قیمت جدید مشخص نیستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
?????????????????
اينطوري كه من امروز متوجه شدم ديگه i10 وارد نميشه. يك بار فقط اومد. قيمت I9 هم 16 گيگش حدودا 170 تومنه!
با اين وضعيت بازار كه هر اسكلي ايپاد وارد ميكنه هيچ رقيبي بازاري نميشه واسه pmp ها پيدا كرد!
پس خوشبحال خودم ، هفته پیش آی 9 هشت گیگ نقره ای رو خریدم 112 تومن کیف چرمشم خریدم به 5 تومن :دی !!!
دلتون بسووووووووووزههههههههه :دی !
چرا انقدر ارزوون؟ من 16 گيگش رو قيمت كردم 160 تومن تقريباً؟؟نقل قول:
احتمالا منم i9 16 گيگ ميخرم! من واسه صفحه ي بزرگش ميخواستم i10 بخرم! ولي خوب الان بيخيال شدم كلاً!!!!
درمورد i10 فردا باینجا خبر میدمکه میاد یا نهنقل قول:
قیمت 16 گیگ i9 هم 170 هست و خیلی وقته که همین قیمته! نمیدونم چرا فکر کردید گرون شده:18:
i10 تا خرداد میاد و 8 گیگش 164 و 16 گیگش 189 تومان قیمت میخوره
i10 32 گیگ نمیاد؟
نقل قول:
z2 چی؟ z2 تا تیر میاد؟ قیمتش چنده اگه بیاد؟:13:
مطمئننا بالای 300 تومنه و واقعا ارزش صبر کردنو داره ولی آی 10 نه البته نظر شخصیمه.نقل قول:
خوب من آیپادمو فروختم که z2 بخرم. اما تا تیر بیشتر نمی تونم صبر کنم. امیدوارم تا اون موقع بیاد. فلن که توضیع جهانی شده. تا ببینیم امرتات چکار میکنه!! من 16 گیگشو 278 دلار دیدم. امیدوارم اینجا بیشتر از 310 نباشه.
چرا واقعاً مصرف کننده ها دارن از اپل زده میشن ؟! من خیلی ها رو دیدم که آی تاچ شونو فروختن و دارن میرن سمت مارک های دیگه !
اپل مارک خوبیه ولی مارک هایی هستند که کیفیت بالاتری دارند برای همین بعضی ها که بالاترین کیفیت رو میخوان میرن سراغ برند های حرفه ای ترنقل قول:
خوب یکی از بزرگترین مشکلات آیپاد آیتونزه. برای من بزرگترین مشکل همین بود. بعده یک مدت کار کردن به شدت کند میشه.(چند ماه) برای پخش صدا و تصویر کیفیت خوبی نداره چون اکثرا باید کانورت شه. اما بزرگترین مزیتش وایفای بود که الان دیگه اکثر پلیرها دارن. بعدم سیستم عاملش بود که دیگه اندروید اومده.
خب به سلامتی cowon Q7 هم اومد. نسبت به Z2 فقط صفش و باطریشه که قوی تره. فکر نکنم ایران بیاد.
راستش من خيلي نياز به كمك دارم
منم ميخوام لوگوي وبلاگمو تغيير بدم
اقایون i10 رو از جمهوری میتونید تهیه کنید
تو اين وضعيت بازار و اين همه معطلي نميشه به هيچ كس اعتماد كرد. من دقيقا 3 ماه بود منتظر i10 بودم كه دو تا فروشگاه تو پايتخت يكي گفت كه اصلا نيموده يكي گفت تموم كرديم با اينكه جفتشون زير مجموعه امرتات بودن!
يكيشون هيچي نداشت يكيشون i9 و d3 و j3 داشت!
اين وضعيت بازار نيست!
اگه كسي جنسي رو ميخواد وارد كنه يا با توجه به نياز بازار وارد كنه يا اصلا نكنه!
نه به apple كه مثل پشـ... ريخته تو مغازه ها نه مثل اي كه فقط دو تا مغازه دارن اونم به زور اگه شانس بياره يكي اضافه باشه.
من ميخواستم I9 مشكي بگيرم ديگه به اجبار نقره اي گرفتم... چون معلوم نبود اگه نگيرم ديگه بايد تا كي صبر كنم...
Z2 هم همين داستانه.
هيچ اطميناني نيست كه بياد. مثل i10 كه گفتن ديگه نمياد.
سلام نمیدونم با کی صحبت کردی یا داستان اینه که شما فروشنده هستی و میخوای بازار خودتو نگه داری ولی چیزی که من در جریانم اینه که بار جدید تمام محصولات کامل هستن البته اونایی که همیشه میومده(یهو الان نگید که a5 و q7 میاد یا نه) که z2 و i10 هم هستنقل قول:
لطفا اطلاعات اشتباه ندید با همین کار باعث تطاتم تو بازار میشید
علت اینکه اپل عین چی ریخته اینه که سوده خوبی داره به خاطر همین خیلی ها وارد میکنن و تا میتونن مشتری رو تیغ میزنن ولی توی همین گرونی ها امرتات هیچ افزایش قیمتی نداد به خاطر همین دست از مسائل و مسادل مربوط به گمرک باعث این تاخیر شده
نقل قول:
ممنون که گفتین Z2 هم هست. حالا امیدوارم تا خرداد تو مشهد بیاد. اما اینکه میگین افزایش قیمت وجود نداشته اشتباهه. من خودم 1ماه پیش E2 4Gb از نمایندگی تو مشهد خریدم 74 تومن. درحالی که 65 بود قبلن. تازه بهم گفتن این آخریشه و برای بار بعدی شرکت همینو 85 قیمت زده. ینی 20تومن از قبل گرونتر. امیدوارم Z2 اینطوری نشه.:46:
نه من واسه استفاده شخصي ميخواستم.
خيلي وقت بود ميخواستم بگيرم كه شنيدم i10 داره مياد صبر كردم كه شنيدم تو اسفند اومده رفتم ديدم 16 گيگ نداره گفت تا دو سه هفته ديگه. دو سه هفته شد 3 ماه! بعد از سه ماه با اين كه من هر روز در تماس بودم كه اومد يا نه خبري نشد كه يه روز خودم رفتم ديدم يكي ميگه نيومده يكي ميگه تموم كرديم (اومد . همه رو فروخت ) .
هيچ اطلاعتي هم اط Z2 نداشتن كه مياد يا نه.
من نميگم كسي دروغ ميگه و نميخوام بازار رو خراب كنم. واسطه گري هم اين وسط وجود نداره.
فقط ميخوام بدونم ارزش واقعي يك خريدار چقدره؟
من خودم تو يه شركت كه نمايندگي يه برند لپ تاپ رو داره كار ميكنم! طرف وقتي مدل پر فروشي رو مياره و وقتي مي بينه تقاضاي بازار زياده بارش رو بيشتر ميكنه. و هيچ وقت نشده لپ تاپ با اون حجم توي يك دروز دو روز سه روز اصلا بگو يك هفته كاري اون تعداد لپ تاپ تموم بشه.
حجم اون رو نميشه با گوشي پلير مقايسه كرد. اينه به جاي اينكه مثلا 1000 وارد كنن ميان 100 تا يا شايد كمتر 50 تا 20 تا وارد ميكنن مگه چند نفر ميتونن در دو روز بيان و از يه مدل دستگاه رو خريد كنن(100 نفر؟) كه من وقتي رفتم و زنگ هم زدم گفتن تموم كرديم!
-
البته وضعيت بازار رو قبول دارم كه ناجوره ولي بازم تو اين وضعيت هزارتا راه هست كه بشه محصول رو بهتر وارد كنيم.
من اول ميخواستم i9 بكيرم .بعد فهميدم كه i10 اومد گفتم بذار صبر كنم كه خود شما گفتي اومده و داره تو بار بعدي مياد.
بعدش شنيدم z2 اومد كه بيشتر خوشحال شدم. i10 كه نيومد هيچ ، فروشنده ها از چيزي به نام Z2 خبر نداشتن در صورتي كه وقتي مدل جديدي معرفي ميشه تقاضاي اون مدل رو فروشنده بايد بدونه تا به همون نسبت اجناس و مدل ها رو از شركت اصلي تحويل بگيره تا خريدار هاي خودش رو ساپورت كنه.
حتما سود خوبي نداره واسه همون فروشنده ها.
-
من به اين برند اعتقاد دارم. شديدا هم دارم. خيلي وقت هست كه ميشناسمش. واسه همين روش حساس هستم . منظورم از اين حرفا خراب كردن يا دادن اطلاعات اشتباه نيست.
-
با اينكه i9 دارم اگه Z2 بياد ميخرمش...
يه چيز ديگه:
يه چيز ديگه هم واسم ام جالب بود. يه شركت معتبر بزرگ چرا بايد همچين سايتي داشته باشه؟
سه هفته هست كه زده سايت در حال به روز رساني...
مگه سايت به روز كردن چقدر كار داره. پسر دايي من الان 12 سالشه بلده سايت آپديت كنه!
ليست قيمت ها هم كه... ( ميتونست يه چيزي به ليست قيمت ها اضافه كنه به مثلا i10 به زودي - z2 به زودي...) مشتري بفهمه سايت در دسترس هست. خيلي وقت ليست قيمت و اجناس همينه.
فکر کنم امرتات می خواد برای محصولاتش فروش آنلاین بزاره تو سایتش.
سلامنقل قول:
من گفتم شرکت افزایش قیمت نداده نگفتم که فروشنده افزایش نداده!
متاسفانه بعضی فروشنده ها از این موقعیت سوءاستفاده کردن و به ناچار دیگر فروشنده ها هم تبعیت کردن
البته این رو هم رد نمیکنم که ممکنه تو بار جدید شاهد افزایش قیمت باشیم
عثمان جان تو کووان زد2 تغییری از لحاظ کیفیت صدا درش بوجود اومده یا فقظ اندروید بهش اضافه شده؟؟؟
سلامنقل قول:
از روی مشخصات که به غیر از جت افکت 5 تغییری نداشته باید دید تو عمل چطوره که به احتمال زیاد فرق چندانی نداره چون فقط بهش اکولایزر اضافه شده
راستی دوستان متاسفانه توی این بار جدید که الان رسیده Z2 نیست و افتاد برای بار بعدی
البته الان این بار جدید هنوز توزیع نشده و داره قیمت گذاری میشه
به محض اتمام قیمت گذاری قیمت های جدید تو تاپیک میزارم
زحمت کشیدین واقعا. بار بعدی کی میاداونوقت؟ :13:
مگه من واردکننده ام که اینجوری میکنی؟:13:نقل قول:
ناراحت نشین ولی اگه مثه من 1ماهه که آیپادتونو فروخته باشی بخاطر z2 بعد ببینی نیومده خوب ناراحت میشی. شمام قبلا گفتی توی این بار z2 وجود داره من 2بار پرسیدم شمام هر دوبار گفتی میاد. حالا کاریه که شده.بیخیال. فقط اگه می دونین بگین بار بعدی کی میاد که بدونم الان چیزی بخرم یا بازم صبر کنم.:46:
والا منم تعجب کردم که چرا اول گفتن میاد بعد گفتن نمیاد به نظرم ممکنه به خاطر مشکلات مربوط یه ارز باشه و خوب این مدل هم کم چیزی نیست قیمتش و به فکر فروشش هم باید بودنقل قول:
اتفاقا امروز همینو پرسیدم گفتن مشخص نیست شاید یه ماه شاید دو سه ماه دیگه
توي محصولات Cowon در محدوده قيمت 250 تومان به ترتيب كدام محصولات بهتر هستند؟
و اگه اولويتها اينها باشه : كيفيت پخش صدا ،كيفيت ظبط ، عمر باطري
j3 بهترین گزینه تو این قیمت محسوب میشهنقل قول:
از لهاذ کیفیت ضبط و پخش مدلهای فعلی در یک حد هستند
و تفاوت در عمر باتری و اندازه و طراحی هستش
اکه به ترتیب قیمت بخواین:
e2 i9 i10 j3
j3 تایید میشه
منم با j3 موافقم. اما شاید بتونی D3 8g روهم بگیری که البته از نظر صدا و ضبط فرقی نداره. اما از نظر بقیه چیزا خوب بهتره. درضمن دقیق مطمعن نیستم شاید دوستان بهتر بدونن که تاچ j3 بهتره یا s9؟ این دوتا فرق زیادی باهم ندارن ولی بنظره من طراحی s9 بهتره. :46:
سلام من میواستم در مورد کیفیت پخش e2 بپرسم که فرقی با پلیرهای گرونتر cowon مثل i9 , j3 و ... داره چون من فقط کیفیت و شفافیت صدا برام مهمه
من یک e2 دارم ازشم خیلی رازیم. تفاوتش با بقیه تو اکولایزرها و بلندیه صداست.
ببخشید دوباره مزاحم میشم می خواهم در مورد کیفیت i9 بدونم و مقایسه با j3 بدونم که مدل جدید تری هست واینکه تاچ صفحه خوبه یا نه و بیشتر مناسب سبک چه اهنگهایی هست و توان خروجی 30mv هست یعنی اینکه صداش از e2 12mv بالاتره و قیمت 16gbچند هست؟راستی پلیر فعلی من iriver t9 هست که اصلا ازش راضی نیستم و هدفونم هم ep 630 هست.
راستی من هر جور سبک موسیقی گوش میدم و کدوم برند هدفون مناسب cowon هست. نظرتون در مورد i10 چی هست و تو تهران از کجا راحت تر میتونم گیرش بیارم لطفا ادرس رو هم بگید.
سلام در مورد کیفیت صدای j3 و i9 هر دو مورد یکسانند فقط تفاوت تو امکانات دیگست . در ضمن میتونید برای هر سبکی استفاده کنید. بله خروجی صداش قویتره ولی مشخصات هدفون بیشتر تو حجم صدای خروجی تاثیر داره تا توان خروجی پلیر . حدود 180 تومن . وارد کننده ی کووان : شرکت امرتات . هدفونتون تو رده ی قیمت خودش خوبه اگه بهتر بخواین باید بیشتر هزینه کنید برای راهنمایی بیشتر به بخش هدفون مراجعه کنید.نقل قول:
قابل توجه Z2 دارهایی که دنبال اندروید مارکت هستند:
با سلام خدمت دوستان و اساتيد گرامي
من يه
Cowon iAudio 7
دارم حدود 3 ساله ، الان مشكل شارژ پيدا كرده ، تا از كليد ولوم چه كم چه زياد استفاده ميكنم شارژ خالي ميشه - ولي اگر دست به كليد ولم نزنم هيچ مشكلي نداره.
ممنون ميشم راهنماييم كنيد .