فکر کنم دوستمون داشت طعنه می زد:31::27::21:نقل قول:
Printable View
فکر کنم دوستمون داشت طعنه می زد:31::27::21:نقل قول:
رفتم 512 یه ماهه با 5.5 گیگ دانلود گرفتم دوباره هم باید خطو رانژه کنن واقعا خیلی مسخرس اینا اینقدر بدبختن نمیتونن یه کاری کنن یه خط همیشه رانژه باشه فیلم در اوردن یه روزم وقفه بیفته میگن چمعش کردیم
آخه برادر من نکنه جدی جدی باورت شده مه من دارم تعریف می نکنم ازشون؟!!!!!!!!! خدا نخواد کسی با شرایط حال حاضر مشترک مخابرات باشه، به قول خودت نه شبانه رایگان داره نه پشتیبانی درستی داره، نه می تونی بهشون حرفی بزنی چون بخوای نخوای مجبوری مشترک خودشون باشی:41: 1000 تا مشکل دیگم هست که بعضیاشو دوستان گفتننقل قول:
خلاصه که خدا صبرمون بده بتونیم تحمل کنیم
این به خاطر اینه که مخابرات بهشون پورت خالی نمیده.تا یکی شازژ نکنه پورتش رو به یکی دیگه میدن!!!نقل قول:
دوست عزیز! به این عکس که چند صفحه پیش گزاشته بودم دقت کن:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من سرویس 1024 هستم.یعنی حداکثر سرعتی که من باید داشته باشم 128 کیلوبایت بر ثانیه است!
حالا اگر محاسبات رو انجام بدی به اعداد زیر میرسی (از راست به چپ بخون):
128 * 365 * 60 / 1024 = 2737.5
که میشه 2.67 گیگ!
من 2.58 دانلود داشتم.و 58 مگ آپلود!!
شما یا خطت مشکل داره یا به توصیه من گوش نمیکنی!(زودتر شروع کنی)
دوستان میشه یه اطلاعاتی درباره شاتل بدید؟
یکی گفت 128 با 60 70 تا دانلود ماهیانه یه چیزی نزدیگ دو گیگ ده تومن درسته؟
دوستان کسی در اصفهان افت سرعت روزانه نداگستر به همون اندازه سرعتش داشته؟؟
اینترنت زغالی ایران=:2:
.
سلام
مي شه يه شركت بگيد كه سرعتش ازهمه بيشترباشه و محدوديت دانلود نداشته باشه.
نقل قول:
آخه من همیشه زودتر شروع میکنم بعد 1:10 قطع میکنم یا 1:05 که ببینم آیا امشب 1 رایگان شده یا 2؟واسه همین مجبورم بعد 1 یه قطعو وصلی بکنم که ببینم این 5 مینون رایگان حساب کرده یا پولی
یه سواله دیگه امکانش هست که الان رایگان باشه و هر شب این 2 ساعتو استفاده کنیم بعد 10-20 روز یهو تموم این 2 ساعتا رو پامون حساب کنند و بگند ما که گفتیم دیگه از اول تیر رایگان نیست و یهو 7.5 گیگ رو از دست بدیم؟
یه سوال دیگه چرا نویزم شده 31؟یعنی بیشتر شده؟نویزم زیاد نیست؟چه جوری کمش کنم ؟سرعت کم شبانم ماله همین نویز نیست ؟
اینترنت زغالی ایران=:2:
.
وای چقدر سوال!!!!!!!نقل قول:
شما از 1 که گذشت همینجور که داره دانلود میکنه برو توی صفحه اول پنل و چند دقیقه صبر کن بعد رفرش کن.اگر دیدی پوینتت کم شده...نیازی به قطع کردن نیست.
نه غیر ممکنه!وقتی رایگانه پوینت کم نمیشه و وقتی پولیه کم میشه.قبل و بعد نداره!
شما نویزت رو از کجا میبینی؟
کی سوال پرسیدم ؟بسم اللهنقل قول:
از صفحه اول مودم نویز رو میبینم
5 دقیقه وایسادم نه خودش رفرش شد نه با رفرش کردن من تغییری توش ایجاد شد --الانم که ساعت 10:30 شبه باید کم میکرد
منظورم همون پست بود! :Dنقل قول:
غیر ممکنه!
من از این روش استفاده میکنم!همیشه جواب میده! خب میتونی وقتی داره دانلود میکنه وارد بشی و پوینتت رو ببینی و خارج بشی!دوباره وارد شو ببین تغییر کرده یا نه.
ولی فکر نکنم دیگه ساعات شبانه رو تغییر بدن!
در مورد نویز هم نمیدونم.مال من که نداره!
از اسپلیتر قبل از هر گوشی استفاده کردی؟
سلام ببخشید نداگستر که شبانش رایگانه چطوریه؟
از کی تا کی؟
بعضی میگن با یوزر پس خودت که باشی شب ها چیزی نمیندازه
بعضی میگن باید با یه یوزر پس دیگه وارد شد
کدومه؟
سلام. پسورد شبانه با روز فرق داره و اگه شما شبها از پسورد روزانتون استفاده کنید از ترافیک شما کم میشه. و فقط با پوزر پسورد شب رایگان هست.در حال حاضر سرعت روز بین 30 تا 60 هست و شب هم خیلی خیلی بستگی به سرور دانلودتون داره.در کل 128 نداگستر از شاتل خیلی بهتره.نقل قول:
خب میشه بفرماید پس شبانه رو از کجا بگیرم تو سایت نبود؟نقل قول:
من با میانگین 60دن می کنم اما یکی اژ هم محله ای ها با 200 100
بعد ندا گستز اگه حجم دن تموم شه گیگی چنده؟
من تجربه متفاوتی داشتم و اصلا با نظر شما موافق نیستم. سرعت روزانه و شبانه بستگی به مرکز مخابراتی هم داره اما روی شبانه نداگستر حساب باز نکن...نقل قول:
من الان پارس آنلاین ام اما هفته دیگه دوباره میرم شاتل!!!
در ضمن توی بعضی از مراکر مخابراتی سرعت 128 شاتل با 512 یکیه.
مابریم تو y--ou t..ub--e واسه دانلود فیلم گوشی یا بریم تو راپید فیلم بالا 18 دانلود کنیم یا کلا با تعویض ip ف--ی--ل--ت--ر شکنی کنیم اما فعالیت سیاسی نکنیم احتماله پیگیری هست؟یعنی ایراد میگیرند ؟به احتماله چند درصد؟
نه عزیزم با خیال راحت برو کارت را بکن...نقل قول:
به قول خودت غیر از مسائل سیاسی و نشر فیلم های +18 کاری ندارن...
یعنی هزینش و دردسرش نمیارزه...
در کل دنبال بیننده نیستند
:18:من یه سوال داشتم اینجا یعنی 2 تا کلی نوشته بودم
فکنم تایم سرور رفت عقب چند مین یا یه همچین چیزی یا من روانی شدم
سیبم نیست که بگیم کرم خورده
فكر نكنم كسي مشكلي با ندا داشته باشه!
چون هرچي پرسيدم كي سرعتش كم شده كسي چيزي نگفت!
اما در هر صورت منطقه مدرس كه سرعت روزانش رو محدود كرده.
اقا این ندا گشتر یک هفته بود هی دیسیش زیاد شده بود الانم که سرعتش نصف شده شبانه هم عادی کلی مشکل داره از دیسی بگیر تا .. سرعتشم از قبل کمتر شده لینک مستقیم را با 3 یا 4 مگ دانلود میکنه
بچه های اصفهان بیاند بگین شرایطشون چطوره و از کدوم منطقه گرفتن ؟
آقا بنده ۳تا پست دادم و یه نفر جواب نداد!!لطفا پست قبلی رو چک کنید!!نقل قول:
من از شرکت پارس آنلاین گرفتم!
سرعتش بدک نیست! فقط بعضی وقتها خیلی:24:
خوب منم صحبت شما را ادامه دادم پس جواب کیا دادمنقل قول:
قصدمون هم از این تاپیک اینه که شرایط روز به روز هر isp مشخص بشه
به طور مثال خود من یک هفتست که نداگستر افتضاح شده
خوب اگر هم کسی دیگه ای هم از این سروریس استفاده میکنه بیاد بگه چه طوری
صبا نت كه تقريبا 2 ماه سرعت سرويس هاش و كم كرده و نميدونم چرا هيچ كسي هم صداش در نمياد ؟:41::19:
اگه اعتراضي داريد بريد اينجا اعتراض ها تونا ثبت كنيد. شايد 1 اتفاقي بيافتد:19::19::19:
کد:http://www.petitiononline.com/saba09wp/petition.html
فكر نكنم هيچ اتفاقي بيفتهنقل قول:
بايد همه زنگ بزنيم به يه قسمتي از شركتش در تهران و شكايت كنيم بهشون كه يا سرعت رو به حالت عادي برگردونند يا از اين سرويس دهنده ديگه استفاده نخواهيم كرد.
اگر موافقيد بگيد.
فقط يه هماهنگي بكنيد تا همه هماهنگ باشن.توي نظرسنجي كه 823 مفر تا الان بودن ببينيم در عمل كيا هستن!!!
سلام به همگی . آقا من تازه می خام سرویس بگیرم سرعت پایین 128 کیلو . خودم شاتل رو انتخاب کردم . می خواستم بدونم چطوریاست خوبه یا چنگی به دل نمی زنه ؟ پیشنهاد شما چیه ؟ منظورم از کدوم شرکت سرویس بگیرم بهتره ؟
یه سوال من که از نمایندگی پیشگامان فاروس Adsl گرفتم حالا فقط میتونم از پشتیبانی فاروس استفاده کنم یا خود دفتر مرکزی پیشگامان هم بم پشتیبانی میده؟
بستگی به نوع استفادت و مرکز مخابراتیت داره ، اما در کل منم شاتل رو بهت پیشنهاد میکنم. کارت تخفیف از یکی بگیر که 10 تومان کم شه از هزینه راه اندازیت.(کسی را پیدا نکردی به خودم پ.خ بده)نقل قول:
باید بهت پشتیبانی بده. چون اونا نماینده فروشن ، اما قدیما که پیشگامان پشتیبانیش روی هوا بود! مثلا 24 ساعت ه بود اما عملا 20% مواقع بودن!نقل قول:
یه سوال من که از نمایندگی پیشگامان فاروس Adsl گرفتم حالا فقط میتونم از پشتیبانی فاروس استفاده کنم یا خود دفتر مرکزی پیشگامان هم بم پشتیبانی میده؟
سلام.دوستان صبانتی توجه کنن.که کلی سوال پرسیدن.من صبانت دارم مرکز مخابرات امام خمینی.سرعت روز نسبت به قبل یه کم بهتر شده.سرعت من تو روز تا 50 یا 60 کیلوبایت هست.شبانه هم من با سرعت 200 کیلوبایت دانلود دارم:18: تعجب نکنید با همون سرویس 128.البته یه نکته ای اینجا هست.شما هر فایلی که تو دانلود منیجر میذارید سرعتش بالاتر از 30 نمیره من 10 تا فایل رو همزمان میذارم دانلود شه سرعت هر کدوم حدود 20 تا 30 نوسان داره وجمع سرعت میشه 200 به بالا.
من قبلا صبانت سرعت دانلود هر فایلم بالای 200 بود (با سرویس 128) اما یه مدت شد 20 حالا هم بین 50 تا 60 هست
دوست عزیز یوزر و پس شب اینه:نقل قول:
user: guest password: ngsnet
ترافیک اضافه ندا فکر میکنم گیگی 6000 تومن باشه
حرف شما درسته.کاملا به مرکز مخابراتی ربط داره.مثلا من اصلا مشکل قطعی ندارم.ولی شب ندا خیلی بهتر از شاتلهنقل قول:
من شاتل داشتم 23 روز رانژه طول کشید به دلیل بی کفایتی شاتل (پرت خالی داشتن) و جمع آوری سرویسم 16 روز طول کشید.(البته فکر نکنید دیتا داشتم فقط چراغ adsl روشن بود) سرعت روزش خوب بود 50 تا 60. ولی شب سر ساعت 1 کامپوتر رو خاموش کن و بخواب که دایل آپه بد جور.حالا خود دانی از ما گفتن بود :13:
رفیق اینجوریام که میگی نیست من شاتل دارم و روز و شب با 60-58 دان میکنم :46:نقل قول:
نمایندگان ADSL پیشگامان کلیه پرمیژن های مورد نیاز جهت پیشتیبانی روی پنلشون بازه !! و از هر لحاظ می تونن مشتری ها رو پشتیبانی کنن.نقل قول:
پیشنهاد میشه اول از طریق پشتیبانی نماینده اقدام کنید اگر مشکلتون برطرف نشد از پشتیبانی پیشگامان استفاده کنید.
البته همه نماینده های فروش پیشگامان پشتیبانی ندارن. و فقط کار های فروش رو انجام میدن ولی شرکت فاروس از آنجایی که خدماتش فقط محدود به ارایه اینترنت ADSL نیست و تنوع خدمات گسترده ای داره پیشتیبانی قوی تری نسبت به سایر نمایندگان پیشگامان داره
آدرس پرتال پشتیبانی ۲۴ ساعته شرکت فاروس :
کد:http://support.faroos.com/
من هم شاتل داشتتم هم پیشگامان هم صبانت و الان هم پارس آنلاین!نقل قول:
بزرگترین مشکل صبانت شبانه افتضاحه شه! (اغلب مراکز) الان هم که سرعت ها رو دارن محدود میکنن!
من با شاتل سرعت روزانه و شبانم بالای 50 بود! الان 256 ه پارس آنلاین دارم سرعت حدودا روی 30 هست!
در کل فقط میشه گفت مرکز به مرکز متفاوته! طبیعی هم هست! یک پهنای باند برای یک مرکز تامین میشه! حالا چند تا یوزر و چه نوع یوزری استفاده کنه و پهنای باند تامین شده چقدر هست در سرعت نهایی تاثیر داره!
آقا اين ندا انصافي داره اعصاب خورد كن ميشه.
كسي اگر ميخواد جديدا بياد از ندا سرويس بگيره پيشنهاد ميكنم اين كارو نكنه .چون خيلي سرعتش افتضاح شده!
به پشتيباني هم كه زنگ بزنيد ميگن سرعتتن همينه ديگه!انگار براي گرفتن سرويس محدوديتي نذاشتن و هر كس كه بخواد ميتونه سرويس 1m رو به راحتي براي خونه بگيره!!!! جالبه به خدا!!!
والا زمانی که من شاتل داشتم(1.5 ماه پیش) بعضی شبا سرعت خوب بود بعضی شبا افتضاح.الان رو نمیدونم انشاالله که خوب باشه.من که از صبا بیشتر راضی هستم.البته من 128 شاتل داشتم و شما اگه با 128 هر شب سرعت بالای 50 دارید که خیلی خوبه :10:نقل قول: