نقل قول:
TOOMY عزیز لینک دوم برای fsx فل فل شده !!!:37: خواهش میکنم یه کاری بکن.:42:
Printable View
نقل قول:
TOOMY عزیز لینک دوم برای fsx فل فل شده !!!:37: خواهش میکنم یه کاری بکن.:42:
نقل قول:
من مشکلی ندارم و برایمن باز میشه :13:
اما من فایل تورنت رو براتون آپ کردم :46:
[HTML]http://rapidshare.com/files/342927032/FSX_Wilco_Fleet_A400M_www.btmon.com_.torrent.html[/HTML]
موفق باشید
نقل قول:
البته فکر کنم سوالم غلط انداز شده بود من گفتم کاکپیت f16 نه از خودش:31:
TOOMY جان. من ساکن جزیره خارگ هستم به خاطر همین که یه منطقه کوچک هستش امنیت خط خارگ خیلی بالا و بیشتر سایتا فل فل شدن.
خوب چون نوشتین کاکپیت 747 بعد گفتین F16 من این جوری فکر کردمنقل قول:
البته 1 دونه از کاکپیت F16 بود :31:
اما بازم برات میزارم :46:
اما الان نه:31::21::27:
شوخی کردم فقط همین چند تا رو الان داشتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما شما عزیز
روی هر لینکی مشکل داشتی بگو یه جا دیگه آپ کنمنقل قول:
نقل قول:
بازم فل فل شد. نمیدونم چرا اینطوری شدن حتی وقتی میخوام بیام توی p30world یا نمیاد بالا یا وقتی هم میخواد بیاد بالا به هزار بدبختی میاد. الانم همین پست رو به زور فرستادم.
یکی به داد من برسه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هر چی لینک توی سایت هست فل فل شده . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام، ممنون از اینکه پاسخگو هستید . :11:نقل قول:
والا این فایلی که شما گذاشتید، manual نصب این پک بود. منم حسابی تو اینترنت گشتم، تا manual این هواپیمای پیچیده رو پیدا کنم. تا اینکه فهمیدم " آب در کوزه است و ما..." . تو فایلی که نصب کردم، 2 تا manual بود که اسم یکیش "X2 Boeing 737 Flight Crew Training" هست و 117 صفحه بود و دیگری "X2 Boeing 737 Flight Ref Guide" بود که تقریبا 40 صفحه بود.
قبل از اینکه این دستور العملها رو پیدا کنم، فکر می کردم این پک، صرفا به جزییات پرداخته و با استفاده از FMC دقیق، و Galley و دیگر امکانات سعی کرده به شبیه ساز نزدیک تر بشه. اما بعد از دیدن اینها و خوندنشون،فهمیدم با یک طراحی دقیق از روی مدل اصلی رو به رو هستم. حتی با FMC هم کار کردم و دیدم واقعا خوب عمل می کنه.
اینها رو گفتم تا اگر بعدا کسی سوال من رو داشت، بیاد و این رو بخونه.
از شما دوست عزیز هم ممنون.
بد بختی بعضی از همین سایتا هم اینجا فل فل که هیچ گاهی نمک و ادویه هم می شه...
اینجا فل فلش بیشتر از ایرانه...
الان چند تا از عکس ها باز نشده....
سلام
این لینک فیلم یه بار پرواز fs هست و به نظرم خیلی گرافیک بالایی داره...از دوستان کسی هست که کامپیوترش تونسته باشه به این نرمی و با جزئیات رندر کنه تصاویر رو.....اگه هست میشه مشخصات سیستم رو بذارید....بخصوص گرافیک کارت......کد:http://www.youtube.com/watch?v=ykPLlcQSwKg
ممنون
میزان سوخت باقیمانده رو در f16 کجاش نوشته؟
ببینید دوست عزیزنقل قول:
ضاهرا شما یه مشکل اساسی دارید
توصیه من به همه دوستانی که مشکل با همین فل فل ونمک دارن :31:
این که از وی p ان استفاده کنند و من الان دارم استفاده میکنم و بیشتر از یک سال هست که دارم ویه مدتی هم خودم
نمایندگی شو گرفته بودم که به دلیل این که کلاس های اویشن شروع شد وخیلی سرم شلوغ هست دیگه نتونستم
اداره کنم اما هر کسی میخواد راجبع قیمت ونحوه استفاده به من pm بزنه من براش توضیح میدم
لطفا داخل تایپیک راجبع این صحبت نکنید
به 2 دلیل
1 موضوع تایپیک به یه سمت دیگه میره
2 چون احتمال داره یه نوع تبلیغ بشه خلاف مقررات هست
و اما در مورد این دوست عزیز :
دوست عزیز اول ببخشید که من فایل رو اشتباهی براتون آپ کردم و دوم این که این هواپیما به خصوص FMC خیلینقل قول:
دقیقی داره و باید کامل بلد باشید تا بتونید باهاش کار کنید
من براتون یه فیلم آموزشی کار با این هواپیما رو در زیر گذاشتم که البته بیشتر راجبع FMC هست ولی کلی توضیح داده شده
فکر کنم چند پارت باشه من خیلی وقت پیش این رو دیدم اگر پارت های دیگشو پیدا نکردی بگو خودم برات میزارم
[HTML]http://www.youtube.com/watch?v=6aacEuo_gTw&feature=related[/HTML]
در ضمن یه سئوال فنی هم داشتم شما این هواپیما رو دانلود کردین ؟
برای FSX یا Fs9 ؟ واین که کرک فایلش برای شما سالم هست ؟
ببینید دوست عزیز مهمترین مشخصه یه سیستم برای این کار CPU هست که این بنده خدا هم توی ویدئو نوشتهنقل قول:
و دوم این که چیزی که این آقا داره و این قدر خوب هست اول یه سنری ویا همون فرودگاه ادیت شده واورجینال هست
که این فرودگاه Lisbon هست مال شرکت Aerosoft
و یه هواپیما کامل وخوشگل که Ariane 737 هست سری 800
من لینک دانلود این فرودگاه رو گذاشتم هر کی میخواد دانلود بکنه فقط یه نکته رو قبل از نصب میگم تا بعدا فوشم
ندین :31:
این که بعضی از این فرودگاه ها مثل فرانکفورت آلمان رو وقتی نصب میکنید اگر سیستم خوبی نداشته باشید و حتی
در بعضی از سیستم های خوب و به روز دچار یه کندی سرعت و دیر رندر شدن میشید پس لطفا اول از سیستم
خودتون مطمئن بشید بعد نصب کنید
اینم لینک
[HTML]http://thepiratebay.org/torrent/4180766/FS2004_-_Aerosoft_Lisbon_2008[/HTML]
دوست عزیز شرمنده من در مورد جنگنده خیلی اطلاعات ندارمنقل قول:
اما از یکی از دوستانم میپرسم بهتون میگم
آخه این بنده خدا زمان جنگ خلبان فانتوم بوده شاید بدونه
من در هفته 3 بعضی موقع ها هم 4 روز کلاس دارم حتما برات میپرسم
فقط راجبع آیرودینامیک F16 خوندم این که اگر از f16 خوشت میاد بخونی بد نیست یه چیز های خیلی جالبی داره
اختیار دارید ، دست شما درد نکنه :11:نقل قول:
بله من این رو از همون لینک داده شده دانلود کردم و برای FSX استفاده کردم. یک فایل کرک هم داره، که باید تو قسمتی که آدرس داده کپی بشه. اما نکته ای که من از کامنت های زیر لینک تورنت فهمیدم این بود که این کرک تو XP خوب کار نکرده، ولی تو Vista درست عمل می کنه. من ویندوز7 دارم و تاحالا مشکلی پیش نیومده. اما داخل فایل راهنمای کرکش نوشته حتما سریال رو بگیرید، و الا سیستمتون خراب میشه :31: که من فکر کنم تهدیدی بیش نیست، چون حسابی فایل کرکش رو زیر و رو کردم.
چون من ویندوز 7 داشتم و چون دچار مشکل شدم پاک کردم و الان xp ریختم و هم روی FSX و هم روی FS9نقل قول:
کرک کار نمیکنه
دوستان برنامه ای هست که بشه cockpit virtual برای هواپیما بسازیم یا اصلا cockpit virtual هست که دانلود کنیم.
یـــا عـــلـــی
سلام
این کلمه رو کسی می دونه چیه؟ البته با گشتن تو نت می شود دراورد ولی اگه کسی می دونه توو 2 جمله توضیح بده...
VATSIM
پرواز آنلاين توسط VATSIMنقل قول:
3کلمه
يه جورايي هم پاي IVAO
خوب اینطور که من از کامنت کسایی که دانلود کردن فهمیدم ، مشکلات چند وجه داشت :نقل قول:
1- اشتباه در کرک کردن :
کرک رو تو پوشه ای که گفته بود، رپلیس کردید ؟ چون بعضی ها فقط patch رو زدند و patch هم تو روت از پیش تعیین شده کپی کرده و حتما باید فایل dll جایگزین بشه.
2- سوء تفاهم :
بعضی ها نوشته اند : display پنل ها کار نمی کنه! بعضی سوئیچ ها کار نمی کنه در نتیجه کرک نشده. فقط شما از منوی add on در بالای صفحه باید بفهمید که کرک شده یا نه (اگر گزینه اکتیو رو نداشت، یعنی کرک بدرستی انجام شده) و اون مشکلات سوئیچ ها بخاطر رئالیتی این هواپیماست. که حتما باید هواپیما به GP Unit متصل بشه، تا APU سوخت لازم رو داشته باشه (در نتیجه برق کافی برای دیسپلی و لایت ها ایجاد میشه) و باید Oil Low pressure برای استارت APU نداشته باشید و.....
3- اشکلات نسخ ویندوز :
بعضی از نسخه های ایکس پی، مخصوصا Sp3 زیاد با FSX سازگار نیستند، حتی روی بعضی Acceleration نصب نمیشه. بعضی کارتهای گرافیکی، روی 64 بیت، خوب این شبیه ساز رو ساپورت نمی کنند. اما vista و7 این مشکلات رو ندارند.
یکی از این سه مشکل احتمالا وجود داره، که اگر شما مورد سوم هستید، توصیه من اینه که حتما 7 هایی که نیاز به update نداره و به اصطلاح کرک شده رو بگیرید. این ویندوز با بازی ها و نرم افزارها خیلی خوب سازگاره و به نظر من شبیه ساز خیلی عالی تو این ویندوز کار می کنه.
سلام دوستان من هم مثل شما ها به این شبیه ساز خیلی علاقه دارم :8:، و تقریبا اکثر پست های این تاپیک رو هم خوندم
قبلا با ورژن MSF98 کار کردم، بسی حال بردم ؛ الان هم از ناچاری :41:باهاش پرواز میکنم،
دنبال ورژن X هم خیلی گشتم اما پیدا نکردم نمی دونم شاید چون بازی قدیمیه یا طرفداراش کم هستن پیدا نمیشه (البته بگم نسخه فارسیش هست ولی هم خیلی خیلی گرونه هم بالاخره ورژن دستکاری شده اس... البته بیشتر مورد اول...)
حالا خواهش می کنم از دوستانی که توی تهران هستن یکی لطف کنه برام fsx رو بعلاوه acc pack یا اگه داشته باشه gold روی دی وی دی رایت کنه:40:
، هرجای تهرون که بگه میام ازش می گیرم، باهام هم ارزون حساب کنه ما چاکرش هم هستیم:31::10:
دوستان فکر کنم اسم این شبیه ساز رو همون بازی بذاریم بهتر باشه... این طور که معلوکه بازی کردن با این برنامه طرف دار های بیشتری داره....
سلام. این فروشگاه اینترنتی هم هستش که معمولا ازش پستی بازی می گیرم، قیمت و کیفیت کارش بدک نیست، مجموعه کاملی هم داره، فلایت سیمولاتورایکس رو هم داره. سه تا دی وی دی.
کد:www.bazimarket.com
قوربونه شما که توضیح کامل دادینقل قول:
مورد اول که ندارم چون دیگه هر چی باشه کرک رو خوب میفهمم :31:
مورد دوم هم برای من هست وهم نیست راستش برای من دقیقا همین جوری هست که میفرمائید اما در ویندوز xp
و در FS9 نه FSX
مورد سوم هم دارم چون ویندوز XP SP 3 هست اما من توسط یکی از دوستانم یک ویندوز 7 اورجینال خریدادری کردم
که ایشالله تا هفته دیگه به دستم میرسه
بازم ممنونم که راهنمایی کردی
دوست عزیز خدایی نکرده نمیخوام جسارت کنم ولی اورجینال و فابل اصلی این شبیه ساز بدون اکسرشن 2 دی وی دی هستنقل قول:
اگر 3 تا هست و برنامه ای دیگه ای همراهش نیست حتما مشکل داره مگر این که یک برنامه دیگه ای هم توش باشه
فقط میخواستم راهنمایی کرده باشم
از add-on هاش هم همراهش هست برا همین 3 تا دی وی دیه.نقل قول:
ضمنا اون Ariane 737 رو نصب کردم مدل FSX ش رو همونکه لینکش رو داده بودم. به مشکل خواصی برنخوردم و کرکش درست کار کرد. شما با چه مشکلی مواجه شدین مگه؟ البته بگم مثل اکثر هواپیماهای با تنظیمات خاص اولش که میاد بالا باید IRS تنظیم شه وگرنه PFD و ND خاموشه ها.
نه اینو که میدونمنقل قول:
برای من توی FS9 از پنل فقط MCP میاد و این که توی FSX موقعی که داره لود میشه از FSX میپره بیرون
درضمن من کرک رو درست وکامل انجام دادم
بعد از بیرون اومدن از FSX ، خطای FATAL نمیده احتمالا ؟ چون خیلی رم میگیره وحتما باید رم سیستمتون بالا و یکمی تنظیمات گرافیک رو مناسب تر بگذارید.نقل قول:
---------- Post added at 12:38 AM ---------- Previous post was at 12:36 AM ----------
سلام، جسارتا دوتا سوال:نقل قول:
1- تو FMC اسم GATE رو چی باید بنویسیم؟ 5 تا کاراکتر خالی داره، اما با هیچ اسمی پر نمی شه.
2- شما وقتی هواپیما رو تو فرودگاه مد نظرتون load می کنید، آیا موتورهای هواپیما خاموشند ؟ (باصطلاح cold هستند؟)
سلام به همه دوستان . من تازه این تاپیک را پیدا کردم و دنبال حل مشکلم بودم ولی انصافا خواندن 206 صفحه خیلی مشکل است ! جستجو هم کردم ولی موثر نبود. بنابراین مشکلم را بیان می کنم اگر تکراری است ، لطفا راهنمایی کنید به کدام صفحه بروم .
من دو نسخه مختلف انگلیسی و نسخه کامل فارسی شرکت نوین پندار (که شامل تمامی سرویس پک ها ، accelartion ، درایورها ، ویستا پک و ...) هست را دارم. مشکلی که دارم در ویندوز ویستا هست که در دروس آموزش پرواز ( و کلا هر وقت هواپیمای سسنا 172 را انتخاب بکنم) ، در cockpit view درجه ها و نشانگر های کابین دیده نمی شوند و به جای آنها سوراخهایی وجود دارد که بیرون هواپیما از درون آنها دیده می شود !! و دروس پروازی عملا قابل استفاده نیست. همه این سه تا در ویندوز اکس پی درست کار میکنند. ولی در ویستا علیرغم نصب سالم این مشکل را دارند. درایور کارت گرافیکم را هم به روز کردم ولی نشد ! اگر کسی می تونه راهنماییم کنه.با تشکر. مشخصات سیستم من :
CPU : Q9600-quad core
RAM : 4GB
VGA : INNO 3D Gforce 9800 GTX
من فقط آی دی فرودگاه رو میدم مثل VHHX و گیت رو تنظیم نمیکنم. Ariane 737 برای من در حالت روشن لود شد ولی همه چیز نیاز به تنظیم داشت.
دوستان گلم، میخوام یه نرم افزار جادویی بهتون معرفی کنم! برای من مثل یه لطیفه الاهیه! اسمش FRAPS هستش و کارش فیلم و عکس گرفتن از بازیها و همینطور فلایت سیمولاتوره! من مدتها دنبال برنامه ای میگشتم که بدون اینکه PC به پت پت بیافته بتونم از پروازام فیلم ضبط کنم. خیلی نرم افزار رو هم امتحان کردم ولی این برنامه نقلی 2.43 مگابایتی!!! کارم رو راه انداخت. البته بگم احتیاج به فضای خالی زیادی داره چون فیلم رو بصورت AVI و full frame میریزه، بعدش خودتون میتونین convert کنینش مثلا با ورژن های جدید JetAudio میشه FLV کرد و تو یوتیوب آپلود نمود یا DivX کرد و تو پلیر دید یا MP4 کرد و تو موبایل ریخت.:40:
این فایل رو ببینین، من از فرودم با هواپیمای Digital Aviation Fokker 100 گرفتم اونم با رزالوشن 1280x768 ! با بیت ریت عالی. ضمنا این هواپیما هم خیلی عالی درست شده و من عاشقشم. حجمش برای دانلود یک گیگابایته! تصور کنین چییییییی هسسسست. البته من صدای جداگانه ای براش دانلود کردم به اسم Turbine Sound Studios RR-Tay Soundpack .کد:http://thepiratebay.org/torrent/5214637/Beepa_Fraps_3.0.3
این هم آخرین ورژن جت آودیو:
تقدیم به همه عشاق سینه چاک پرواز مثل خودم که هنوزم با شنیدن صدای هواپیما مثل روستاییها سرم میره رو به آسمون!کد:http://hotfile.com/dl/26000512/e3a5e31/jetAudio.8.0.4.1000.Plus.VX.Retail.rar.html
کد:http://www.4shared.com/file/213167575/e77a2c8a/FSX_DAFokker100_Landing_2010-0.html
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.digital-aviation.de/site/?page_id=7
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسعود جان اگه زحمتی نیست میتونی لینک تورنت Fokker 100 رو برای دانلود بزارید.همین یک گیگایته باشه.
البته اگر زحمتی نیست.
یــا عـــلـــی
[QUOTE=Kharg Island;4630050]مسعود جان اگه زحمتی نیست میتونی لینک تورنت Fokker 100 رو برای دانلود بزارید.همین یک گیگایته باشه.
البته اگر زحمتی نیست.
یــا عـــلـــی[/QUOTE
علی یارت...
اینی که من گرفتم حدود یک سال قبل بود و از رپیدشیر گرفتمش چون تو تورنت نبود. آخر اسمش bamboocha داشت! و فایل ISO یعنی image دی وی دی رو آپلود کرده بودن . الان برات نگاه میکنم ببینم تورنتش هست یا نه ...
بله هستش! 1.13 گیگابایت :31:
فقط اینکه درست کارکنه رو نمی دونم چون این رو تست نکردم ولی ظاهرا همونه. بقیه ش با خودته.کد:http://thepiratebay.org/torrent/4810125/Microsoft.Flight.Simulator.X.ADDON.Fokker.70-100.Multi3-Bambooch
اینم صدای خوب براش :8:
کد:http://thepiratebay.org/torrent/5071924/TSS_Fokker_100_%28FSX_FS9%29
اگه کسی بتونه لینک دانلود PMDG 747-8i/F
رو گیر بیاره پیش من یک جایزه داره... !!! :31:
[QUOTE=Masoud.Neshat;4629999]
دوستان گلم، میخوام یه نرم افزار جادویی بهتون معرفی کنم! برای من مثل یه لطیفه الاهیه! اسمش FRAPS هستش و کارش فیلم و عکس گرفتن از بازیها و همینطور فلایت سیمولاتوره! من مدتها دنبال برنامه ای میگشتم که بدون اینکه PC به پت پت بیافته بتونم از پروازام فیلم ضبط کنم. خیلی نرم افزار رو هم امتحان کردم ولی این برنامه نقلی 2.43 مگابایتی!!! کارم رو راه انداخت. البته بگم احتیاج به فضای خالی زیادی داره چون فیلم رو بصورت AVI و full frame میریزه، بعدش خودتون میتونین convert کنینش مثلا با ورژن های جدید JetAudio میشه FLV کرد و تو یوتیوب آپلود نمود یا DivX کرد و تو پلیر دید یا MP4 کرد و تو موبایل ریخت.:40:
این فایل رو ببینین، من از فرودم با هواپیمای Digital Aviation Fokker 100 گرفتم اونم با رزالوشن 1280x768 ! با بیت ریت عالی. ضمنا این هواپیما هم خیلی عالی درست شده و من عاشقشم. حجمش برای دانلود یک گیگابایته! تصور کنین چییییییی هسسسست. البته من صدای جداگانه ای براش دانلود کردم به اسم Turbine Sound Studios RR-Tay Soundpack .کد:http://thepiratebay.org/torrent/5214637/Beepa_Fraps_3.0.3
این هم آخرین ورژن جت آودیو:
تقدیم به همه عشاق سینه چاک پرواز مثل خودم که هنوزم با شنیدن صدای هواپیما مثل روستاییها سرم میره رو به آسمون!کد:http://hotfile.com/dl/26000512/e3a5e31/jetAudio.8.0.4.1000.Plus.VX.Retail.rar.html
کد:http://www.4shared.com/file/213167575/e77a2c8a/FSX_DAFokker100_Landing_2010-0.html
کد:http://www.digital-aviation.de/site/?page_id=7
دستت درد نکنه منم خيلي از نرم افزارها رو امتحان کردم اما هيچ کدوم درست حسابي نبودن حالا ببينم اين چطوريه!
واييي نميدوني چه بلاهايي سر اين فوکر عزيز کشيدم " چند ماه پيش بود که با تورنت شروع به دانلودش کردم روزها بگذشت ........ هفته ها بگذشت................ماهها بگذشت...................تازه شده بود 80 درصد قشنگ جونمو به لبم رسونده بود" همين داستان هم باعث شد که از تورنت متنفررررر بشم:2:!...
مشخصات سیستمی رو که این فیلم رو باهاش گرفتی و نرم افزار ران کردیو میشه بگی؟نقل قول:
مسعود جان دمت گرررررررررررررررررررررررر رررررررررررم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
CPU: Intel Core 2 Duo E8400 3GHzنقل قول:
Cooler: OCZ Vendetta
Mobo: ABIT IP43
RAM: 2*2GB(=4GB) DDR2 800 CL5 Mushkin
VGA: Gigabyte Radeon 4870 1GB Zalman fan
H.D.D: Seagate 7200.12 500GB
PSU: Cooler Master 650W
ولی با ضعیفترش هم جواب میده فقط کافیه تنظیم کنی که با رزالوشن فول ضبط نکنه. و خیلی مهمه که سیستمت آنتی ویروس اصلا نداشته باشه!
این فیلم که گرفتم replay از پروازی هست که انجام دادم. روش کار اینجوریه که اول برنامه fraps رو اجرا میکنی و برای شروع و ختم ضبط فیلم یه کلید تعریف میکنی مثلا من scroll lock رو انتخاب کردم. همونجور که fraps بازه میری تو فلایت سیمولاتور هر جاییکه خواستی شروع به ضبط محتوای صفحه نمایش و خروجی صدا بکنه همون کلید تعریف شده رو فشار میدی و برای ختم کار هم دوباره همون رو. شبیه برنامه camtasia
خیلی سعی کردم این سوال رو نپرسم و خودم کشف کنم. اما نشد. چطور 800-737 رو روشن کنم ؟ :31:
من از رو 2 تا منوال نگاه کردم، و همه تنظیمات قبل از روشن شدن رو انجام دادم. APU روشن، Start در حال GRD و Start leveler ها Idle، ولی نه جنراتورها روشن میشه و نه تغییری در oil pressure در N1 صورت می گیره... . شاید اینجا چون Ground Crew نداریم طور دیگه ای روشن میشه ؟
افزودني شبيه ساز پرواز برنامه Flight Sim Commander
این چیه؟
راهنمای لطفا....