قبلنا که سانسور میکردن
از روی موسیقی متن تابلو میشد ( هی قطع و وصل میشد)
الان یه موسیقی دیگه جاش پخش میکنن که هم زیاد محرک (!!) نباشه
و هم زیاد تابلو نشن
قبلنا که سانسور میکردن
از روی موسیقی متن تابلو میشد ( هی قطع و وصل میشد)
الان یه موسیقی دیگه جاش پخش میکنن که هم زیاد محرک (!!) نباشه
و هم زیاد تابلو نشن
سلامنقل قول:
شاید موسیقی متن باید جدا خریداری بشه ؟! چون هیچ دلیل منطقی برای این کار وجود نداره اگه از نظر دوبله هم باشه که این سکانسها معمولا دیالوگ ندارن !
نه دوست عزیز.
این حرف ها نیست!
به قول آقای امین یا محرک ! تشخیص داده میشن یا همراه با آواز هستند که حتی اگر مرد هم باشد مورد دار محسوب میشود!
من بارها فیلمی که صدا و سیما پخش کرده بدون سانسور دیدم و مخصوصاً روی بخشهایی که موسیقی متنش حذف شده دقت کردم یه موسیقی بی کلام خیلی معمولی بوده همونطور که گفتم مثل ارباب حلقه ها یا نقشه پرواز ! البته شاید من اشتباه میکنم . اما به طور کلی اینا فقط خودشون از کار خودشون سر در میارن !:13:نقل قول:
Redbelt
کمربند قرمز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نویسنده
David Mamet
کــارگــردان
David Mamet
بــازیــگران
Max Martini
Matt Cable
Chiwetel Ejiofor
Alice Braga
ژانر : اکشن | درام
محصول سال 2008| آمریکا
مدت زمــان : 99 دقیقــه
IMDB Rating : 7.0/10
7,618 votes
کد:http://www.imdb.com/title/tt1012804/
داستـان :
جیوفور در "کمربند قرمز" نقش یک استاد جو جیتسو را دارد که درگیر حادثهای ناگوار میشود. آلن نیز به نقش یک ستاره آشوبزاده سینما ظاهر میشود که آشنایی او با استاد رزمی کار مسیری تازه را برای او رقم میزند...
سلام...میشه تاریخ . کانال پخش کننده رو هم بنویسید؟؟
Emploi du temps, L'
پرونده کاری
نویسنده
Robin Campillo
Laurent Cantet
کــارگــردان
Laurent Cantet
بــازیــگران
Aurélien Recoing
Karin Viard
ژانر : درام
محصول سال 2001 | فرانسه
مدت زمــان : 134 دقیقــه
IMDB Rating : 7.3/10
2,037 votes
کد:http://www.imdb.com/title/tt0279065/
داستـان :
درباره مردی بیکار است که وقتی میکوشد موقعیت خود را از خانواده و دوستانش پنهان کند، بیش از پیش به دردسر میافتد...
پست اول تاپیک شبکه و ساعت پخش فیلمها رو نوشته .:20:نقل قول:
جستجو در جزیره
نویسنده
اصغرعبدالهی،حسنقلی زاده
کــارگــردان
مهدی صباغ زاده
بــازیــگران
خسرو شکیبایی،محمد علی کشاورز، فریبا کوثری
محصول سال 1369 | ایران
مدت زمــان : 90 دقیقــه
کد:http://www.iranactor.com/Films/1369/jostejo%20dar%20jazireh.htm
داستـان :
یک استوار شهربانی بندرلنگه به نام یار احمدی مطلق که ماموریت دارد تعدادی قوش را به سازمان محیط زیست تحویل دهد، در راه توسط عده ای سارق غافلگیر می شود سارقان قوش ها را به سرقت می برند. او مصمم است سارقان را دستگیر کند ...
سلامنقل قول:
گاه دیده میشه به خاطر حذف صدای بازیگر مجبور به تغییر موسیقی میشن که از اون جا که ساند تراک های اریجینال فیلم در دسترسشون نیست اجباری کل صدا رو حذف میکنند و یک آهنگ دیگه با افکت های تابلو به جاش میگذارند!:31:
که چی ؟ که دوبله شون بی نقص باشه!!
کیفیت فدای عنوان بهترین دوبله در جهان!:27:
Quiz Show
مسابقه تلویزیونی
فیلم نامه
Paul Attanasio
براساس کتابی از
Richard N. Goodwin
کــارگــردان
Robert Redford
بــازیــگران
John Turturro
Rob Morrow
Ralph Fiennes
محصول سال 1994 | آمریکا
مدت زمــان : 133 دقیقــه
IMDB Rating : 7.5/10
20,925 votes
کد:http://www.imdb.com/title/tt0110932/
داستـان :
سال 1957. شبکه تلویزیونی N.B.C سهشنبهها برنامهای بسیار پر طرفدار به نام "بیست و یک" را که یک مسابقه پرسش و پاسخ است، پخش میکند. هنگام پخش این مسابقه معلومات عمومی همه دست از کار میکشند تا جدال دو شرکتکنند را تماشا کنند و ...
Blinkende lygter
روشنایی لرزان
نویسنده
Anders Thomas Jensen
کــارگــردان
Anders Thomas Jensen
بــازیــگران
Søren Pilmark
Ulrich Thomsen
Mads Mikkelsen
ژانر : اکشن | کمدی
محصول سال 2000 | دانمارک و سوئد
مدت زمــان : 109 دقیقــه
IMDB Rating : 7.4/10
4,842 votes
کد:http://www.imdb.com/title/tt0236027
داستـان :
داستان درباره چهار گانگستر خردهپا اهل کپنهاگ است که سردسته یک باند تبهکار را فریب میدهند و با پولی که قرار بود به او تحویل بدهند به بارسلونا میگریزند و ...
Red Planet
سیاره سرخ
نویسنده
Chuck Pfarrer
کــارگــردان
Antony Hoffman
بــازیــگران
Val Kilmer
Carrie-Anne Moss
Tom Sizemore
ژانر : علمی تخیلی | اکشن
محصول سال 2000 | آمریکا و استرالیا
مدت زمــان : 106 دقیقــه
IMDB Rating : 5.3/10
17,840 votes
کد:http://www.imdb.com/title/tt0199753/
داستـان :
در سال 2050، زمین در معرض یک خطر زیست محیطی فاجعهآمیز قرار گرفته و قرار است گروهی از ساکنان کره زمین به مریخ بروند و در آنجا به حیات خود ادامه دهند، اما ایرادی غیرمنتظره در روند پروژه به وجود میآید و ...
سلام دوستان
حدود دو روز پیش تلویزیون تبلیغ یک فیلم جنگ جهانی کرد
خواهشان هر کسی اطلاعاتی در مورد این فیلم داره و همچنین زمان پخش این فیلم سینمایی رو داره به من بده ممنون می شم
از شبکه دو پخش شود ولی من دیر رسیدم نفهمیدم که زمان پخشه ..
باتشکر
برنامه سینما 4 با تدارک ویژه برنامهای برای ایام نوروز، 14 فیلم خارجی و 4 فیلم ایرانی را به روی آنتن میفرستد.
به گزارش واحد مرکزی خبر ، اغلب فیلم هایی که برای پخش در قالب ویژه برنامه نوروزی سینما 4 انتخاب شدهاند، از تولیدات اخیر سینمای جهان هستند و تنها فیلمی که از سینمای کلاسیک جهان انتخاب شده، فیلم "هواپیماها، قطارها و اتومبیلها" است که در سال 1987 ساخته شده است.
از جمله فیلمهایی که در ایام نوروز از سینما 4 پخش میشود،"پانچو ویلا " محصول سال 2003 است که بروس برسفورد آن ر کارگردانی کرده است.
همچنین دو فیلم "کلیدهای خانه" و "نخستوزیر" که از تولیدات سینمای ایتالیا و فرانسه هستند در ایام نوروز از شبکه 4 پخش میشود.
این فیلمها به ترتیب درسالهای 2004 و 2002 ساخته شدند و به ترتیب جیانی آملیو و پائلو سورنتینو آنها را کارگردانی کرده اند.
فیلم ایتالیایی" گومورا" به کارگردانی ماتئو گارون نیز در قالب ویژه برنامه نوروزی سینما چهار به روی آنتن میرود.
این فیلم ساخته سال 2008 است.
فیلمهای "قطبنمای طلایی" و "مکس پاین" که هر دو از تولیدات مشترک سینمای آمریکا و انگلستان در سال 2007 هستند نیز در نوروز 88 از تلویزیون پخش میشوند.
سینما چهار همچنین فیلمی از سینمای اسپانیا را برای پخش در نظر گرفته است . "ماجراجویی بزرگ فیلمون و مارتادلو" در سال 2008 ساخته شده و کارگردان آن میگوئل باردم است.
فیلمی از سینمای آمریکای جنوبی هم در ویژه برنامه سینما چهار قرار گرفته است.
"9 ملکه" عنوان این فیلم است که در سال 2000 ساخته شده و فابین بیلیسکی آن را کارگردانی کرده است.
فیلمهای "در آینه"، "مسافران فضا"، "غذای چینی" و "جزیره مسکونی" نیز از سینمای آسیا انتخاب شدهاند.
4 فیلم ایرانی که قرار است در ایام نوروز پخش شوند هنوز مشخص نشدهاند.
سلام دوستاننقل قول:
کسی خبر از اون فیلم که گفتم رو نداره ؟!!!
با تشکر
سلام دوستان !
یادم هست که یه بار فیلم looking for richard را توی سینما 4 با دوبله گذاشت . اگه کسی داره می تونه لینک بده یا بفروشه....
Tigerland
نویسنده
Ross Klavan
Michael McGruther
کــارگــردان
Joel Schumacher
بــازیــگران
Colin Farrell
Matthew Davis
Tom Guiry
ژانر : درام| جنگي
محصول سال 2000 | آمریکا و آلمان
مدت زمــان : 100دقیقــه
IMDB Rating : 7.1/10
13,704 votes
داستـان : اين فيلم در سال 1971 روي مي دهد و درباره گروهی سرباز جدید است که پیش از اعزام به جنگ ویتنام برای گذراندن دورههای آموزشی پیادهنظام به اردوگاه بدنام تایگرلند در لوئیزیانا فرستاده میشوند و ...
Direktøren for det hele
نویسنده
Lars von Trier
کــارگــردان
Lars von Trier
بــازیــگران
Jens Albinus
Peter Gantzler
Friðrik Þór Friðriksson
ژانر : كمدي
محصول سال 2006 | دانمارک، سوئد، ایسلند، ایتالیا، فرانسه، نروژ، فنلاند و آلمان
مدت زمــان : 99دقیقــه
IMDB Rating : 6.7/10
3,046 votes
داستـان : درباره صاحب یک شرکت تکنولوژی اطلاعات است که سالها وانمود میکرد رئیس واقعی شرکت در آمریکا است، اما وقتی یک خریدار بدعنق اصرار میکند صاحب اصلی شرکت را ببیند همه چیز به هم میریزد. او یک بازیگر ناموفق را استخدام میکند که خود را جای رئیس جا بزند، ولی ...
سلام!
می گم امسال سینما 4 فیلم ترسناک پخش می کند؟ ارباب حلقه ها چی ؟ آخه من عاشق این فیلمم.
سلامنقل قول:
سلام!
می گم امسال سینما 4 فیلم ترسناک پخش می کند؟ ارباب حلقه ها چی ؟ آخه من عاشق این فیلمم.
ارباب حلقه ها رو که n بار نمایش دادند!
اگر هم دوباره پخش بشه از برنامه ی "جشنواره ی فیلم های تکراری شبکه ی دو"! پخش میشه ...
در مورد فیلم ترسناک هم نه اون طوری که شما دنبال اش هستید!!
نمیدونم اینا باید کجا بگم ولی من که جایی پیدا نکردم.
ولی این فیلم Employee Of Month رو الان داشت تلویزیون پخش می کرد واقعا فیلم رو به گند کشیدن به تمام معنا، کاملا شخصیت دختر فیلم رو حذف کردن من که حالم داشت بهم میخورد تا آخر فیلم ندیدم ولی تاجایی که دیدم حتی یه صحنه هم دختره رو نشون نداد و کلی جاها هم مجبور شدن الکی ترجمه و دوبله رو برا ی همین ماس مالی کنن و چرت و پرت بگن بجاش، اینا چیکار میکنن این فیلم حتی کوچیکترین صحنه بدی هم نداشت هیچی نداشت اصلا، حتی موسیقی های فیلم رو هم عوض کردن فیلم مثلا کمدیه آهنگ غمگین گذاشتن برای فیلم، من نمیفهمم اینا هدفشون از این کارا چیه فیلم خیلی فیلم عالی نیست کلا ولی این واقعا غیر قابل تحمله.
سلام،نقل قول:
واقعا فیلم رو به گند کشیدن
بارها گفتم بازم میگم و خواهم گفت؛ از هیچ فیلمی در تلویزیون لذت نخواهید برد.
شنیدم، The Curious Case of Benjamin Button رو میخوان پخش کنن، (احتمال داره بیش از 30 دقیقه حذف بشه)
ــــــــــــــــــــ
ویرایش:
تصحیح می کنم، این فیلم در نوروز از هیچ شبکهای پخش نخواهد شد.
سلامنقل قول:
از هیچ فیلمی در تلویزیون لذت نخواهید برد.
همیشه اینطور نیست ...
اکثر صحنه های سانسوری (قریب به 95 درصد) مشکلات اخلاقی داره ...
شما رو نمیدونم اما من یکی نمیتونم بشینم با خانواده این فیلم رو بدون ســانســـور ببینم!
لذت فیلم هم در این چز ها نیست!
از جمله فیلم هایی که من در tv دیدم و لذت هم بردم "سرگذشت رابرت گیل" و "شجاع دل" و اکثر فیلم های سیدنی لومت و ... بود.
قبول ندارم.نقل قول:
شما "روزی روزگاری در آمریکا" رو که صدفیلم حدود 8-7 ماه پیش پخشکرد رو دیدی؟
شما زوم کردنها تا توی چشم بازیگران رو مشکل اخلاقی میدونید؟نقل قول:
مشکلات اخلاقی داره ...
یعنی شما حاضرید 30 دقیقه (بلکه بسیار بیشتر) از یه فیلم رو نبینید؟ (با فرض اینکه دیگه هیچوقت دسترسی به نسخه اصلی رو ندارید)
البته قرار هم نیست که همه فیلمها با خانواده دیده بشه {نظر شخصی}
لذت فیلم در عوض کردن دیالوگها و سانسورهای بهجاست.نقل قول:
لذت فیلم هم در این چز ها نیست!
دوپست قبل که milky way عزیز نوشتن:
نقل قول:
نمیدونم اینا باید کجا بگم ولی من که جایی پیدا نکردم.
ولی این فیلم Employee Of Month رو الان داشت تلویزیون پخش می کرد واقعا فیلم رو به گند کشیدن به تمام معنا، کاملا شخصیت دختر فیلم رو حذف کردن من که حالم داشت بهم میخورد تا آخر فیلم ندیدم ولی تاجایی که دیدم حتی یه صحنه هم دختره رو نشون نداد و کلی جاها هم مجبور شدن الکی ترجمه و دوبله رو برا ی همین ماس مالی کنن و چرت و پرت بگن بجاش، اینا چیکار میکنن این فیلم حتی کوچیکترین صحنه بدی هم نداشت هیچی نداشت اصلا، حتی موسیقی های فیلم رو هم عوض کردن فیلم مثلا کمدیه آهنگ غمگین گذاشتن برای فیلم، من نمیفهمم اینا هدفشون از این کارا چیه فیلم خیلی فیلم عالی نیست کلا ولی این واقعا غیر قابل تحمله.
ادامه بحث فکرکنم در این تاپیک صلاح نباشه، و ممکنه مشکل ایجاد بشه.
در کل نظر هر کسی محترم هست، همینطور نظر شما.
:10:
نه اما دیده بودم از tv چطور؟نقل قول:
قبول ندارم.
شما "روزی روزگاری در آمریکا" رو که صدفیلم حدود 8-7 ماه پیش پخشکرد رو دیدی؟
پس لطف کنید خودتون برید بخرید و تنهایی بینید!نقل قول:
البته قرار هم نیست که همه فیلمها با خانواده دیده بشه {نظر شخصی}
TV برای همه است و سلایق و هنجار های اجتماعی باید توش رعایت بشه...
فیلم "تایگرلند" از شبکه یک.
یه فیلم جنگی که به اندازه "خط قرمز باریک" ازش لذت بردم. تراژدی جنگ مطرح نمیشد. بیشتر قهرمانی بود.البته اگه به این بگیم قهرمان: "باز" میدونست که یکعده قاتل جنگ را رهبری میکنند. در نتیجه از زیر کارها در میرفت.
دوربین روی دست خیلی خوب بود. اولین بار از کالین فارل خوشم اومد!
نکته: من منتظر اسمش بودم توی تیتراژ پایانی. آخر همه بود. در نتیجه اسم بازیگرهای دیگه رو همراه چهره شون دیدم. شخصیت فارل در فیلم یک فرمانده ست با رفتار انسانی و حامی سربازها. اسمش اول صف نیست.
: در خط قرمز باریک هم مثل این فیلم اسم بازیگران در عنوان بندی پایانی همراه چهره اونهاست.
نقل قول:
مسئله اینه که چیزی که اونها به عنوان ناهنجار اجتماعی تلقی می کنند از نظر یه گروهی که می خوان نظرشونو به مردم تحمیل کنند...
ناهنجار تلقی میشه و گرنه نه از طرق قریب به اتفاق مردم ایران و نه هیج جای دنیا ناهنجار نیست .مردم هیج جای دنیا و خانواده هایشون
نمی خوان که صحنه های جنسی نمایش داده بشه کما اینکه حتی توی خود آمریکا هم قوانین سختی برای این جور مسائل دارند...
به عنوان مثال کافیه یک نظر خواهی عادلانه از مردم در باره اینکه حجاب زنان باید اجبار باشه یا اختیاری...شما فکر میکنید نظر همه باید اعمال بشه یا اکثریت مردم؟
سلام
الان شبکه ی چهار یه مستند از پشت صحنه ی "رستگاری در شاوشنگ" پخش میکنه جالبه از دست ندید ...
قابل توجه علاقه مندان به استفن کینگ و فرانک دارابونت ...
این برنامه های سینما 4 از چه ساعتی شروع میشه؟
من که هر وقت زدم شبکه 4 اخر فیلم بود
بحث راجع به فیلمهای نوروزی رو در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاپیک دنبال بفرمایید.
ممنونم
Bottle Rocket
موشک شیشه ای
کــارگــردان
Wes Anderson
بــازیــگران
Luke Wilson , Owen Wilson
Ned Dowd
ژانر : ماجرایی| کمدی | جنایی | درام | رمانتیک
محصول سال 1996| آمریکا
مدت زمــان : 91 دقیقــه
IMDB Rating : 7.2/10
18,365 votes
[HTML]http://www.imdb.com/title/tt0115734/[/HTML]
داستان درباره جوانی بلندپرواز و عاشق طراحی سرقتهای برنامهریزی شده است که هر بار به شکلی شکست میخورد. او میکوشد دو نفر از دوستانش را با خود همراه کند و ...
============================"موشک شیشهای" که اولین فیلم اندرسن بود در گیشه شکست خورد، اما استقبال منتقدان از فیلم موقعیت کاری او را ارتقا داد. مارتین اسکورسیزی بعدها از "موشک شیشهای" به عنوان یکی از 10 فیلم محبوب خود در دهه نود یاد کرد.
بازگشت به کارگردانی فیل جونو پنجشنبه 20 فروردین ساعت 23:45 شبکه دو
7.1/10
شان پن ، اد هریس ، گری اولدمن در "بازگشت" بازی میکنند و موسیقی فیلم ساخته انیو موریکونه است.
داستان درباره یک گروه کوچک از گانگسترهای ایرلندی آمریکایی است که مرکز فعالیت آنها در محله موسوم به "آشپزخانه جهنم" در نیویورک است. یک مامور پلیس آمریکایی ایرلندی (پن) پس از 10 سال دوری به محله خود باز میگردد و قصد دارد در یک گروه تبهکار ایرلندی تبار نفوذ کند و ...
[html]http://www.imdb.com/title/tt0100685/[/html]
این دو تا که ساعت هاش با هم تداخل داره
فکر کنم فیلم کانال 2 جمعه ساعت 17.30 باشه
نــه .کلا یه مدت هست که شبکه 2 پنج شبها فیلم پخش میکنه.فکر نکنم اینبار تداخل ایجاد بشه چون مدت زمان فیلم سینما 1 کمه.
And Starring Pancho Villa as Himself
با بازی "پانچو ویا" به نقش خودش
کــارگــردان
Bruce Beresford
بــازیــگران
Antonio Banderas
Eion Bailey , Alan Arkin
ژانر : اکشن | بیوگرافی | درام
محصول سال 2003 | آمریکا
مدت زمــان : 112 دقیقــه
IMDB Rating : 6.6/10
1,500 votes
[html]http://www.imdb.com/title/tt0337824/[/html]
داستــان : هالیوود با "پانچو ویا" انقلابیه مکزیکی برای ساختن فیلم از مبارزات و بازسازی زندگیش معامله ای میکند.
================================================== ==========
"پانچو ویا" بر مبنای فیلم "زندگی ژنرال ویا" تولید سال 1914 به تهیهکنندگی "دیوید وارک گریفیث" ساخته شد که خود او در آن بازی کرد. پانچو ویا (1923- 1878) به خاطر نقشی که در انقلاب مکزیک در اوایل سالهای قرن بیستم داشت، در خود مکزیک جایگاهی افسانهای دارد.
سلام
با این فیلم سینما 1 اصلا نتونستم ارتباط برقرار کنم.نمیدونم بخاطر این بود که فیلم91 دقیقه ای رو تو 67 دقیقه دادن ، نمیدونم ...
اما فیلم همون شب شبکه 2 یه جورایی جبران کرد ! فیلم رو دیدید؟
فیلم با علامت -13 پخش شد. شاید داستان تا حدودی برام کلیشه ای بود اما حداقلش این بود که بازی 3 بازیگر تاپ رو در کنار هم میدیدم.به خصوص گری اولدمن عزیز که بازیش چشم گیر تر بود...
از نــوع تدوین فیلم در صحنه تیراندازی آخره "تری" و "فرانکی" و ربطش به مراسم رژه سر درنیاوردم و اینکه چرا این دو نفر با اینکه فاصله زیادی از هم نداشتن به هر چیزی شلیک کردن به غیر از بدن همدیگه:biggrin: ...
فیلم یه دیالوگ بامزه داشت که حسابی بهم چسبید: " صبح از خواب بلند شدن خیلی سخته.مثل اینه که جورابتو از روی کفش به پات کنی" . حرف دل منو زدی برادر :27:
دوبله فیلم هم خوب بود.بخصوص اینکه بعد از مدتی صدا و اجرای "بهرام زند" عزیز رو از تلویزیون شنیدم(به جای "اد هریس" حرف زد).
Green for Danger
سبز به نشانه خطر
بـراسـاس رمـانـی از
Christianna Brand
کــارگــردان
Sidney Gilliat
بــازیــگران
Sally Gray
Trevor Howard , Rosamund John
ژانر : رمزآلود
محصول سال 1946| انگلیس
مدت زمــان : 91 دقیقــه
IMDB Rating : 7.8/10
1,301 votes
[HTML]http://www.imdb.com/title/tt0038577/[/HTML]
داستان : داستان "سبز به نشانه خطر" اوت سال 1944 و در جریان حملات هوایی نیروهای آلمانی به لندن روی میدهد. پس از قتل یک سرپرستار در بیمارستانی در جنوب شرقی کشور بازرس "کاکریل" وارد عمل میشود و ...
==============================================
رمان "سبز به نشانه خطر" سال 1944 منتشر شد و به خاطر طرح داستان زیرکانه و شخصیتهای جالب مورد تحسین قرار گرفت. مورخان سینما از فیلم "سبز به نشانه خطر" به عنوان یکی از بهترین اقتباسهای سینمایی از رمانهای پلیسی یاد میکنند.
Black Irish
ایرلندی نگون بخت
کــارگــردان
Brad Gann
بــازیــگران
Michael Angarano
Brendan Gleeson , Melissa Leo
محصول سال 2007 | آمریکا
مدت زمــان : 95 دقیقــه
IMDB Rating : 7.2/10
1,047 votes
کد:http://www.imdb.com/title/tt0455915/
داستان : فیلم به یک خانواده ایرلندی در جنوب بوستن میپردازد و درباره پسری نوجوان است که میکوشد توجه پدرش را به خود جلب کند.
Max Payne
مکس پین
کــارگــردان
John Moore
بــازیــگران
Mark Wahlberg
Mila Kunis , Beau Bridges
ژانر : اکشن |جنایی| درام| مهیج
محصول سال 2008 | آمریکا , کانادا
مدت زمــان : 100 دقیقــه
IMDB Rating : 5.5/10
34,094 votes
کد:http://www.imdb.com/title/tt0467197/
داستان: پلیسی به نام مکس پین برای انتقام از کسانی که خانوادهاش را به شکلی وحشیانه به قتل رساندهاند با زنی به نام مونا ساکس که به دنبال انتقام از قاتلین خواهرش است همراه میشود و به درون دنیای تبهکاران کشیده میشود. تبهکاران، پلیس و یک سری خونآشام دنبال این دو نفر هستند.
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" """"""""""""""""""""""""""
فیلم بر مبنای یک بازی رایانهای معروف به همین نام تولید سال 2001 ساخته شده است.
Le bossu
گوژپشت
بـراسـاس رمـانـی از
Paul Féval
کــارگــردان
Philippe de Broca
بــازیــگران
Daniel Auteuil
Fabrice Luchini , Vincent Perez
ژانر : درام|ماجراجویی
محصول سال 1997| فرانسه , ایتالیا , آلمان
مدت زمــان : 128 دقیقــه
IMDB Rating : 7.0/10
1,382 votes
کد:http://www.imdb.com/title/tt0118756/
داستــان : «گوژپشت» درباره 2 مرد يكي اشراف زاده و ديگري جنگجو است كه در مدت كوتاهي با يكديگر دوست مي شوند. برادرزاده مرد اشراف زاده كه مي خواهد ميراث وي را تصاحب كند، طي يك درگيري او را مي كشد. مرد جنگجو فرزند دوستش را بزرگ مي كند و اين بچه به دختري جنگجو تبديل مي شود.