دوست من مي تواني 256 كيلو 10 گيگ پارس بگيري هم 256 است هم توي دفتر در حالت شبكه خوب جواب مي دهدنقل قول:
البته جواب دوستمان هم خوب هست فقط هرچي مي خري واقعي بخر نه از اين فيليمي ها
Printable View
دوست من مي تواني 256 كيلو 10 گيگ پارس بگيري هم 256 است هم توي دفتر در حالت شبكه خوب جواب مي دهدنقل قول:
البته جواب دوستمان هم خوب هست فقط هرچي مي خري واقعي بخر نه از اين فيليمي ها
انشاءالله چون توي صبانت پورت خالي وجود ندارد با شركتي كه خريدي تماس بگير و مطمئن شونقل قول:
ممنون ميشه يه اطلاعاتي مثل اينا رو هم بديد:نقل قول:
هزينه-محدوديت حجمي-زمان دانلود رايگان و از همه مهمتر سرعت واقعي دانلود با نرمافزارائي مثل dap يا idm و... از اين قبيل
نقل قول:
خب اگه دانلود زیاده بی برو برگرد نا محدود بهتره با سرعت پایینتر ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
بستگی داره
نقل قول:
اینا خودشون ریسلر نیستن و ظاهرا دارن از فناوا پهنا اجاره میکنن ( ریسلر در ریسلر ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
زمان دانلود رایگان صبانت از 3 تا 7 هست و برای همارا از 2 تا 7
نرم افزار هایی که نام بردی برای دانلدو بکار میرن و معمولا سرعتی که نشون میدن واقعی نیست ولی تقریبی هست ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
دقیقا همینطوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون اگه یکی از شرکتها خووب باشه همه میرن سراغ اوون و بقیه باید بساطشون رو جمع کنن ! ( که اینطور نیست ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
برای همارا بله فرق میکنه ولی در چند مورد خیلی معدودکه درصد کمی از سرویس هاشو شامل میشه
مثلا 64 3 ماهه ( که دیگه مشتری نداره ) و 128 3 ماهه
نقل قول:
ماکس هم بله جدیدا داره فرق قائل میشه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از قدیم الایام کسانی که اینترنت رو برای دفتر می خواستن میرن سراغ شاتل ( بدون دلیل ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در ضمن مطلبي يادم رفت بگويم شما فرموديد در مورد امنيت نه مانند يكي از شركتهاي محترم باشد كه با يك space مي توان از يوزر آن استفاده كرد بدون آنكه حتي مشترك اطلاع داشته باشد همزمان خوب هست به نظر شمانقل قول:
من فعلا از همارا استفاه ميكنم ولي اكانتم داره تموم ميشه الان مي خوام بدونم كه گزينه بهتري هم هست يا همون همارا رو تمديدش كنم؟بيشتر دانلود از اينترنت و سرعت دانلود برام مهمه
منم دقیقا وضیعت شمارو دارم!نقل قول:
مرددم که همارا رو تمدید کنم یا...
صبانت اگر محدودیت نداشت بی شک همین الان اونجا بودم! به احتمال زیاد بازم همین رو تمدید کنم:41:
نه! گفتن دو سه تا داریم واسه شهید قندی ! :46:نقل قول:
نقل قول:
چه خبرایی داری مسعود جان ؟
من دیروز توی ولیعصر دیدم یکی از نمایندگی های همارا زده بود adsl با سرعت 1024 .
نمیدونم یکم شک کردم کسی چیزی میدونه؟؟:40::40:
نقل قول:
ممنون میشم بحث رو از حالت کلی در بیارین و موردی ادامه بدیم :20:
نقل قول:
فعلا با شبانه ی صبانت میشه چیزی حدود 1200 مگ تا 1600 مگ رو شبانه دانلود کرد :8:
با شبانه ی سرویس های همارا هم میشه حدودا 900 مگ دانلود کرد
رووزانه هم بهتره رووش حساب باز نکنین چون متغیره ولی معمولا دوروبر 300 تا 700 در حال تغییره
یه مساله ای که باید توجه کنین هزینه ی مجدد راه اندازی هست که باید پرداخت بشه :21::31:
نقل قول:
الان زووده برای گفتنش چند هفته Please Wait :21:
نقل قول:
همارا تازگیها تو چند مرکز سرعت 1 مگابیت ( اسمی ) رو میده بجای 512 و با نام همون +128 احتمالا منظور ایشون همون بووده :27:
ولی فکر نکنم چیز عجیبی باشه :18:
چون نماینده ی شرکت ارس هم همینجا ادعا میکرد که 2 مگابیت رو میده برای دانلود شبانه و آماده بوود که به اولین مشترک این سرویس رو واگذار کنه :46:
[QUOTE=MaSoOd;3366603][COLOR=#0000ff]
[COLOR=#0000ff]
با شبانه ی سرویس های همارا هم میشه حدودا 900 مگ دانلود کرد
]
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
شبانه بیش از 1 گیگ در همارا من دانلود دارم ( حدودا - یک گیگ و 90 مگ امشب دانلود کردم. )
حالا یه اشاره ای بکن :31: در مورد سرعت هستش یا قیمت ؟نقل قول:
راستی کدوم مرکزا اینطوری هستند ؟ (من ستارخان هستم)
عزیزان گل ... گیر کردم بد جور 128 اکو دارم .. ولی از سرعتش خوشم نمیاد شبا به زور 370 مگ دانلود میکنم ... حالا بین این سه تا موندم ..
صبا - همارا 128+ و شاتل 512 .... البته این آخری رو فکر نکنم بدن ..دانشگاهی نبیدم ... دوستایی که تجربه کار با این ها رو دارن اگه f1 بکنن ممنون میشم :40::31:
دوست عزیز این چندمین باره که میگیم شاتل توی تبریز برای دادن سرعت 512 چیزی نمی خواهد.:21::21::21:نقل قول:
بسم الله الرحمن الرحیمنقل قول:
سلام
اوایل از صبانت اشتراک داشتیم و راضی بودیم ولی بعدها دیگر از سرویس دهی شان راضی نبودیم.
البته الان از وضعیتش اطلاعی ندارد.
الان از همارا 128+ استفاده می کنم و راضی هستم شبی یک گیگ و چند مگ دانلود دارم / شاید کمی از صبانت کم باشد ولی از همارا راضی هستیم. کمی از 1 ماه بیشتر است که از همارا اشتراک داریم.
نمیده که نمیده ! به من حساسیت دارن :31: اونش مهم نست سیریش میشم میدن :31: بیشتر میخوام بدونم وضعیت همارا و صبا چه جوره :10:نقل قول:
بهترین کار اینه که حضوری بری.:8::8::8::8::8:نقل قول:
نقل قول:
چون سرعت دانلود همه ی دوستان برابر نیست کمترین حجم رو در نظر گرفتیم تا مشکلی پیش نیاد :31:
نقل قول:
این جریان یه مدتی هست که راه افتاده
ظاهرا برای شروع روی قندی راهش انداختن :19:
نقل قول:
کلا اگه یادتون باشه قبل از این قطعی فیبر مصر یه مدت سرویس همه ی شرکتا بالا پایین میزد :13:
از اون زمان تا الان همه ی شرکتا مشکل دارن :18:
حالا شاتل باشه یا همارا ، صبا باشه یا ماکس :21:
فعلا در حال حاظر عوض کردن شرکت درست نیست :27:
بهتره یه مدت صبر کنیم تا وضعیت به یه ثبات نسبی برسه
دووستانی که از اکانت شبانه استفاده میکنن با چه نرم افزاری کار میکنن ؟
یکی از آشنا ها این سرویس +128 رو گرفته و مشکلی که براش پیش اوومده اینه که چند دقیقه اینور اوونو دانلود شروع میشه
مثلا زمان رو توو دانلود منیجر روی 2 تا 7 تنظیم میکنه ولی 2:02 شروع میشه و 7 و چند دقیقه گذشته تموم میشه
دوست عزيز هزينه هاي صبانت مختلف هستنقل قول:
مثلا براي 128 سه ماه 9 گيگ 39200 تومان و براي 10 گيگ 46100تومان مي باشد سرعت صيح بين 9 تا 20 شب به شانس شما مانده است
بله درسته چون مشتري هاي كه ماهي مي خريدن را دارند جمع مي كنند نمي دانم كار خوبي هست يا نهنقل قول:
نقل قول:خوب دوستان شركتهاي ديگري هستند كه نامحدود يا محدودهاي قابل خريد ارائه مي كنند امكان دارد شما دانلود با ظرفيت مثلا 10 گيگ مي خواهيد خوب چون توي 128 نيست رفتيد نامحدود خريداري كرديد كنترل كنيد تا بتوانيد از گزينه هاي بهتر استفاده كنيدنقل قول:
بله درسته از زماني كه لايزر و پارس به مشتري ها ارائه دادند همارا هم كارايي دارد مي كند خود صبانت هم مي دهدنقل قول:
نقل قول:
چشم استاد صدرصد
نقل قول:
با شبانه پارس هم حدودا اين مقدار دانلود مي كند از 2 تا 6 شب ميباشد
دفتر نمايندگي پارس هزينه كمتر مي گيرد من خود داشتم از يكي شركتها به پارس مي رفتم كمتر گرفت فكر كنم اول كار هستند به خاطر آننقل قول:
شركت پارس در تمام مركزي كه دارد سرويس 1 مگ را مي دهد خود صبا هم همين طور هستنقل قول:
ببخشيد منظور از شركت ارس نماينده جديد لايزر هست اگر مي توانند 128 خوب بدن 2 مگ نخواستيمنقل قول:
دوست عزيز بين صبانت - همارا و پارس يكي را انتخاب كن چون من اين سه تا را استفاده كردم البته بقيه را هم استفاده كردم ولي الان در چند جاي مختلف دارم از اين سه تا استفاده مي كنم از سه تا راضي هستم صبانت شبها خوب هست پارس كلان قطعي ندارد و سرعت و دانلود خوب هست همارا هم مي تواند با اين دوتا رقابت كندنقل قول:
دوست عزيز فكر مي كنم مشتري از بركات خدا هست در ضمن برو از شركت ديگري بخر مي تواني از سرويسهاي ويژه پارس استفاده كني كه سرعتش خوب است دانلود هم بد نيستنقل قول:
ببخشيد مي توانم بپرسم توي همارا بصورت اتوماتيك رايگان مي شود يا مانند صبانت يوزر ديگري دارد و چنانكه فرموديد درسته شركتها مي گويند سرعتها درست شده است ولي خيلي ها مشكلات جالبي دارند مثلا Skyp باز نمي كندنقل قول:
اگه لطف كنيد يه سايتي چيزي كه اين قيمتا و محدوديتها رو كامل نوشته بزاريد همچنين براي شركت پارس كه گفتيدنقل قول:
نقل قول:از منوی بازشو می تونید قیمتها رو ببنیدکد:http://sales.ngsnet.ir/esale.aspx?realmid=6
salam vase shatel 512 bayad beram hamoon khiyaboone khmoyni?
من همارا از منطقه قندی میگیرم. قضیه چیه؟نقل قول:
اگه میشه بگین ما هم استفاده کنیم
سلام، جناب feryshad عزیز.نقل قول:
شما کجا، تبریز کجا؟
بیمس چه خبر؟:31:
تاپیک رو از 5 صفحه دنبال میکنم
بلاخره چی شد چی بگیریم
من میخواستم صبا بگیرم که صبر کردم
وضعیت شاتل 512 تو منظقیه ما بسیار بده
اصلا نمیشه شبا به اینترنت وصل شد و سایتی باز نمیکنه عوضش با دایال میردم
روز ها هم گاها سرعتش کم میشه
برو صبا بگیر خودتو راحت کن.ولی سرعتش شبا بیشتره. اگه میتونی 1mg یا 512 بگیری خوبه.نقل قول:
inet هم هست میتونی اونم تو سایتش ببینی تعرفه ها رو. درباره سرعتش چند نفرو میشناسم خیلی راضی هستن.:40::40:
سلامنقل قول:
اون سرویس 512/256 inet
شبانه سرعتش چقدر میشه ؟
alizshah jan kheyli bebakhshid vali mitonam beporsam mantagaton kojast akhe mikham eco begiram goftam yevagt manam zedde hal nakhoram
نقل قول:
سلام خواهش میکنم .
لطفا فارسی تایپ کن و ایمیلت رو بزار تا بگم
chashm 100% emshab farsi minasbam. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] mer300000
من با Advanced Dialer کانکت و دیسکانت میشم اونم سر ثانیه ! با IDM هم دانلود ها رو استارت و استاپ می کنمنقل قول:
زمان بندیم هم اینجوریه ( واسه +128 هماره) :
1- روشن شدن کامپیوتر با ستاپ خود کامپیوتر سر ساعت 1:55:00 صبح
2- کانکنت شدن با Advanced Dialer سر ساعت 1:59:00 صبح
3- شروع دانلود با IDM سر ساعت 2:00:30 صبح
4- اتمام دانلود با IDM سر ساعت 6:58:30 صبح
5- دیسکانت شدن با Advanced Dialer بعد از 300 دقیقه یعنی 6:59:00
فقط در نظر داشته باش که IDM حدود 30 ثانیه با تاخیر عمل می کنه !
این یک دقیقه یا 30 ثانیه تاخیر هم بابت اختلاف احتمالی ساعت سیستم با سرور همارا هستش !
نقل قول:
همارا بصورت اتوماتیک دانلود ها و وب گردی های از ساعت 2:00 تا 7:00 صبح رو رایگان می زنه !