریکایی خیانت کرده بود؟
و ...
اگر کسی ماجرای کامل داستان این بازی را میداد لطف کند در این تاپیک بنویسد
بیا این هم داستان کاملنقل قول:
دوستان من بازی را تا آخر رفتم و خنجرم را پرتاب کردم (F) و بازی را تمام کردم!
اما هنوز نفهمیدم ماجرای بازی چی بود!
اگر ماجرای قدرت گرفتن شوروی بود
کشتار در فرودگاه برای چی بود؟
رفتن به برزیل و افغانستان و جاهای دیگر دنیا برای چی بود؟
جریان آن موشکی که رها شد و ماهواره را نابود کرد چی بود؟
چرا یکی از فرماندهان آمریکایی خیانت کرده بود؟
و ...
اگر کسی ماجرای کامل داستان این بازی را میداد لطف کند در این تاپیک بنویسد
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4400996&postcount=1592
بازي و براي 4رمين بار تموم كردم.مراحل special ops هم همه رو روي 3 ستاره رفتم.هنوز سير نشدم.
اما يه چيزي بگم تو دلم مونده:اين هم رزم ما ghost برا من حكم gas(روحش شاد!) رو داشت.خيلي ازش خوشم ميومد.
نقل قول:
4 بار بازی رو تموم کردی و special ops رو هم 3 ستاره تموم کردی....
همه مراحل special ops رو !!!!!!!!!!!!!!!!! تو این مدت کم همه این کارا رو کردی...
هنوز تراینر هم آنچنان نیومده وگر نه یه جورائی میشد باور کرد ..
اما !!!
از اون حرفاست !
special ops رو آخه همه مراحلش رو که شما نمیتونی بری حداقل 5 مرحلش آنلاین باید بازی بشه..
خسته گیم هم باشی سه ستاره فکر کنم 3 ماهی طول بکشه..
24 ساعت بشینی شاید 1 ماه تموم بشه اونم مرحله های تک نفرش..
یه کم به حرفت فکر کن دوست عزیز..
اقا من اینجای داستانو نفهمیدم :
مگه پرایس تو قسمت قبلی نمرد؟اگرم زنده موند چطوری افتاد دست ماکاروف؟اگه پرایس گیر افتاد سوپ هم باید گیر میوفتاد دیگه,چون اخر قسمت 1 سوپ و پرایس کنار هم افتاده بودن که سوپ زنده موندو پرایس مرد.یعنی جسد پرایس رو نبردن؟
نه قفل نیست چون من یه جاهایی به 110 تا 115 فریم هم میرسم و به طور میانگین بالای 85 تا 90 فریم میگیرمنقل قول:
بچه ها من دنبال اون عکس اول بازی که یارو نقاب داره (ghost) میگردم پیدا نمیکنم
میشه اگه کیفیت بالا پیدا کردید برام لینک کنید
اتفاقا ایراداتی که به داستان دوم یعنی این بازی وارده, همینه. فقط طرفدارانش شاکی نشن! چون داستان در بعضی قسمت ها گنگ نمایان میشه.نقل قول:
در تکمیل این صحبت ها... چرا پرایس رو باید در زندان روسی اون هم بعد از 5 سال ملاقات میکردیم؟ هیچ دلیلی هم گفته نشد که چه به سر پرایس در این همه مدت گذشت. سازنده ها خیلی راحت میتونستن با یک یا دو مرحله فلش بک این قضیه رو به خوبی نشون بدند.
مراحل special ops بجز آنلايناش همه 3 ستاره هست.بيخود حرف نميزنم كه.نه من 2 روز بعد انتشار بازي بازي رو گرفتم فرداش تموم شد.رفتم تو كار s-o و دوباره تموم كرن بازي تا الان هم اينقد شده.چيزي نيست كه /اخه.شما هم خيلي بزرگش ميكنين.من خودم نسخه 4 باز رو اينقد تموم كردم از دستم در رفته حسابش!نقل قول:
تاييد ميشه.اينجاش واقعا گنگه.اصلا چي شد سوپ كاپيتان شد؟يا اصلا چجوري نيفتاد دست روس ها ولي پرايس زنداني شد؟نقل قول:
اينجاي داستان ضعيف ترين نقطه داستانه.
در حال گشت زنی در دنیای اینترنت بودم که یک مطلب جالب در مورد کاپیتان پرایس که نوشته یکنفر بود پیدا کردم .جالب هستش.
البته کمی قدیمی به نظر میرسه مال Mw1 باشه فک کنم.
کاپیتان پرایس سابقه حضور در جنگ جهانی دوم را داشت.فرمانده هنگی از ارتش انگلیس بود . رشادت های او را کمتر کسی هست که به یاد نداشته باشه .اوج رشادتش را شاید بتوان در نگه داشتن پلی در آلمان که تنها راه ورود به آن کشور برای فتحش بود را تنها باسه نفر از یاران باقی مانده زیر آتش سنگین دو سپاه آلمان نازی دانست . سیگار برگش جزوی از وجودش شده بود انگار . ایشان تقید خاصی به دود کردن سیگار قبل از عملیات داشتند حتی با اینکه ممکن بود باعث لو رفتن عملیات بشه!کاپیتان پرایس از آن موقع که رفقا و سربازانش به یاد دارند کاپیتان پرایس بوده و کسی حتی اسم کوچکش را هم نمیدانست و در آخر هم کسی نفهمید.مهم این بود که کاپیتان چه اسمش را بدانی چه ندانی فرمانده ات بود.کاپیتان در ظاهر (تا آنجا که نزدیکان از ایشان سراغ داشتند) همیشه محاسنش را به صورت لورد های انگیسی اصلاح می کرد(زیر چانه را خالی می کرد و ریش و سبیل رو به هم وصل می کرد) اعتقاد داشت این طوری اصیل تر و جنتلمنشانه تر است .جنگ جهانی دوم به پایان رسید و کاپیتان سر فراز به همراه یارانش از آن بیرون آمدند.
چند سالی گذشت که شاید در دنیای کاپیتان و یارانش کلمح البصری بیش نبود.کاپیتان را برای مبارزه با تروریسم فراخواندند.فکرش را بکن کاپیتان که هنوز عرقش از جنگ دوم جهانی خشک نشده بود را بلافاصله شصت هفتاد سال بعد می خواهندش برای مبارزه با تروریستهای اروپای شرقی و عربی.کاپیتان چاره ای نداشت و از آنجا که متواضع هم بود دستور سازمان جاسوسی انگلیس رو لبیک گفت و به سمت خاورمیانه هجرت کرد که در هجرت و تجاوز چیزهایی هست که درماندن نیست.این را کاپیتان به یکی از یاران شفیقش می گفت...
هدف "الاسد" و "عمران زاخایف" بودند دو تروریستی که زنجیره شرارتی ایجاد کرده بودند که تقریبا خاورمیانه را به اروپای شرقی وصل می کرد . این دو حتی به سلاح های کشتار جمعی مثل بمب اتم هم دست پیدا کرده بودند و هدف اصلی فرستادن کاپیتان و گروهش ، خنثی کردن زهر این گروه تروریست بود.خبرهایی رسیده بود از این که این گروه سایت موشکی در شرق اروپا دارند و مجهزند به چند کلاهک هسته ای .گویی هدف امریکا بود...
شاید این عملیات ثابت می کرد حرف های آمریکا را که باید طرح سپر موشکی در اروپای شرقی حتما اجرا شود . ایران تقریبا در بطن این جریان بود.هر چند همه اتفاقات اطرافش بود اما همیشه در توجیه نیرو ها قبل از عملیات در تصاویر ماهواره ای ایران در وسط تصویر بود.
اولین عملیات ظبط یک محموله بود که اعراب برای عمران زاخایف فرستاده بودند.عملیت سختی بود چیزی نمانده بود که کل گروه در همان ابتدا متلاشی شود.اما تدبیر کاپیتان جان همه را نجات داد. از دیگر سو نیروی زمینی ارتش امریکا عملیاتی موازی و مشترک با سازمان جاسوسی انگلیس در حال اجرا داشت .عملیات ها به هم وابسته بودند.دو نیرو باید در دو جبهه نبرد می کردند. انگلیس ها در اروپای شرقی و تفنگ داران امریکایی در حواشی خلیج فارس...
کاپیتان پرایس از سربازان دیجیتالی شرکت اکتیویزیون ، مزدور سیاست های کلان غرب علیه خاورمیانه است. دنیایی که کاپیتان به همراه کاربران در آن می جنگند call of duty نام دارد. بازی موفقی که تا کنون 5 سری از آن ساخته شده و مخاطبان زیادی هم داره.کاپیتان پرایس در سری 2 و ۴ از کاراکترهای کلیدی است. سری ۴بهترین بازی سال شناخته شد.زیرا که نسبت میان مخاطب و نحوه حضورش در بازی را متحول کرده بود.
هدف از ساخت سری ۴ این بازی القای اهمیت اجرای طرح سپر موشکی امریکا بود که چند سالی هست که از سوی سیاست مداران غربی روی آن پافشاری می شود
اینجا قصد ندارم خیلی درباره کم وکیف این بازی توضیح بدم.فقط می خوام بررسی کوچکی داشته باشم از سیر بازی های اول شخص و سر انجام قهرمان های اونا
تو فیلمای غربی(و اخیرا بازی) معمولا قهرمان با گذر کردن کوهی از مشکلات و مصائب ، زنده و فاتح بیرون میاد و مغرورانه سلاح بدست زندگی رو فریاد میزنه و زنده بودن رو.
زنده بودن شرط اساسی ماندگاری این قهرمانا هست. همه این قهرمانا یه جورایی وامدار هرکول اساطیر یونانن . پسر خدای خدایان ، زئوس ( داستان تولد هرکول بماند که خیلی ضایعست خودتون برید بخونید). او که تقریبا روی هر چی خدا بود تو کوه المپ رو کم کرد و از پس همه امتحانا و فتنه ها پیروز و سربلند بیرون اومد.هرکول زنده موند حتی بعد از اونیکه به دنیای مردگان رفت ...
چند سالی هست که انگار جنس قهرمانای هالیوودی تغییر کرده.نجات سرباز رایان ، فیلمی که شاید در دوران خودش یک کم زود بود که نمایش داده بشه از جرقه های اولیه این نگاه بود.شاید اگه الان پخش مجدد بشه بازم موفق باشه.فیلم 300 و ماتریکس و... هم قهرماناش تقریبا همین طوری بودن
برسیم به بازی ها ، که اولین بار در یک بازی ،کاربر که شما باشی و هم رزم همون کاپیتان در نبردها (call of duty 5) در انتهای بازی کشته میشی .حتی در تیترژ پایانی که مربوط به پخش اخبار درباره موفقیت عملیات شما هست نامی از شما هم برده نمیشه.شما در این بازی کشته میشه بدون این که حتی شناخته بشی... بقولی میشی شهید گمنام در راه اهداف ضد تروریستی
صحنه آخر موقعی که شما باید زاخایف رو بکشی رو شرح می دم .گمان می کنم این صحنه اشک خیلی از کاربرا رو درآورد و یا حداقل اونا رو متاثر کرد :
شما میان نیروهای تروریست و یک پل که در حال خراب شدنه گیر کردین .نیروهای کمکی دارن میان اما شما قطعا تا اون موقع دووم نمیارین.کاپتان پرایس اینو میگه. ناگهان انفجاری.هلیکوپتر به سمت شما شلیک می کنه.شما تقریبا از هوش رفتی و گنگ و منگ به اطراف نگاه می کنی یکی از هم رزما سراغت میاد تا تو رو به گوشه ای بکشه که تو تیر رس دشمن نباشی .در همین لحظه تیری می خوره و جلو چشمای شما کشته میشه .شما داغون روی زمین افتادین یه سمت دیگه رو نگاه می کنین می بینین کاپتان افتاده و داره با خودش کلنجار میره. انگار اونم دیگه زیاد موندنی نیست.در همین لحظه زاخایف نزدیک میشه و شما می بینید که یکی یکی به دوستای شما تیر خلاص می زنه. دوباره روتون به سمت کاپیتان میره .کاپیتان اسلحه کمری رو سمت شما میندازه تا کار رو تموم کنین چون دیگه بره خودش توانی نمونده. شما زاخایف رو می کشین.در همین لحظه نیروهای کمکی میان. به شما کمک می کنن و سوار برانکاردتون میکنن تا با بالگرد منتقلتون کنن.نگاهی به کاپیتان می کنید که افتاده . سربازی مدام نفس مصنوعی بهش میده مشت تو سینش می زنه اما کاپیتان دیگه رفته...
نقل قول:
اتفاقا ایراداتی که به داستان دوم یعنی این بازی وارده, همینه. فقط طرفدارانش شاکی نشن! چون داستان در بعضی قسمت ها گنگ نمایان میشه.
در تکمیل این صحبت ها... چرا پرایس رو باید در زندان روسی اون هم بعد از 5 سال ملاقات میکردیم؟ هیچ دلیلی هم گفته نشد که چه به سر پرایس در این همه مدت گذشت. سازنده ها خیلی راحت میتونستن با یک یا دو مرحله فلش بک این قضیه رو به خوبی نشون بدند.
البته خیلی بد هم بازی رو به برزیل ربط داده بودن!!نقل قول:
تاييد ميشه.اينجاش واقعا گنگه.اصلا چي شد سوپ كاپيتان شد؟يا اصلا چجوري نيفتاد دست روس ها ولي پرايس زنداني شد؟
اينجاي داستان ضعيف ترين نقطه داستانه.
خیلی موضوع تابلویی هستش که یه تبهکار روس بیاد از برزیل اسلحه بگیره!!
این قضیه مثه زیره به کرمان بردنه, خیلی بهتر از این میشد داستان رو به برزیل ربط میدادن!
کلا منم همچین با داستانش حال نکردم!
چرا بازی رو 53 درصد تموم میشه؟
در قسمت کمپین یه سری مااموریت های جانبی هم هست که با کامل کردن اونا بازی 100 درصد میشه!نقل قول:
چرا بازی رو 53 درصد تموم میشه؟
واسه من رو 58 درصد تموم شد ولی حسش نبود برم کاملش کنم :دی
برا سوسلا خوب نیست برو هدیش کن :10:نقل قول:
خب بالاخره ديشب از Uncharted 2 دل كنديم اومديم سروقت اين بازي ! اون مرحله No Russian از همه بيشتر من كشتم : دي ! حالا دفعه ي بعد معذرت خواهي مينكم ازشون .
بسيار عالي بود تا اينجا كه خيلي چسبيده .
به نظر من به این دلیل از برزیل اسلحه خریدن چون نمیخواستن مردم رو با اسلحه روسی بکشن !!!! و میخواستن صحنه سازی به صورت کامل انجام بشه !!!نقل قول:
بالاخره این بازی رو خریدم،بر خلاف بقیه بازی های خوب که بلافاصله بعد از عرضشون می خریدمشون اینو خیلی دیر گرفتم اما الان دارم نصبش میکنم.
بازی با حالی بود .
Soap is that you?
منم بازیو تموم کردم...این چرا اینهمه کم بود...:41:
فکر میکردم وقتی 4تا dvd شده حداقل باید از شماره ی 4 مراحلش خیلی بیشتر باشه دیدم نه اونطوری نیست...5ساعت کم یا کمی بیشتر بازی تموم شد ...:41:
بنظرتو ن کال آف 7 کی میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که بعد این چند ساعت دیگه میرم جنگ ستارگان بزنم تو رگ که واقعا فوق العادست بعد کا آف (البته تویه سبک اسپیک آپس هستشا نه کال آف...یعنی کنترل اشیا با ذهن و قدرت هایه اینجوری).به همه پیشنهاد میکنم بگیرینش...
مال من 3 دی وی دیه،بازی هم 8 ساعت هستش.نقل قول:
فکر میکردم وقتی 4تا dvd شده حداقل باید از شماره ی 4 مراحلش خیلی بیشتر باشه دیدم نه اونطوری نیست...5ساعت کم یا کمی بیشتر بازی تموم شد ...
من بازیو روی درجه Veteran و پیدا کردن همه Enemy Intel Items روی 4 ساعت 55 دقیقه تموم کرده بودم. ( کند بودم چون داشتم دنبال این لپ تاپ ها می گشتم اونموقع Walkthrough درست حسابی نبود )
بازیو روی Veteren تموم کن تمام 45 تا لپ تاپ هم پیدا کن بازی 100% میشه.نقل قول:
در قسمت کمپین یه سری مااموریت های جانبی هم هست که با کامل کردن اونا بازی 100 درصد میشه!
واسه من رو 58 درصد تموم شد ولی حسش نبود برم کاملش کنم
مسعود جان و havas جان راست کی گید کاملا !!! داستان بازی ضعیف ترین قسمت بازی بود . زنده کردن Price برزیل این یارو Shepard و کشته نشدن Makarov و .... تازه آخرش این بد بخت ها شدند تبهکار بین المللی !! این Soap هم که همش تو طول بازی حرف می زد اصلا یه آخ هم نگفت تو مراحل آخرش.
قسمت بعدی Call of Duty هم هیچ ربطی به این سری Modern Warfare نداره ولی خوب به احتمال زیاد Cold War در بر می گیره که انتظار چیزی مثل vietnam را داشتم.
سلام دوستان گلم
کسی این بازی رو رو 7 اجرا کرده؟
سیستم واسش چی می خواد؟
لینک دانلود دارید؟
ارزش بازی داره؟
من رو سون بازی میکنم،بازی راحت بالا میاد.لینک دانلودش هم در بخش دانلود هست.ارزش بازی کردن که واقعا داره من الان دارم دربه در دنبال اورجینالش میگردم اگه بازی نکنی نصف عمرت در فناست.:27:نقل قول:
دوستان این مرحله برزیل چقدر سخته ( vetern )
تمام سختی هاش به خاطر ساختار اون خونه ها و روند بالا روندشون رو تپست که باعث میشه دشمن ها تو هر سوراخی باشن که بعضی وقت ها واقعا تشخیص این که از کجا داری میخوره بدجوری سخت میشه
خلاصه نابود گشتیم تا اینجا رو رفتم
تو همین مرحله دقیق سر یک chekpoint یک bug خیلی خنده دار ایجاد شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که با fraps ازش فیلم گرفتم شد 140 مگ :31:
دوباره همه تنظیماتش رو کم کردم شد 40 مگ که باز هم نمیصرفید دوستان دانلودش کنن :31::31:
خلاصه ازش Screen shot گرفتم و Resize کردم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یارو به اندازه 10 ثانیه از همین تکه دیوار تو همین وضعیت بالا پایین میره ( کشیده میشه ) تا تموم میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد fps هم که دوستان میگفتن قفله چند تا ss هم گرفتم :
در کل بازیه خوبی بود و امتیازهای بازی از 10 به نظر من :
گرافیک:5
گیم پلی:10
موزیک:8
آقا من فردا میخوام برم بازی رو بگیرم امیدوارم همینطوری که میگید باشه ولی یه مقدار نگرانم نکنه بازی رو کامپیوترم اجرا نشه
آخه گرافیکم 8600GT هست جواب میده؟
من خودم 8600GT دارم و بازی رو به راحتی و بدون مشکل اجرا میکنم ... مشکلی نیست دوست من جواب میده:20:نقل قول:
ACTIVISION اعلام کرد COD:7 سال 2010 خواهد اومد دوست من ...نقل قول:
دمت گرم روحیه دادی :10:.نقل قول:
بعد از تمام کردن بازی میتوان از قسمت انتخاب مراحل به موزه رفت هدف تو این قسمت چیه؟
من یک سری سلاح را برداشتم و حساب تمامی عوامل درون اتاقکها را رسیدم و جالب است که پرتاب کردن حتی بمبی که فقط نور تولید میکند هم باعث مرگ آنها میشود!
تو این مکان چه کاری باید غیر از خالی کردن عقده انجام بدهیم؟!:9:
به نظر من هم این بازی فوق العاده بود تنها ایرادش کوتاه بودن داستان هست
گرافیک 9.5
داستان 10
صدا 10
جزو مراحل اضافی بازی هست و ربطی به داستان و .. نداره و ذوق هنری سازنده رو نشون میده من که اول از همهنقل قول:
ماکاروف و شفرت رو ترکوندن ......
واسه خنده soap هم کشتم ... پرایس هم یه بار هیمنجوری کشتم ... ولی ghost نه !!!:5:
نقل قول:
دوست عزیز شما اون دکمه روی میز "don't press F" رو زدین؟
اگه نزدین بزنین ببینین چی میشه !!!!d:
درسته برای من هم یکی دو خونه اونورتر همونطور رو هوا معلق بود..نقل قول:
تو همین مرحله دقیق سر یک chekpoint یک bug خیلی خنده دار ایجاد شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که با fraps ازش فیلم گرفتم شد 140 مگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوباره همه تنظیماتش رو کم کردم شد 40 مگ که باز هم نمیصرفید دوستان دانلودش کنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه ازش Screen shot گرفتم و Resize کردم :
فکر کنم شما خارج از کشورید؟نقل قول:
به چه دردتون می خوره اورجینال؟
از كجا ميشه گير بياريش با چه نامي بخرم:10:نقل قول:
ببخشید من بخوام آنلاین بازی کنم باید چی کار کنم ؟ حتما باید نسخه اورجینال باشه ؟
سلام
من نسخه ی چهار دیوی دی رو دارم پچ رو نصب کردم ولی ارور می ده .( No disk )
در ضمن روی پچ که کلیک می کنم هیچی بالا نمیاد