گاج هم يه كتاب ريدينگ داره ، من از اون استفاده كردم خوب بود!نقل قول:
ولي فكر كنم كانون (( قبلا زرد رنگ بود)) بهتر باشه!:46:
گاج هم يه كتاب ريدينگ داره ، من از اون استفاده كردم خوب بود!نقل قول:
ولي فكر كنم كانون (( قبلا زرد رنگ بود)) بهتر باشه!:46:
قلم چي ، 30 سال خيلي خوبه ولي به عنوان مكمل!!نقل قول:
سلام
لطفا چند کتاب مناسب برای این درس ها معرفی کنید.(کتاب تست)
1.فیزیک پایه و پیش(قلمچی خوبه یا نه؟)
2.دیفرانسیل
برای دیفرانسیل چه آموزشی خیلی خوبه؟
با تشکر
من خودم از مبتكران استفاده كردم خيلي عالي بود ...
ديفرانسيل اگه بتوني تست رمزينه رو كامل گير بياري يا شانس بياري چاپ كنه ، همه تستاشو تضميني جواب ميدي
اگه نه ، خوشخوان خيلي خوبه ، 30 سال قلم چي هم خوبه ولي به عنوان مكمل!!
آموزشش هم شك نكن رمزينه!!
برای فیزیک کتاب فیزیک خود سازمان سنجش که همه ی تست های چند سال پیش رو داره بخری برای جمع بندی خیلی خوبه!نقل قول:
یه کتاب سبز رنگه که همه ی تست های پایه و پیش کنکور سال های قبل رو جمع آوری کرده . خیلی منظم!
قیمتش هم 5هزار تومنه که با پست اگه سفارش بدی 6500 میشه!
توی روزنامه ی پیک سنجش اطلاعیه هاش رو معمولا میزنه !
براي فيزيك يادتون نره كه سالهاست ثابت شده كه كنكنكورش با رياضي فرق داره . هر چقدر تستهاي كنكور هاي سال گذشته رو بزنيد .و بتونيد از راه هاي سريعتر به جواب برسيد موفقتريد . به نظر من براي فيزيك سوالات سالهاي گذشته همون سنجش + كنكور هاي جامع سنجش چند دور با گذاشتن زمان بزنيد كافيه .
زبان هم بازم تاكيد مي كنم خوندن كتاب reading شما رو براي زدن 6 يا 7 تست كنكور آماده مي كنه
من ریدینگ قلمچی رو ندیدم اما ریدینگ گاج 110 تا ریدینگ کنکور و ازمایشی رو جمع اوری کرده واصلآ اموزش نداره.فقط به درد تسلط می خوره.نقل قول:
برای ریدینگ کتاب های شهاب اناری عالی اموزش داده که شما رو مسلط می کنه.تازه توی کتاب زبان پیش 2 شهاب اناری تمام ریدینگ های کنکور چند سال اخیر وجود داره که نیاز شما رو از خرید کتاب ریدینگ بر طرف می کنه.
کتاب فیزیک گاج خوبه؟
چون میگن خیلی کامله و همه جور سوالی داره.
فيزيك گاج ناييد مي شه . سعي كنيد تست تاليفي زياد نزنيد براي فيزيك
سلام
لطفا بگید در زمینه آموزش و تست فیزیک پیش 1و2 چه کتاب هایی خوب هستن ؟؟ چند تا کتاب هم خودم نوشتم اگه میشه بگید کدوماشون بهتر هستن نسبت به بقیه
آموزش *** فیزیک محوری آقای جوکار - آموزش فیزیک انرژی اتمی آقای رضا خالو (راستی رمزینه آموزش فیزیک پیش داره یا نه؟)
تست **** تست های گاج - مبتکران
همه چیز ** فیزیک پیش محمود زاده
آموزش رمزینهنقل قول:
تست قلم چی یا گاج
براي فيزيك پيش كتاب سبز هم توصيه مي شه البه براي يادگيري . براي تست تست هاي كنكور ها . فقط و فقط
سلامنقل قول:
کسی نبود اینو جواب بده؟
داره دیر میشه!
دیف رانسیل 2 رمزینه کلاس و تست هیچکدوم اومده؟
ویرایش جدیدش که هنوز نیومده ولی چاپ قدیمیش هست ..نقل قول:
دیف رانسیل 2 رمزینه کلاس و تست هیچکدوم اومده؟
اشتباه نمی کنی عنایت کشاورزی است مولف تحلیلی گاج هست و مولف گسسته رمزینه.
البته من نمیدونم تحلیلی رمزینه هم کشاورزی هست یا نه ! راستی تا اونجا که من میدونم تحلیلی رمزینه که تازه می خواهد چاپ بشه
دیف 2 خود آقای قبادی گفته 20 مهر توزیع میشه (اگه بازم سرکاری نباشه)
رمزینه توی یزد هم هست . این آدرسشه که توی سایت خود رمزینه بود
یزد - خیابان فرحی پاساژ 110 -کتاب فروشی دارینوش - آقای جاور
6228966-0351
هیچ کس کتاب سبز فیزیک پیش گاج و رمزینه رو ندیده ؟! خواهشا اگه کسی دیده بگه کدوم بهتره :41:
عذرمیخوام شما این کتابهارو دیدین؟؟؟نقل قول:
ویرایش جدیدش که هنوز نیومده ولی چاپ قدیمیش هست ..
پارسال که ما همه جا رو زیرو رو کردیم اینارو پیدا نکردیم یعنی اصلا چاپ نشده بود ، شما ویرایش قدیمشو کجا دیدی؟؟؟
دوستان اگه کسی از پیش 2 رمزینه کلاس -- خبر خاصی داره بگه ، کی چاپ میشه؟؟
من رمزینه رو دیدم ، خیلی خیلی خوب توضیح داده ، عین دیف میمونه یا عین کتابهای بهمن بازرگان....نقل قول:
هیچ کس کتاب سبز فیزیک پیش گاج و رمزینه رو ندیده ؟! خواهشا اگه کسی دیده بگه کدوم بهتره
کتاب خیلی باحال و خوبی بود!! ولی سبز رو ندیدم!!
از کتابهای گاج ، من تعریف گاج سفید فیزیک رو زیاد شنیدم ، میگن تستهاش خیلی خوبو جون داره!!
من خودم از مبتکران استفاده کردم و خیلی هم راضی بودم!!
سال اول 9 درصد زدم سال دوم 70!!
به نظر من رمزینه خیلی بهتره.نقل قول:
یه کتاب واسه هندسه نحلیلی کسی سراغ نداره.....هم آموزشی هم تست....! اورزانسیه....دانش آموز روو به موته...
کتاب برای تسلط به reading چی خوبه بلاخره؟
امسالم که متاسفانه 2 تا شده :(
براي تسلط reading جستجو بكنين جواب ميگرين در انجمن . بهتره تمام منابع رو يه جايي ليست كنيم كه بچه ها راحت پيدا كنند . reading از امسال 2 تاست . بهترين كتابم زرد قلمچي هست .
کتاب کلاس رمزینهنقل قول:
یه کتاب واسه هندسه نحلیلی کسی سراغ نداره.....هم آموزشی هم تست....! اورزانسیه....دانش آموز روو به موته...
کتاب دین و زندگی انرژی اتمی بهتره یا کتاب سبز؟
آقا پیمان(نمی دونم اسمتون و درست گفتم یا نه)در مورد دینی بهتر اینکارو بکنی یه کتاب آیات و نکات بگیری نمی دونم گاج یا انرژی اتمی من که گاج رو دیدم، دیدم کتاب خوبیه بعد خوب بهش مسلط شی که تا اینجا 70% سراسری حله بعد بشین کتاب درسی رو خوبه خوب بخون بعد یه کتاب تست خالی بگیر که من آبی قلم چی رو توصیه می کنم چون دلیل اینکه چرا مثلاً این تست جوابش گزینه 2 شده رو اورده.نقل قول:
والا کتاب انرری اتمی نشر الگو مولفش استاد خودمونه...مسلم بهمن آبادی
خیلی توپه...جامع دین و زندگی سه سال...همه چیم داره...تستاش که معرکه اس..به نظر من سخت تر از تستای تالیفی بهمن آبادی تو هیچ کتابی نیومده...تستای کنکورک که داره..دیگه چی میخوای
یه کتاب دیگشم دارم که اسمش مفاهیم آیات و روایات در دین و زندگی ....اونم مال نشر الگو/انرپی اتمی..مولفشم بهمن آبادی...هم آیات و ابیات شعرای دین و زندگی سه سال و معنی کرده هم تفسیر کرده هم در پایانش تست های تالیفی و تست های کنکور هست..خیلی باحاله....من درصدام همیشه 90 به بالاس...
منابع کنکور علمی کاربردی کاردانی به کارشناسی رشته نرم افزار (کارشناسی ناپیوسته) چیه؟
ممنون
سلام.
من دانش آموز کلاس سوم ریاضی فیزیک هستم.
و این کتابها رو دارم:
پرسش های چهر گزینه ای فیزیک 3 اندیشه سازان(مبتکران)-دکتر فرین کمانگر
هندسه 2 پرسش های چهر گزینه ای اندیشه سازان(مبتکران)مهندس فرهاد ابوالقاسمی
پرسش های چهارگزینه ای جبر و احتمال-اندیشه سازان(مبتکران)(عطاله صادقی و مهندس فرهاد ابوالقاسمی
آموزش حسابان-آمئزش کامل دروس-همراه با مثال های متنوع-تمرینات مبحثی و دوره ای-پرسش های چهار گزینه ای-مبتکران-محمود نصیری
شیمی 3 تست اندیشه سازان-مبتکران-مهندس بهمن بازرگان
کانون آبی-مجموعه ی طبقه بندی شده ی حسابان-
کانون آبی-مجموعه طبه بندی شده فیزیک3
کتابهای علمی آموزشی میثم-طرح مفاهیم تکمیلی و بسط مفاهیم کلیدی حسابان-مظفر غربی
پیک گلواژه گام آخر-سوالات امتحانات نهایی دروس سوم ریاضی
و کتابهای پیک گلواژه-جبر و احتمال-هندسه-زبان انگلیسی-فیزیک-شیمی-حسابان
به نظر شما این کتابها خوبه؟
یا کتابهای دگه هم لازمه؟
کتابهای درسهای عمومی هم لازمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟برای امسال
از چه انتشاراتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
با عرض سلام خدمت دوستان . من به کتابهای زیر احتیاج دارم اما نمی دونم چی بخرم . لطفا راهنمایی کنین ( رشته ریاضی )
هندسه تحلیلی که پاسخ تشریحی خوب داشته باشه
فیزیک که هم پایه باشه هم پیش
زبان خارجه که تستهای درست درمون داشته باشه
دین و زندگی
ممنون
آیات و نکات رو دارمنقل قول:
آقا پیمان(نمی دونم اسمتون و درست گفتم یا نه)در مورد دینی بهتر اینکارو بکنی یه کتاب آیات و نکات بگیری نمی دونم گاج یا انرژی اتمی من که گاج رو دیدم، دیدم کتاب خوبیه بعد خوب بهش مسلط شی که تا اینجا 70% سراسری حله بعد بشین کتاب درسی رو خوبه خوب بخون بعد یه کتاب تست خالی بگیر که من آبی قلم چی رو توصیه می کنم چون دلیل اینکه چرا مثلاً این تست جوابش گزینه 2 شده رو اورده.
مرسی از راهنماییتون
فکر کنم گاج سفید خوب باشه...نقل قول:
هندسه تحلیلی که پاسخ تشریحی خوب داشته باشه
مبتکران(شهاب اناری)نقل قول:
زبان خارجه که تستهای درست درمون داشته باشه
انرژِی اتمی-کتاب سبز-گاجنقل قول:
دین و زندگی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی کتاب خوبی بود . (راستی سبطی قبلا خودش مولف اندیشه سازان بوده !!!!!)
برعكس! من اصلا توصيه نميكنم!!نقل قول:
جوبهاش خيلي گنگ و بيخوده!!
مثلا ميگه كدام گزينه بيانگر توحيد افعاليست؟؟
گزينه 2 چون اين گزينه بيانگر توحيد افعاليست!!
همش همينجوريه!!كتاب سبز و گاج خيلي خوبن!!:46:
جبر و احتمال مبتكران به درد نميخوره!يهكتاب ديگهداده عكس هندونه روشه ، اون خيلي عاليه!!نقل قول:
بقيه خوبه!
البته كانونهاي آبيتو سعي كن جديدهاشو بگيري!
عمومي زياد واجب نيست ، بستگي به خودت دارهاگه واقعا ضعيفي بايد كار كني! بگو تا بگيم چي بگيري!:46:
سلامنقل قول:
ممنون از توجهتون
چاپ شدن تحلیلی که من مطمئنم چاپ شده! اسم نویسنده شم از تو سایتشون دیدم
اما یزد این نمایندگی اصلا کتاباشون رو نمیاره نمایندگی فعالی نیست! من 2ماه منتظر بودم تا حسابانو برام بیاره!!!
اگه کسی تحلیلی رمزینه در اختیارشه 2 تا عکس از 4صفحه اش بندازه و بگه مال چه فصلاییه ممنون میشم ازش.
ترجیحا فصل 2 باشه و 1
ممنون
اون جبر و احتمالی که من دارم هم عکس یه هندونه روشه که یه کارد هم وسطشه.اندیهشه سازان هست ولینقل قول:
ناشرش مبتکرانه.
نه من تو درسای عمومی ضعیف نیستم.منظورم اینه که اگه از الان تستاشو نزنم بعدا برای کنکور
دچار مشکل نمیشم؟
سلام
آخر برای دیفرانسیل خوشخوان خوب هست یا نه؟
بعضی ها میگن سطحش خیلی بالاست.
برای آموزش دیفرانسیل 2 رمزینه چیزی چاپ کرده؟اگر نه چی خوبه؟
تست گسسته چی براش خویه؟
لیستی که اقا پیمان دادن خیلی کامله فقط زبان: کتاب انتشارات الگوی توسعه(انرژی اتمی)به نام زبان کنکور هم عالیهنقل قول:
گرامر هر درس رو در یک صفحه تو 4 تا کادر نوشته خیلی هم قشنگ و نکته ای نوشته
بعد تو هر صفحه 30 تا تست داره پایین خود صفحه هم پاسخنامه داره ته کتاب هم کلید تست ها هست و ...
موفق باشید
بچه ها کتاب برای املای کنکور
****کتاب املای کنکور کلک معلم مال اقای ساجدی بهتره یا
املای کنکور نشر شبقره تالیف اقای عبدالمحمدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
****قرابت معنایی
کتاب کلک معلم بهتره یا کتاب دکتر هامون سبطی که دوستمون عکسشو گذاشت و گفت که خوبه؟
کتاب انرژی اتی همونطور که دوستمون گفت خیلی کتاب فوق العاده ایهنقل قول:
در کنارش اگر نیاز به تست بیشتر دارین گاج سفید هم خیلی خوبه
بله خوشخوان هم خوبه رمزینه هم اگه تونستی بگیری اونم خوبهنقل قول:
آخر برای دیفرانسیل خوشخوان خوب هست یا نه؟
بعضی ها میگن سطحش خیلی بالاست.
برای آموزش دیفرانسیل 2 رمزینه چیزی چاپ کرده؟اگر نه چی خوبه؟
تست گسسته چی براش خویه؟
رمزینه هنوز چاپ نکرده اگه رمزینه نخوای کتاب انتشارات کوله پشتی(عباس مرادی)خوبه
واسه تست گسسته خوشخوان خوبه
به نظر من کتاب املای دکتر سبطی از همه اینا بهتره. بعد از دکتر سبطی کتاب کلک معلم خوبهنقل قول:
****کتاب املای کنکور کلک معلم مال اقای ساجدی بهتره یا
املای کنکور نشر شبقره تالیف اقای عبدالمحمدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کتاب دکتر سبطی خیلی بهترهنقل قول:
کتاب کلک معلم بهتره یا کتاب دکتر هامون بسطی که دوستمون عکسشو گذاشت و گفت که خوبه؟
سلام دوستان من دانشجوی ورودی ترم جدیدم و دربارهی کتاب های زیر می خواستم ازتون راهنمایی بخوام که کدوم بهتره
استادمون این سه تا رو معرفی کرده
ریاضی عمومی مارون یا سیلورمن یا ریاضی عمومی تالیف شیدفر
ممنون از شما دوستان
رشته سخت افزار
alisahaf70 سلام
ببین کتاب های مارون یا سیلورمن در سطح بالای قرار دارد و اگر در ضمینه ی ریاضی خیلی ماهر نیستید اغلب توصیه نمیشه و بیشتر به افرادی که ریاضی ضعیف تری دارن کتاب های مثل ادامز یا توماس توصیه میشه .
به نظر من اگه ریاضیت خوبه سیلورمن و اگه خوب نیست توماس .