نه جوشای سطحی داره و کمنقل قول:
به چه مدت و چند شب در هفته باید ماسک گذاشته شه؟
Printable View
نه جوشای سطحی داره و کمنقل قول:
به چه مدت و چند شب در هفته باید ماسک گذاشته شه؟
ماسک های طبیعی منعی نداره خصوصا اینکه لایه بردار هم نیست اگر از حضور لیمو صرفه نظر کنیم :دینقل قول:
فکر کنم یک شب در میون خیلی خوب باشه
فقط اگر کمی پوستشون قرمز شد که در مورد این ماسک بسیار بعیده چند شب نزنه بعد میتونه دوباره استفاده کنه
موفق باشید
- - - Updated - - -
ماسک های طبیعی منعی نداره خصوصا اینکه لایه بردار هم نیست اگر از حضور لیمو صرفه نظر کنیم :دینقل قول:
فکر کنم یک شب در میون خیلی خوب باشه
فقط اگر کمی پوستشون قرمز شد که در مورد این ماسک بسیار بعیده چند شب نزنه بعد میتونه دوباره استفاده کنه
موفق باشید
نقل قول:سوال رو کامل بپرس تا بهت بگم ... منظورت جوش صورت یا بدننقل قول:
یه مشاور پوست و مو خوب میشناسم اگه میخوای در مورد مشکلت ازش بپرسم؟؟نقل قول:
اگه بپرسین ممنون می شم! ولی فک می کنم باید تا آخر عمر با کرم و ضد آفتاب باید انس بگیرم!:n03:نقل قول:
- - - Updated - - -
اگه بپرسین ممنون می شم! ولی فک می کنم باید تا آخر عمر با کرم و ضد آفتاب باید انس بگیرم!:n03:نقل قول:
سلام
دو سوال
1.آیا میکرودرم باعث یکدست شدن تمام سطوح پوست صورت میشه و تا حدودی چروک صورت و از بین میبره؟
2.من چون بدنسازی میرم موهای بدن یا با ماشین اصلاح بدن یا موبر میزنم اما بعدش شدید جوشای قرمز میزنه. باید چکار کنم؟ ژل بعد از اصلاح سینره خوبه؟
ممنون
جوش صورت..................نقل قول:
سلام حین مصرف راکوتان
برای خشکی لب از چرب لب که ویتامین آ داشته باشه میشه استفاده کرد ؟ یا نه ویتامین آ نباید داشته باشه ؟
نه مشکلی نیست (من استفاده میکردم البته فقط یک مدت و بیشتر از نرم کننده لب labelo که اکثر داروخونه ها دارن استفاده میکردم)نقل قول:
دوستان صورت و کمرم خیلی جوش میزنه
دکتر دندان پزشک واسه عفونت دندونم آموکسی سیلین و مترونیدازول تجویز کرد و تا مدتی که این دو دارو رو میخوردم
توی این مدت حتی یک جوش هم نزدم ولی بعد از اتمام دارو قطعش کردم چون میگن آنتی بیوتیک طولانی مصرف بشه بدن بهش مقاوم میشه
حالا یه راهکار یا دارو گیاهی سراغ ندارین که بتونه کار آموکسی سیلین و مترونیدازول رو انجام بده؟
سلامنقل قول:
تا بوده همین بوده! مصرف انتی بیوتیک ها ، آب بر روی آتش است اما آتش رو خاموش نمیکنه و بعد از قطعش شعله ور میشه!
من سال 90 و 91 داکسی سایکلین مصرف میکردم. چند ماه بعد از قطعش باز برگشت. بماند که معده رو هم داغون میکنه.
من اگر تجربه الان رو داشتم. جز یک فیس واش ، دنبال درمان جوش نمیرفتم. چون بالای 25 فروکش و در نهایت به مرور قطزع میشه
با سلام به همه دوستان
تا چایی که من شنیدم میگن خانمها از ۳۰ سال به بالا باید از محصولات کلاژن ساز استفاده کند
حالا محصولات کلاژن ساز چه فرقی با سفت کننده صورت دارند؟
توایران چند تا شرکت هست که این محصولات روتهیه کنه و کدومش بهتره؟
تا جایی که من شندیدم میگن محصولات سینره خیلی خوبن
ولی اون رو امتحان نکردم
از دوستان کسی نظری نداره؟
من الان 36 سالمه نمی دونم محصولات کلاژن ساز مصرف کنم یا سفت کننده صورت؟ و بعدم باید چه مارکی بگیرم؟
محصولات خارجی 100تومن به بالا هستن ونمی دونم آیا ارزش خریدن دارن یا نه
نمیدونم دقیقا با چه اسمی هست اما موضوع اصلی اینه که یکسری از محصولات به دلیل ترکیبات خاصی که دارن روند سلول سازی پوست رو تسریع میکنند بنابراین پوست حالت شادابتر و بهتری پیدا میکنه و از اون حالت خمودی و افتادگی که با گذر زمان و خیلی هم نامحسوس ایجاد میشه جلوگیری میکنه...نقل قول:
در مورد محصولات ایرانی به هیچ عنوان نظری ندارم اما از بین محصولات دیگه بهترین حالت محصولات لیراک هستند که البته بسیار هم گرونند اما کاملا موثرند و در درجه بعدی به شدت از طرفداران محصولات دکلاره(دکلره) هستم.
و نکته دیگه اینکه صرفا برحسب تجربه شخصی میگم: مدتها من جز ضد افتاب و کرم پودر معمولی چیزه خاص دیگه ای استفاده نمیکردم و میگفتم کرم اونقدرها هم نمیتونه تاثیرگذار باشه اما وقتی به اصرار یکی از نزدیکان به یکی از پزشکان تقریبا مشهورمراجعه کردم با صرف هزینه نه چندان کم چندین و چند مدل کرم از برندهای اوریاژ، آیسیس فارما و ACM دز موارد مختلف تهیه کردم و بعد از گذشت 3 هفته به وضوح دیدم که چقدر تاثیرگذار هستند!
منتهی نکته اینه که باید به طور مداوم و بصورت پیگیر مصرف داشت و کوتاهی در این امر باعث میشه عملا فرقی به حالتون نکنه...
هرکی مشکل پوست و مو داشت با این شماره تماس بگیره میتونم کمکش کنم
رجبعلی زاده 09359506370
سلام
صورت من جوش میزنه که خب دارم راکوتان میخورم
ولی یه جای جوش به صورت برجسته به وجود اومد که بعد از ماه ها از بین نمیره عین یه جوش زیر پوستی کوچیک هست ولی جوش نیست
اینو چی جوری از بین میشه برد ؟
با سلام به دوستان عزیز
به خاطر شرایط کاری که دارم مدام زیر نور افتاب هستم . پوست صورتم سفید و چرب هست.چه محصولی رو پیشنهاد می فرمایید که شادابی و شفافیت پوستم برگرده و همچنین چین و چروک و لک هایی که به خاطر افزایش سن به روی صورت ایجاد میشه برطرف بشن و یا با سرعت کمتری ایجاد بشن. شنیدم که کرم هایی حاوی ویتامین c مفید هستن.
با اینکه 34-5 سال بیشتر ندارم دوستانی که بعد از 3-4 سال من رو میبینن میگن چقدر صورتت پیر شده :n01: اهل هیچ دود و دمی هم نیستم
از کمک دوستان سپاسگزارم
ایام به کام باد
- - - Updated - - -
با سلام به دوستان عزیز
به خاطر شرایط کاری که دارم مدام زیر نور افتاب هستم . پوست صورتم سفید و چرب هست.چه محصولی رو پیشنهاد می فرمایید که شادابی و شفافیت پوستم برگرده و همچنین چین و چروک و لک هایی که به خاطر افزایش سن به روی صورت ایجاد میشه برطرف بشن و یا با سرعت کمتری ایجاد بشن. شنیدم که کرم هایی حاوی ویتامین c مفید هستن.
با اینکه 34-5 سال بیشتر ندارم دوستانی که بعد از 3-4 سال من رو میبینن میگن چقدر صورتت پیر شده :n01: اهل هیچ دود و دمی هم نیستم
از کمک دوستان سپاسگزارم
ایام به کام باد
کرم ترمیم کننده اکسفولیاک نوروا یک مرطوب کننده ی قوی برای پوست های چرب هست. اینو مداوم استفاده کنید...براتون ضد افتاب با توجه به شغلتون واجبه...حدالامکان کلاه هم بگذارید حتمانقل قول:
کلا برای داشتن یک پوست شاداب خوردن مایعات کافی+ضدافتاب+ مرطوب کننده
این سه مورد عالی هستند.
به پزشکتون بگید براتون تخلیه کنه (اگر جوش زیر پوستی هست)نقل قول:
ببخشید ولی به هیچ وجه الارو رو به کسی معرفی نکنین که بعد قطع یا مصرف یه دوره پوست به حدی بهم می ریزه که درست کرنش کار هرکسی نیستنقل قول:
و این که تجربه ثابت کرده یا ایرانی بخریم یا خارجی تحت لیسانس به هیچ کاری نمیاد الارو هم کلن ببوسیم بذاریم کنار:n16:
ضد افتاب اکسفولیاک مناسبه ترشح چربی پوستو کنترل میکنه پوشش روی صورت هم عالیه ولی اگه پوستون یه دست نیست بایوتاچ بهترهنقل قول:
تجربه شخصی من اینهکه بایوتاج بخرین حالا یه کم قیمتش بیشتره ولی ارزش داره استفاده شه ضد افتاب ضد لکه:n16:
نه گفتم که جوش نیست جا جوشه برجستگی هستنقل قول:
دوست گرامی من کسی نیستم برای کسی نسخه بپیچم و کسانی که بخوان مشکل پوستشون رو از تجربه دیگران حل کنند باید درصدی ریسک رو بپذیرننقل قول:
قطعا بهترین معرف پزشک پوست هست نه توصیه فرد ایکس و ایگرگ
به شایعات و حرفهای نقل قولی از دیگران کاری ندارم من چون از الارو مدت زیادی استفاده کردم و راضی بودم توصیش کردم چون بین برندهایی که تا اون زمان مصرف داشتم کاور متوسط رو به خوب داشت همراه با سبک بودنش که س خفگی پوست رو نمیداد! ولی الان باز هم صرفا برحسب تجربه آیسیس فارما رو به هربرندی ترجیح میدم...
قطعا اینجا همه پزشک نیستند...روی پوست من تاثیر سویی نداشت وگرنه نیازی به تعریف بیهوده نیست حالا یا ایرانی بوده تحت لیسانس بوده یا اصل فرانسه
دوستان جدا توصیه میکنم ایزوترتینوئین (راکوتان) مصرف نکنید. (مگر با نجویز متخصص پوست)
عوارض ماندگاری بر چشم ، کبد و خون میگذارد.
رده دارو های ویتامین A برای بدن سمی هستند هرچند به عنوان دارو بفروش برسند....
مصرف این دارو برای افراد حامله اکیدا ممنوع و در کلاس X قرار دارد.
چطور ؟ مصرف کردی مگه؟نقل قول:
خیر،نقل قول:
از روی کتب مرجع پزشکی و مراجعان در دوره اینترنی.
می دونم برحسب تجربه میگید منم دقیقن برحسب تجربه میگمنقل قول:
درمورد ایسیس هم کاملن موافقم مخصوصن ضدافتابش بی نظیره ♥
به عنوان کسی که دو دوره به طور کامل رواکوتان مصرف کرده!!! کاملا تایید میکنمنقل قول:
مخصوصا وقتی عوارضش رو تحمل کنی و نتیجه هم نگیری دیگه میشه محشر:n15:
شما خانم هستین ؟ شاید جوش های شما هورمونی هست ؟ روی جوش هورمونی که مختص خانم هاست جواب نمیدهنقل قول:
نقل قول:
در تاپیکی که ایجاد کرده بودید یک طومار متن نوشتم ... آخرشم که هیچ ... ( خوندید اصلا؟)
جوش هورمونی ربطی به جنس نداره ...
راکوتان هم ربطی به هورمون نداره .... روی عدد چربی پوست اثر میکنه ، حالا جوش چه هورمونی باشه چه غیر هورمونی.
بله خوندمنقل قول:
منتها یک کاربر دیگه مخالف حرف شما زد بنابراین من به جمع بندی نرسیدم
در مورد حرف دوم شما راکوتان روی جوش هورمونی تاثیری به اون صورت نداره درو واقع تا وقتی مصرف میشه خوب هست وقتی قطع شد بر میگرده
این گفته دکتر هست
دوستان زیر گونه سمت چپ صورتم یه جوش زده بود، چندان وخیم به نظر نمیرسید و البته کاری هم باهاش نداشتم
و دست بهش نزدم . الان چند روزه میگذره و هم ورم کرده هم به شدت قرمز شده !!!
مخصوصا امروز، چون دیشب روی همون گونه خوابیدم و الان قرمز پررنگ شده !!!
توی چندتا سایت خوندم که "وقتی چند روز از ایجاد یه جوش روی صورت میگذره، با حوله گرم میشه برطرفش کرد."
درسته؟!
نقل قول:
روی همه جوش ها به همین صورت تاثیر دارد تا وقتی میخوری اثر میکنه .
اگر دوره کامل رو طولانی رو طی کنید درصد عود میاد پایین تر.
- - - Updated - - -
نقل قول:
روی همه جوش ها به همین صورت تاثیر دارد تا وقتی میخوری اثر میکنه .
اگر دوره کامل رو طولانی رو طی کنید درصد عود میاد پایین تر.
آقا اینجوری هم نیست من از چندین نفر هم توی دنیای واقعی هم دنیای مجازی شنیدم کامل اثر کردهنقل قول:
ولی روی جوش های هورمونی اثر نمیکنه برگشت داره برای همین پرسیده بودم مردها هم جوش هورمونی دارند یا نه
دوست گرامی کاربر laxer پزشک هستند....بنابراین قطعا مطلبی که بیان کردند ناشی از شنیده ها و گفته های اینور اونور نیست و منبع و مرجع علمی دارهنقل قول:
درصد اثربخشی این دارو بیش از 90 درصد موارد هست و در مواردی که عود مجدد هست تفکیک جنسیتی در نظر گرفته نشده که شما به نقش هورمون ربطش میدی!
ضمنا کسی مشکل هورمونی داشته باشه با داروهای خاص اون درمان میشه
دوره استاندارد این دارو 90 روز هست، اگر این دوره تکمیل بشه برگشت و عود آکنه بشدت میاد پایین.نقل قول:
ولی معمولا فرد دارو رو فوقش برای 4 هفته مصرف میکنه و بعد اون معمولا جوش ها برمیگردن.
در خیلی از موارد پزشک 90 روز دارو رو برای فرد تجویز میکنه ولی دوزاژ مناسبی رو در نظر نمیگیره و این باعث میشه آکنه عود داشته باشه.
در کل زمانی اثر بخش است که هم دوره و هم دوز دارو بدرستی تعیین شده باشند.
دوست عزیزی که در بالا جواب دادن صحیح میفرمایند ، کسی که مشکل هورمونی داشته باشه عموما هورمون تراپی میشه و نیازی به راکوتان برای جوش هاش نداره. ( بعد هورمون تراپی آکنه ناشی از هورمون از بین میره)
برای مردان که هورمون تراپی برای آکنه تجویز نمیشه از راکوتان استفاده میشه که اگر دوره درمان کامل طی بشه عود آکنه نادره. ، اگرم عود کرد میشه یک دوره کوتاه دوباره دارو رو تجویز کرد.
منظور من از اینکه "تا میخوری اثر داره" بیشتر این بود که دوره درمان زیر 90 روز به این صورت است ... و معمولا در ایران هم دوره درمان زیر 90 روزه ... ( عوارض دارو در بسیاری از موارد غیر قابل تحمل)
خیلی از پزشکان از این دارو میترسن و واقعا هم جرات میخواد تجویز این دارو ... چون اولا باید آزمایش خون داد ( برای کبد ، چربی و ...) دوما این آزمایشات رو هم باید هر سه هفته یکبار دوباره انجام داد سوما عوارض غیر قابل پیش بینی دارو رو هم باید در نظر گرفت.
آبجی من هم از متخصص پوست این رو چندین بار شنیدم ضمن این که با یه سرچ ساده گفته من رو در سایت های شخصی پزشکان میشه پیدا کردنقل قول:
راکوتان در جوش هورمونی تاثیری به اون صورت نداره یعنی بعد از قطع بر میگرده
گفته بودی راکوتان برات تاثیری نداشته خواستم کمکی بهت کنم یه سر نخی بهت بدم بری ببینی مشکل هورمونی داری یا نه واسه خانوما بر خلاف آقایون درمان جوش هورمونی هست ( این آخری گفته آقای لاکسر هست ما رو که قبول نداری )
کمک نمیخوای لطفا یقه نگیر
اگر میتونید انگلیسی بخونید بهترین مرجع سایت های انگلیسی هستن مثلا pubmed و drug و ویکی پدیای انگلیسینقل قول:
سایت پزشکان مخصوصا از نوع ایرانیش قابل اعتماد نیستند!
سلام. بچه ها فومی چیزی معرفی میکنین برای شستشوی صورت که روشن کننده پوست باشه و برای پوستای چرب باشه؟؟ پوستم خیلی چربه روزنه هاشم بازه....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این ژل فوق العادست در عین اثر پاک کنندگی خاصیت روشن کنندگی پوست رو داره و در یک کلام عالیه! خصوصا اینکه روش ذکر شده عاری از هیدروکینون هست (ترکیب سرطان زای معروف موجود در خیلی از سفیدکننده های قدیمی)
منتهی اگر پوستتون حساسه کمی خریدش ریسک داره چون دیدم کسایی که پوستشون حساسیت داشته و در اثر استفاده مداوم ازش کمی برافروخته میشه پوستشون
اما یک ژل دیگه هم هست که اینم اثر ضدجوش و پاک کنندگی داره مثل بالایی هست منهای خاصیت سفیدکنندگی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم دوست گرامی شما لطف داشتیدنقل قول:
مشکل هورمونی نداشتم حتی به فوق تخصص غدد درون ریز هم مراجعه داشتم
بعد از 15 سال پیگیری کلا بیخیال این قضیه شدم
اگر این تاپیک فعالم صرفا بخاطر کمک هرچند کوچیک به دوستان هست
و اگر در مورد رواکوتان حساسم به این دلیل هست که بی نهایت داروی بی رحمی هست و یک نابودگر واقعیه
ایشالله که تحمل دورش برای همه اسون باشه و مهمتر از اون جواب خوبی بگیرن
:n16:
دوستان یه سوال دارم
برای خانوم هایی که پوست خیلی حساسی دارن و بعد اصلاح جوش زیر پوستی می زنن چی مناسبه ؟
بعد این که مواد التیام بخش بعد اصلاح (حالا هرچی ) روی جوش تاثیر دارن یا نه و اصن اثرشون چه مدلیه؟:n16: