[B][B]علیرضا جان دستت طلانقل قول:
کاش بقیه هم مثل شما کمی از بازی میگفتند
لااقل شما به سوالهای من جواب بدید
اسامی بازیکن های قدیمی درست شده
و در قسمت خرید چه چیزهایی به بازی اضافه شده
Printable View
[B][B]علیرضا جان دستت طلانقل قول:
کاش بقیه هم مثل شما کمی از بازی میگفتند
لااقل شما به سوالهای من جواب بدید
کارتهایی که داور میده تا چه حد درست و منطقیه و بطور کلی داوری قابل تحمله یا خیلی افتضاحه؟
این نرم افزار برای ادیت بازیکنان هستنقل قول:
با این نرم افزار فایل ادیت بازی رو لود می کنید و هر بازیکنی رو که خواستید قابلیتهاش رو تغییر میدید
حجمش هم 190 کیلو بایت هست
نقل قول:اخر این لینک چی هست؟نقل قول:
این کیت سرور لباسهای تیمها رو که نداره!!!!!!!!
این پچ چطور لباسهای لیگ اسپانیا رو داره؟؟؟؟لیگ انگلیس....و....
ارزش دانلود داره؟
فاشیست عزیز شما این را دانلود کردی؟ اگر کردی چی بود؟
انصافا 80% کارتهایی که میده به حق هست! اما گاهی هم کارتهایی میده که حتی صحنه خطا هم نیست چه برسه به اینکه کارت هم بهش بده.نقل قول:
حقیقتش به اون بخش سر نزدم بیشتر وقتم فقط صرف بازی کردن و ادیت بازیکنان شدنقل قول:
من که نگفتم لباس ها رو داره. گفتم فقط لوگوها و اسم تیما!نقل قول:
توضیح که دادم دوست عزیز. لینک والی برای کیت سرور هستش و دومی هم یه پچ هستکه اسم و لوگوی تیم ها رو درست میکنه و لیگ آلمان رو به بازی اضاف میکنه.نقل قول:
نه دوست عزیز من دانلودش نکردمنقل قول:
حجمش رو که دیدم تعجب کردم....این چه پچی هست که فقط 3 مگ هست؟؟؟؟؟
کیت سرور هم بدون لباس تیمهاست
من همیشه با کنسول PES بازی می کردمنقل قول:
مگه تو PC منویه ادیت پلیر نداره؟!
اونجا هر بازیکنی رو که دوس داشتی ادیتش می کردی
همن طور تو بخش ادیت تیم اینکار رو با تیما می کردی
این هم لینک دانلود کیت پک تیم بایرن
نقل قول:
کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=31758
شما به خودت زحمت نمیدی یک فایل 190 کیلو بایتی رو دانلود کنینقل قول:
که ببینی چه گزینه هایی داره....بعد هی گیر دادی که این چیه گذاشتی
مگه من گیر دادم به شما که بیا به زور این رو دانلود کن؟؟؟؟
اگه نمی خوای دانلود کنی و احتیاجی نداری دیگه پیگیر مسئله نشو خواهشا
من کلا از Become A Legend خیلی خوشم اومده!نقل قول:
در pes 2004 یادم هست این امکان را داشتی که به عنوان یک بازیکن در زمین حضور داشته باشی اما در اون حساب کتاب نداشت.
در مد Become A Legend شما به عنوان یک بازیکن 17 ساله وارد بازی میشید که سطحتون بازیتون هم پائین هست!
اول در یک بازی شرکت می کنید و بر اساس نمره ی که میگیرید تیمها شما را می خرند خودم من نمرم در اخر بازی 6.5 شد و سه تا تیم از جمله من سیتی من را خواستند!
وقتی به پیشنهاد یکشون پاسخ مثبت میدی میری تو تیمش اما این نیست که شما با حضورت در اون تیم از همون اول فیکس تیم بشی بلکه باید در تمریناتش که بازی بین تیم اصلی تیم (در اینجا من منچستر سیتی بودم) و تیم ذخیره های منچستر سیتی هست شرکت کنی اگر در اونجا موفق بودی فکر کنم بعدش به تیم اصلی میایی!
خود من دو هفته از بازیهای لیگش گذشته با این وجود هنوز تو تیم ذخیره ها هستم تیم اصلی هم دو هفته هست داره بازیهاش را میکنه و من توش حضور ندارم!
در Become A Legend دیگه شما هیچ نقشی در کنترل تیم و تغییر سیستم بازی و اینجور چیزها نداری فقط در بازی مسئول یک بازیکن هستی!
:19:حالا چرا می زنی خیلی بداخلاقیا:13:نقل قول:
گیر چی دادم می خوام ببینم قضیش چیه:18:
گفتم که من همیشه Pes رو با Ps2 بازی می کردم امسال دیگه می خوام با PC بازیش کنم خوب باید بدونم اینا چیه به چه کاری می یان یا نه:20:
قصدم این نبود که ناراحتت کنم اگه می دونستم شاکی می شی اصلا سوال نمی کردم:19:
دوستان من یه جایی خوندم که تفاوت بازی های 2 دی وی دی (حدود 6 گیگ و خورده ای) و بازی های 1 دی وی دی، صرفا در اینه که دسته اول زبان های اسپانیایی و فرانسوی و چند تای دیگه رو دارن (به قول معروف نسخه International) ولی نسخه 1 دی وی دی فقط زبان انگلیسی رو داره و در محتوای بازی هیچ تفاوتی نیست!
دل آشوبه نداشته باشید :31:
وقتی روی نیمکت هستی بازی تیم را نشان میدهد یا نه
در ضمن انیمیشنهای حواشی این مود چگونه است؟
ما خیلی نسبت به شما ارادت داریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ممنون دوست عزیز:40:....واقعا توضیح خوبی بود...یک سری که بازی رو گرفتن و بیخیال بقیه شدننقل قول:
من هم همچین چیزی شنیدم....ولی نمیدونم راست یا دروغه...ولی من که 2 dvd رو میگیرمنقل قول:
دوستانی که بازیرو دارن یک سوال ...
یادتونه تو ورژن قبلی وقتی تغییرات تو بخش ادیت میدادی و سیو میکردی واز بازی خارج میشدی دفعه ی بعدی مجبور بودی
دو باره بری تو ادیت لودشون کنی ...
حالا این مثل پیس 6 اتومات شده یا بازم باید هر دفعه لودش کنی تا تغییرات انجام بشه...
وقتی در تیم اصلی بازی نمی کنی بازی را نشون نمیده و ازش رد میکنه و اخر کار فقط میتونی نتیجه بازی را ببینی!نقل قول:
اما اگر در بازی باشی اخراج بشی(تعویض شدن را هنوز تجربه نکردم که ببینم چطور هست) بقیه بازی را میتونی ببینی همینطور یک امکانی هم هست که سرعت بازی را 2 برابر کنی تا بازی سریعتر تمام بشه.
خیلی زود هست در مورد به قول شما انیمیشن های بازی حرف زد هنوز یک روز نیست که بازی به بازار اومده!
اما چمپیوز لیگش فوق العاده هست دقیقا عین صحنه های هست که در بازیهای جام باشگاهای اروپا می بینی!
طرفدارانش هم شاهکار هست من که خیلی باهشون حال کردم.
اون مسئله بخاطر باگی بود که توی بازی بود و حتما باید یک جوی استیک نصب می کردی که هر وقت خارج میشدی نخوای دوباره فایل رو لود کنینقل قول:
توی این ورژن هم مثل این که برطرف شده
منظورت از پیس 6 همون pes 2009 هست دیگه؟؟؟
دوستان یکی دو صفحه اخیرو دیدم چیزی ندیدم لذا اگر سوالم تکراریه پیشاپیش منو ببخشید! :11:
PES برای چه دستگاه هایی اومده؟ چون فکر می کنم تاریخ عرضه اش برای کنسول های مختلف متفاوته.... :40:
آره البته یک نرم افزارم بود که میتونستی باهاش با کیبوردم سیو و لود شدنشو اتوماتیک کنی ..نقل قول:
منظورم این بود که ورژن جدیدم(پیس 2009) مثل پیس 6 که اوتوماتیک بود شده...
این بازی برای همه پلتفورم ها همزمان عرضه شده و تاریخ عرضه برای همه یکی بودهنقل قول:
بله دوست عزیزنقل قول:
فکر نکنم مشکل شماره قبلی رو داشته باشه
اول اینکه توصیه میکنم قبل از اغاز کردن بازی این پچ که کرسپو گذاشت را دانلود کنید حداقل حسنش اینه که اسم و لوگوی تیمها را درست میکنه...
لیگ المان را هم اضافه میکنه اما بدیش اینه که اسم هیچکدام از بازیکنان تیمهای المانی که در بازی وارد کرده را ننوشته! و اصلا اسمی ندارند!
مستر لیگ هم تغییر چندانی حداقل اوایلش نکرده.نقل قول:
http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=15644
بازی هم دیگر مشکل pes 2008 را نداره و وقتی وارد میشی فایلها لود میشه.
زمانی هم که پنالتی میشه دوربین مثل سری قبل داخل دروازه نیست و از پشت پنالتی زن صحنه را نشون میده.
در اوله Become A Legend شما می تونی برای بازیکن یک فیس و همینطور اسم هم بذاری.
چیزی که وقتی فهمیدم بیشتر بهم حال داد اینه که Become A Legend شما علاوه بر بازی در تیم باشگاهی در تیم ملی هم بازی میکنی و می تونی با تیم ملی در جام جهانی بری!
چیزی که جالب هست اینه که از اسیا فکر کنم 8 تیم وجود دارند که 7تیمش کامل ساخته شدند امارات و تایلند هم کامل در این بازیها هستند حتما خودتون هم فهمیدید که تنها تیمی که در اسیا لیسانس نشده چه تیمی هست!
به خاطر اینکه تیم ملی ایران ناقص هست من تیم ملیم را ایتالیا :40:کردم
من ندیمشون!نقل قول:
من فایلهایی که کرسپو گذاشته بود را الان استفاده میکنم و ممکن هست برخی تیمها اسمشون تغییر کرده باشه و چیز دیگری شده باشند برای همین دیگه نمیشه برم پیداشون کنم هرچند خودم فکر میکنم حداقل بایرن مونیخ در بازی باشه
اینم اولین آپشن فایل تصحیح نام و علامت تیمها
همچنین شامل بوندس لیگا
کد:http://uploaded.to/?id=xeu414
دوستان این بازی واسه پی اس2 هم اومده یا نه؟!
من از وست گرفتم (گرفته بود :D )نقل قول:
طریقه نصب هم اینطوریه که dvd شماره 1 رو کپی میکنی تو pc و بعد از طریق خود ویندوز setup میکنی ! (بدون dvd)
نصب که تموم شد dvd شماره 2 رو می زارید و از داخل پوشه کرک cv09.img رو که 1.24گیگ حجم داره رو کی میکنی تو پوشه img بازی و بعد از اون هم که کرک میکنی !
بدون هیچ مشکلی رو ویسته اجرا میشه !
------------------------------------------------------------------
الان دقت که میکنم میبینم بازیکن ها خیلی درشت تر شدن نسبن به 2008 ! جالب تر شده .
آقا خواهشآ یکی بگی بایرن مونیخ توش هست یا نه؟!:19:
من هنوز تو خماری موندم. یکی میگه هست یکی میگه نیست!!!!!!!!
تکلیف ما رو روشن کنید.:41:
خواهشآ یکی جواب بده که نسخه اصلی رو بازی کرده باشه نه دمو رو!!:20:
بله عزیزم بایرن هم هست.نقل قول:
سلام دوستان ........انتشار بازی رو به همه pes دوستان تبریک میگم .
یه چند روزی که نیستم و رفتم مسافرت ...دلم برای تاپیک خیلی تنگ شده بود ...
چقدر تاپیک زود پیش میره ....
الانم از کافی نت اومدم فروم
راستی حجم بازی چنده؟
با حرفایی که اونایی که بازیو دارن فک کنم ساکر 9 یه شاهکار شده ....
.........................
Reports coming down the wire suggest that fans who had been eagerly anticipating PES 2009 for online play are currently very worried. Many are claiming that most games they play online suffer from lag as PES 2008 did last season.
If this is the case then it would be extremely disappointing for the PES community who were unable to play online last year for the same reason. This problem has been found on both Xbox 360 and PS3 versions of the game. I have previously played an online game that was almost flawless so these reports might be inaccurate.
Finger crossed its just the servers warming up before the storm. Otherwise we might have a riot on our hands. Let us know how your online experience is shaping up.
WENB Team
فوتبال تکاملی حرفه ای .....شایسته احترام:40:
واقعا که فقط یکی دوتا از دوستان میان و جواب میدن سوالها را!!!بقیه هم رفتن پی خوشگذرونی!!!
Edit بازیکن عکس بگذارید!!
کفشهای بازی عکس بگذارید!!!
اولدترافورد تو بازی هست!!!
پشت دروازه عکاس داره!!!
توپهاش چه جوری هست!!!
تو Edit پیراهن میتونی نوشته بنویسی روش یا نه مثل سال قبل نمیتونی!!!
لطفا جواب بدین!!
دورازه بانانش خیلی بهتر شدند اما هنوز گلهای چرت می خورند!نقل قول:
بعضی از جابه جایی ها که در نقل و انتقالات اتفاق افتاد در pes لحاظ نشده یعنی روبینیو هنوز در رئال مادرید هست!
توپهاش خوب هستند توپهای nike puma و ادیداس تو بازی هستند و چندتا از اون توپهای pes 2008 هم در بازی هست!نقل قول:
توپهاش چه جوری هست!!!
تو چمپیوز لیگش انگار فقط می تونی در شب و با توپی که در فینال جام باشگاههای سال پیش بود بازی کنی.
عکس که حقیقتش حالش را ندارم بذار بقیه دوستان بیایند عکس بگیرند البته چندتا عکس خیلی وقت پیش گذاشته بودند.نقل قول:
Edit بازیکن عکس بگذارید!!
کفشهای بازی عکس بگذارید!!!
کفشهاش هم خیلی متنوع تر شده و از پوما،نایک و ادیداس وجود داره.
اینها را باید برم ببینم! بعد میگم.نقل قول:
اولدترافورد تو بازی هست!!!
پشت دروازه عکاس داره!!!
تو Edit پیراهن میتونی نوشته بنویسی روش یا نه مثل سال قبل نمیتونی!!!
من الان بازی رو گرفتم
میرم نصب کنم ببینم چطوره؟؟؟
بعدش میام امارش رو میدم.....البته الان توی شهرم و فکر کنم تا بعد از ظهر فر بخورم توی شهر
دوستان كيفيت چمن چطوره؟ خوبه يا بازم بايد اديت كنيم؟؟ منظورم رنگ چمنه !
کل اصفهانو گشتم هیچ کس نداشت سرزمین رایانه هم گفت 10 روز دیگه میاد
دوستاني كه بازي رو نصب كردن بگن كه از باشگاههاي المان چه تيمهايي ليسانس گرفتن؟ بايرن مونيخ هست يا نه؟
الان با سرزمین تماس گرفتم گفت توی دوتا دیوی دی اومده و گفت روی سیستم من با گرافیک 256 5200 و رم 512 اجرا میشه . چه فایده باید تا فردا صبر بنمایم
آقا کسی شیراز بازی رو پیدا کرده ؟ تورو خدا اگه کسی خریده لطفا آدرس رو بده خیلی موندیم تو کف ...
چرا تاپیک منتقل نمیشه؟
این بازی که اومده پس چرا هنوز تو بخش اخباره؟
توی become a legend اون عددهای 1-2-3-4 یی که بغل اسم بازیکن میزنه چیه؟
چجوری میشه درخواست توپ کرد؟ یعنی دستمو چجوری ببرم بالا؟