نقل قول:
سلام.
مگه با موسش چه جوری کار میکنی که هیچ کاری نمیکنه؟ اتفاقا" موسش عالیه که!!!
Printable View
نقل قول:
سلام.
مگه با موسش چه جوری کار میکنی که هیچ کاری نمیکنه؟ اتفاقا" موسش عالیه که!!!
چجوری میشه با موسش وقتی که نشانگر موس که شکل فلش هست فعاله یه چیزو انتخاب کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مال من که نمیشه... پس واسه چی گذاشتنش؟؟؟؟
نقل قول:
سلام.
میشه اینکارو کرد.شما باید انگشتت رو ی قسمت مربع پایین صفحه که بین دکمه های نماس و قطع تماسه بکشی تا موسش حرکت کنه روی صفحه و هر کدوم رو که خاستی انتخاب کنی همون کلید مربع رو 2 باره کلیک کن .
اتفاقا" با موسش خیلی راحت میشه کار کرد و وارد منو ها شد.
نمیشه:13::13::13::37::37::37:
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
تورو خدا یکی جواب بده دارم دق میکنم
اصلا شما finger mouse رو روی حالت mouse گذاشتی ؟نقل قول:
setting - system tab - finger mouse
آره .. نشانگر موس حرکت میکنه ولی انتخاب نمیتونم بکنم.. 2 بار که میزنم روش هیچ اتفاقی نمیفته:18::18:نقل قول:
کلی حالم گرفته شد..... دیشب خریدم آخه..اااااههههه ...
خسلي ممنون از پاسخ سريعتاننقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:[[/quote]نقل قول:
یکی کمک کنه دیگه
شايد گوشيه شما از اين تقلبياست.نقل قول:
آخه سامسونگ هم شد گوشی ، فقط زیبایی داره که خریداران مخصوصا خانمها در نگاه اول گول زیبایی اون رو میخورند البته همه مدلهای اون اینجوری نیستند بعضی هاشون واقعا عالی هستند در کل برای ما که هی میخواهیم برنامه اونها رو تغییر بدیم یا هر دم بهش تم اضافه کنیم زیاد خوب نیست ؟
اين چه حرفيه؟! از نظر زيبايي كه سامسونگ واقعاً اوله.از نظر امكانات هم اوله.همين i900 ببين چقد امكانات داره.يا i8510. يا i8910 كه كاملترين گوشيه ساخته شدس.نقل قول:
بعدشم i900 ويندوز موبايله و واسش تم و برنامه و بازي خيلي وجود داره ربطي هم به سامسونگ نداره.يا i8510 كه سيمبينه مثل نوكيا و همه برنامه ها و تمهاي نوكيا روش كار ميكنه.اين حرفا رو جاي ديگه نگي.
مشکل حل شد:31::31::31::27::27::27::27::27::27::27::27::2 7::27::27::10::10::10::10::10::10::10::10::10::46: :46::46::46::46::46::46::46::46::46::11::11::11::1 1::11::31:
ضمن تبریک . :31:نقل قول:
یه جورایی درکت مینکم آدم که تازه گوشی خریده یه ذره که گوشی اذیت میکنه کلی تو ذوق آدم میخوره ..
حالا چطور حل شد ؟ :8:
پی نوشت : من که هنوز امنیا نخریدم ولی اگه یه روز خریدم میخوام بدونم چطور میتونم از پس این مسئله بر بیام.:40:
بابا من اسک.... بازی در آورده بودم ... چون پیش زمینه موس لپ تاب تو ذهنم بود دکمه رو محکم فشار نمیدادم و فکر کردم کلیکش هم لمسیه... اصلا مشکلی نداشت.. فقط الکی یه هارد ریست کردم... حالا میخوام بدونم هارد ریست واسه پاکت ضرر داره یا نه؟؟؟؟/
باهاش حال کردم ... خیلی با شعوره... ال سی دی عالی بود... چون من بیشترین نگرانیم رزولوشن امنیا بود... خداییش کمه ولی وقتی باهاش کار میکنی مفهمی که فقط رزولوشن مهم نیست... مهم تکنیک های شرکت سازنده هم هست ... کیفیت صفحه از نظر من که خیلی رو چیزای الکترونیکی وسواس دارم قابل قبوله ... اکسپریا هم دیدم... اونم خوبه..یعنی عالیه.. ولی من میخواستم پاکت جم و جور بگیرم... سوالی بود در خدمتم چون دیروز علاالدین بودم ...
قیمت رم 8 گیگ توشیبا کلاس 4 : 25 تومن ... ترنسد 8 گیگ( نمیدونم کلاس چند ) : 18 تومن.... رم ریدر ترنسد 11 تومن الی 12 تومن:31::31::31:
سلام من چند روز پیش امنیا رو از بندر گرفتم 395 تومن البته سه تا خریدم. واسه دوستم و یکی از اقوامشون. ساخت کره هم هست. وقتی که نصب کردم یه برنامه هم باهاش نصب شد که کل گوشیو عربی کرد .حالا گوشی رو انگلیسی کردم و بطور فابریک از فارسی پشتیبانی میشه فقط کیبورد فارسی روش نصب کردم.
یه سوال دارم اینکه چطوری میشه محل my document رو به قسمت my storage منتقل کنم تا هر وقت فایلی با بلوتوث به گوشیم میاد مستقیم بره اونجا آخه زود مموری اصلی گوشی پر میشه. یه ترفند رجیستری هم تو همین سایت خوندم ولی کار نکرد. میخواستم این کار رو با رجیستری انجام بدم. در ضمن ریستارت هم میکنم ولی اون کاری که میخوام نمیشه
ممنون
نقل قول:
از کدوم بندر گرفتی؟
اگه اینقدر ارزونه ماهم بریم بگیریم
از بندر عباس يا ديلم يا؟؟؟ آدرس بده بريم بخريم !
درود بر دوستان عزیز.:46:
برادر امین میشه لطف کنین و بگین تاچش چطوره؟ انگشتیه یا ناخنی؟ باتریش چطوره؟ واسه صفحه نمایشش محافظ خریدی یا نه؟
سلام.نقل قول:
اول که مبارکه مشکلت حل شد .دوم اینکه بابا دمت گرم من که گفته بودم باید چه کار کنی (کلیک).سوم اینکه نه هارد ریست مشکلی نداره.تنها مشکلش اینه که اگر بکاپ نداشته باشی باید بشینی دووباره همه چیزو نصب کنی و ستینگهات رو ست کنی.:11:
سلام.نقل قول:
مواردی که گفتید در مقوله پاکت پی سی ها رایج نیست.(مشکل در نصب تم و یا نصب و پاک کردن برنامه ها و.....).
البته من نمیدونم با کدوم مدل پاکت پی سی سامسونگ کار کردید و این مشکلات رو داشتید.
سلام.نقل قول:
برای اینکار میتونید از برنامه HC4 Inbox استفاده کنید.بعد از نصب برنامه بصورت دیفالت یک فولدر در my storage میسازه به نام FTP که فایلهای دریافتی در اونجا ذخیره میشه .برای تغییر فولدر میتونید به مسیر زیر برید و فولدر رو تغییر بدید.
start-->setting-->OBEX inbox برنامه رو اجرا کرده و مسیر رو انتخاب کنید.
[PHP]http://www.4shared.com/file/97677268/29b95bbe/hc4_inbox_signed__Change_Bluetooth_Folder_.html
[/PHP]
سلام.نقل قول:
برای اینکار میتونید از برنامه HC4 Inbox استفاده کنید.بعد از نصب برنامه بصورت دیفالت یک فولدر در my storage میسازه به نام FTP که فایلهای دریافتی در اونجا ذخیره میشه .برای تغییر فولدر میتونید به مسیر زیر برید و فولدر رو تغییر بدید.
start-->setting-->Connection-->OBEX inbox برنامه رو اجرا کرده و مسیر رو انتخاب کنید.
[PHP]http://www.4shared.com/file/97677268/29b95bbe/hc4_inbox_signed__Change_Bluetooth_Folder_.html
[/PHP]
میشه بگی با چی باید بکاپ بگیرم که هی بع هارد ریست 2 ساعت نشینم همه رو بنصبم:19:؟نقل قول:
نقل قول:
سلام.
من از بر نامه SPB Backup استفاده میکنم برنامه خوب و پر سرعتیه برای بکاپ گیری.
سلام رفقا .
لطفا آخرين قيمت با ضمانت .... :11:
جیگر تاچش خوبه.. ببین داداشم من خیلی رو چیزای الکترونیکی وسواس دارم .. . میشه یه دستی با تاچش کار کرد... بگیری دستت و با انگشت شصتت باهاش کار کنی.. اکسپریا هم گزینه خوبیه... ولی 80 تومن گرونتره و البته یکم بزرگتره .. من خودم بین اکسپریا خریدن و امنیا شک داشتم.... ولی بنا به سلیقه و کاربردم انتخاب کردم... سوالی بود در خدمتم... اهان یادم رفت بگم محافظ 5 تومن بود من چونه زدم 4 گرفتم ولی فکر کنم مال آیفون رو بخری به صرفه تر باشه اون 2 تومنه و هیچ فرقی هم نداره فقط چون محافظ امنیا جدید اومده اینا گرون میفروشننقل قول:
تا جایی که من خبر دارم فعلا با ضمانت پیدا نمیشه .. 16 گیگ بدون ضمانت میتونی 470-460 از علاالدین پیدا کنی...نقل قول:
یکی از بچه های پی سی ورد گفت باید دوبار کلیک کنی تا بری داخل برنامه ولی من یه بار که میزنم میره داخل... یعنی موس من قطع و وصل میشه؟؟؟؟؟
یکی به سوال این دوستمون جواب بده من هم کنجکاو شدم ..:20:نقل قول:
نقل قول:قیمت دیروزه ..:31:نقل قول:
جواب دادم دیگه... پست 2110 همین تاپیک... میخوای از این به بعد بهت اس ام اسی بگم؟؟/ (شوخی کردما:40:)نقل قول:
قیمتات 10 تومنی بالاس .. البته بدون گارانتی هاش... گارانتی رو خبر ندارمنقل قول:
:5::5: ............نقل قول:
نقل قول:
نه مال همه دوستان وخود من فقط با یکبار کلیک برنامه اجرا میشه...........
نقل قول:
خوشحالم کردی.... جبران کنم:46: