اين مربوط به نرم افزار Core player ميشه .حذفش كن ببين درست ميشه يا نه . احتمالا" با گوشيت ناسازگاره .نقل قول:
واسه منم قبلا" پيش اومده بود .
Printable View
اين مربوط به نرم افزار Core player ميشه .حذفش كن ببين درست ميشه يا نه . احتمالا" با گوشيت ناسازگاره .نقل قول:
واسه منم قبلا" پيش اومده بود .
سلام
میخواستم بدونم که کلید میانبر جانبی ( همون که زیر چراغ آبی gps هست) رو چطوری میشه تنظیم کرد که یه برنامه خاص رو اجرا کنه ؟
قبلا این کار رو انجام دادم ولی حالا هرچی میگردم جاشو پیدا نمی کنم
گشتم نبود. فکر کنم تو فریمور جدید حذفش کردن!!!! میشه چک کنید.نقل قول:
میشه عکسش را بزارید
لطفا عکسش راکد:http://forum.p30world.com/images/New-smile/N_aggressive%20(14).gifبذارید
نقل قول:
اگه زبان گوشي شما فارسي باشه ، اين گزينه رو نشون نميده .
اول زبان گوشي رو به انگليسي تغيير بده ، بعد برو به اون مسيري كه دوستمون گفته :
setting\general\own key
وقتي كه تغييرات اعمال شد برگرد دوباره به زبان فارسي
سلام بعضی گوشیها از داخل فضای بسته بدون استفاده از اینترنت ویا جیپی ار اس هم به جی پی اس وصل میشن.گوشی من6220 است ولی حتما باید تو فضای باز باشه تا وصل بشه.چرا؟:13:
همشون بايد در فضاي باز باشننقل قول:
البته گاها اگر5/6متري پنجره باشند بازم متصل ميشه ولي دقتش مياد ژايين
کی گفته ؟ اونا هم باید تو فضای باز باشن ... به شرایط جوّی هم بستگی دارهنقل قول:
سلام بعضی گوشیها از داخل فضای بسته بدون استفاده از اینترنت ویا جیپی ار اس هم به جی پی اس وصل میشن.گوشی من6220 است ولی حتما باید تو فضای باز باشه تا وصل بشه.چرا؟:13:
من که دیدم شد.گوشی سامسونگ s8000jetبود نقشه googlemapرو از توی اتاق آورد ومحلی رو که بودیم نشون داد.:20:نقل قول:
کی گفته ؟ اونا هم باید تو فضای باز باشن ... به شرایط جوّی هم بستگی داره
دوستان گوشی داریم تا گوشی ....
بستگی به قدرت اتصال Gps داره ... اگه یه گوشی مثل همینی که دوستمون اشاره و یا N82 باشه بله زیر سقف هم میشه با هاش اتصال برقرار کرد ..ولی اگه یه گوشی مثلاً مثل N79 یا ... باشه در زیر سقف که هیچی در فضای باز هم به سختی کانکت میشه ....
پس بستگی به مدل گوشی و قدرت اتصال داره ...
6220 من تو فضای بازم بزور جی پی اسش فعال میشه اوایل راحت تر پیدا میکرد ولی الان نه...
وقتی میخوام تو برنامه آفیسش سند جدید ایجاد یا یه سند باز کنم میگه مجوزی نیست یعنی چی و باید چی کار کنم؟
نقل قول:
1. چی پی اس گوشی شما از بهترین ها و سریع ترین هاست ( بی خودی بهش نمی گن Navigation!!! ) پیشنهادی که می تونم بدم اینه که یه بار از راه اینترنت به چی پی اس متصل شو... سپس ری استارت کن. احتمالا می بایست مشکل اتصال سریع بدون اینترنت برطرف بشه.
2. ویرایش پرونده های آفیس نیازمند مجوز هست. پولشو بده از سایت نوکیا بخر! :دی
شاد باشین :دی:8:
سلام به همگی
گوشیمو یه بار باز کردم قابشو عوض کردم جی پی اسش از کار افتاد! لنز روی آنتن رو ننداخته بودم، فکر کردم مشکل از اونه ولی لنزو انداختم بازم کار نمی کنه
ماهواره ها رو شناسایی می کنه ولی وصل نمیشه؛ درضمن آنتنشم انگار یه ذره ضعیف شده
اشکال از کجاس؟ ممنون
:31:
سلام وقتی رم گوشی را در کامپیوتر قرار میدهم . ومیخواهم فایلی را در رم کپی کنم خطای زیر را میدهد.
the disk is write - protected
remov the write-protection or use anather disk
حتی نمی توانم ان راdefragmenter کنم
سلام دوستان
ازتون راهنمايي ميخواستم
ديروز گوشيم(6220)افتاد توي دستشويي و من بعد از درآوردن شستمش و الان ظاهرا خشك شده ...
وقتي روشن ميكنم يه ويبره ميزنه و خاموش ميشه راستش مشكل من اينه كه ميخوام قبل از اينكه ببرمش به تعميرگاه اطلاعات رم داخلي رو بردارم ولي راهي بلد نيستم آيا راهي وجود داره كه بشه با كابل از گوشي خاموش فايل دريافت كرد و يا فايلي رو پاك كرد ؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
دوست من شما روی مموری کارتتون رمز گذاشتین و تا وقتی که بهش رمز ندین نمیتونین از اطلاعاتش استفاده کنید یا کپی کنید ..نقل قول:
سلام متشکرم از توجه شما. ولی من روی مموری رمز نگذاشتم مگر برای ورود به برنامه همراه بانکنقل قول:
سلام به همگی
میییییییگم من گوشی 6120 دارم gps روش نصب میشه؟ قیمت این گوشی الان چنده؟ :19::31: بعدش 6220 رو دیدم گوشیه جالبیه :18: ولی کجا میشه خریدش من می خوامش یه جورایی خاطرخواش شدم بدجور :13::40:
مشکل از چیه؟نقل قول:
مشکل از چیه؟نقل قول:
سلامنقل قول:
سلام به همگی
گوشیمو یه بار باز کردم قابشو عوض کردم جی پی اسش از کار افتاد! لنز روی آنتن رو ننداخته بودم، فکر کردم مشکل از اونه ولی لنزو انداختم بازم کار نمی کنه
ماهواره ها رو شناسایی می کنه ولی وصل نمیشه؛ درضمن آنتنشم انگار یه ذره ضعیف شده
اشکال از کجاس؟ ممنون
:31:
والا یه راه حل داره برادر من :دي
اینکه شما قابو در بیاری بعد گوشی رو روشن کنی ببینی به ماهواره وصل میشه یا نه ... اگه وصل شد خب حتما مشکل هرچی هست تو قابه !
در ضمن سعی کت وقتی میخوای کانکت شی به gprs دسترسی داشته باشی ...
سلام رفیق، قابشو در آوردم. فکر کنم مشکل از آنتنش باشه چون ایندفعه هم جی پی اسش مثل قبل بود. ممکنه ضربه خورده باشه؟نقل قول:
با سلام
کسی از دوستان gprs ایرانسلو تو این گوشی فعال کرده آیا به غیر از تنظیماتی که ایرانسل میده تنظیمات خاصی هم داره ؟:13:
سلام اقا مهدی.بله فعال کردم.تنظیمات دیگه ای نداره فقط باید به ایرانسل درخواست بدی و اونم اول یه sms میده با متنی مبنی بر اینکه گوشی شما 6220 classic و از چی و چی پشتیبانی میکنه،بعد از چند دیقه هم sms دوم که تنظیمات هست رو میفرسته که باید سیو کنی.نقل قول:
ممنونم دوست عزیز :11:نقل قول:
نمیدونم اون روز چرا کار نمیکرد کم کمش ده بار این تنظیماتو گرفتم اما کار نکرد امروز دوباره تنظیماتو گرفتم اما نمیدونم چی شد حالا داره کار میکنه با تشکر از شما دوست عزیز :11:
این عکسهایی که مخصوص sms هستنو چجوری میشه با گوشی فرستاد؟
من که نتونستم کاریشون کنم
عکسهایی هم که برام میفرستن قابل ارسال به دیگران نیست
منم اون اوایل خواستم راه حل پیدا کنم اما انگار نیست،هیچ جوره نمیشه فرستاد.شاید نرم افزار باشه واسش.نقل قول:
بچه ها 2 تا مسئله:
اول در مورد سرعت ارسال فایل با بلوتوث، جدیدا انگار سرعت ارسال و دریافت فایل گوشیم کم شده، مثلا وقتی داداشم یه عکس رو با گوشیش(N81) میفرسته 1 ثانیه هم براش طول نمیکشه.اما اگه من همون فایل رو بفرستم 3ثانیه طول میکشه.کلا در مورد هر فایلی اینجوری شده. مشکل سخت افزاریه؟ یا؟
و دوم اینکه میخوام یه قاب اصلی خوب بخرم.نمیدونم از کجا بخرم بهتره و اینکه جنسشون نسبت به قاب فابریک چطوره و حدود قیمتش از چند تا چنده.
:40:
چطور میتونم گوشی رو بزارم صدا ضبط کنه و بدون اینکه بهش دست بزنم تا مثلا یک ساعت ضبط کنه
چون هر وقت گذاشتمش ضبط بعد از 5 دقیقه خود بخود قطع شده
فهمیدم چطور برنامه GPS نصب میشه
سلام
پس از آپدیت گوشی 6220 کلاسیک وقتی به نوکیا اوی مپ وصلش می کنی ایران تو لیستش نیست؟
دلیلش چیه؟
ضمنا نسخه Ovi maps اون 2.0 می باشد که به صورت خودکار با آپدیت به 3.03 ارتقا نیافت
برای نقشه ایران چه کنم؟
سلام
میدونید که 6220
A-GPS داره و وصل شدن GPS مدتی طول میکشه
راهی برای زود وصل شدن gps میشناسید ؟
...........................
با GPRS سریع وصل میشه ... شما از خونه بزن بیرون راحت وصل میشهنقل قول:
سلام
میدونید که 6220
A-GPS داره و وصل شدن GPS مدتی طول میکشه
راهی برای زود وصل شدن gps میشناسید ؟
باید یه برنامه ضبط صدا نصب کنینقل قول:
---------- Post added at 09:06 AM ---------- Previous post was at 09:04 AM ----------
باید گوشی را -- کنید وبعد نوکیا مپ نصب کنیدنقل قول:
ايول ...!!!!
212 تا صفحه شد اين تاپيك ؟ ... خيلي وقت بود نبودم ...!!!!
دوستان سوالي چيزي بود در خدمتم ...
اگه میشه یه نرم افزار مناسب برای ضبط خوب صدا معرفی کنیدنقل قول:
ايول ...!!!!
212 تا صفحه شد اين تاپيك ؟ ... خيلي وقت بود نبودم ...!!!!
دوستان سوالي چيزي بود در خدمتم ...
و همچنین راهی رو معرفی کنید که بشه بدون گیر به فیلم برداری پرداخت، چون رم من ظاهرا سرعتش پایینه چون همش گیر میکنه
یه سوال دیگه!
چرا موقع دریافت بلوتوث اطلاعات رو در حافظه خود گوشی میریزه، اگه حجمش زیادباشه دریافت نمیکنه! راهش برای اینکه روی کارت حافظه بریزه چیه؟
برای برنامه ضبط صدا بگم که تقریبا هرچی برنامه هست با سیستم عامل 6220 سازگار نیستن و همش بوق میزنن.مگر اینکه جدیدا برنامه ای اومده باشه.نقل قول:
اما واسه بلوتوث،چون فایلهای دریافتی میرن توی mesaging باید حافظه ی مربوط به اون رو بزاری روی رم. از این مسیر:
messaging/setting/other/Memory in use
----------نقل قول:
بله دوست عزیز گوشیهای نوکیا بلوتوث رو به صورت اس ام اس دریافت می کنن و اگه حجم فایلت بیشتر از فون مموری باشه ارور می ده و راهش اینه که تو تنظیمات قسمت Messaging گوشیت حافظه دریافت را روی مموری کارت بزاری
Meno=>messaging=>Options=>Settings=>Other=>Memory in use
این قسمت کارت حافظه را انتخاب کن
موفق باشی
به نظرتون رم 8 گیگ سرعت مناسب چی بگیرم؟
یه ساندیسک کلاس 4 دارم که موقع فیلم برداری گاهی اوقات گیر میکنه