کمک Q :
Beans چیه؟
Printable View
کمک Q :
Beans چیه؟
چي ميگي؟ اينو نگاه من كه ديروز اينجا ريخته بودم. راستي كي پول خواست .نقل قول:
به هر حال . دو تا دعوتنامه مونده . يكيش خودم يكيشم يه كاري ميكنم ديگه .
انگار به سلامتي به همتون شهر رسيد:27:
پشت ديوار پاسارگاد گمونم حلوا ميدن:21:
پس تا شما حلوا ميخوريد ما مغازه رو هم راه بندازيم:8:
بابا من که کاره ای نیستم !!!! مثلا این مصطفی بهش بگه حسابی حساب می بره یا اگه صفا بهش بگه که در جا تریبال رو ترک می کنه روستاهاش رو هم می ده تو نوبل کنی !!!!!!!! :18: :27::27:نقل قول:
منم HoJJaT هستم .
اینا چین؟کجا باید کار کنم؟؟؟؟
Requires:
Beans 0/3
عزیز اینا لوبیا هستن.باید بری تو مزرعه حبوبات کار کنی تا بهت لوبیا بده.نقل قول:
يه كسي جواب اين رو بده مرد :10:نقل قول:
اسم كاري كه دنبالشي اينه
Picking beans
گرفتي جووووون؟:5:
منم همین کیو هستم !!!
درست متوجه نشدم ولی فکر کنم اون درختا هستن توی جنگلا یه چیزی بینشون هست رنگ سرخ و اینا داره !!! فکر کنم باید بری اون جا !!!!!
جواب نمي دن نمي دن
ميخوان جواب بدن ده نفري جواب ميدن
خب این مسئلا چیه ؟؟؟؟نقل قول:
کرمه احتمالا !!!!
بابا اسم اون جایی که باید بره اینو پیدا کنه رو می گن یا عکسش رو می زارن !!!!! :27:
روی نقشه Picking beans رو سرچ کن برات میاره عزیز.
20 امتیاز هم به MR.pinisher هم به mohsenali !!!!!
خب دیگه می بینم که همه پشت در پاسارگارد چمباتمه زدین منم که دارم اون جا فعلا می خوابم !!!
:3:خوب دیگه ما خفنیم:16:نقل قول:
بیشین بینیم بابا :31:نقل قول:
ممنون :40:نقل قول:
ممنون عالیض جون :31:نقل قول:
ممنون :40:نقل قول:
180تا هم مننقل قول:
منو دعوت کنید بریزمنقل قول:
:27:نقل قول:
تایید میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بله بله :31:نقل قول:
این کوئست مربوط به تنظیمات دوئله؟(لطفا توضیح!):
Target: Beat the big henchman.
Hint: This time you don't get any information about the fighting style. All you can do is work with the advantage of the better weapon. If you lose you should adjust the dueling settings to his style. I'm sure he won't change what he does. That should make you win the duel the next time.
Requires:
Defeat Henchman
نقل قول:
من دیروز هر چی دنبال پر کلاغ گشتم پیدا نکردم.
امروز زدم دو ساعت کار کنه و دوتا پر کلاغ پیدا کردم.
اسپم ها دوباره زیاد شده ها.
صفا این روزها خیلی قاطیه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میاد میزنه همه رو له میکنه ها !
بابا صفا کجا قاطیه !؟!!؟؟!؟!
تازه رنک اول ورلد 21 شده اند عشق و حاله !!!!
بعله و اگه دوئلت رو درست و حسابی تنظیم کرده باشی(خودت تنظیم کن من که این کار رو کردم !!!)نقل قول:
فوری ازش می بری !
من Punisher هستم نه Pinisher. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
SamSami تو چند تا کتاب علمی خوندی؟=0؟ چون معمولا به افراد بالای 13 نمیگن بچه میگن نوجووون:39: من 16 سالمه از اونور حساب کنی به سال 15 پس نتیجه میگیریم اینجا مدرسه گیمنقل قول:
من تو شهرم دعوتم کنید پول بدم برم پی زندگیم تو بیابون!
راستی من رفتم ماهیگیری تو ریپورتش نوشته بود یه ماهی بزرگ پرتت کرد تو آب! جلل الخالق!
تایید میشه :27:نقل قول:
اه بابا چه گیری دادین به این سن ها !!!! بیخیال دنیا حال دنیا رو ببرین !!!!
می گم اگه من توی هتل باشم (مجانی) بعد بندازنم بیرون چه اتفاقی می افته ؟؟؟
الله اکبر.....فکر کنم کوسه ای نهنگی چیزی این مایه ها گرفتی.نقل قول:
هيچيت نميشهنقل قول:
يه خواب مفتي زدي .
تا هشت ساعتت تموم نشه بيدارت نمي كنن
پوليم ازت كم نميشه به معناي مطلق خوش ميگذره :8:
هیچی اگه پول داشتی ازت میگیرن نداشته باشی باید توالت و ظرف هارو بشوری:39:(جواب رو نمیدونم)نقل قول:
منم کوله بارمو بستم و سفرم رو به پاسارگاد شروع کردم.
همون آدرسی که وحید داده بود رو تو مرورگر زدم و Walk رم زدم.
6 ساعت فاصله دارم.
چه طوری از شهر برم بیرون ؟
مثل این که بقیه منتظرن !!!! راستی اگه با توجه به اینا باشه پس هر کی می ره توی شهر بزنه روی هتل بعد بره بیرون تا یه خواب مفتی هم بره !!!!!!!!!!!!!
من الان کنار پاسارگادم جاشم همچینی بد نیستا اگه بشه به شهر حمله کرد میزنیم اطرافیانمونم میاریم پایین و ردیف میشه کار
هنننننیبال داوش خوشم نمیاد کسی رو ناراحت کنم ولی این حجت اولاش خیلی اذیت می کرد این مال اون زمونه الان که بچه خوبی شده :دی
اشتباهي دعوتت كردم . بعد حذف كردم . اگه پولتو دادي پاسارگاد بازم ديدي جا نبود بيا گوشه نقشه . فكر نكنم دو ساعتم راه باشه . :5:نقل قول:
فعلا هم به پولت نياز نداريم . فعاليت كني تا فردا دوباره ميتوني كلي پول در بياري . پولتو خالي كردي خواستي بياي تو بازي به من يا داداشم پيام بده
mohsensli
daryush
به هر كدوم بدي فرقي نداره . :8:
:31::31::31:نقل قول:
خوب میگم من کنار پاسارگادم ولی یه مشکلی هست!!:31:
من انرپیم پره کار کنم بعد پولامو بدم بهشون یا نه همین 200 تامو بهشون بدم(230 تا دارم به کسی نگید:31:)
همه کوچ کردن این جا !!!!!! هیچی تو تاپیک تریبال نیست !!!!! اصولا تا قبل از این تاپیک همچین موقعی حداقل 15 نفر توی تریبال ریخته بودن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من اولش تو پاسارگاد بودم خودم اومدم بیرون چون نمیتونستم کار کنم اسکیلم پایین بود!:13:نقل قول:
تا شهر شما هم 3 ساعت بیشتر راهه:20:
نه تنها تریبال بلکه همه تاپیک های انجمن خوابیدن:18::18::18::18::31::31::31::31::21: :21:نقل قول:
هیچی تو تاپیک تریبال نیست !!!!
موردي نداره . منم گفتم اگه خواستي:10:نقل قول:
200 تارو بده بیا بیروننقل قول:
من 184تا پول دارم
180تا میدم
البته اینونتوری من پره
3-4صفحه تنباکو و گندم و روزنامه و پوستر و پنبه و پر کلاغ دارم :31:
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 1 (1 کاربران و 0 مهمان) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی دیگه این قدر که حتی یه نفر هم توی تریبال نیست ؟؟؟؟ بیچاره تریبال !!!