با سلامنقل قول:
برو سایت زیر کامل توضیح داده بصورت PDF
موفق باشی
ایران ستاپ
i.r.a.n.s.e.t.u.p.com
نقطه ها رو بردار
Printable View
با سلامنقل قول:
برو سایت زیر کامل توضیح داده بصورت PDF
موفق باشی
ایران ستاپ
i.r.a.n.s.e.t.u.p.com
نقطه ها رو بردار
Avast! Online Securityهشدار به هنگام مشاهده وبسایت های فیشینگ
اجازه دسترسی به سیستم اعتبارسنجی آوست با بیش از 160 میلیون کاربر
نشان دادن محتوای وبسایت ها ( به عنوان مثال سایت های شرطبندی,پورنوگرافی,خشونت و غیره)
هشدار به هنگام مشاهده وبسایت ها با شهرت پایین
نشان دادن رتبه و اعتبار هر سایت در نتایج جستجو در کنار وبسایت
اجازه دادن به کاربر برای رای به وبسایت ها و بهبود نتایج اعتبارسنجی
و....
دوستان لطف کنید راه جدید رو برای آپدیت آنتی ویروس Avast بهم بگید. با فِری گیت نمیتونم دیگه آپدیتش کنم . ممنون
با سلام
از سایر قند شکن ها یا چیز پی ان استفاده کنید.
البته فکر کنم فری گیت را اپدیت کنید و یا از سرور B استفاده کنید هنوز جواب بده.
یا این که یک account از iran setup بگیرید.
---
نظر شخصی بنده :
به دلیل تحریم این ضدویروس پیشنهاد میکنم مهاجرت کنید به یک محصول دیگر :
مثلا :
comodo
outpost
avira
و اگر نمی خواهید رایگان استفاده کنید :
norton
eset
kaspersky
bitdefender
(ترتیب ضدویروس های پولی بر اساس لایسنس است)
با تشکر
خسته نباشین دوستان !
من میخوام ویندوز عوض کنم ، ولی نمیخوام آپدیتایی که از آواست کردم از بین بره ، راهی هست که آپدیتاشو بک آپ بگیرم و ویندوز عوض کنم و دوباره بریزم سر جاش ؟
سپاس !
برای ذخیره کردن آپدیت AVAST باید به مسیر زیر رفتهC:\Program Files\Alwil Software\Avast و بعد با کپی کردن دو پوشه به نام های defs و Setup آن دو پوشه را در یکی از درایو های کامپیوتر ذخیره کنید بعد از این که ویندوز کامپیوتر را عوض کردید و آنتی ویروس را نصب کردید ویندوز را با حالت سیف مود راه اندازی کنید این دو پوشه را به محلی که آنتی ویروس AVAST را نصب کرده ایدpaste کنیدنقل قول:
مرسی عزیز !
میشه یه سوال خارج از بحث هم بپرسم ؟
چرا باید با حالت Safe Mode بیام ؟
سلامنقل قول:
چون در محیط ویندوز آنتی ویروس اجازه ی کپی رو به شما نمیده
اگر میخواهید که در محیط ویندوز آپدیت ها رو کپی کنید ، به قسمت Settings برید و سپس در تب Troubleshooting تیک گزینه ی Enable avast! Self-defense module رو بردارید و بعد آپدیت ها رو کپی کنید و بعد اینکه کپی آپدیت ها تموم شد دوباره تیک رو بزنید.
چون با برداشتن اون تیک سیستم خود محافظتی آنتی ویروس رو غیرفعال میکنید.
البته باید بعد هر تغییری که اعمال میکنید ریستارت کنید.:n14:نقل قول:
سلام
نسخه جدید رو نصب کردم و بعداز اینکه دیدم مشکل آپدیت داره حذفش کردم . بنظرم همون نسخه 8.0.1497 بهتر از
این جدیده هست ، البته فعلا" . اگه نشه با چیزشکن آپدیتش کرد ، فایده نداره . صبر میکنم تا نسخه های جدیدترش
بیاد شاید درستش کردند .
چه راههایی واسه دور زدن تحریم آپدیت هست؟
با تنظیمات https که بهش دادم وصل نمیشه
هم ورژن 8هم9
برای ورژن 9 روشی که تو پست اول بهش لینک شده (تنظیمات پروک فایر) رو هم تست کردم جواب نداد
سلام
یه مشکل تو ورژن جدید دارم اینه که بعد از نصب ،برنامه از کار می افته و پیغام " you are unprotected " نشون داده میشه.
وقتی مجدداً استارت میکنم یا resolve all میزنم دوباره به حالت اولش برمیگرده !!!!
لطفاً راهنمایی کنید
مشخصات
Avast free Antivirus ..last version
windows 8.1 enterprise
دوست عزیز شما از fr*eeg*at*e استفاده کردی؟کد:چه راههایی واسه دور زدن تحریم آپدیت هست؟
با تنظیمات https که بهش دادم وصل نمیشه
هم ورژن 8هم9
برای ورژن 9 روشی که تو پست اول بهش لینک شده (تنظیمات پروک فایر) رو هم تست کردم جواب نداد
توی تنظیمات آنتی ویروس مشخصاتfr*e*eg*at*e - ip/port رو وارد کن راحت آپدیت میشه
آپدیت ورژن 8 روی 9 کار نمیکنه؟درسته؟
من ازمایش کردم آنتی ویروس از کار میافته.
سلامنقل قول:
بعد از نصب با فیل......تر شکن ریجستر کن تا لایسنس یک ساله free بهت بده.بعداز فعالسازی مکلت حل میشه.
دوستان چرا ا نر مافزارهایی مث سای.فون 3 و هات اسپوت شیلد نمیشه اواست رو اپدیت کرد؟قبلا اینجوری نبوده
ایا دوستان راهکاری دارند؟
دوستان همین دو دقیقه پیش برای 10 دقیقه کل نت رفع ف..ی..ل.تر شده بود و اواست به طور مستقیم اپدیت میشد.میشه نتیجه گرفت که اواست کاربران ایرانی را مسدود نکرده خود اینترنت ای پی اواست رو مسدود کرده.
سلام
حال نداشتم اینترنتو بگردم اومدم اینجا
کسی avast 9 نصب داره البته inter sec
عجیبه جلوی shareو چمیدونم رموت دسکتاپو هر چیز دیگه رو میگیره هرچی هم تو تنظیماتش ور رفتم درست نشد این کار رو تو مد privet گذاشتمش کار نکرد...........
ضمنا عزاداری ها قبول
سلام بر همگی
کسی تا به حال به این مورد برخورد داشته؟:n13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این صفحه اسکن تک فایل هست که با کلیک راست ادم می خواد اسکن کنه به این شکل در میاد ... هنوز نفهمیدم علتش چیه:n15:
دوستان هر از چندگاهی هی یه ارور میاد که میگه آنتی ویروست تقلبیه
شاید مشکل از کرک باشه کسی کرک سالم Avast رو داره؟
دوستان برای استفاده ی خانگی ایا نسخه ی رایگان این انتی ویروس جوابگو هست؟ یا نسخه پولیش بهتره؟
من تا الان از انتی ویروس نود استفاده میکردم ولی گیراوردن یوزر پسش سخت شده دنبال یه انتی ویروس جایگزینم که هم کاراییش کامل وخوب و کارکردن باهاش راحت باشه هم سبک باشه.
ایا لازمه هم انتی ویروس هم اینترنت سکیوریتی باهم داشته باشم؟
یا همین کافیه؟ (تو نت زیاد میچرخم)
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوستان.من تازه آنتی ویروس آواست 9 اینترنت سکیوریتی رو نصب کردم...چطوری آپدیتش کنم؟؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلامنقل قول:
از طریق fr.e.e - g.a.te یا p.sipho-ne
همچنین از طریق ke-ri-o
ممنون دوست عزیز یعنی قند شکن رو فعال کنیم بزنیم آپدیت؟؟؟دیگه کار دیگه ای لازم نیست بکنیم؟چرا آواست تو av-test اوضاع خوبی نداره؟؟نقل قول:
سلامنقل قول:
اگه با فعال کردن قند شکنها اپدیت نشد باید سرور قند شکن و پورت مورد نظر رو در انتی ویروس دستی وارد کنید.
سلام میشه بیشتر راهنمایی کنید؟نقل قول:
دوست عزیز من با 3نوع قند شکن امتحان کردم نشد ...در ضمن تو قسمت آدرس و پورت هم سریال هر قند شکن رو زدم ولی نشد که نشد!!!به نظرتون چیکارکنم؟؟(آواست اینترنت سکیوریتی نسخه 9)نقل قول:
نقل قول:سلامنقل قول:
بنده خودم هم ورژن 8 و هم 9 رو روی 2تا سیستم نصب دارم و هر2 رو با فری-گیت آپدیت میکنم. ولی اگر ker-io داشته باشید نیازی به تنظیمات خاصی نداره.
اما در استفاده از فری-گیت باید آدرس و پورت رو بصورت دستی در قسمت آپدیت ، ------ آنتی ویروس وارد کنید.
Address : 127.0.0.1
port : 8580
دوستان من نسخه فری انتی ویروس اوست رو دانلود و نصب کردم و بعد نصب وبسایت اوست رو برام باز کرد که توش این رو نوشته بود :
Get up to 3 years of avast! Internet Security for FREE
میشه بگید جریانش چیه؟ یعنی میشه بدون پول و فقط با عضویت نسخه اینترنت سکیوریتk
دوستان من کنار ویندوز 7ام یه 8.1 هم نصب دارم .آواست رو ویندوز 8.1 نصب میشه؟؟؟(نسخه 9):n13:
اره نصب میشه ....نقل قول:
من خودم الان اواست .9.0.211 2014 دارم البته روی ویندوز 8.1 enterpri:n19:
کسی اینجا پاسخگو نیست؟ یا پستهای من دیده نمیشه؟ :n27:
میشه حداقل تو این مورد راهنمایی کنید؟
من اوست نسخه رایگان انتی ویروسش رو روی لپتاپم نصب کردم و بعدم با پیغامی که گفتم (تو پست قبلی سوال کردم وکسی جواب نداد) ارتقا دادم ولی به حالت اینترنت سکیوریتی تریال درومد.
بعد بخاطر گرفتن سرعت ویندوز و دیربالا اومدنش پشیمون شدم و تصمیم گرفتم کلا بیخیال این انتی ویروس شم. با برنامه ی AvastClear که خود سایت گذاشته تو حالت سیف مود این برنامه رو حذف کردم وبعدم سیستم ری استارت شد ولی مثکه برنامه هنوزم کامل حذف نشده. چون با اینکه الان تو برنامه های نصب شده م نیست ولی تو ایکونهای هیدن شده ی تسک بار گزینه ش هست هنوز. الان کومودو هم نصب کردم و موقع نصب اون هم پیغام داد که فایروال خود ویندوز و اوست اینترنت سکیوریتی غیرفعال شدن. یعنی هنوز این برنامه رو سیستمم باقی مونده.
میشه لطفا بگید برای حذف کاملش باید چیکار کنم؟
بهتره نسخه 9 رو نصب کنید چون بهتره من الان رو پیسی خودم با ویندوز 7 که رمش 512 مگه آواست 9 رو دارم بدون هیچ افت سرعت..بهتر بود با uninstaller خود ویندوز حذف میکردید ولی حالا میتونید از yourunistaller استفاده کنید...نقل قول:
ممنوننقل قول:
والا از خود سایتش اخرین نسخه واسه 2014 شو دانلود کردم نصب کردم. ویندوز منم 7 ئه. ولی نمیدونم چرا از وقتی نصبش کردم افت سرعت پیدا کرد سیستمم.
واسه حذفشم والا تو همین تاپیک دیدم گفته بودن بهتره با اون حذف بشه! که منم دانلود کردم
میشه لطفا یه لینک مطمئن از این برنامه بدید؟
لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پسورد فایل فشرده:s-o-f-t-9-8.ir (فاصله هارو تایپ نکنید: so...t98.ir)
:n01:
ممنون نسخه ی پرتابلش رو دانلود کردم ولی با این هم نشد چون انینستال شده تو این برنامه نشونش نمیده. هرچی هم سرچ زدم و گشتم پیدا نمیکرد. ولی هنوز فولدر AVAST Software تو Program Files هستنقل قول:
سلامنقل قول:
فایل ستاپ اوست رو دوباره اجرا کنید ببین نصب میشه اگه نصب شد سیستم رو ری استارت کنید و بعد از تو Control Panel Items\Programs and Features برید پاکش کنید.
ناقص پاک شده!یه بار دیگه نصب کنید واز کنترلپنل پاکش کنید.نقل قول:
مرسی
الان که اینترنت سکیوریتی کومودو رو سیستمم دارم مشکلی پیش نمیاره نصب دوباره ش؟
پ ن: الان دیدم نود32 هم که قبلا داشتم با اینکه برخلاف اوست کامل حذف شده و فولدری تو Program Files باقی نذاشته ولی بازم توی تسک بار ایکونش هست. هرچند فعال نمیشه. ولی چطور میتونم همینم حذف کنم؟
عکس: