نقل قول:
بله سرویسای اکو هم خیلی عالی هستند ولی چون من با اینترنت زیاد کار دارم و زیاد بازی میکنم ابن محدودیت حجمی اکو منو خیلی اذیت میکنه به همین خاطر قصد تغییر سرویس به art 3 رو دارم :8:
Printable View
نقل قول:
بله سرویسای اکو هم خیلی عالی هستند ولی چون من با اینترنت زیاد کار دارم و زیاد بازی میکنم ابن محدودیت حجمی اکو منو خیلی اذیت میکنه به همین خاطر قصد تغییر سرویس به art 3 رو دارم :8:
من تو این ماه ثبت نام کردم یارو گفت چون18 نشدی به اسم پدرت میگیرمنقل قول:
به اسم من نباشه چی جوری نامه از دانشگاه ببرم
بابا چه ربطی به سن داره شما 1 سالت هم باشه پول رو بده بهت سرعت 1 مگ هم میدن
مهم نیست به اسم کی بخوره اصلا به اسم هر کی مخیواد بخوره مهم اینه که بر هر خط تلفن که تحت پوششش باشه سرویس میدن
مشکل فقط پوله و همه چیز باهاش حل میشه حتی اون نامه رو هم میشه حل کرد
نقل قول:
یعنی الان پول دادی و منتظر رانژه هستی
نه نمیتونی از شاتل 512 اکو به صورت مستقیم بگیری یا باید نامه ببری یا توسط همون شرکتی که من بواسطش گرفتم بگیری تو پست قبلی شرایط رو کاملا تو ضیح دادم ندیدی ؟
اهان از اون نظر!:31:نقل قول:
راستی این سایت ریسلر که معرفی کردی برای اصفهان هم میتونه شارژ کنه؟! منظورم اینه که 128 منو تبدیل به 512 کنه و پولشو بریزم بحسابشون؟!(عجب سوالی پرسیدما!!!)
نقل قول:
خوب اینجا باید بگم نمیدونم شاید بتونه شایدم نتونه ولی باید بتونه میخواد یه مدرک واست سر هم کنه دیگه کاری که نمیخواد بکونه چون شرکت اصلی که این نیست شاتله یه زنگ بهش بزن همین الان بپرس به احتمال زیاد میشه
چون قرار نیست این به تو سرویس بده که بیاد بگه ما اصفهان رو ساپورت نمیکنیم :10::8:
اهان شرمندهنقل قول:
خوب به نام پدرت بگیر مشکلی نیست که
اون اطلاعاتو بهتره زنگ بزنی بخش فروش به شماره 23099 و سوال کنینقل قول:
زمان رانژه کردن هم به مخابرات بستگی زیادی داره و لی معمولا تا 1 هفته طول میکشه(برای من 3-4 روزه رانژه شد)
این فرم درخواست سرویس 512 شاتل
کد:http://www.2shared.com/file/4539654/cb55f333/Shatel.html
هزینه رانژه دوباره هم 5 تومن. البته نمیدونم با تغییر آدرس بازم 10 ت نصب رو هم میگیرن یا نه.نقل قول:
سلام دوستان.من سرویس 512 اکو از شاتل گرفتم که امروز فعال شد.فقط چند تا سوال داشتم.اینکه در عکس زیر سرعت دانلود و آپلودم چطوره؟واینکه ping چی هست و چرا سرعت ping من اینقدر پایینه؟ضمنا سرعت من اولش خیلی بالاست ولی یدفعه افت میکنه و در بعضی اوقات هم دیسکانکت میشم.به خود شاتل گفتم میگه به خاطراختلال در شبکه اینترنت کل کشوره.می خواستم ببینم دوستان دیگه هم این مشکل رو دارن یا نه؟ممنون میشم راهنمائیم کنید.
نقل قول:
سلام
اولا کدوم عکس ما که عکسی نمیبینیم ping هر چه پایین تر باشه بهتره کلا برایه باز کردن صفحات وب و بازی آنلاین پینگ مورد مصرف قرار میگیره که بر حسب ms هست اون مورد هم که گفتی بعد یه مدت سرعت افت میکنه و دیسکانکت میشه اول بگو کدوم شهری و کدوم مرکز مخابراتی چون من به شخصه تا الان اصلا همچین مشکلی نداشتم شاید بخاطره سیم کشی ساختمونتون هم باشه یا مرکز مخابراتیه شلوغی داشته باشید به همه اینها بستگی داره و مهم هستند.
عکس نذاشتی کوش؟نقل قول:
من که تا حالا dc نشدم
مودم شما چیه؟
تاييد نميشهنقل قول:
من خودم 16 سالمه
البته اشتباه نشه ها
نميدونم چرا از من هيچي مدرك نگرفتن!
اما بلاخره تو اون فرم اوليه تاريخ تولدما كه نوشتم!!!!!!:27:
اينجا كليه مراحلا نوشته:نقل قول:
کد:http://shatel.ir/images/stories/adsl%20stages.pdf
سلام به همه
بچه هایی که از سرویسای art استفاده میکنن آیا هنوز 5 شنبه ها هم مصرف ترافیک براشون مجانی هست یا نه
ممنون.
يه سؤال
تو اين Speedtest با سرور كجا بايد بگيريم؟
با سرور لندن اين سرعت خوبه؟
ECO-128
:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اصلا خوب به نظر نمیرسه پینگ که افتضاحه:2: سرعتتون هم به نسبت بچه هایه دیگه که 128 اکو دارند پایین هست :41:
البته این speed test هم حالش زیاد خوب نیست
موفق باشی:46:
☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺ ☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺ ☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻ ☻☺
خیلی وقت بود که از سرعتم تستی نذاشته بودم
سرعتت خوبه، ولی پینگت بالاست، شما با "باکو" امتحان کن عکسشو بذار ببینیم.نقل قول:
☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺ ☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺ ☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻☻☺☺☻ ☻☺
باكو چيه؟
سايتش چيه؟
دليل اينكه ping بالاست چيه؟
دوستان من هم به جمع شما پیوستم
art1 گرفتم
تو همون سایت speedtest شمال ایران میشه تقریبانقل قول:
شهر باکو برای کشور ترکیس:دی
از اون تست بگیر
به جمع شاتلی ها خوش آمدی دوست عزیز! :10: البته اکو نیستی زیاد با اکوها قاطی نشو، برو با آرتی ها!(شوخی)نقل قول:
هااا! ببین الان پینگت خیلی بهتر شد، ولی هنوز هم پینگت بالاست، با باکو بگیر، بازم که با لندن گرفتی!نقل قول:
نقل قول:
حالا شد یه چیزی بله خوبه عالییییییی:27:
نقل قول:
زیاد به این پینگی که speed test میده کاری نداشته باش برو تو قسمت run ویندوز تایپ کن cmd و بعد بنویس
pingیا هر سایتی که دوست داریکد:www.yahoo.com
موفق باشی .
اون موقع با idm داشتم ميدانلوديدمنقل قول:
شايد به همين خاطر باشه
ویرایش شد...
لطفا حذف شود
نقل قول:
این الان خیلی بهتره پینگ 178 ms برا128 عالی هست:27:
تو CMD با YAHOO :
Minimum = 409ms, Maximum = 1188ms, Average = 648ms
اصلا اين پينگ چيه؟
حالا خوب شد. اینم از من. البته امروز مثل اینکه پینگ برای همه بالاست. قبلا رو 60-70 بود معمولا. ولی سرعتش خوبه، هم براوز هم دانلود.نقل قول:
این پینگ کلا تو باز کردن صفحات وب و بازی آنلاین مصرف داره که هر چه پایینتر باشه بهترهنقل قول:
الان هم که با yahoo گرفتید خیلی زیاد شده حتما بازم دارید دانلود میکنید نه ؟؟
1280 برا yahoo خیلیی هست :18:
من چرا سرعت دانلودم انقد پاییینه؟! 128 هستم:
فقط 3.4!!!!!!!!!
نقل قول:
با idm هم امتحان کن ببین همینطوری هست 128 اکو یا آرت
بعد کدوم شهر کدوم مرکز مخابراتی شاید سیم کشی هایه ساختمونتون مشکل داره به خود شاتل زنگ زدی مشکل رو مطرح کنی یا نه؟
بله
با گوگل اينه:
Minimum = 164ms, Maximum = 345ms, Average = 267ms