شما گوشي رو از حالت Dual Mode بزار روي Gsm درست ميشه Ok
Printable View
شما گوشي رو از حالت Dual Mode بزار روي Gsm درست ميشه Ok
من از همون روز اول این تغییر رو انجام دادم. ولی بازم بگیر و نگیر داره.:20:نقل قول:
ربطی به کانکت شدن جی پی اس نداره؟:13:
من گوشیم رو بردم بیرون آپدیت کردن:33:
توی قسمت Applications دو برنامه جدید اضافه شدن که هردو به GPS مربوط میشن. یکی samsung mobile navigatior یکی دیگه هم roadsync حالا دیگه مشکل gps هم حل شده و به راحتی کار می کنه:26: البته تقریبا:31:
رفتم توی حیاط توی فضای باز بعد از چند لحظه یه نقطه قرمز که محل سکونت بود رو مشخص کرد.
این طور که معلومه ظاهرا درست آپدیت شده:20:
به گفته Aran khan برای دوام بیشتر شارژ بردم آپدیت کردم. ولی اگه مشکل شارژ درست نشد پول آپدیت رو از ایشون می گیرم:31::21:
از وقتی که کامل شارژ کردم تا حالا یک خط هم کم نکرده که ظاهرا خوب بوده:5:
یه چیزی
این حسن موتوری اسم کاربریش رو عوض کرده؟ هیچ کدوم از پستاش نیست. ولی یه نام کاربری با تعداد پست ظاهرا ریست شده و همون آواتار هست. این دو تا یکی هستن؟:10:
نه من فقط خودم هستم و یکی دیگه نیستم :دی یعنی فقط همین id رو دارم البته منظور شما رو کامل نفهمیدم
حالا شما برو تو tools بعد device manager بعد ببین software version چی نوشته مثلاً نوشته i8510DJHJL1
سلام.
میشه خواهش کنم یکی از دوستان که از باتری گوشیش راضیه یه عکس از دو سمت باتری موبایلش بذاره.می دونم خواسته ی زیادیه ولی خیلی ممنون می شم اگه کسی این کارو بکنه.
ای وای!نقل قول:
به گفته Aran khan برای دوام بیشتر شارژ بردم آپدیت کردم. ولی اگه مشکل شارژ درست نشد پول آپدیت رو از ایشون می گیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا رو شکرنقل قول:
از وقتی که کامل شارژ کردم تا حالا یک خط هم کم نکرده که ظاهرا خوب بوده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی اون قسمت اینو نوشته:نقل قول:
I8510XEHI5
ولی وقتی کد #1234#* رو میزنم جلوی SW VERSION اینو نوشته
]I8510XXHK2
حالا آخرش نفهمیدیم کدوم کد درسته یا شایدم این دو یکی نیستن. می تونید بفهمید آپدیت شده یا نه؟
من قبل از آپدیت یادم رفت این دو رو یادداشت کنم:31:
اگه باثری گوشی رو در بیاریم. پس چه جوری با گوشی از باریش عکس بگیریم؟:9:نقل قول:
این مسئله شارژش هم که کاملا حل شده و بدون شک هیچ مشکلی نداره:26:
جی پی اس رو هم با اون دو برنامه که دیدم روش نصبه اجرا شد و بعد از اون هم Smartcom به خوبی کار میکنه. طوری نیست نقشه تمام شهر ها رو به صورت کامل بگیره؟
یه سوال دیگه
بعد از آپدیت این power saving mode درست کار میکنه یا نه؟ منظورم اینه که باید غیر فعال باشه که کمتر مصرف کنه یا اینکه درست شده و اگر فعالش کنیم مصرف رو بهتر میکنه؟
گفتم اگه موبایل دیگه ای تو خونه دارین یا دوربین دیجیتال دارین اینکارو بکنین لطفا.:41:نقل قول:
باتریا همه سالم هستن خیالت راحت باشهنقل قول:
من الان میخام گوشیمو فلش کنم صبر کن اگه دیدم باتریش بهتر میشه بهت میگم فلش کن
گوشیم فلش شد ! :15:
چقدر سریع :8:
ولی انگار سرعتش اومده پایین :13:
درباره باتریشم توضیح میدم بعداً
نه انگار سرعتش بعد از یه بار ریست کردن درست شد یعنی مثل قبل شد یا حتا بهتر
نرم افزار navigation و norton هم بهش اضافه شده
بچه ها من یکی از دوستام چند ماهی این گوشی رو داره چند روز پیش که دیدمش دیدم گوشه های بالایی گوشی رنگش رفته همچنین دایره پشت گوشی که مال لنز گوشیه کمی کم رنگ شده بود بهم گفت خودش این طوری شده و من کاریش نداشتم یعنی به مرور زمان رنگش رفته میخوام بدونم اونایی که این گوشی رو دارن براشون این اتفاق نیفتاده و هیچ کجای گوشیشون رنگش نرفته ممنون
گوشی من یه دفه افتاد روی سنگ یه نقطه کوچیک رنگش رفته ولی بقیه جاهاش مثل روز اولشهنقل قول:
خدا رو شکرنقل قول:
این مسئله شارژش هم که کاملا حل شده و بدون شک هیچ مشکلی نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال من که روشن بود باتریم زود خالی می شدنقل قول:
بعد از آپدیت این power saving mode درست کار میکنه یا نه؟ منظورم اینه که باید غیر فعال باشه که کمتر مصرف کنه یا اینکه درست شده و اگر فعالش کنیم مصرف رو بهتر میکنه؟
بعد از آپدیت هم؟:18:نقل قول:
در ضمن این brightness level رو تا آخر ببریم سمت چپ روی دوام بیشتر شارژ تاثیر مثبتی داره ؟
سلام دوستان
كسي آدرس نمايندگي اصلي مايكروتل تو تهران رو داره ؟
و اينكه اصلا از كجا بخرم بهتره ؟
خیابون جمهوری ..تقاطع شیخ هادی....( بعد از ولی عصر...)نقل قول:
سلام دوستان
كسي آدرس نمايندگي اصلي مايكروتل تو تهران رو داره ؟
و اينكه اصلا از كجا بخرم بهتره ؟
از همون جا بگیری بهتره
نقل قول:
در ضمن این brightness level رو تا آخر ببریم سمت چپ روی دوام بیشتر شارژ تاثیر مثبتی داره ؟
100 در 100 تاثیر مثبت داره ....
سلام گوشييو چطوري اپديت كنم (اون روشي كه تو موبايلستان گفته رو امتحان كردم ولي نشد و گزينه PDA download فعال نميشد)
تو قسمت csc image برو بعد از فولدر PDA_CSC_I8510MEDIB1 فایلرو انتخاب کننقل قول:
تاپیر مثبت دارهنقل قول:
بعد از آپدیت هم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی من به شما پیشنهاد می کنم که گوشی رو روی روشنایی خودکار بذارید
سلام قیمت گوشی لطفا
دوست عزیز تاپیک زیر رو برای گرفتن قیمت روز انواع گوشی گذاشتن. می تونید اونجا جواب سوالتون رو بگیرید:5:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=218387
لطفا از لحاظ صدا با n73me یه مقایسه بکنید
بهادرخان قرار بود یه مقایسه جدید از 8mega بزارن.ممنون
از لحاظ صدا از n73 meخیلی بهتره
قبلا هم در موردش بحث شده بود
دوستان ببخشید چرا تم های s60 v3 به این گوشی نمی خوره.تو قسمت تم های فوروم رو هم که گشتم تاپیکی برای i8510 نبود.هر سایتی رو هم که میرم تم های سری 60 نوکیاست که بازم error می ده.
من تم های N85 و N96 رو نصب کردم و به راحتی و بی هیچ مشکلی جواب داد. اون ها هم جز این سری هستن دیگه! نه؟نقل قول:
یه سوال
یه برنامه خواستم نصب کنم. با نصبش مشکل داشتم. گفتن مستر ریست کن درست میشه. یکی این کار رو کرد و درست هم شد.
اگه من هم مستر ریست کنم آپدیت گوشی می پره یا سر جاش میمونه؟
آخه من گوشیم رو آپدیت کردم دو برنامه جدید هم بهش اضافه شده. دوام شارژش هم بهتر شده.
حالا چی کار کنم؟
همه تمای s60v3 بهش میخورهنقل قول:
شاید اون تمایی که شما ریختی روش ساین میخاسته البته فکر نمیکنم تم ساین بخاد
حالا شما ساینش کن ببین درست میشه
نه بابا مستر ریست آپدیتشو نمیپرونه :31:نقل قول:
من zxie1 ریختم روش باتریش خیلی خوب شده یعنی عالی شده فقط فارسی نشون نمیده و خیلی چیزاشم پریده
بعضی از تم ها بهش می خورد ولی بعضی ها این error رو می ده "expired Certificateنقل قول:
این به خاطر اینه که نیاز به ساین دارننقل قول:
شما تاریخ گوشیتو ببر عقب مثلاً بکنش 2008 درست میشه
سلام
من امروز رفتم نمایندگی اصلی مایکروتل تو تهران ( خیابان جمهوری-شیخ هادی) گفتن نداریم .گفتم کی میارین قیمتش ؟؟
گفتن این گوشی اصلا 5 - 4 ماهه اصلا تو بازار نیست. رفتم جاهای دیگه ، یه مغازه 8 گیگش رو با گارانتی مایکروتل میداد 430
میخواستم از دوستانی که این گوشی رو دارن بپرسم کسی تو این تاپیک مدل 16 گیگ این گوشی رو داره یعنی
اصلا موجود هست ؟؟؟
آره موجود هست.من خودم هفته ی پیش هشت گیگش رو خریدم ولی دو تا مغازه دیدم که 16 گیگ هم داشتن.یکیشون میگفت 540 تومن(بدون گارانتی).البته توکرمانشاه رو میگم.اینجا(کرمانشاه)یکم گرون میدن.
فکر نکنم بپرهنقل قول:
یه سوال
یه برنامه خواستم نصب کنم. با نصبش مشکل داشتم. گفتن مستر ریست کن درست میشه. یکی این کار رو کرد و درست هم شد.
اگه من هم مستر ریست کنم آپدیت گوشی می پره یا سر جاش میمونه؟
آخه من گوشیم رو آپدیت کردم دو برنامه جدید هم بهش اضافه شده. دوام شارژش هم بهتر شده.
حالا چی کار کنم؟
توp990 که اینطوری نبود
همه یتم هایی که من تابحال گرفتم نیاز به ساین داشت!نقل قول:
همه تمای s60v3 بهش میخوره
شاید اون تمایی که شما ریختی روش ساین میخاسته البته فکر نمیکنم تم ساین بخاد
حالا شما ساینش کن ببین درست میشه
حالا که آپدیت نمی پره. با کد باید مستر ریست کنم یا با خود گوشی ( اون factory setting رو میگم) ؟نقل قول:
اگه با کد میشه اون کد چنده؟
بعد اون zxie1 منظورتون software ver هست دیگه؟
یه سوال دیگه
توی همه سایت ها نوشته دوام شارژ باتری برای مکالمه 8 ساعت و 30 دقیقه هست. طبق محاسباتم با آپدیت بیشتر از 40 یا حداکثر 50 دقیقه شارژ دوام نمیاره. این چه جوریه ؟
اونی که با کد ریست میشه همه چیزشو پاک میکنه ولی اگه ریست فکتوری کنی هیچیش پاک نمیشهنقل قول:
کدشو یادم نیست فک کنم #*7370# بود
واسه ریست فکتوری یه کد میخاد که 8 تاصفره
آره منظورم همون software version هست
40 50 دقیقه ؟!
اون موقعی که مال من شب تا صبح خطای باتریشو قورت میداد بیشتر از 40 50 دقیقه میشد باهاش مکالمه کرد بعدش قبل از اینکه فلشش کنم وقتی پاور سیوینگو خاموش کردم خیلی خوب شد یعنی شاید تا 4 ساعت میشد باهاش مکالمه کرد بعد که خراب شد : دی فلشش کردن بازم باتریش بهتر شد بعد الان که خودم فلشش کردم بازم یکم بهتر شده
سلام این گوشی بدون فلش و اپدیت باتریش چقدر دوام میاره؟ من میخواستم innov8 بخرم ولی انقدر از باتریش انتقاد شد که کلا پشیمون شدم یعنی واقا اینقدر وضعش خرابه؟ من زیاد مکالمه ندارم ولی موزیک خیلی گوش میدم فیلم هم زیاد میبینم.
حالا آخرش باتریش چقدر دوامو میاره؟
شاد و پیروز باشید
اصلاً فلش و اپدیت نمیخاد شما فقط پاور سیوینگو خاموش کن درست میشه و با استفاده فوق سنگین 1 روزو دووم میارهنقل قول:
سرعت این گوشی چیجوریاست ؟
عالي...در حد نينجا...نقل قول:
نوشته شده توسط hosseinmusicmaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که تو این یه ماه ازش هنگ ندیدمنقل قول:
سرعت این گوشی چیجوریاست ؟
تا اونجا که من می دونم بقیه هم همینطورن